forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Za male detektive - oko sokolovo :-)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/05/2009 : 22:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Da li su ovo isti ili razliciti stripovi, pitanje je sad. Šta kaže oštro oko vaše?

Pa ova dva:

I recimo ova dva:

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/05/2009 : 23:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ili ova dva:

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/05/2009 : 23:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
What's the point??

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/05/2009 : 23:27:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

What's the point??

Prvo mi reci da li ti se cini da trece po redu slike: Tex 1089 Linc, predstavljaju isti primjerak stripa ili su u pitanju dva razlicita primjerka?
Može odgovoriti i netko drugi.

Edited by - Obi-wan on 30/05/2009 23:30:20
Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 30/05/2009 : 23:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

What's the point??

Prvo mi reci da li ti se cini da trece po redu slike: Tex 1089 Linc, predstavljaju isti primjerak stripa ili su u pitanju dva razlicita primjerka?

Isti....
Bice da si "nanjušio" nešto......
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/05/2009 : 23:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Collector

quote:

quote:

What's the point??

Isti....
Bice da si "nanjušio" nešto......

Ded givevej je mala kružna mrlja u kvadraticu gdje piše cijena stripa. Kvadratic je dolje desno, mrlja je na desnoj strani kvadratica.

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 30/05/2009 : 23:37:56  Show Profile Show Extended Profile
Sto posto se radi o istim.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 30/05/2009 : 23:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
Mislim da znam na sta ciljas i potpuno te razumem.

Kada si vec stavio Texa, da ti kazem da sam i ja duplirao pojedine brojeve jer mi se desavalo da prodavac napise 5- a strip bude cista 4.

Razliciti ljudi jednostavno razlicito ocenjuju stripove (ne mislim pri tom na prevarante _mamicu im, prevarantsku_ ) jos ako se slikom ponadas da je strip takav - razocarenja su neminovna.

Trudim se da skupim 42 broja ZS Texa od 1000 do 1100 a da budu ocuvani minimum 5-. Ostalo mi je jos 12 brojeva i mogu ti reci da ne bih smeo da budujem ove na slikama jer mi mirisu na 4, 4-

Naravno, mozda sam totalno promasio tvoju poentu, pa se unapred izvinjavam

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/05/2009 : 23:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

Mislim da znam na sta ciljas i potpuno te razumem.

Kada si vec stavio Texa, da ti kazem da sam i ja duplirao pojedine brojeve jer mi se desavalo da prodavac napise 5- a strip bude cista 4.

Razliciti ljudi jednostavno razlicito ocenjuju stripove (ne mislim pri tom na prevarante _mamicu im, prevarantsku_ ) jos ako se slikom ponadas da je strip takav - razocarenja su neminovna.

Trudim se da skupim 42 broja ZS Texa od 1000 do 1100 a da budu ocuvani minimum 5-. Ostalo mi je jos 12 brojeva i mogu ti reci da ne bih smeo da budujem ove na slikama jer mi mirisu na 4, 4-

Naravno, mozda sam totalno promasio tvoju poentu, pa se unapred izvinjavam

Totalno, ali nema veze...

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/05/2009 : 23:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Pitanje je:
Zašto je u spomenutom stripu: Tex 1089 Linc, preko dva slova (gore lijevo na slici), preljepljen nekakav bijeli papir (koji bode oci puno više od relativno neupadljivih i izbledjelih slova)?

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 30/05/2009 : 23:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by docA

Sto posto se radi o istim.

Posto su, (dok sam ja uzasno sporo pisao post) izneta jos neka misljenja, slazem se da se radi o istim stripovima

Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 30/05/2009 : 23:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message
quote:

Pitanje je:
Zašto je u spomenutom stripu: Tex 1089 Linc, preko dva slova (gore lijevo na slici), preljepljen nekakav bijeli papir (koji bode oci puno više od relativno neupadljivih i izbledjelih slova)?

