forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Ljudi, jadni ste !
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/06/2009 : 00:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by skviki
Bez zajebancije, pripazi sta pises, ovo su ozbiljne stvari.

Naravno da su ozbiljne stvari, kažem ti, prevideo sam, sad se sve razjasnilo, dobro da nisi uleteo u zamku.
Izvini i uživaj!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 25/06/2009 00:35:36
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 25/06/2009 : 00:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Bez zajebancije, pripazi sta pises, ovo su ozbiljne stvari.

Naravno da su ozbiljne stvari, kažem ti, prevideo sam, sad se sve razjasnilo, dobro da nisi uleteo u zamku.
Izvini i uživaj!

Ok je, ne ljutim se, samo kazem da je svaki detalj bitan kad su ovakve stvari u pitanju. Jedan pogresan broj i svasta moze da ispadne posle. Sto se tice zamke, mene je malo teze uhvatiti jer uvek namirisem prevaru. Nek autor topika sada kaze nesto na temu POVERENJA.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 25/06/2009 : 01:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Na kraju moram napomenuti jos i to da sumnjam da je nik baden samo jos jedan u nizu od dvostrukih nikova,a sasvim moguce je da se radi bas o osobi koja je varala i pomagala popayu na proslim aukcijama.
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 25/06/2009 : 01:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
Malocas sam gledao po starim aukcijama i video neverovatne stvari. Popay na kolekcionaru prodaje skoro sve stripove koje je Dejan Borca kupovao na ovom sajtu i to po duplo manjim cenama. Nikako mi ne ide u glavu da covek kupi strip za oko 250 eura a proda ga Popay za 100 eura. Da je to jedini slucaj pa da pomislim da mu je trebala lova hitno i mora da proda strip. Medjutim, to je slucaj sa svim skupim stripovima. Neverovatno i neobjasnjivo.

Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 25/06/2009 : 02:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Rekao bih da se prevario u racunu.Mada,ti stripovi se stalno vrte u krug,i na kraju ce mozda i izvuci uz neciju pomoc odredjeni profit.Mada,sto se tice onih odlicno ocuvanih stripova,uglavnom je profitirao uz nabidavanje,jedino mi ipak nije jasno za ZS 21 koju je osvojio od Markosa za vece pare.Zaista kako kaze Skviki,neke stvari su neobjasnjive,ne razumem sta time dobija,ali to je slicno nesto kao sto je i Gervasijus radio,ljudi se jednostavno pogube u svemu tome,kad jednom zaglibis,tesko je posle se izvuci.

Edited by - tumen on 25/06/2009 02:09:44
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 25/06/2009 : 02:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Koliko sam ja upucen u strip desavanja popaj sa kolekcionara nije dejan borca! Ne verujem (ne zelim da verujem) da su takvom prodavcu profesionalcu (popaju) potrebne ovakve ujdurme! Covek ima extra robu i vrlo profesionalno radi. Sa popajem sam imao samo vise nego pozitivna iskustva.
Nadam se da ce se sve ubrzo razjasniti.

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 25/06/2009 : 02:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by tumen

Rekao bih da se prevario u racunu.Mada,ti stripovi se stalno vrte u krug,i na kraju ce mozda i izvuci uz neciju pomoc odredjeni profit.Mada,sto se tice onih odlicno ocuvanih stripova,uglavnom je profitirao uz nabidavanje,jedino mi ipak nije jasno za ZS 21 koju je osvojio od Markosa za vece pare.Zaista kako kaze Skviki,neke stvari su neobjasnjive,ne razumem sta time dobija,ali to je slicno nesto kao sto je i Gervasijus radio,ljudi se jednostavno pogube u svemu tome,kad jednom zaglibis,tesko je posle se izvuci.

