forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 acestroke
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 25/06/2009 : 22:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
...pliz javi se jerbo nekome ne šljaka mail. Meni dolazi raport o neisporucivanju a drugima normalno šaljem.
Ako je netko sa gospodinom u kontaktu, jer vidim da je na aukcijama, neka ga uputi na ovaj topic.

Hvala

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 25/06/2009 : 23:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Ja sam saradjivao sa njim, saljem ti na PM njegov mejl . . .

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 26/06/2009 : 00:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ma nije moguce da ti lenjosti juris nekoga..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/06/2009 : 00:27:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ma nije moguce da ti lenjosti juris nekoga..

A ne... taj fil neceš gledati... hi hi hi...

Nego, culi smo se mailom, ja nekon toga reinstalira prozore i sad mi mailove vraca kao neisporucene pa da se covik ne zabrine

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/06/2009 : 00:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

Ja sam saradjivao sa njim, saljem ti na PM njegov mejl . . .

Hvala no mail imam problem je u gore navedenom, kao što san ti napisa i u poruci.

Hvala

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000