Dix n. 12 La figlia del Tintoretto Scenario: Carlo Ambrosini Crtež: Giulio Camagni Naslovnica: Carlo Ambrosini Ako neko zna neka napiše odgovor---> Da li je sa ovim brojem završen ovaj serijal ili ima još?
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Najiskrenijem voleo bih da krene kiosk izdanje Talicnog, Asterixa i Tin-Tina po popularnoj ceni kakva je prikladna za kioske, naravno, sve ovo sa dobrim prevodom kao sto je bio u AZ i u "Decjim novinama"
Najiskrenijem voleo bih da krene kiosk izdanje Talicnog, Asterixa i Tin-Tina po popularnoj ceni kakva je prikladna za kioske, naravno, sve ovo sa dobrim prevodom kao sto je bio u AZ i u "Decjim novinama"
Potpisujem
Mada ima jos izdanja koja bi voleo da vidim na kioscima kao sto su Johnny Logan i Druzina od Vesala
A od ponudjenih Mister No odabrane price ili od prvog broja, mada se ne bih zalio ni na MM od prvog broja
Ma dobro, dp se sigurno samo poveo za nacinom na koji Francuzi izgovaraju Tintinovo ime, i zaista zvuci kao da bi se trebalo pisati odvojeno. Ne on, vec par drugih clanova mjesecima piše ovu nakaradnu verziju...
jedino mi nova izdanja i novi junaci dolaze u obzir , a citanje jednog te istog junaka samo u razlicitim koricama mi je apsolutno bezveze , istina je da je ostalo malo onih duzih serijala koje bi izdavao veseli cetvrtak ali sta je tu je , a meni po meni ja bih volio sve manje serijale vidjeti u libellusu . Takodje mi je bezveze sto se ide np. deset brojeva ispred ( konkretno ludens i veseli cetvrtak ) , bolje bi bio opet kazem neki drugi junak ..... Np. za pohvalu je tex koji se izdaje i to jednom mjesecno jer ovi u ludensu nece ga izdati za sto godina to je za pohvalu sto jest jest iako ga ne kupujem ....
Ja bih voleo da ide Zagor SC od prvog broja, ali znam da za to ne postoje ni najmanje sanse... --II-- Marti Misterija SC --II--... --II-- Mister No SC --II--...
Ja bih voleo da ide Zagor SC od prvog broja, ali znam da za to ne postoje ni najmanje sanse... --II-- Marti Misterija SC --II--... --II-- Mister No SC --II--...
za zagora nema sanse,jer vec izdaju i k.izdanje,i o.price,ali verujem da ce m.m,i m.no biti izdati kao kiosk.verovatno cekaju da se ispucaju sa k.markom,i beronom,z.specijalima.to ce potrajati jos 2-3god.jos su ta izdanja daleko,ali bice ih.