Author |
Topic  |
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 25/06/2009 : 13:37:50
|
@Bihac Una Sad sam editovao.Procitaj ponovo moj prethodni post. Zamisli druze da tebe neko napadne a ja znam da si posten jer smo saradjivali cesto i da te ja ne branim.Ja odpocetka tvrdim da Popaja i Dejana Borcu napadaju bez razloga.Jedan je posten prodavac a drugi posten kupac. Mislim da ovde ima dosta spekulacija.Sa najboljom namerom naravno ali cini mi se da su preuranjene optuzbe.
|
Edited by - dubac on 25/06/2009 13:49:30 |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Posted - 25/06/2009 : 13:40:00
|
quote: Originally posted by sawitch
Sto se kolekcionara tice, ja tamo imam 1800 pozitivnih komentara i kukao sam 6 meseci da mi se popravi nalog jer po stoti put se desava da ne mogu da vidim uspesno zavrsene aukcije, i nista... Jednostavno Dejana boli k. za to i kad je on odustao od mene, naravno da necu vise da se zajebavam sa tim sajtom.. A i nekoliko puta sam mu ja prijavio prevarante ili potencijalne i nista nije uradio, fora tipa "i na e-bayu imas njih sa po nekoliko nikova, sta ima veze, neka se snalazi kako ko zna".. Covek nije prevarant, to i ja tvrdim, ali da je aljkav u vezi takvih stvari, sigurno jeste.. Za Popaya licno nema sanse da mogu da poverujem da se bavi tim stvarima..
To je to.Podpisujem. Dejanu sam ja to isto u lice rekao hiljadu puta. Nije prevarant ali je aljkav i to ce mu se obiti o glavu. Za Popaja se slazemo. |
Edited by - dubac on 25/06/2009 13:42:09 |
 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 25/06/2009 : 13:49:52
|
@dubac E sad je vec bolje! Jos jednom:
Na kolekcionar.com "baden"sam JA,Elvis Midzic/bihac-una na stripovi .com
I nije to mucka nikakva kod Popaya Vec sam rekao,svi koji misle da su prevareni ili osteceni radi Badena i podizanja cijena,baden ce rado izici u susret i kupiti sve stripove koje je bidao po cijeni koju je i dao Dakle,zaboravite Popay-baden relacija i neka mucka Ja sam zelio kupiti sve vec nabrojano u drugom postu,nije mi uspjelo i to je to,prica zavrsena
Aha ..jos nesto...tamo sam baden jer sam vec davno htio svoj nick"bihac-una"promijeniti na stripovi.com(iz privatni razloga) Markos to moze potvrditi da sam mu takvu molbu poslao(nazalost je odbio) Uglavnom ,nije to ni bitno,zelim da kazem da sam iz tog razloga se registrovao pod nickom"baden"na Kolekcionar,jer bihac-una je previse privatno i licno(po meni) Ne radi neceg da se krijem ili sta vec Nadam se da sam vam uspio dokazati da je Popay bar sto se tice Badena i podizanja cijena 100%ispravan covjek |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Posted - 25/06/2009 : 13:55:30
|
quote: Originally posted by srdjandj
http://img234.imageshack.us/img234/2094/dsc02395vr0.jpg Ovaj strip je dejan borca kupio ovde od kerbera, a na kolekcionaru ga je prodavao pod nickom dejanbg
Sta je tu cudno.Ovde mu je nik Dejan Borca a na kolekcionaru Dejanbg.Kupio je strip ali ocigledno nije zadovoljan ocuvanoscu pa ga prodaje.Kada je od mene kupio LMS 29 pitao me je imam li LMS 4 jer bi se resio primerka koji je losiji. Nista tu nije cudno. Ti nikada nisi kupio strip na aukciji pa ga posle prodao na aukciji.Ti isto imas ime Srdjandj na Stripovi.com a na kolekcionaru imas drugo ime.Da li to znaci da si prevarant? |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Posted - 25/06/2009 : 13:58:08
|
@Bihac una Majstore drago mi je da smo se razumeli jer smo na istoj strani i isto mislimo  |
Edited by - dubac on 25/06/2009 13:58:28 |
 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Posted - 25/06/2009 : 14:00:48
|
[quote]Originally posted by dubac
.Ako si ti Baden tek onda Popaj nije nista kriv i ocrnise ga ovde bezveze.Ja sam i govorio od pocetka da treba oprezno sa optuzbama jer covek vazi za uglednog prodavca.Sto ne rece odmah da si Baden kad vidis da coveka dva dana napadaju da sebi samom podize cene preko izmisljenog nika Baden.