Tumen druze imas li ti neki dokaz da je Popaj ustvari Dejan Borca.Meni je to gotovo nezamislivo.Skoro sam siguran da nije isti covek.Popaj je Dragan Bosanac jedan od najvecih prodavaca stripova u Srbiji.Poznajem ga i saradjivali smo vise puta mimo bilo kakvih aukcija.Sa druge strane Dejana Borcu ne poznajem licno ali je kupio nekoliko stripova od mene i ostavio mi broj telefona.Culi smo se vise puta i definitivno nije Popaj tj. Dragan Bosanac.Mislim da su u pitanju dva razlicita coveka.
Naravno mozda rade u paru ali ne vidim smisao tome jer Dejan Borca placa stripove po ceni koja je obicno toliko visoka da ne vidim kako bi Popaj posle na njima zaradio.Ako su oni u nekom dosluhu to bi bilo izvanredno zanimljivo i pre svega cudno.
Gervasijus i Ulanminje jesu isti covek.Ja sam na to i posumnjao svojevremeno pa javio Markosu.Markos je to cinjenicno utvrdio i izbacio ga.Taj ima verovatno deset nikova na kolekcionaru i klasican je prevarant.Taj treba jedne dobre batine.
Nema sansi da vlasnik sajta Koekcionar ucestvuje i sam u prevarnim radnjama.Naprotiv pokusava tome da stane na put ali na zalost ne uspeva.Jednostavno tamo je u pitanju sistemska greska jer nema provizije i onda prodavci sami sebi dizu cene preko milion nikova i tome je nemoguce stati na put.Nema ni foruma da bi se upozorilo na takve radnje i jednostavno ima previse bezbednosnih supljina.Ja sam do sada upozoravao ovde ljude na sve za koje znam da su tamo pokusali prevare i to cu ciniti i u buduce.Prevarant je prevarant na svakom mestu zato slobodno objavi javno na koga sumnjas da tamo dize cene.
Evo ja cu te pitati na PM.

Edited by - dubac on 25/06/2009 02:54:17
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 25/06/2009 : 04:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Nazalost nema sumnje da je popay u stvari dejan borca i to mozda bolje od mene moze potvrditi srdjandj.Mada i vi koji ga znate,zapitajte se malo i analizirajte neke podatke vezano za njega i koga zna iz Borce.
Na kraju krajeva,stripovi govore sami za sebe,sve sto je Dejan Borca kupovao,ovaj prodaje,a bez da je medju njima dolazilo do trgovine.I nabidavanja su jasna,cudno je kako na kolekcionaru za razliku od ovog sajta Dejan Borca nikada nije isao do kraja kada su popayeve aukcije u pitanju,nego se uvek zaustavljao na 90 i kusur eura.
Da li je koristio svoju adresu ili od nekog prijatelja ili roda,nije ni bitno,ta dva nika su jedna osoba.
Jeste da je i pitanju ugledni prodavac,ali isto je bio i venom(kolektor) pa smo videli sta se desilo.Istina se ne moze sakriti,a ja nemam nikakvog interesa da je iskrivljujem,cak sam i hteo da precutim sve ovo.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/06/2009 : 05:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja sad tek procitao topic i uz neko moje detektivsko iskustvo i ja mogu reci da Dejan Borca nije Popay.. Kada sam bio u Darkwoodu neko mi je rekao da taj Dejan dolazi i nakupuje stripova za grdne pare jer je pun kao brod... A sto se Popaya tice, ja mogu da kazem da je covek ljudina 100%, i ako je on prevarant onda sam ja oksimoron jer ne mogu da procenim coveka nikako... Tumen, mislim da si pogresio.. Sto se Gervasijusa i Venoma tice to je sve jasno kao dan.. Mislim da je bilo providno od pocetka.. Ili Ulanminjea i zaboravih kako se Venom zvao na s.com..
Uostalom, mislim da bi trebalo otvoriti neku sekciju na forumu gde ce se svaki novi registrovani clan predstaviti i slicno... Cisto da imamo neki uvid... Ni to ne mora nista ad znaci, ali opet moze bar malko zakomplikovati radnje prevarantima...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 25/06/2009 : 08:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
http://img234.imageshack.us/img234/2094/dsc02395vr0.jpg
Ovaj strip je dejan borca kupio ovde od kerbera, a na kolekcionaru ga je prodavao pod nickom dejanbg

