Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 27/06/2009 : 21:20:50
|
Evo da i ja prijavim coveka koji je gnjida najveca... Rezervisao mi je stripove da mu pricuvam na 2 meseca, izbidovao ih na kolekcionar.com, i posle toga me vukao za nos jos par meseci da na kraju nista ne bi uradio.. Culi smo se telefonom, predlagao sam mu sve i svasta, trudio se da mu izadjem u susret koliko je god to moguce i nije vredelo.. Jednostavno kada je neko beskicmenjak, takav ce biti ceo zivot... Covek je iz Banja Luke, nik mu je, kao sto se u naslovu vidi Undertaker.. Sada sam pogledao da je bidovao neke stripove i pogledao mu u komentare i video da mu je Alen zalepio negativan i resio sam da se i ja javim sa svojim iskustvom.. Cuvajte se, i kad vam osvoji aukciju, to nije nikakva garancija da ce je ispostovati...
|
Patricia hic mea totus mundus est |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
Posted - 27/06/2009 : 22:00:06
|
Ovo je valjda taj sto je i ranije operisao ovde dok mene nije bilo.. Znam da radi u tamosnjem Telekomu ili kako se vec zove firma... Pa ako neko zna vise podataka neka napise.. Ja vas samo upozoravam da covek voli da zajebe.. |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 27/06/2009 : 22:11:04
|
I ja sam imao negativno iskustvo sa njim.
Ne znam samo sta mu znaci da izlicitira strip, javi se posle mesec dana (zove telefonom) ispricas se sa njim pola sata (trajanje telefonskog razgovora nadmasi cenu stripa) i na kraju od trgovine ne bude nista 
Nemam nista protiv coveka,(mada sam mu zalepio i ja negativni na "kolekcionaru") ali mi stvarno nije jasan...
Da se izvini i kaze nemam novca, ne zelim taj strip ... rekao bih u redu, teraj dalje. Postavio bih strip ponovo na aukciju i ne bi bilo nikakve stete. Ovako, zavlacio me dva meseca i na kraju - nista - ne javlja se...
To stvarno nije u redu |
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
Posted - 27/06/2009 : 22:14:05
|
Isto tako i sa mnom, samo sto je trgovina vredela preko 200 eura... Ja bih mu isto zalepio negativne tamo, ali mi ne radi nalog.. Ali eto njega i na ovom sajtu, operise ponovo.. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 27/06/2009 : 22:21:47
|
br. 171 na listi... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 28/06/2009 : 13:04:20
|
quote: Originally posted by sawitch
Ovo je valjda taj sto je i ranije operisao ovde dok mene nije bilo.. Znam da radi u tamosnjem Telekomu ili kako se vec zove firma... Pa ako neko zna vise podataka neka napise.. Ja vas samo upozoravam da covek voli da zajebe..
mozda bi mogao biti to ovaj isti http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33174
vise o tome cu ja znati danas kad odem na adresu koju je prijavio da mu odnesem strip koji je osvojio na aukciji kod Dveribada... |
Be yourself; everyone else is already taken. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 28/06/2009 : 13:34:41
|
Evo sad sam se vratio,isao sam provjeriti tu adresu koju je prijavio undertaker ... u toj zgradi zivi jedan moj kolega i na toj adresi nikad taj "Dalibor Ajkic - undertaker" nije zivio...tako da je vjerovatno onaj isti o kojem se vec nekoliko puta pisalo... mozda bi bilo dobro da Marko kao i svi ostali ovdje malo povedu racuna o svakom novom korisniku koji je iz BL(zao mi je sto je u pitanju moj grad ali sta se sad tu moze) kao i da pojedini clanovi prestanu davati pozitivne komentare odmah po zavrsenoj aukciji prije zavrsene realizacije bar kada su u pitanju novi clanovi...jeste to nepovjerenje prema novim clanovima ali ne vidim drugog nacina da se ovo ne ponovi... |
Be yourself; everyone else is already taken. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
Posted - 28/06/2009 : 13:59:25
|
Znao sam da je to prevarant!!! Jebote kakav je to kreten.. Odakle mu obraz da toliko puta vara ljude... Odakle volja.. |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
Posted - 28/06/2009 : 19:51:34
|
Pa sta ti treba da gledas u pasulj da li ce gnjida koja ti je licitirala stripove da realizuje aukciju... Daj mani ga.. Treba skota napasti.. |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 28/06/2009 : 20:30:55
|
Moj slucaj je identican Ultrasovom. Mjesec dana natezanja i mailanja, obecanja tipa "sutra drugar uplacuje sigurno", dva telefonska poziva , vjerovatno preko tog telekoma u kojem radi, a na kraju sam zakljucio da je to sve corak.
