forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Undertaker
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 30/06/2009 : 20:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by sawitch

Undertaker!!! Lopino belosvetska... Uhvacen si!!!

lakše i ti malo...di je uhvacen,kako...daj nešto konkretno...

Ja sam dobio upozorenje od jednog clana da bi ovaj "undertaker" iz banjaluke mogao biti neki "undertaker" iz banjaluke koji je na kolekcionaru napravio neke slicne mucke, te je s istog i izbacen. Dobio sam upozorenje kada je aukcija vec završila, ali usprkos tome sam bio spreman dati covjeku šansu da realiziramo aukciju. I nije išlo. Da li su te dvije osobe jedna (isti nick i isti grad, hm... inspektore Praskatone) više nije moj problem. Ja sam svoj dio posla zakljucio negativnim komentarom.

Iskreno, ne ljutim se na nikoga, da mi je covjek javio da nema para poslao bi mu daba strip, jer važniji mi je kolekcionarski pristup od kupoprodaje. Ionako ne preprodajem stripove, samo se rješavam svojih duplih.

itsyourworldyoucanchangeit

Edited by - alen on 30/06/2009 20:05:12
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/06/2009 : 21:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ma sta da ti dokazujem?? Koje su to fore, kao nije on nikad.. Isti nik, isti grad, ista procedura, isti zavrsetak... Ma daaaj... A i vidis ponasanje, sve ti je jasno.. Uostalom, ako vi ne vidite, bas me briga, ja sam upozorio.. Ja svakako imam jos 4 aukcije i tu ima 8 stripova, sve sam prodao.. Mene zajebati vise nece, ali kad se desi ponovo nekom, onda se javite.. A i mozda je prevarant resio da bude posten pa se uvredio.. :)))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/06/2009 : 21:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
A i ja sam mu ranije preko sajta poslao mail, i rekao je da je primio kad smo se culi, tako da laze sigurno...

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 30/06/2009 : 21:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
da nije to dardevil sa kolekcionara, sluzio se slicnim metodama?

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/06/2009 : 21:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sto nikova, to stvarno ne mogu popamtiti, ali da se radi o istoj osobi, nema spora...

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 01/07/2009 : 08:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
Posto je mene spomenuo kao i inspektora, samo da kazem da LAŽE za adresu jer na toj adresi u zadnjih 7-8 godina nije živio... te ukoliko nisi imao namjeru varati i zajebavati nekoga što si prijavljivao lažnu adresu...na toj adresi nisi sigurno bio kad si se registrovao ovdje...toliko o tvom poštenju...uostalom zasto bidas na aukcijama za koje nisi siguran da li ces ih moci ili ne realizovati???
ako dokazes suprotno ja cu ti dati sve svoje stripove na poklon kao izvinjenje sto sam pogrijesio...eto koliko sam siguran u to sto sam rekao...

P.S. cak sam siguran da bi i Sawitch ulozio svoju HC kolekciju na ovu tvrdnju

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/07/2009 : 11:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ponki bre, sta se pravdas lazovu... Prevarant uhvacen.. Stavi se u tu poziciju, bio bi frapiran da nije istina a ne bi se odmah drznuo.. Jasno kao dan...

Go to Top of Page

Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts

Member since 09/02/2009

Posted - 01/07/2009 : 19:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Naruto a Private Message
a po naslovu mislio da se radi o "wwe" superzvjezdi:)

Belive it!!!!!!!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000