Naravno da sam ja Baden,nema tu "ako sam ja Baden" Nisam ni vidio do danas da se tema vodi oko Popaya i dok sam ja sve procitao i skuzio o cemu je rijec,odose kola predaleko i tad sam odlucio reagovati Ja sam sa njim u kontaktu ovih dana,sasvim normalno dogovaramo i cekamo zavrsetak ostalih aukcija Cak mi je covjek ponudio da licno kod njega u Bijeljinu dodjem po stripove ,ako imam neku sumnju oko postene realizacije itd.. Znaci ,no sikiriki,sve je ok i posteno
I jos jednom ,ja sam zelio zs brojeve 21,26,39, lms brojeve 10,39
Ako se neko pokajao,ja ih rado kupujem,i tako sam halalio vec do 500 Eura za te komade |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 25/06/2009 : 14:22:39
|
quote: Originally posted by dubac
@Bihac una Druze Milutin Vulovic je sin Dragana Bosanca.Dragan Bosanac je Dragan Vulovic.Nista tu nije cudno.Sin mu vodi ceo posao oko aukcija jer Dragan ne zna da se koristi kompjuterom i to je sve. Ja samo mislim da Dragan Bosanac(Popaj) nije Dejan Borca i zato sam se umesao.Ubedjen sam da su to dva razlicita coveka.Imam brojeve telefona od oba i cuo sam se sa obojicom.Dejan Borca ima na kolekcionaru nik DejanBG ili tako nesto. Ne garantujem ja uopste da Popaj nije sebi dizao cene na kolekcionaru.To ne znam i ne zanima me.Ako si ti Baden tek onda Popaj nije nista kriv i ocrnise ga ovde bezveze.Ja sam i govorio od pocetka da treba oprezno sa optuzbama jer covek vazi za uglednog prodavca.Sto ne rece odmah da si Baden kad vidis da coveka dva dana napadaju da sebi samom podize cene preko izmisljenog nika Baden. Ponavljam jedini razlog sto ovo pisem je sto sam ubedjen da Popaj i Dejan Borca nisu isti covek i ako postoji neka mutljavina cini mi se da Dejan Borca sa tim nema nikakve veze.Covek je korektan kupac koji placa dosta i brzo.Moja je obaveza da to kazem jer mi je covek kupio stripove za par stotina eura i sve placao za dan ili dva.Ocigledno ima dosta novca i stalno kupuje jer popravlja kolekciju pa se onda na aukcijama resava losijih stripova.Ocigledno prodaje i mimo aukcija viskove.
Dragan Bosanac(Popay) je Dragan Lukic, a sin mu je Milutin Lukic. A ne Vulovic.Milutin Vulovic mu je neki brat od tetke ili ujaka, uglavnom neki rodak koji živi u Borci!  Dejan borca je Dejan Živkovic iz Borce. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 25/06/2009 14:27:21 |
 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Posted - 25/06/2009 : 14:26:50
|
@Bihac una Druze Milutin Vulovic je sin Dragana Bosanca.Dragan Bosanac je Dragan Vulovic.Nista tu nije cudno.Sin mu vodi ceo posao oko aukcija jer Dragan ne zna da se koristi kompjuterom i to je sve. Ja samo mislim da Dragan Bosanac(Popaj) nije Dejan Borca i zato sam se umesao.Ubedjen sam da su to dva razlicita coveka.Imam brojeve telefona od oba i cuo sam se sa obojicom.Dejan Borca ima na kolekcionaru nik DejanBG ili tako nesto. Ne garantujem ja uopste da Popaj nije sebi dizao cene na kolekcionaru.To ne znam i ne zanima me.Ako si ti Baden tek onda Popaj nije nista kriv i ocrnise ga ovde bezveze.Ja sam i govorio od pocetka da treba oprezno sa optuzbama jer covek vazi za uglednog prodavca.Sto ne rece odmah da si Baden kad vidis da coveka dva dana napadaju da sebi samom podize cene preko izmisljenog nika Baden. Ponavljam jedini razlog sto ovo pisem je sto sam ubedjen da Popaj i Dejan Borca nisu isti covek i ako postoji neka mutljavina cini mi se da Dejan Borca sa tim nema nikakve veze.Covek je korektan kupac koji placa dosta i brzo.Moja je obaveza da to kazem jer mi je covek kupio stripove za par stotina eura i sve placao za dan ili dva.Ocigledno ima dosta novca i stalno kupuje jer popravlja kolekciju pa se onda na aukcijama resava losijih stripova.Ocigledno prodaje i mimo aukcija viskove.
Dragan Bosanac(Popay) je Dragan Lukic, a sin mu je Milutin Lukic. A ne Vulovic.Milutin Vulovic mu je neki brat od tetke ili ujaka, uglavnom neki rodak koji živi u Borci! 
Esad ga bas jebi,ko je tu ko,ja vise pojma nemam a pravo i iskreno i ne zanima me
Uglavnom,poslije ovoga i ja ne zelim teatar i te moje osvojene stripove Nesigurno,totalno Dubac kaze jedno,ti sad drugo ime,ma nosi to,ne zelim zivce svoje ubijati bezpotrebno @Dubac jarane Evo gore spisak imas,nadji mi te stripove,placam po 100 Eura komad,prica zavrsena |
 |
|
skviki
Average Member

Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 25/06/2009 : 14:29:19
|
quote: Originally posted by bihac-una Nisam ni vidio do danas da se tema vodi oko Popaya i dok sam ja sve procitao i skuzio o cemu je rijec,odose kola predaleko i tad sam odlucio reagovati
Tema je pocela od mene sa optuzbom da sam ja dizao cene Popayu. Onda sam dokazao da nisam kao sto si i ti dokazao da si nevin. Izvinjavam se duboko na sumnjama i prepustam ti stripove koje sam osvojio. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Posted - 25/06/2009 : 14:35:19
|
quote: Originally posted by skviki
quote: Originally posted by bihac-una Nisam ni vidio do danas da se tema vodi oko Popaya i dok sam ja sve procitao i skuzio o cemu je rijec,odose kola predaleko i tad sam odlucio reagovati
Tema je pocela od mene sa optuzbom da sam ja dizao cene Popayu. Onda sam dokazao da nisam kao sto si i ti dokazao da si nevin. Izvinjavam se duboko na sumnjama i prepustam ti stripove koje sam osvojio.
Nije belaj,desi se da covjek pogrijesi u zivotu
Sto se tice stripova,necu ih ni ja majke mi moje... Pa koliko taj covjek ima imena bolan,pa to je stvarno ludo vec Ja koristim WU i kome da posaljem pare haj reci i da znam da je tacna adresa: Draganu,Milutinu Vulovicu.Milutinu Lukicu ili samom Popayu,hahahahaha,pa pojma nemam sta da mislim |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 25/06/2009 : 14:39:42
|
quote: Originally posted by skviki
Malocas sam gledao po starim aukcijama i video neverovatne stvari. Popay na kolekcionaru prodaje skoro sve stripove koje je Dejan Borca kupovao na ovom sajtu i to po duplo manjim cenama. Nikako mi ne ide u glavu da covek kupi strip za oko 250 eura a proda ga Popay za 100 eura. Da je to jedini slucaj pa da pomislim da mu je trebala lova hitno i mora da proda strip. Medjutim, to je slucaj sa svim skupim stripovima. Neverovatno i neobjasnjivo.
Verovatno covek ide u dozvoljeni minus.   |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 25/06/2009 : 14:54:27
|
http://img234.imageshack.us/img234/2094/dsc02395vr0.jpg Ovaj strip je dejan borca kupio ovde od kerbera, a na kolekcionaru ga je prodavao pod nickom dejanbg
Sta je tu cudno.Ovde mu je nik Dejan Borca a na kolekcionaru Dejanbg.Kupio je strip ali ocigledno nije zadovoljan ocuvanoscu pa ga prodaje.Kada je od mene kupio LMS 29 pitao me je imam li LMS 4 jer bi se resio primerka koji je losiji. Nista tu nije cudno. Ti nikada nisi kupio strip na aukciji pa ga posle prodao na aukciji.Ti isto imas ime Srdjandj na Stripovi.com a na kolekcionaru imas drugo ime.Da li to znaci da si prevarant?