Da ne spominjem da je aukcija imala "ne šaljem u inozemstvo" obavijest, baš zbog takvih natezanja oko placanja. |
itsyourworldyoucanchangeit |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41117 Posts
|
gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts
Member since 22/03/2009 |
Posted - 28/06/2009 : 22:33:22
|
quote: Originally posted by alen
Moj slucaj je identican Ultrasovom. Mjesec dana natezanja i mailanja, obecanja tipa "sutra drugar uplacuje sigurno", dva telefonska poziva , vjerovatno preko tog telekoma u kojem radi, a na kraju sam zakljucio da je to sve corak.
Da ne spominjem da je aukcija imala "ne šaljem u inozemstvo" obavijest, baš zbog takvih natezanja oko placanja.
Pretpostavljam da te je ispalio za Sistemovog Dilana. Ako je tako onda je i mene zeznu indirektno, posto je sledeca najveca ponuda bila moja.    |
I don't care to belong to a club that accepts people like me as members. |
 |
|
undertaker
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
3 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 30/06/2009 : 09:12:28
|
quote: Originally posted by sawitch
Evo da i ja prijavim coveka koji je gnjida najveca... Rezervisao mi je stripove da mu pricuvam na 2 meseca, izbidovao ih na kolekcionar.com, i posle toga me vukao za nos jos par meseci da na kraju nista ne bi uradio.. Culi smo se telefonom, predlagao sam mu sve i svasta, trudio se da mu izadjem u susret koliko je god to moguce i nije vredelo.. Jednostavno kada je neko beskicmenjak, takav ce biti ceo zivot... Covek je iz Banja Luke, nik mu je, kao sto se u naslovu vidi Undertaker.. Sada sam pogledao da je bidovao neke stripove i pogledao mu u komentare i video da mu je Alen zalepio negativan i resio sam da se i ja javim sa svojim iskustvom.. Cuvajte se, i kad vam osvoji aukciju, to nije nikakva garancija da ce je ispostovati...
ja nikada nisam isao na tu stranicu kolekcionar.com,a ti kome si prodao i sta si mu prodao ja neznam,tata ti je gnjida pizda ti materina,koga sam ja zajebao majmune,alenu nisam nasao nacin da realizujem u mjesec dana taj strip,i izvinjavam mu se,desi se,nisam uspio da mu nikako uplatim,a zaista sam trazio najbolji nacin,i ako sam mu napravio neku neugodnost stvarno mu se izvinjavam iz srca,nije mi bila namjera..a ti mamlaze,skontaj ko ti je kupio od tebe i sta to vec ,ja nisam niti sam ikada isao na tu stranicu o kojoj govoris niti znam ko si,i za ovu nisam znao do skoro dok mi nije drug rekao.poserem ti se u usta kretenska..prvi i zadnji put ti kazem ,NEZNAM O CEMU PRICAS..povuci neosnovanu ljagu o meni,ja nikog ne diram i ne varam i ne napadam...ja tebe nisam dirao.jebem i tebe i onog kome si prodavao i sta vec..i naserem vam se u usta obojici....undertaker vs undertaker... |
 |
|
undertaker
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
3 Posts
Posted - 30/06/2009 : 09:39:28
|
quote: Originally posted by alen
Moj slucaj je identican Ultrasovom. Mjesec dana natezanja i mailanja, obecanja tipa "sutra drugar uplacuje sigurno", dva telefonska poziva , vjerovatno preko tog telekoma u kojem radi, a na kraju sam zakljucio da je to sve corak. alene zaista ti se izvinjavam ako sam te necim ostetio,nije mi bila namjera,volio bih ako mogu ikako da ti se izvinim,ako je zaista ta uvreda sa moje strane toliko velika,samo sam pokusao da nadjem nacin da to najlakse uplatim,u pravu si,oduzilo se..stvarno mi je zao..ako mogu da opravdam nekako to ..stvarno jos jednom izvini,nije mi bila namjera zaista..i nisam te zvao iz nikakvog telekoma(nezaposlen sam,stalno),zvao sam te sa mobilnog...jos jednom izvini Da ne spominjem da je aukcija imala "ne šaljem u inozemstvo" obavijest, baš zbog takvih natezanja oko placanja.
