forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Za male detektive - oko sokolovo :-)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/05/2009 : 23:23:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ocito je da se tu nesto mulja, ali kako nema jos direktno ostecenih, vratio sam account ani985 - tko god to bio. Ali, prvi kriv korak u buducnosti znaci gubitak accounta.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ana985
Starting Member

4 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 31/05/2009 : 23:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ana985 a Private Message
Obi, pogrešno si "svatija", ne želim da se raspravljam........... laku noc....
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/06/2009 : 04:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Dobro, meni nije jasna jedna stvar: vi koji znate da su se neki izbaceni clanovi (prevaranti) vratili natrag na aukcije, sutite? Stvarno mi to nije jasno.

dobro jutro,kako ti kupus
šta uopce razbijaš glavu,kad svi šute ka zaliveni,a sve znaju...a kad ih netko naguzi na aukcijama,kuknjava...pa cekaju po pola godine da im se tip javi,pa ovo,pa ono...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/06/2009 : 16:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by ana985

Vi gospodine Obi, vi. Moja greška, izvinjavam se Markosu, ako se Bojan ( baron ) ne ukljuci u ovo, ja cu vam sutra do detalja reci o cemu je najverovatnije rec i o kojim se clanovima (videnijim, reklo bi se po plavetnilu koje stoji pored njihovih nickova)radi kome je doticni gospodin OBI poslužio kao marioneta

Sve priznajem. Natjerali su me, prijetili su mi. Nisam imao izbora. O prokleta sudbo što marionetu plavih nickova od mene napravi!

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/06/2009 : 16:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by ana985

Obi, pogrešno si "svatija", ne želim da se raspravljam........... laku noc....

Ana, Ana...
Ovdje Velikitata (koji se zove Bojan by the way) prodaje strip na jednim aukcijama (do 3.06, ali je upravo poništeno dok pišem ovaj post, hi,hi,hi):
http://www.limundo.com/aukcija-Komandant-Mark--ZS-135-206034

A ovdje ti prodaješ isti taj strip na ovim aukcijama (takoder aktivna aukcija):
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1500792

Znaci Bojan (Baron) i ti prodajete isti strip na dvije razlicite strane u isto vrijeme....

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 01/06/2009 16:17:01
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/06/2009 : 16:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Obi - kako znas da se velikitata zove Bojan? Odakle taj podatak? Ako se to moze provjeriti onda je to dokaz da su Ana i Velikitata i Baron isti lik - pa ga mogu izbaciti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/06/2009 : 16:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Obi - kako znas da se velikitata zove Bojan? Odakle taj podatak? Ako se to moze provjeriti onda je to dokaz da su Ana i Velikitata i Baron isti lik - pa ga mogu izbaciti.

Klikneš na taj limundo link gore, pregledaš komentare velikitata(34) i vidjet ceš da ga hvale kao Bojana...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/06/2009 : 16:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Aha, sad sam vidio - u komentarima. OK, to mi je dovoljno da izbacim Anu.
Ali jedna mi stvar nikad nece biti jasna, koliko nisko covjek mora pasti da mi se ide buniti nakon sto mu je account zakljucan, znajuci da je u krivu? I ne samo to, nego još i piše u ženskom rodu, da bi kao sve bilo uvjerljivije... Nevjerojatno, koji obraz.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 01/06/2009 : 16:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
A ko zna možda je to neki drugi Bojan :)
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/06/2009 : 16:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

Morao si to reci...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/06/2009 : 16:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Naziv sledece sezone ide:

"CSI Beli Manastir" :)))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/06/2009 : 17:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

a možda su u šumi

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 01/06/2009 : 18:28:11  Show Profile Show Extended Profile
Evo ovako: Posto mi je stiglo nekoliko PM-a, "kako sam branio prevaranta", "da sam kupovao sve i svasta, na drugim sajtovima" i "da tu nesto jedem vnago" ja bih da ne vracam PM doticnima, nego im ovde odgovorim; Ja ne znam ko je Baron, isao sam na aukcije, pronasao taj nick posle razvoja ove drame, i vedeo da je tom baronu zakljucan account....
Ana985 je osoba sa kojom sam saradjivao na ovom sajtu jednom, i par puta van njega, i valjda dva puta na kolekcionaru - nick ejpril . Ostajem pri onome sto sam naveo gore da znam da se radi o zenskoj osobi jer sam razgovore preko telefona obavljao sa zenskom osobom.Uplate za stripove sam vrsio preko post neta tako da o adresi i nisam razmisljao, kao ni o potencijalnim neprilikama ovde na ovom topicu. Saradnja je ipak bila ok, ostajem pri onom sto sam gore naveo.
Na koncu, ja sam medju prvima i bez ikakvog razmisljanja uputio post gde "konstatujem" da se radi o istim stripovima.

Bojan(velikitata) sa limunda.com je lik iz Jagodine od koga sam takodje kupio neke stripove. Da li se tu radi o ozloglasenom baronu- ne znam. Saradnja sa Bojanom(velikitata)iz Jagodine je takodje bila ok preko limunda.com.Govorim o licnom iskustvu i ne petljam se u tudja.Ja tog coveka znam kao BOJANA i naravno nisam do sada razmisljao da li je on ANA????

Da li su ANA985,EJPRIL,BARON,VELIKI TATA..i kakvi jos se nazivali, u nekom dilu? Ili je to ista osoba?...jos jednom kazem - NE ZNAM!
Ako je neko manipulisao na aukcijama i to se utvrdi, neka snosi odgovarajuce konsekvence!

Markos nek cini ono sto misli da mu je ciniti.
Apsolutno me ne interesuje dalji razvoj ove ujdurme!

VI koji ste mi se obracali preko PM, olabavite, jer nemam sta da sa vama razglabam.Sve sto imate a propo ovoga ostavite ovde.
ENDE.

Edited by - docA on 01/06/2009 18:31:43
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000