Dobro, nije cudno, kupio bolji prodaje lošiji, ok. Na aukciji kupujem iskljucivo stripove koji mi fale, ne da ih kasnije preprodam. Pa dobro, na kolekcionaru i ti koliko znam imaš dva nicka!  |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 25/06/2009 : 14:56:40
|
Na kraju ce ispasti da niko nije kriv,ali to je nemoguce.Da li je popay u stvari dejan borca ili je to neki njegov rodjak sa kojim saradjuje,potpuno je nebitno jer su zajedno umutili sve. I ne moze me niko ubediti da nije bilo nabidavanja,kad se taj dejan bgd(iliti borca) na kolekcionaru nabidavao sa mnom za LMS 46,sa nekim drugim za neke druge stripove i uvek odustajao na 97 eura.A navodno ima para i ovde je na primer kupovao stripove bez obzira na cenu. Sto se tice popaya,pa covek koristi 3 razlicita broja telefona u aukcijama,skolskog druga,rodjaka i sina,pa nije li mnogo i nije li tu nesto mutno.Da li vara on sam ili u korelaciji sa sinom,rodjakom ili skolskim drugom,potpuno je nebitno,to je prevara.Kazete da je posten i da uvek salje stripove,pa to su radili i venom i gervasijus.Prevara su i dupli nikovi i nabidavanje.Samo popay je pametniji od ove dvojice i ne deluje sam,a takodje ovde ne koristi drugi nik jer bi ga Markos zacas otkrio. Sto se tice nabidavanja za ove zadnje aukcije,ja zaista ne bih hteo da tvrdim neke stvari,ali jako je sumnjivo sve to bilo i zaustavljati se na svakom stripu na 97 eura,pa ne znam sta da kazem,ko da se cekalo da uleti skviki,olimpija i jos neko i da ponudi 100. Nabidavanje na proslim aukcijama je bilo mnogo ociglednije i tu me niko ne moze ubediti da jedan clan foruma nije ucestvovao,uostalom imam te aukcije kao dokaz,a doticni clan nikad pre i posle toga nije bio zainteresovan za slicne stripove,a naravno zaustavljao se na cuvenih 97 eura. U svakom slucaju,ovo neka bude za nauk ubuduce,pa nek se slicne stvari ne ponavljaju,svi znamo da se to mnogo,mnogo postenije moze uraditi,pa onda nece biti ni prituzbi.Ko je zamutio ovo neka trpi,a ljudi neka sami procene na osnovu svega kako stvari stoje i sta im je ciniti. |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Posted - 25/06/2009 : 14:59:39
|
Ma vrlo je jednostavno sve. Dejan Borca ima dosta love i ocigledno ne gleda bas kada placa.Vazniji mu je strip nego novac.Kada vidi taj isti strip na aukciji u boljem stanju kupi ga a losiji preproda Draganu Bosancu.Nije mu tu cilj da zaradi vec da izvuce bilo sta od novca.Normalno kada su obojica iz Beograda. Meni nose Kragujevcani sa foruma svoje viskove i stripove koji im ne trebaju.Kome ce kada sam im ja pred nosem.
|
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Posted - 25/06/2009 : 15:01:51
|
I po meni je licemerno koristiti dva nika pod izgovorom da je drugi od nekog clana porodice,a cesto je to neki clan koga uopste i ne zanimaju stripovi.Pa mogao bih ja da kazem rodjenom bratu koji zivi u Beogradu da se registruje,niko ne bi znao ko je on i mogli bi svasta da radimo.Mogao bih i na posten nacin to da uradim i da kazem kako mi on tamo nabavlja stripove i slicno,ali mislim da nije u redu,a njega stripovi bas i ne zanimaju. Dakle,fer je jedan nik po porodici. |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Posted - 25/06/2009 : 15:03:12
|
Ma vrlo je jednostavno sve. Dejan Borca ima dosta love i ocigledno ne gleda bas kada placa.Vazniji mu je strip nego novac.Kada vidi taj isti strip na aukciji u boljem stanju kupi ga a losiji preproda Draganu Bosancu.Nije mu tu cilj da zaradi vec da izvuce bilo sta od novca.Normalno kada su obojica iz Beograda. Meni nose Kragujevcani sa foruma svoje viskove i stripove koji im ne trebaju.Kome ce kada sam im ja pred nosem.