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 25/06/2009 08:46:29
Go to Top of Page

amigo8
Starting Member

Serbia
20 Posts

Member since 02/04/2009

Posted - 25/06/2009 : 08:56:00  Show Profile Show Extended Profile  Send amigo8 a Private Message
Kazete da je popey Dragan Bosanac.Ja sam pre par dana osvojio neki strip na kolekcionaru od popeye i u podatcima o prodavacu stoji Milutin Vulovic,nema broja telefona,a mail mu je grof99@kolekcionar.com.
Posle svega sto sam ovde procitao ne znam da li uopste da realizujem tu kupovinu?
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 25/06/2009 : 09:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
[quote]Originally posted by amigo8

Kazete da je popey Dragan Bosanac.Ja sam pre par dana osvojio neki strip na kolekcionaru od popeye i u podatcima o prodavacu stoji Milutin Vulovic,nema broja telefona,a mail mu je grof99@kolekcionar.com.

Potvrdjujem tacnost ovih podataka jer sam i ja dobio iste podatke o prodavcu kao i amigo8,pa mi takodje sad nije jasno kako moze biti Dragan Bosanac i Milutin Vulovic
@dubac
Posto vidim da ga u neku ruku branis i kao garantujes za njega ,mozda bi ti mogao objasniti,ako nista,u najmanju ruku!!
Hvala

Edited by - bihac-una on 25/06/2009 09:05:52
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 25/06/2009 : 10:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by amigo8

Posle svega sto sam ovde procitao ne znam da li uopste da realizujem tu kupovinu?

Slobodno realizuj tu kupovinu, ja cu se sledece nedelje videti sa Draganom jer treba da preuzmem neke stripove koje sam osvojio kod njega. Inace Milutin je Draganov sin, koji mu pomaze oko postavljanja aukcija na kolekcionaru (skeniranje i ostalo). Jos jednom da napomenenm da je covek vrhunski trgovac sa jakom robom i u smisli kvaliteta i kvantiteta i nema rezona da bi se bavio ovakvim rabotama.

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/06/2009 : 11:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by dubac
Nema sansi da vlasnik sajta Koekcionar ucestvuje i sam u prevarnim radnjama.Naprotiv pokusava tome da stane na put ali na zalost ne uspeva.Jednostavno tamo je u pitanju sistemska greska jer nema provizije i onda prodavci sami sebi dizu cene preko milion nikova i tome je nemoguce stati na put.Nema ni foruma da bi se upozorilo na takve radnje i jednostavno ima previse bezbednosnih supljina.Ja sam do sada upozoravao ovde ljude na sve za koje znam da su tamo pokusali prevare i to cu ciniti i u buduce.Prevarant je prevarant na svakom mestu zato slobodno objavi javno na koga sumnjas da tamo dize cene.

Necu tvrditi da vlasnik kolekcionara ucestvuje u bilo cemu, ali da zaista zeli nesto sprijeciti, sprijecio bi. Smijesno je tvrditi da je milionima nickova nemoguce stati na put, kad je na s.com vidljivo da je ipak moguce. Netko se tu i tamo provuce, ali ga se svejedno relativno brzo otkrije.

Trouble will find me
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 25/06/2009 : 12:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:
Originally posted by amigo8

Iste te podatke sam i ja dobio. I sad, nek se odluci da li je Dragan ili Milutin. Ja sam registrovan na tri razlicita sajta i na svakom su identicni i potpuno tacno podaci . Zasto bi stavljao razlicito ako imam postene namere ??? Kupicu stripove samo pod jednim uslovom : da se oduzme Badenovo bidovanje jer je ocito da covek ili se drka ili radi za Popaya.

Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 25/06/2009 : 12:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Necu tvrditi da vlasnik kolekcionara ucestvuje u bilo cemu, ali da zaista zeli nesto sprijeciti, sprijecio bi. Smijesno je tvrditi da je milionima nickova nemoguce stati na put, kad je na s.com vidljivo da je ipak moguce. Netko se tu i tamo provuce, ali ga se svejedno relativno brzo otkrije.

On na zalost nema direktnu kontrolu nad situacijom a ni znanje kao ti.Za njega poslove sredjivanja sajta rade drugi.Na primer postoji problem on onda mora da zove treceg da mu zavrsi posao.Svaku takvu uslugu placa i slicno.Iako je on nominalno vlasnik sajta formalno nije jer se vodi na neko cetrvto lice.Nedavno je pokusao da promeni server pa nije mogao jer se formalni vlasnik nije slozio i slicni problemi.
Sve u svemu ja da mislim da to tamo funkcionise i sam bih tamo prodavao bar po nekad.Dosta je na mene Dejan vrsio pritisak da tamo prodajem pa to ipak ne cinim.On se trudi koliko moze.Dosta je ljudi izbacio ali se oni vracaju na razne nacine.To se i ovde desava ali se brze otkrije i reaguje i ima mnogo vise mehanizama upozorenja.Da se podpuno uklone takve radnje je nemoguce.
Ja jedino znam da Dejan nije prevarant niti licno ucestvuje u takvim radnjama.Zato ga branim i samo u tom delu.Njemu se svasta moze pripisati i vecina toga je tacna ali da je lopov to ne moze.
Ako nista drugo ceste mahinacije na kolekcionaru su pomogle da se i ovde neki uhvate sa rukama u pekmezu.Isti ljudi,razliciti nikovi.Bitno je samo sve i uvek izneti na videlo.
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 25/06/2009 : 12:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:
Naravno mozda rade u paru ali ne vidim smisao tome jer Dejan Borca placa stripove po ceni koja je obicno toliko visoka da ne vidim kako bi Popaj posle na njima zaradio.Ako su oni u nekom dosluhu to bi bilo izvanredno zanimljivo i pre svega cudno.

Jel normalno da strip, koji je Dejan Borca platio 1700 kn kod Markosa, Popay prodaje po 60 eura ? I tako sa nekoliko stripova. Koliko god da ima para on to ne bi radio sigurno.

Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 25/06/2009 : 12:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by bihac-una

[quote]Originally posted by amigo8

Potvrdjujem tacnost ovih podataka jer sam i ja dobio iste podatke o prodavcu kao i amigo8,pa mi takodje sad nije jasno kako moze biti Dragan Bosanac i Milutin Vulovic
@dubac
Posto vidim da ga u neku ruku branis i kao garantujes za njega ,mozda bi ti mogao objasniti,ako nista,u najmanju ruku!!
Hvala

Dragan Bosanac je Popaj u to uopste nemoj da sumnjas.Stripovi su Draganovi.Uostalom ima i broj telefona Draganov uz mnoge aukcije Popajeve.Covek se i javi i predstavlja kao Dragan kada okrenes broj.Nema tu tajni.
Nista ja ne garantujem.Pokusavam da pomognem.Ovo mi je bilo ocigledno oko Popaja sto se tice njegovog identiteta.Ja sam i sada uveren da Popaj i Dejan Borca nisu isti covek sto ne znaci da ne rade u paru.Meni je Dejan Borca u telefonskom razgovoru rekao kada mi je kupio Hiljadu Zamki da mu je to treci primerak istog stripa koji kupuje i da je do sada najbolji pa ce se resiti prethodna dva.Ta prethodna dva je verovatno kupio na aukcijama od drugih prodavaca.
Mogu da zamislim da ih je preprodao mimo aukcija Draganu Bosancu i da ih je on kasnije prodavao na Kolekcionaru.Nije to nista cudno ali moze biti i neka mutljavina.Samo pozivam na opreznost da se ne bi ljudi optuzivali bez dokaza.
Sto se tice aukcija Popajevih podpuno je ocigledno da je onaj Baden podizao cene i treba proveriti da li neko stoji iza njega.Na zalost mi tu mozemo samo da nagadjamo.Ko je ostecen ili sumnja neka zove Dejana i prijavi mu celu stvar i neka insistira da se to resi.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 25/06/2009 : 12:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:

quote:

Jel normalno da strip, koji je Dejan Borca platio 1700 kn kod Markosa, Popay prodaje po 60 eura ? I tako sa nekoliko stripova. Koliko god da ima para on to ne bi radio sigurno.

Upravo tako
Zato mi je prvenstveno sve to nerealno.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 25/06/2009 : 13:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
@dubac
Ali nisi objasnio bolan ko je onda Milutin Vulovic ili tako nesto???
Sto se tice korisnika "baden"jarane,da ti tvoj prijatelj kaze da je to Elvis Midzic/bihac-una na stripovi.com poznatiji!!!
I sad se nadam da ces promijeniti misljenje u vezi onog"ocigledno je da je onaj Baden podizao cijene i treba provjeriti ko stoji iza njega"
Ja sam se extra registrovao na Kolekcionar da bih pokusao kupiti par stripova kod Popaya u cemu nazalost nisam uspio u svemu
(Preporucen mi je covjek kao super posten i da mogu bez straha sa njim raditi i radi toga sam se i registrovao i bidao njegove stripove)

Tacnije:zelio sam zs 21,26,39,53,83 i lms 10 i 39
Od toga ja sam i osvojio zs 53,83 samo a ostale nisam jer sam ponudio onoliko koliko sam bio spreman da platim i nista vise!!!
Ja pojma nemam ko je Popay, i da sam ja njemu napucavao aukcije,smijesno????
Malo sam razocaran tvojim rijecima Ivane,jer nemozese tako nekog optuzivati bez dokaza i da uopste pojma nemas ko je "baden"

Znaci baden na Kolekcionar.com sam ja-----Elvis Midzic/bihac-una na stripovi.com

Ja bidujem i kod njega na 5,6 komada Zagor/Dnevnik specijala koje trebam i ukupan je iznos oko 100 eura o kojima sad isto razmisljam kao i drugi dali da ih posaljem,tj.dali da ispostujem i zavrsim sa tim Popayom sve to!!

@Skviki

Ja nisam dizao cijene i ne "drkam"kako ti mislis, jarane!!!!

Ako mi Dubac moze organizovati da bezbjedno dobijem sve stripove koje sam bidao a i ti ih takodje bidao a ne zelis ih vise,ja pristajem na to
Znaci,uzimam sve stripove koje si ti osvojio a i ja ih bidao,po cijeni koju sam ja ponudio
Jel posteno??
I molim vas,nemojte prozivati i blatiti ljude a pojma nemate ni ko su ni sta su::
Ja sam ti kolekcionar stripova vec 25 godina i nikad nisam ni pomislio a kamoli nekoga zajebao radi stripova ,u sto sam ,nadam se i na stripovi.com pokazao sa ljudima sa kojima sam radio

