forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Boy Vampire & Tex od prvog broja
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 04/07/2009 : 03:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Sad mora da menjam i potpis.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/07/2009 : 03:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Nadam se da ce ove vijesti obradovati one koji su nas o tome pitali vec duze vrijeme.

Bravo majstori
I ova druga vest me raduje ali ko sad o tome da kucka
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/07/2009 : 03:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

Pogledaj moj potpis
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/07/2009 : 03:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Jos Kico i Cibalia da se jave i svi kupci su vec procitali vest
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 04/07/2009 : 03:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:
Originally posted by Gil-galad

Josh jedan plus za Libellus. Ogroman! Mene ovo najvishe raduje jer zapravo potvrdjuje - po ko zna koji put! - vashu ozbiljnost kao izdavacha. (Iako Texa ne chitam.)

"U prevodu": milijardu posto sam siguran da nece puno proci, a najavicete i Nathana od prvog broja.

Zivi bili Dado & Dado - 105, pa opet, a i mi s Vama, jer mora neko sve te stripove da kupuje i chita.

Amin

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/07/2009 : 03:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Dok Lester

vjeruj mi, za Zagora nije boja, dok je u ovim Texovim izdanjima boja deset puta podignula Galepov crtež. stare zs i lms texove ne mogu probaviti, ali vidjet ces koliko se ovo u boji razlikuje od toga. zagor je za c/b (narocito ferrijev)

Dajte neku slicicu da vidimo
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 04/07/2009 : 03:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Za ovo mora da popijemo sa Dadama. A za sad: Ajd ziveli

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 04/07/2009 : 03:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Pogledaj moj potpis

Pa ti ces jos malo ostati bez potpisa ili ce samo da ti ostane "Kad ce od prvog broja???"

Edited by - Kit Carson on 04/07/2009 03:29:42
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 04/07/2009 : 03:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Le Samourai

E stvarno vam se zahvaljujem, necu ga kupovati, ali makar nece vishe moci da kukaju (mada ce sada verovatno odmah da zapevaju da ubrzate, ali shta cete, takav je zhivot). :)

Kolko ti je vremena trebalo da smislis ovako genijalnu recenicu?
Mora da si neki mazohista kad citas i topice koji te ne interesuju(ne vidim da si prozborio ista ni o Boy Vampire)?
Vidis,ja ne ulazim na topice koji me ne interesuju o stripovima koje necu da kupujem i ne nerviram se ako neko kuka kad ce i da li ce nesto da krene.
Mozda da probas nesto slicno?

Ih, ko da ste vi kukali samo u topicima o Teksu. Ali, moj komentar nije zamishljen u negativnom duhu, a chini mi se da si ga tako dozhiveo.

A Boy Vampire me zapravo vrlo, vrlo raduje, kao i svaki novi Triljov strip.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 04/07/2009 : 03:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

quote:

Jos Kico i Cibalia da se jave i svi kupci su vec procitali vest

Pa i Rejs,( covek otvorio topic i zamislio ga u boji), Ultras, Cronos...ma bice nas 10 sigurno.

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/07/2009 : 03:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
ISkreno, ova vijest i mene je obradovala :). Pre svega Boy Vampire..

Jack the Black.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/07/2009 : 07:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Odlicna vest, samo napred momci u nove pohode.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 04/07/2009 : 09:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:

Pa i Rejs,( covek otvorio topic i zamislio ga u boji), Ultras, Cronos...ma bice nas 10 sigurno.

Ma, samo sa juga Srbije ima da nas ima u dvocifrenom broju
Evo još jedno podsecanje na naš skup u Nišu, i "Texovog puta od No.1" od Niša pa do Makarske

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13464 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/07/2009 : 10:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Sjajno, jos samo da ne bude neka bas velika cena (a bice)
Go to Top of Page

duck
Junior Member

409 Posts

Member since 26/01/2007

Posted - 04/07/2009 : 10:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send duck a Private Message
Za mene najbolja vijest ove godine. Narocito zbog dosada neobjavljenog broja tri.
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 04/07/2009 : 10:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Nakon što sam procitao uvodni post, srušio sam se sa stolice i pet minuta trljao oci i citao slovo po slovo. Kada sam došao do dijela Tex od prvog broja opet sam pao i tako još jedno 20 puta sve dok nisam uspio procitati uvodni post. Šta reci nego, juuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu!

Sada mi je samo jedno pitanje na pameti: Kad ce Tex od treceg broja.

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 04/07/2009 : 10:08:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Vi niste normalni.

I zato vas ja volim.

Zaljubljen sam u vas.

Sad možemo na promociju tog prvog broja u Niš.

Jeben vas lude.

I budalaste.

Svaka vam cast.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 04/07/2009 : 10:13:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by mike

ISkreno, ova vijest i mene je obradovala :). Pre svega Boy Vampire..

Nego,Dado (ili Gastone) di smjestiti Boy Vampirea?
U "Biblioteku Libellus" ili kao zasebno izdanje,nešto kao "Zavjera srijedom"?
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 04/07/2009 : 10:19:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message
E, sad, ili ce taj Tex biti komercijalno izdanje koje ce donositi lovu odmah, pa tako padaju u vodu sve price o financijskom entuzijazmu, gubljenju para, etc...
ili se radi o najglupljem razbacivanju dragocjenih izdavackih resursa u zadnjih 75 godina.

Birajte jedno od toga.

www.stripgen.com
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/07/2009 : 10:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Le Samourai

E stvarno vam se zahvaljujem, necu ga kupovati, ali makar nece vishe moci da kukaju (mada ce sada verovatno odmah da zapevaju da ubrzate, ali shta cete, takav je zhivot). :)

Kolko ti je vremena trebalo da smislis ovako genijalnu recenicu?
Mora da si neki mazohista kad citas i topice koji te ne interesuju(ne vidim da si prozborio ista ni o Boy Vampire)?
Vidis,ja ne ulazim na topice koji me ne interesuju o stripovima koje necu da kupujem i ne nerviram se ako neko kuka kad ce i da li ce nesto da krene.
Mozda da probas nesto slicno?

hej, lakse malo, prikane... ne vidim nista zlocesta u samurajevoj recenici... to on tako malo, u haiku duhu

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/07/2009 : 10:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell

E, sad, ili ce taj Tex biti komercijalno izdanje koje ce donositi lovu odmah, pa tako padaju u vodu sve price o financijskom entuzijazmu, gubljenju para, etc...
ili se radi o najglupljem razbacivanju dragocjenih izdavackih resursa u zadnjih 75 godina.

Birajte jedno od toga.

...za razliku od ove budaletine... srecom pa ne moramo birati njega...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/07/2009 : 10:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
Jos jedno izdane velikaba Texa.... lepo lepo.
Jos kada bi u Srbiji dobili neke oda-brane price, gde bi nam kraj bio
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 04/07/2009 : 10:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by The Hammer of Hell

Birajte jedno od toga.

...za razliku od ove budaletine... srecom pa ne moramo birati njega...

Je li ovo neko mene nazvao budaletinom?
Sreca da imamo moderatore koji ce brzo reagirati:)

www.stripgen.com
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/07/2009 : 10:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Pa šta se ubacuješ u temu da provociraš? Ne zanima te, ali si tu da provociraš.

Svaka cast za izdanje, verovatno je ovo najbolja moguca varijanta.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25325 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/07/2009 : 10:47:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Boy vampire? Jeeeeeee!

Curunire, ne koristi augmentative.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000