A da nije taj dejan borca u stvari rodjak od Bosanca ruku na srce? |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Posted - 25/06/2009 : 15:05:19
|
I kako to da bas on nabidava popayeve stripove? Cak i da nisu u nikakvom srodstvu,dogovarali su se oko nabidavanja,plus jos jedan clan i to je opet prevara. Prevara postoji i ona se ne moze sakriti. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 25/06/2009 : 15:11:38
|
Vidi, nešto je ovde nelogicno, pod pretpostavkom da je ovo istina. Dejan borca je dejanbg na kolekcionaru i ti pretpostavljaš da on kad kupi bolji strip, lošiji proda Popaju i kasnije Popaj to prodaje na kolekcionaru, dobro ništa cudno, covek hoce bolje stripove ima kintu, kako tvrdiš! Ali zašto onda ucestvuje na Popajevim aukcijama za stripove koje je prethodno njemu prodao? |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Posted - 25/06/2009 : 15:12:48
|
@Tumen Mozda ima mahinacija ali moras imati cvrsci dokaz.Najproblematicnije mi je upravo to povezivanje sa Dejanom Borcom.Kao sto su Skviki i Baden lako dokazali nevinost tako bi i Dejan Borca da zna za ovu raspravu.Mozda ga i pozovem posle pa nek se brani sam.Ono sto si mi poslao na PM mi je verovatnije i mislim da to jeste tacno.Objavi javno slobodno. @Srdjandj Imam.Jedan za prodaju a drugi za kupovinu.S tim sto sam svima odmah to rekao da ne bude zabune.Zato i znate.Medjutim ne koristim ni jedan ni drugi u principu jer tamo kupim ili prodam nesto jednom godisnje. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 25/06/2009 : 15:16:07
|
@Tumen Mozda ima mahinacija ali moras imati cvrsci dokaz.Najproblematicnije mi je upravo to povezivanje sa Dejanom Borcom.Kao sto su Skviki i Baden lako dokazali nevinost tako bi i Dejan Borca da zna za ovu raspravu.Mozda ga i pozovem posle pa nek se brani sam.Ono sto si mi poslao na PM mi je verovatnije i mislim da to jeste tacno.Objavi javno slobodno. @Srdjandj Imam.Jedan za prodaju a drugi za kupovinu.S tim sto sam svima odmah to rekao da ne bude zabune.Zato i znate.Medjutim ne koristim ni jedan ni drugi u principu jer tamo kupim ili prodam nesto jednom godisnje.
Jeste, rekao si meni u telefonskom razgovoru, zato sam i stavio smajli. 
|
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Posted - 25/06/2009 : 15:17:34
|
Vidi, nešto je ovde nelogicno, pod pretpostavkom da je ovo istina. Dejan borca je dejanbg na kolekcionaru i ti pretpostavljaš da on kad kupi bolji strip, lošiji proda Popaju i kasnije Popaj to prodaje na kolekcionaru, dobro ništa cudno, covek hoce bolje stripove ima kintu, kako tvrdiš! Ali zašto onda ucestvuje na Popajevim aukcijama za stripove koje je prethodno njemu prodao?
E ako imas dokaz za to onda bi to bio cist primer mahinacije.Pravi primer.Sve ovo do sada kao sto vidis nije dokazano i uglavnom se lako resilo.To bi Dejan Borca morao da objasni ali u svakom slucaju Borca i Popaj nisu isti covek vec u najboljem slucaju su saradnici a to pise u mom prvom postu na ovu temu i od toga sam posao.Ako je prevara onda su umesana dva coveka u tandemu. |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 25/06/2009 : 15:25:09
|
Vidi, nešto je ovde nelogicno, pod pretpostavkom da je ovo istina. Dejan borca je dejanbg na kolekcionaru i ti pretpostavljaš da on kad kupi bolji strip, lošiji proda Popaju i kasnije Popaj to prodaje na kolekcionaru, dobro ništa cudno, covek hoce bolje stripove ima kintu, kako tvrdiš! Ali zašto onda ucestvuje na Popajevim aukcijama za stripove koje je prethodno njemu prodao?
E ako imas dokaz za to onda bi to bio cist primer mahinacije.Pravi primer.Sve ovo do sada kao sto vidis nije dokazano i uglavnom se lako resilo.To bi Dejan Borca morao da objasni ali u svakom slucaju Borca i Popaj nisu isti covek vec u najboljem slucaju su saradnici a to pise u mom prvom postu na ovu temu i od toga sam posao.Ako je prevara onda su umesana dva coveka u tandemu.