Hm..moguce da je to nalepljeno na kesicu u kojoj je strip. Ako malo bolje pogledaš, gornju sliku, vidi se deo slov O...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 30/05/2009 : 23:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

Pitanje je:

Ima san gomilu ovakvih sa naljepnicom. Djeluje kao da je tu radi ispisa cijene a u stvari nalipljena je na vrecicu da prikrije natpise ili fleke po stripovima. Par puta san se gadno iznenadija kod kupovine takvih kad bi doma otvorija vrecice i naša ispod naljepnice necije inicijale. Kasnije san poceja pazit
E da, isti su stripovi.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/05/2009 : 23:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Pazi sad ovo.
Ponovo usporedba, ali ovdje je jako teško procjeniti.
Zašto?

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 31/05/2009 : 00:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Sva 3 oštecenja su izbjegnuta na drugom snimku. Hi hi hi... Jesu istovremeno na aukcijama ili... ????

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/05/2009 : 00:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Sva 3 oštecenja su izbjegnuta na drugom snimku. Hi hi hi... Jesu istovremeno na aukcijama ili... ????

Bili su na aukcijama kod jednog nicka (koji je trebam li reci - izbacen).
Kasnije su na aukcijama kod drugog nicka (koji prodaje pozamašan broj stripova koje je onaj izbaceni prodavao i pojavljuje se nedugo poslije izbacivanja onog prvog). Slikano je iz drugih kutova, okrenuto naopako cesto (zašto), prepoznatljive znacajke su na slikama obavezno uklonjene.
Prvi nick je iz Jagodine.
Drugi je iz mjesta Ribare.
Ja ne znam gdje su Ribare, ali kladim se da je blizu Jagodine...

Edited by - Obi-wan on 31/05/2009 00:22:41
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 31/05/2009 : 00:08:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
Obi, ti u stvari hoces da uz reklamu, ove stripove prodas za male pare . . .

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/05/2009 : 00:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

Obi, ti u stvari hoces da uz reklamu, ove stripove prodas za male pare . . .

Da!!!!!
Ma ništa, malo se zabavljamo. Ništa ozbiljno, siguran sam da Markos zna šta je po sredi vec od ranije...

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 31/05/2009 : 00:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
i ta dva zadnja stripa su ista

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/05/2009 : 00:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

i ta dva zadnja stripa su ista

Vidi se po bijeloj crti na kamenu.
Dodosmo konacno do poente koju je Sawitch tražio. Ako su to cista posla, zašto je ovaj drugi prodavac slikao te stripove tako da se teško može vidjeti da su to stripovi od onog prvog.

Edited by - Obi-wan on 31/05/2009 00:28:40
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/05/2009 : 02:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Obi, Sawitch te je odlicno razumeo, i zna o kome se radi, samo sam hteo da te podstaknem da to sam kazes.. :))) Kao da te je Konan Dojl pravio.. Svaka cast.. :)))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 31/05/2009 : 05:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message
Svaka cast za primjeceno,ovaj zadnji se odlicno vidi da je sakrio sve mane :D

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 31/05/2009 : 07:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Ja od prvog do zadnjeg vidim da su to potpuno isti stripovi milion odsto,ma kakvi i vise .
Hajde Obi reci nam Nickove tog prevaranta pa da ga i po drugi put stavimo crnu listu.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 31/05/2009 : 07:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Obi moram ti reci da si naslov topica totalno promasio. Za ovo ne treba imati oko sokolovo nego babine oci,a detektiv ma jok dovoljno je biti tupan
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 31/05/2009 : 08:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
baron i ana985 :)

a baron i skywalker su iste osobe :)

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4741 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 31/05/2009 : 11:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Renky

Bili su na aukcijama kod jednog nicka (koji je trebam li reci - izbacen).
Kasnije su na aukcijama kod drugog nicka (koji prodaje pozamašan broj stripova koje je onaj izbaceni prodavao i pojavljuje se nedugo poslije izbacivanja onog prvog). Slikano je iz drugih kutova, okrenuto naopako cesto (zašto), prepoznatljive znacajke su na slikama obavezno uklonjene.
Prvi nick je iz Jagodine.
Drugi je iz mjesta Ribare.
Ja ne znam gdje su Ribare, ali kladim se da je blizu Jagodine...

Ribare su "predgradje" Jagodine

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000