forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Boy Vampire & Tex od prvog broja
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 04/07/2009 : 10:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir
...za razliku od ove budaletine... srecom pa ne moramo birati njega...

rofl

edit:cekicaro, i ja se pridružujem cestitkama

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke

Edited by - Malicius on 04/07/2009 10:52:38
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/07/2009 : 10:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
pre bih reko da je deminutiv

ali doista, uvijek se ubacuje s izrazito zlobnom provokacijom u topic koji ga ni najmanje ne zanima...
jos od dana kad je sve ljubitelje bonellija na netu javno oznacio idiotima, a pojedince i secirao po nicku koji imaju (tada se zvao pravim imenom john dre(j)k)...
onda je moj grijeh sto mu prilijepim zasluzeno par augmentativa, a njemu nista...

goksi, zar je leo tako dobar da si ga morao u avatar? morat cu ga nabaviti...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/07/2009 : 11:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Sad možemo na promociju tog prvog broja u Niš.

Da ne ostane samo na recima. Gledajte da dodjete u sto vecem broju.
A znam ko sigurno nece da dodje - Curunir kucna buva (jer je daleko) i mozda Carson(jer mu je centar grada daleko)
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/07/2009 : 11:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

goksi, zar je leo tako dobar da si ga morao u avatar? morat cu ga nabaviti...

Pa Nizzi pisao i jos pitas
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/07/2009 : 11:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
ne pricam s onima koji ne da im je daleko ili im je cak i centar daleko, nego su lenji odgovoriti na mejl

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/07/2009 : 11:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mike

ISkreno, ova vijest i mene je obradovala :). Pre svega Boy Vampire..

Nego,Dado (ili Gastone) di smjestiti Boy Vampirea?
U "Biblioteku Libellus" ili kao zasebno izdanje,nešto kao "Zavjera srijedom"?

Biblioteka, bez dvojbe!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/07/2009 : 11:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

Ih, ko da ste vi kukali samo u topicima o Teksu. Ali, moj komentar nije zamishljen u negativnom duhu, a chini mi se da si ga tako dozhiveo.

Iskreno jesam,drago mi je da gresim. Cekam ovo godinama,spremim kaficu da sa zadovoljstvom procitam vest i ucini mi se kao ... ma nebitno.
Uvek reagujem tako,bez razmisljanja. I u stvarnom zivotu ne samo na forumu,al' nisam neko zlopamtilo i baksuz
Ajde i ti za Nis kad bude okupljanje?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/07/2009 : 11:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

ne pricam s onima koji ne da im je daleko ili im je cak i centar daleko, nego su lenji odgovoriti na mejl

Jbg,tek sam sad vido
I za topic mi javio burazer. Slabo sam bio na forumu u poslednje vreme,pravim police za ormane,burgijam...ko da sam znao
To oces da kazes da bi se mozda i ti potego za Nis
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/07/2009 : 11:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Boy vampire? Jeeeeeee!

Curunire, ne koristi augmentative.

Manhunter,ne psuj na stranim jezicima
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/07/2009 : 11:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
bar za nesto da se potegnem

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/07/2009 : 11:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

bar za nesto da se potegnem

Aj stvarno gledaj da dodjes da se slikamo s knjige "Tex od prvog broja" al' u boji sas fotoaparat u boji
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/07/2009 : 11:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Ma, samo sa juga Srbije ima da nas ima u dvocifrenom broju

Pa kad je i Tex juznjak
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/07/2009 : 12:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
bilo bi najjace da slike budu crno-bele

zanimljivo je da amazon vapi za ovim vampirskim deckom:

"I own the rights to this title and would like to make it available again through Amazon."

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25325 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/07/2009 : 12:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Hehe, vas dvojica ste mi kao Zlobo i Sranjo: "Necu ti ja nis'!" - "Ne bih ti ja Nis ni dao!".
;-))))

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/07/2009 : 12:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mike

ISkreno, ova vijest i mene je obradovala :). Pre svega Boy Vampire..

Nego,Dado (ili Gastone) di smjestiti Boy Vampirea?
U "Biblioteku Libellus" ili kao zasebno izdanje,nešto kao "Zavjera srijedom"?

Vjerojatno zasebno, no otom potom...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/07/2009 : 12:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
a kad ce tex od petog broja?

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 04/07/2009 : 12:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Gil-galad

"U prevodu": milijardu posto sam siguran da nece puno proci, a najavicete i Nathana od prvog broja.

Dade, ne slusajte ga! Cekajte da zavrsim fax, da se zaposlim, pa onda izdajte sve od prvog broja!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 04/07/2009 : 12:17:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Sad možemo na promociju tog prvog broja u Niš.

