forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BLEK - Ludens Specijal 2
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 10/06/2009 : 22:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message

Srecom, ja sam moja dva sina uspeo da "zarazim" stripovima, jednog nisam.
Au zaboravih Malog od Palube, posvojenog!
Sorry.
- to je lijepo kad vidiš tj. kao da sebe gledaš prekrasno ...

Vidi se u profilu odakle sam, ali manimo to, stvarno je dobro da ce izgurati ovaj serijal, po meni, najlepseg Bleka, do kraja.
- mislio sam da necu uspjeti pokupovati Ludens izdanja još 2005g. ali evo dogurao sam do kraja ...

Tacno se secam kad sam davno, kao klinac, kupio prvog Bleka na kiosku, pa kad sam ga prvi put procitao, kakav je to uzitak bio, jedva sam cekao nastavak i tako je islo dosta dugo...
- meni je to bio Jezero Lešinara '74g. prvi razred prva lova, a za nastavak skoro da nisam imao jer je poskupljivao dosta cesto s 5 na 6 pa na 8 dinara :))

Ali, lepo je to detinjstvo bilo, ah ta prokleta nostalgija...
- ahhh ;)

[/quote]
Go to Top of Page

duck
Junior Member

409 Posts

Member since 26/01/2007

Posted - 02/08/2009 : 12:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send duck a Private Message

Spijun: Nemam epizodu Bengalska vatra (LMS 288) ali pretpostavljam da se tu nalaze prve 63 stranice epizode Spijun.U LMS 292 - Rodi kao devojcica se nalaze stranice 64-kraj
Mala grofica od Russexa: kompletna u LMS 292 Rodi kao djevojcica
Strvinar - ?
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000