cudno djeluje Zagor na skijama, ali opca ocjena naslovnice: jako dobro! kao i najavljeni extra Zagor, oba imaju dobre naslovnice, iako Zagora ne citam lijepo je vidjeti dobre crteže
__________________________________________________________________________________________________________________________________________ 4o godina Alan Forda u Hrvatskoj
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Svakako SNJEŽNI, ne SNIJEŽNI, to je ok... a ok je i sokoli, jer imamo kratku i dugu mnozinu... medjutim, sokolovi bi bilo bolje za naslov zbog naglasenosti, slazem se... a i cesce je, za razliku od pauka npr... tu je daleko cesce (i ljepse) pauci nego paukovi...
ali sto se tice gramaticke pravilnosti (ne "ispravnosti"), u redu je...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Svakako SNJEŽNI, ne SNIJEŽNI, to je ok... a ok je i sokoli, jer imamo kratku i dugu mnozinu... medjutim, sokolovi bi bilo bolje za naslov zbog naglasenosti, slazem se... a i cesce je, za razliku od pauka npr... tu je daleko cesce (i ljepse) pauci nego paukovi...
ali sto se tice gramaticke pravilnosti (ne "ispravnosti"), u redu je...
Interesantno. Ja sam isto bio siguran da je rijec "sokolovi" ispravna, a ovo drugo da upotrebljavaju manje pismeni ljudi tek tako u razgovoru... Pazljivo citam tvoje i delboj-eve postove jer uvijek ima par...nekoliko stvari sto se mogu da nauce. Znanja nikad ne moze biti previse! ;-)
Originally posted by Curunir
profesore i kralju, ima li vam ijedna zagijeva epizoda koja nije vrhunska?
Naravno, kao na primjer...da...cek da se sjetim....pa mislim da vjerovatno ona jedna kada Zagor...uf, pitaj me nesto lakse
Pda, i kao klincu su mi bile nejasne i konfuzne te kontradikcije, da Zagoru nikad nije hladno i da moze danima da pesaci po planinama pod snegom u majici kratkih rukava. Jel bio problem nacrtati neku bundu na njemu. Na sijera blanka, mislim da stoji u bundi i to je ok. Pa nije on od mermera :d