A promocija se vrsi u kafani sa biftecima debelim 2 prsta koji su zakopani ispod brda krompirica, tortom od jabuka (to ce Texova zena da napravi), a sve to ce se zaliti vodopadima piva.

A ti sad vadi pasos na vreme.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/07/2009 : 12:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

a kad ce tex od petog broja?

Zajebanciju na stranu,dobro bi bilo kad bi isla jos jedna edicija koja bi pratila aktuelne brojeve u Italiji jer i VC kasni 6-7 godina
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/07/2009 : 12:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

A promocija se vrsi u kafani sa biftecima debelim 2 prsta koji su zakopani ispod brda krompirica, tortom od jabuka (to ce Texova zena da napravi), a sve to ce se zaliti vodopadima piva.

Vece su sanse da se ti ozenis u narednih par meseci zenom koja zna da kuva nego da moja nauci da kuva
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 04/07/2009 : 12:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message
quote:

pre bih reko da je deminutiv

ali doista, uvijek se ubacuje s izrazito zlobnom provokacijom u topic koji ga ni najmanje ne zanima...

Citao sam Teksa prije tebe, potrošio masu para na njih, još uvijek mi se svida crtež u dobrom broju njizi, i saš mi ti, koji, ako se ne varam još i zaraduješ preko tih izdanja, govorit o tome šta mene zanima i koliko je to objektivno ili relativno dobro.

quote:

jos od dana kad je sve ljubitelje bonellija na netu javno oznacio idiotima, a pojedince i secirao po nicku koji imaju (tada se zvao pravim imenom john dre(j)k)...
onda je moj grijeh sto mu prilijepim zasluzeno par augmentativa, a njemu nista...

Ne zamaram se pamcenjem takvih detalja, ali ako dobro poznajem sebe, vjerojatno sam zaobilazno, na rubu incidenta, rekao nešto što se može protumaciti kao "Svi ljubitelji Bonellija su idioti", što su oni koji to jesu (ili su blizu tome) vjerojatno tako i protumacili. Nastojim ne biti skroz iskljuciv, tako da je originalna ideja na tragu te, ali daleko od toga da SVE ljubitelje B. smatram idiotima. Samo rijetke, vecina su dobrodušni, iako malo na priglupu stranu, a postoji i dobar broj njih koji znaju šta i zašto o Bonellija citaju i/ili skupljaju i njih ne bih tako karakterizirao:)

Nije mi jasno zašto neki odmah na "napad" na neki strip ili izdanje odgovaraju osobnim uvredama, kao da su im povrijedeni najmiliji. Radi para, možda? To je OK. Aj, oprošteno ti je.

www.stripgen.com
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/07/2009 : 12:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message

nego, ja bih volio tex best ediciju, zbilja bih. ovo ce biti lijepo zbog boje i ville, uistinu ce biti lijepo, makar ce malo tko to citati. no ako postoji izdanje za sepurenje na policama, ciji nisam fan, onda je to ovo.
ali pravi, najbolji, zestoki tex, bio bi the best. tko ce cekati one zlatne epizode zlatne serije oko broja 200 i kusur? IMA SVI DA POCRKAVAMO...
kako ovo ide PRIJE SVEGA zbog Dadine ogromne ljubavi prema Texu (ne niškom), a sve nešto kuka o zdravlju ko jeremija u zadnje vrijeme, nadam se da ce i to doci skoro...
zato batali neku tamo Juliju i stavi u potpis ovo

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 04/07/2009 : 12:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Odlicno sada sam ustao i video ovo,za mene su prvih sto tex brojeva najbolji,odlicna vest.
Samo da bude redovan i kvalitetan u sta ne sumnjam,a najlepse bi bilo kada bi naslovnice bile one stare.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/07/2009 : 12:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

nego, ja bih volio tex best ediciju, zbilja bih.

I to
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 04/07/2009 : 12:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

nego, ja bih volio tex best ediciju, zbilja bih. ovo ce biti lijepo zbog boje i ville, uistinu ce biti lijepo, makar ce malo tko to citati. no ako postoji izdanje za sepurenje na policama, ciji nisam fan, onda je to ovo.
ali pravi, najbolji, zestoki tex, bio bi the best. tko ce cekati one zlatne epizode zlatne serije oko broja 200 i kusur? IMA SVI DA POCRKAVAMO...
kako ovo ide PRIJE SVEGA zbog Dadine ogromne ljubavi prema Texu (ne niškom), a sve nešto kuka o zdravlju ko jeremija u zadnje vrijeme, nadam se da ce i to doci skoro...
zato batali neku tamo Juliju i stavi u potpis ovo

To znaci samo jedno - Ubrzajte to!(copyright by Tex Willer)

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!

Edited by - Kit Carson on 04/07/2009 12:37:17
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000