forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Slanje u SAD iz HR
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Sale from Hell
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 22/05/2009 : 11:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Sale from Hell a Private Message
Treba mi pomoc i info:

Koji bi bio najjeftiniji nacin poslati 350 stripova, mislim na Zagor EX format, u SAD (Chicago)? Tiskanice?
Te takoder, koji je nabolji nacin da kupac meni pošalje novce od tamo?

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 22/05/2009 : 11:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
vjerojatno jeste najjeftiniji ali za tiskanicu dio 2kg ti je 60 kn a trebat ce ti ih x
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/05/2009 : 12:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Ako si iz Dalmacije napravis splav sa malim jedarcem , stavis stripove na splav i otisnes ih u more. I za 6 meseci oni su na obalama atlantika gde ih tvoj drugar saceka :) Obavezno stripove stavi u najlon kese da se ne iskvase

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens

Edited by - masni on 22/05/2009 12:16:20
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/05/2009 : 16:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
za placanje Western union .
a za poslat stripove,pa ne znan šta bi bilo najbolje.toliku kolicinu nikad nisan sla.
u nekoliko paketa,možda

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

elva
Junior Member

391 Posts

Member since 22/01/2006

Posted - 22/05/2009 : 23:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Send elva a Private Message
Cini mi se da u pošti imaju nešto šta se zove tipizirani paket,ili tako nešto.
Jedan frend mi je rekao da je to paket,koji ima neku traku koju možeš otvoriti i zatvoriti na carini.Probaj zvati poštu radi detaljnijih informacija,pošto baš nisam siguran kako to funkcionira.
Ako ideš slati o obicnom paketu,ovi na carini ce to ici otvarati i pitanje je kako ce to zapakirati kad puste dalje.
A za lovu je najbolje da ti uplati preko western uniona.

Ja ili drugi,razlike su to posrijedi.
Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000