forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ISTRAŽIVANJE: Najkvalitetniji Bonneli strip
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 02/06/2009 : 16:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
Meni je najdraži bonelli strip Martin Mystere pa sam glasovao za njega.On ima jako puno kvalitetnih epizoda.
Ali izgleda nije važno jer Zagor uvijek pobjeduje di god se okreneš
Samo mi jedno nije jasno.Staviti medu najkvalitetnije bonelli junake Malog rendžera i kit tellera a ne staviti Juliju je grijeh na kvadrat.
Ali pošto je Zagor pobijedija ovo je izgleda sve ka neka zafrkancija
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/06/2009 : 16:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Di vidiš da je pobjedija?

PS
Da mi je znati tko je osim Mladena glasa za Malog Rendžera???

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 02/06/2009 : 16:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
quote:
Originally posted by provodina

Ali pošto je Zagor pobijedija ovo je izgleda sve ka neka zafrkancija

Tocno tako!
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 02/06/2009 : 16:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

PS

40 : 39
Ma uglavnom ovo je sve zafrkancija pošto nevidim Juliju.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/06/2009 : 16:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Ken isto glasova kao Zagor

Kad ovo vidim pomislio bi da se i Ken kao Zagor mjesecno na nasim prostorima u preko 50.000 primjeraka prodaje.Opet ste se svi ostali udruzili protiv Zagija, je li barabe?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/06/2009 : 16:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

quote:

PS

Bilo je 39:39 onda

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 02/06/2009 : 16:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
quote:

quote:

quote:

PS

Bilo je 39:39 onda

To si onda ti sad glasova za Zagora

U svakom slucaju Zagor vodi jer je nenadmašan
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/06/2009 : 16:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Aha, hau jes nou

Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 02/06/2009 : 16:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
quote:

Aha, hau jes nou

Što bi rekli kod nas kako da ne TLN
Aj da nespamamo okolo ipak je ovo ozbiljan topic
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 02/06/2009 : 16:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
bezveze covjeku uništili topic ovim nakaradnim glasovanjem za zagora
ipak mu je to trebalo za istraživanje
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2128 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 02/06/2009 : 18:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message
quote:

Da. Ali mislim da je ocigledno da Zagor nije najkvalitetniji strip. Mozes da probas i dodas jos neki glas Kenu

Shvatio sam kako se to radi.A sto mislis zasto Ken ima ovoliko glasova?(Salim se naravno da ne bi bilo zabune:) Ali to je obicna glupost! Uvijek netko mora pokvariti neko glasovanje!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/

Edited by - Milazzo on 02/06/2009 18:22:53
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 02/06/2009 : 18:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

Ken Parker! Zagor ima cak 7 glasova. Tražimo najkvalitetnijeg junaka.

Evo, ponovit cu i ja jer ljudi ocigledno nisu shvatili šta se bira... Ne traži se najpopularniji junak. Za to se zna da je Zagor, bio uvijek pa je i sada (i to ubjedljivo). Tu se nema što ni glasati.
Ovdje se traži najkvalitetniji junak.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 02/06/2009 : 18:41:30  Show Profile Show Extended Profile
Sta se to podrazumeva pod najkvalitetniji? U kom smislu najkvalitetniji?...pa da onda preusmerimo diskusiju u neki drugi pravac.
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 02/06/2009 : 18:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Sramota. Ken Parker je zaslužio uvjerljivo pobjediti, ali rade klonovi. Ne prihvacam rezultat ovog polla.

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 02/06/2009 : 20:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

a jbg ljudi su pokvareni.razmišljao sam da zagora niti ne stavim na listu,ali zna kakva bi me reakcija docekala.ovaku ga nece bit u grafikonu i gotovo,ili ce bit na zadnjem mjestu.
Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 02/06/2009 : 20:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message
quote:
Originally posted by Luk-San

quote:

a jbg ljudi su pokvareni.razmišljao sam da zagora niti ne stavim na listu,ali zna kakva bi me reakcija docekala.ovaku ga nece bit u grafikonu i gotovo,ili ce bit na zadnjem mjestu.

Bio je na trecem mestu pre misterioznog skoka, sa par glasova vise od Magicnog.

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.

Edited by - gibica on 02/06/2009 20:29:35
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/06/2009 : 20:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Jedino sta bih mogao da uradim je da vratim rezultate na nulu, pa glasajte ponovo.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/06/2009 : 20:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
poubijace se ljudi, najbolje kljuc. Ko uvijek dobije ,prebacivace oni drugi, uvijek je tako bilo
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 02/06/2009 : 20:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message
ljudi hvala na ovom nadasve iskrenom glasovanju i podršci

manhunter zamolio bih te da zakljucaš topic
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47136 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/06/2009 : 20:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
sjebaste coviku topic

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/06/2009 : 20:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

ljudi hvala na ovom nadasve iskrenom glasovanju i podršci

manhunter zamolio bih te da zakljucaš topic

Kao sto rekoh, mogu da ratim rezultate glasanja na nulu, pa cemo glasati ponovo. Nemoj da se predajes tako lako. :-)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 02/06/2009 : 20:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message
nije potrebno.u cetvrtak je zadnji rok(cekao sam da se skupe glasovi anketa ) I da hocu,nemam više vremena za natezanje jer ovaj tjedan pišem još 4 testa i imam neka usmena...
treba zadnji tjedan malo nategnut ocjene(zapravo puno)
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13457 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 02/06/2009 : 21:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Kod mene postoji samo Tex
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2128 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 02/06/2009 : 21:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message
quote:

nije potrebno.u cetvrtak je zadnji rok(cekao sam da se skupe glasovi anketa ) I da hocu,nemam više vremena za natezanje jer ovaj tjedan pišem još 4 testa i imam neka usmena...
treba zadnji tjedan malo nategnut ocjene(zapravo puno)

Ken(je bio 1.) i Dylan(je bio 2.) su po pollu bili izabrani kao najkvalitetniji(prije sto je netko unistio topiv :(). Pusti Zagora i pisi u prezentaciji za Kena i Dylana...To ti je moja preporuka! :)

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/06/2009 : 21:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by gibica

quote:

quote:

Bio je na trecem mestu pre misterioznog skoka, sa par glasova vise od Magicnog.

Vidi, manipuliranje topica je bilo moguce jos od prvog minuta od kada je otvoren, ko ,kada i u kojoj mjeri je manipulirao, to ne znamo.Neki mozda od pocetka pomalo i neprimjetno,drugi mozda primjetno, a mozda nije uopste ni manipulisano.
A ti Luk-San ,pa citas li ti stripove? Zar je potrebno da ti neko kaze sta je dobro, a sta nije, valjda to mozes i sam za sebe da odlucis
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000