LP
bihac-una/baden/Elvis Midzic

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/06/2009 : 13:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sto se kolekcionara tice, ja tamo imam 1800 pozitivnih komentara i kukao sam 6 meseci da mi se popravi nalog jer po stoti put se desava da ne mogu da vidim uspesno zavrsene aukcije, i nista... Jednostavno Dejana boli k. za to i kad je on odustao od mene, naravno da necu vise da se zajebavam sa tim sajtom.. A i nekoliko puta sam mu ja prijavio prevarante ili potencijalne i nista nije uradio, fora tipa "i na e-bayu imas njih sa po nekoliko nikova, sta ima veze, neka se snalazi kako ko zna".. Covek nije prevarant, to i ja tvrdim, ali da je aljkav u vezi takvih stvari, sigurno jeste..
Za Popaya licno nema sanse da mogu da poverujem da se bavi tim stvarima..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 25/06/2009 : 13:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
@Bihac una
Druze Milutin Vulovic je sin Dragana Bosanca.Dragan Bosanac je Dragan Vulovic.Nista tu nije cudno.Sin mu vodi ceo posao oko aukcija jer Dragan ne zna da se koristi kompjuterom i to je sve.
Ja samo mislim da Dragan Bosanac(Popaj) nije Dejan Borca i zato sam se umesao.Ubedjen sam da su to dva razlicita coveka.Imam brojeve telefona od oba i cuo sam se sa obojicom.Dejan Borca ima na kolekcionaru nik DejanBG ili tako nesto.
Ne garantujem ja uopste da Popaj nije sebi dizao cene na kolekcionaru.To ne znam i ne zanima me.Ako si ti Baden tek onda Popaj nije nista kriv i ocrnise ga ovde bezveze.Ja sam i govorio od pocetka da treba oprezno sa optuzbama jer covek vazi za uglednog prodavca.Sto ne rece odmah da si Baden kad vidis da coveka dva dana napadaju da sebi samom podize cene preko izmisljenog nika Baden.
Ponavljam jedini razlog sto ovo pisem je sto sam ubedjen da Popaj i Dejan Borca nisu isti covek i ako postoji neka mutljavina cini mi se da Dejan Borca sa tim nema nikakve veze.Covek je korektan kupac koji placa dosta i brzo.Moja je obaveza da to kazem jer mi je covek kupio stripove za par stotina eura i sve placao za dan ili dva.Ocigledno ima dosta novca i stalno kupuje jer popravlja kolekciju pa se onda na aukcijama resava losijih stripova.Ocigledno prodaje i mimo aukcija viskove.

Edited by - dubac on 25/06/2009 13:44:49
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 25/06/2009 : 13:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
quote:

@Bihac una
Druze Milutin Vulovic je sin Dragana Bosanca.Dragan Bosanac je Dragan Vulovic.Nista tu nije cudno.Sin mu vodi ceo posao oko aukcija jer Dragan ne zna da se koristi kompjuterom i to je sve.
Ja samo mislim da Dragan Bosanac(Popaj) nije Dejan Borca i zato sam se umesao.Ubedjen sam da su to dva razlicita coveka.Imam brojeve telefona od oba i cuo sam se sa obojicom.Dejan Borca ima na kolekcionaru nik DejanBG ili tako nesto.
Ne garantujem ja uopste da Popaj nije sebi dizao cene na kolekcionaru.To ne znam i ne zanima me.Cak mi se cini ociglednim da jeste neko dizao cene na tim aukcijama pod imenom Baden.Da li je taj to radio u dogovou sa Popajem isto ne znam i nista je ne ttvrdim i nije moja stvar.
Ponavljam jedini razlog sto ovo pisem je sto sam ubedjen da Popaj i Dejan Borca nisu isti covek i ako postoji neka mutljavina cini mi se da Dejan Borca sa tim nema nikakve veze.Covek je korektan kupac koji placa dosta i brzo.Moja je obaveza da to kazem jer mi je covek kupio stripove za par stotina eura i sve placao za dan ili dva.Ocigledno ima dosta novca i stalno kupuje jer popravlja kolekciju pa se onda na aukcijama resava losijih stripova.Ocigledno prodaje i mimo aukcija viskove.
Popaj je vazio za uglednog prodavca i ako se bavi mahinacijama na aukcijama to mu ne sluzi na cast.

Jesi ti covjece uopste procitao moj post i razumio ga????

Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
635 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 25/06/2009 : 13:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message
quote:

LP

Hahaha
e badene, badene!!!

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 25/06/2009 : 13:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
quote:
Originally posted by srleb

quote:

LP

Hahaha
e badene, badene!!!

Bravo,neka si poduplao,neka ljudi znaju ko je baden

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page