Author |
Topic  |
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 30/06/2009 : 20:04:06
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by sawitch
Undertaker!!! Lopino belosvetska... Uhvacen si!!!
lakše i ti malo...di je uhvacen,kako...daj nešto konkretno...
Ja sam dobio upozorenje od jednog clana da bi ovaj "undertaker" iz banjaluke mogao biti neki "undertaker" iz banjaluke koji je na kolekcionaru napravio neke slicne mucke, te je s istog i izbacen. Dobio sam upozorenje kada je aukcija vec završila, ali usprkos tome sam bio spreman dati covjeku šansu da realiziramo aukciju. I nije išlo. Da li su te dvije osobe jedna (isti nick i isti grad, hm... inspektore Praskatone) više nije moj problem. Ja sam svoj dio posla zakljucio negativnim komentarom.
Iskreno, ne ljutim se na nikoga, da mi je covjek javio da nema para poslao bi mu daba strip, jer važniji mi je kolekcionarski pristup od kupoprodaje. Ionako ne preprodajem stripove, samo se rješavam svojih duplih. |
itsyourworldyoucanchangeit |
Edited by - alen on 30/06/2009 20:05:12 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 30/06/2009 : 21:36:03
|
Ma sta da ti dokazujem?? Koje su to fore, kao nije on nikad.. Isti nik, isti grad, ista procedura, isti zavrsetak... Ma daaaj... A i vidis ponasanje, sve ti je jasno.. Uostalom, ako vi ne vidite, bas me briga, ja sam upozorio.. Ja svakako imam jos 4 aukcije i tu ima 8 stripova, sve sam prodao.. Mene zajebati vise nece, ali kad se desi ponovo nekom, onda se javite.. A i mozda je prevarant resio da bude posten pa se uvredio.. :))) |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts
Posted - 30/06/2009 : 21:36:40
|
A i ja sam mu ranije preko sajta poslao mail, i rekao je da je primio kad smo se culi, tako da laze sigurno... |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts
Posted - 30/06/2009 : 21:51:43
|
Sto nikova, to stvarno ne mogu popamtiti, ali da se radi o istoj osobi, nema spora... |
 |
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 01/07/2009 : 08:55:20
|
Posto je mene spomenuo kao i inspektora, samo da kazem da LAŽE za adresu jer na toj adresi u zadnjih 7-8 godina nije živio... te ukoliko nisi imao namjeru varati i zajebavati nekoga što si prijavljivao lažnu adresu...na toj adresi nisi sigurno bio kad si se registrovao ovdje...toliko o tvom poštenju...uostalom zasto bidas na aukcijama za koje nisi siguran da li ces ih moci ili ne realizovati??? ako dokazes suprotno ja cu ti dati sve svoje stripove na poklon kao izvinjenje sto sam pogrijesio...eto koliko sam siguran u to sto sam rekao...
P.S. cak sam siguran da bi i Sawitch ulozio svoju HC kolekciju na ovu tvrdnju |
Be yourself; everyone else is already taken. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts
Posted - 01/07/2009 : 11:18:54
|
Ponki bre, sta se pravdas lazovu... Prevarant uhvacen.. Stavi se u tu poziciju, bio bi frapiran da nije istina a ne bi se odmah drznuo.. Jasno kao dan... |
 |
|
Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts
Member since 09/02/2009 |
|
Topic  |
|