Rekao sam da su ovo samo pretpostavke, ja ne znam da je dejan borca prodao popaju stripove, ali se vidi da je te stripove kupio ovde na aukcijama, kasnije ih popaj prodavao na kolekcionaru.
|
Edited by - srdjandj on 25/06/2009 15:36:29 |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 25/06/2009 : 15:25:10
|
[quote]Originally posted by Markos On na zalost nema direktnu kontrolu nad situacijom a ni znanje kao ti.Za njega poslove sredjivanja sajta rade drugi.Na primer postoji problem on onda mora da zove treceg da mu zavrsi posao.Svaku takvu uslugu placa i slicno.Iako je on nominalno vlasnik sajta formalno nije jer se vodi na neko cetrvto lice.Nedavno je pokusao da promeni server pa nije mogao jer se formalni vlasnik nije slozio i slicni problemi. Sve u svemu ja da mislim da to tamo funkcionise i sam bih tamo prodavao bar po nekad.Dosta je na mene Dejan vrsio pritisak da tamo prodajem pa to ipak ne cinim.On se trudi koliko moze.Dosta je ljudi izbacio ali se oni vracaju na razne nacine.To se i ovde desava ali se brze otkrije i reaguje i ima mnogo vise mehanizama upozorenja.Da se podpuno uklone takve radnje je nemoguce. Ja jedino znam da Dejan nije prevarant niti licno ucestvuje u takvim radnjama.Zato ga branim i samo u tom delu.Njemu se svasta moze pripisati i vecina toga je tacna ali da je lopov to ne moze. Ako nista drugo ceste mahinacije na kolekcionaru su pomogle da se i ovde neki uhvate sa rukama u pekmezu.Isti ljudi,razliciti nikovi.Bitno je samo sve i uvek izneti na videlo.
Sve je to lijepo, ali ako je tome tako, onda se ne treba baviti internet aukcijama. Mislim, ako nema dovoljno znanja ili ne moze preuzeti odgovornost ili naci vremena za održavanje reda na aukcijama, onda ih treba ugasiti. |
Trouble will find me |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Posted - 25/06/2009 : 15:25:53
|
Pazi dubac, Prvo sam i mislio da su dejan borca i popay razlicite osobe.Svejedno tada sam prevaru hteo da razotkrijem kao takvu.Ako nisu iste osobe,ovaj mu je svakako nabidavao,a i ne verujem da mu je prodao stripove,vec su zajednicki prodavali.A i dalje mislim da se obojica dobro znaju,ako vec nisu i u srodstvu,jer i sami znate korelaciju izmedju Borce i popaya.A taj borca je mutio oko jos nekih stripova ovde,ali to je vec druga prica. Za ove zadnje popayeve aukcije,siguran sam samo da je skviki nevin,za ostalo me niko nije ubedio,s obzirom sta je ko vec kupio ovde,a i sta trenutno prodaje,a opet je konkurisao za neke stripove kod popaya. Tacno,nemam cvrste dokaze,ali imam zdrav razum,kao i drugi clanovi ovde,pa se nadam da ce to preovladati.Svako treba pojedinacno da odluci da li ce poslovati sa takvim ljudima.Ja i nisam trazio neke sankcije za nekoga.Hteo sam samo da konacno dignem javno glas protiv ovakvih stvari koje se ne desavaju prvi put i ovi ljudi nisu jedini koji to rade. Sto se tice sajta kolekcionar,da imalo zele da uvedu reda,izbacili bi barem gervasijusa za koga ima i dokaza i svi znaju sta radi.A eto,niko vise nece da kupi od njega,to moze snaci i druge i to je najveca kazna,precutna osuda ostalih istinskih kolekcionara koji su ovde zato sto vole strip i strip junake a ne da preprodaju stripove(naravno ne mislim na one kojima je to posao). Ako vidimo da ovde ima postenih ljudi koji aukcije obavljaju besprekorno i jos ponekad i ucine nekom clanu i ako sajt funkcionise kao svajcarski sat,jasno je da uz malo truda i volje sve je moguce. |
Edited by - tumen on 25/06/2009 15:28:17 |
 |
|
Topic  |
|