Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
vesele_saonice
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/Happy-SantaClaus-icon.jpg)
Serbia
282 Posts
Member since 02/08/2010 |
Posted - 07/08/2010 : 04:00:26
|
ja samo mogu da kazem kao slobodni istrazivac - arheolog i astronom amater, da sam uveren da su mnoge DD epizode radjene na osnovu obimnog istrazivanja scenariste ne polju nepoznatog. Mozda sam sada time ukinuo ono najbolje od DDa. To sto mi svi to citamo, i posle se "hladimo". Ma daj nema shanse da je sve to istina. Naprotiv, mnoge DD epizode su radjene na osnovu crne hronike, i stvarnih dogadjaja, koji su stajali po strani mejnstrim informacija... |
Seamos realistas y exijamos lo imposible! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
velka031
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Beva
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/GrouchoMarx.jpg)
Bosnia and Herzegovina
6210 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 07/08/2010 : 16:41:38
|
quote: Originally posted by vesele_saonice
ja samo mogu da kazem kao slobodni istrazivac - arheolog i astronom amater, da sam uveren da su mnoge DD epizode radjene na osnovu obimnog istrazivanja scenariste ne polju nepoznatog. Mozda sam sada time ukinuo ono najbolje od DDa. To sto mi svi to citamo, i posle se "hladimo". Ma daj nema shanse da je sve to istina. Naprotiv, mnoge DD epizode su radjene na osnovu crne hronike, i stvarnih dogadjaja, koji su stajali po strani mejnstrim informacija...
Naprotiv, mnoge DD epizode su radene po poznatim filmovima i knjigama... Nije stvar u samoj prici, bitniji je nacin na koji je ispricana... Primjerice, u zadnjem specijalu (Vlak prokletih) Ruju je od odlicne ideje napravio prosjecnu epizodu, dok je Sclavi i prosjecne price znao ispricati na maestralan nacin... Uzmi samo 'Ljepotu demona', ne usudim se ni pomisliti što bi Ruju ucinio od jedne takve price...
Dakle, nije bitno odakle scenarist crpi inspiraciju, ako zna ispricati pricu... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
Edited by - Beva on 07/08/2010 16:41:57 |
|
paro
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/2649029.jpg)
Croatia
8593 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 07/08/2010 : 17:10:39
|
Definitivno Igra sa smrcu i Prokleti dan ![](icon_smile_approve.gif) |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|