|
 |
|
undertaker
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
3 Posts
Posted - 30/06/2009 : 09:55:26
|
quote: Originally posted by ponki
Evo sad sam se vratio,isao sam provjeriti tu adresu koju je prijavio undertaker ... u toj zgradi zivi jedan moj kolega i na toj adresi nikad taj "Dalibor Ajkic - undertaker" nije zivio...tako da je vjerovatno onaj isti o kojem se vec nekoliko puta pisalo... mozda bi bilo dobro da Marko kao i svi ostali ovdje malo povedu racuna o svakom novom korisniku koji je iz BL(zao mi je sto je u pitanju moj grad ali sta se sad tu moze) kao i da pojedini clanovi prestanu davati pozitivne komentare odmah po zavrsenoj aukciji prije zavrsene realizacije bar kada su u pitanju novi clanovi...jeste to nepovjerenje prema novim clanovima ali ne vidim drugog nacina da se ovo ne ponovi...tu sam stanovao kao postanar,zato sam i poslao dveribadu poruku da ne salje na tu adresu radim kao konobar trenutno,od jutra do mraka bukvalno,i ne stignem sve ovako,moja stalna adresa je na sargovcu,ti siguran sam znas gdje je to ponky,s obzirom da imas ulogu nekakvog inspektora....savjet,ne guraj nos gdje mu nije mjesto,nema razloga da ti budes neko ko ce da osudjuje svog sugradjanina kojeg ni ne poznaje...ZAMISLITE DA SVAKO IZMISLI PRICU ZA DRUGOG KAKO MU NESTO DUGUJE..KAO SAWITCH...NE RAZUMIJEM...JAVIO SAM SE SVIMA SKIM JOS NISAM IZVRSIO REALIZACIJU,DA TO RIJESIM,I JA VAS NAPUSTAM GOSPODO DRAGA,AKO NEKO IMA NESTO DA KAZE,AKO SAM MU OSTAO DUZAN,NEKA KAZE OVDJE JAVNO...I DA RIJESIM I SA NJIM TO..A BEZ OSNOVE DA NEKOG BLATITE I TJERATE RUZNIM RIJECIMA ,NIJE U REDU,..JA NISAM NIKOG OSTETIO NITI NAPAO...A PONAJMANJE MU OSTAO DUZAN...VOLIO BIH DA SAMO JEDNOG OD VAS NEKADA SRETNEM,PA DA GA PITAM U OCI KAO COVJEKA,STA JE PROBLEM,SA MNOM ILI SA NJIM USTVARI...JA SAM OVDJE KUPIO NEKOLIKO KOMPLETA,I PITAJTE TE LJUDE DALI SAM IKOGA ZEZNUO,NPR JIM GITARA,IERDESI..OD NJIH SAM KUPIO M.NO KOMPLET OD GITARE,A ALAN FORD KLASIK 1-77 OD IERDESIJA,NIKOGA NIKADA NISAM ZEZNUO...ALI STO DA SE PRAVDAM VAMA,MALIM SITNIM DUSAMA,KOJI NEZNATE STA CETE SA SOBOM PA VALJATE GLUPOSTI...JER TO I JESTE S OBZIROM DA SE OVAKO POSTAVLJETE....hvala i sretno u daljem zivotu
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 30/06/2009 : 10:46:24
|
quote: Originally posted by globinjo
undertakeru,izbacen si,psuješ ka kocijaš...
Postao si stvarno meka srca Samo 7 dana za ovakvu seriju uvreda i psovki |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia