forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 neosvojene aukcije ?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

bero7
New Member

206 Posts

Member since 25/10/2005

Posted - 01/06/2009 : 12:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bero7 a Private Message
bidao sam neke aukcije i nisam osvojio
i kad odem sad na "kupovina" tu je prazno...prije su bile na popisu i aukcije koje su zavrsile, a koje smo pratili, uspjesno ili neuspjesno, nema veze..

pa sad, zasto toga nema vise? htio bi vidjeti npr., kako je zavrsilo stogod..
jer nisam bio online dan dva, bas u vrijeme kraja aukcije, pa sad kad sam se ulogirao vidim da nisam osvojio, medjutim svejedno bi bilo lijepo da se ne izbrisu odmah...

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/06/2009 : 12:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
nista nije brisano.
Ako odes u "Aukcije koje sam izgubio" i stavis broj veci od NULE, onda ce ti se pokazati popis aukcija koje si izgubio.
To je valjda jednostavno, je li?

Trouble will find me
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 01/06/2009 : 16:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

bero7
New Member

206 Posts

Member since 25/10/2005

Posted - 02/06/2009 : 07:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bero7 a Private Message
uf, neznam kako sam zaboravio na to :))
prije mi je to bilo postavljeno, pa nisam isao za tim. neznam kako su mi se postavke promijenile..bo

sorry :)
thnx
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000