Author |
Topic |
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 07/07/2009 : 12:22:48
|
Mislio sam na Tajnu Sumerana. Da ju je crto neko drugi, možda bi opci dojam bio bolji. Ovako su uprskali prvi nastavak, koji ni po scenariju nije bio bog zna što.
Pod super pricu sam mislio kad su vec krenuli u tu neku mini richter sagu, onda su mogli odabrati nekog super crtaca za prvu epizodu, a ne cassara. Da ne ispadne sad da je Tajna Sumerana super, daleko od toga. |
No sikiriki |
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 07/07/2009 : 12:43:21
|
quote: Originally posted by Archy
Mislio sam na Tajnu Sumerana. Da ju je crto neko drugi, možda bi opci dojam bio bolji. Ovako su uprskali prvi nastavak, koji ni po scenariju nije bio bog zna što.
Pod super pricu sam mislio kad su vec krenuli u tu neku mini richter sagu, onda su mogli odabrati nekog super crtaca za prvu epizodu, a ne cassara. Da ne ispadne sad da je Tajna Sumerana super, daleko od toga.
Slažem se da je netko drugi trebao crtati tu epizodu,ali Cassaro je dobar u tim staticnim,muzejskim scenama. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
fatigue
New Member
Croatia
127 Posts
Member since 04/08/2007 |
Posted - 11/07/2009 : 14:50:23
|
evo i ja procitao, iman osjecaj da je prica napravljena na isti kalup kao epizode tajna jednoroga, grenland i fatalno oruzje.. felix ima istu ulogu, pa ona u obe price lik upada u more i onda zagor hrabro ulijece u more uz puno podivljalih valova..
eto.. prica je nekako povezana sa africkom avanturom i kainom i želom tin-hinam tj. atlantidom.. onda za ovim grendladnom i tajnom jednoroga.. pa vikinzima.. to je 130 i neki broj po numeraciji orginala.. pa 7 gradova cibole.. pa ovaj prethodni lov na profesora, tj. potodjelna prica po yukatanu.. i ko zna koje jos epizode... mogli su povest i digging billa :D |
286. [Quark's rule] When Morn leaves, it's all over. |
Edited by - fatigue on 11/07/2009 14:50:50 |
|
|
Topic |
|
|
|