forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 "BACIŠ STRIP; A JA TI VRATIM PARE...."
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 17/08/2009 : 00:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Ovo je sve bespotrebno... Neke stvari se resavaju starim dobrim civilizovanim putem: Telefon, nazoves i idemo:

XX: "Ja sam XX, i ti si YY, mene si uvredio, prozvao, nazvao ovako ili onako, prevario, ostetio itd.. 'ajde da se nadjemo pa da prodiskutujemo o tome.."
YY: "Necu, ja sam picka.." ili "Moze, kazi kad i gde.."

Sve ostalo je.................................................. Ko je covek, znace sta je..

Ma naravno...
Malo pre covek rece i ja se slazem sa njim, da to pumpanje cena nije zabranjeno. A ove nebuloze da pretplatim strip, pa se bunim kako me neko navuko!!!???
Ja bih voleo da imam sve zagor LMS ali vise od 1500 din nema sanse da platim; ajde ako je glanc dajem 2000 din Pa da vidim ko ce da napumpa cenu
A kada mi neko od prodavaca proda strip i ne budem bio zadovoljan, obecavam da ako mi kaze da zadrzim taj primerak i da ce da mi vrati pare ja mu dajem poz komentar! Pa izvolte!

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/08/2009 : 00:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
I ja se slazem isto sa tim..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mars1
New Member

207 Posts

Member since 07/12/2007

Posted - 18/08/2009 : 16:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mars1 a Private Message
Sad sam brojao broj ponuda na aukcijama pod Bonelli/Ostali. Ukupno 3 (???) ponude za kupnju na 20 stranica ponudenih stripova. Nevjerojatno, ovakvo stanje ne pamtim. Ocito je kriza uhvatila maha.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 18/08/2009 : 16:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
Kriza ili ovakvi topici ostavljaju maha i svoj danak
Jedno od ovo dvoje, ali sigurno
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 19/08/2009 : 15:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Još malo teorija zavjere, a? Sigurno vec postoji nekoliko verzija... Eh. Ne štitim ja nikoga, rekao sam da cu postaviti ispise kad bude novi sajt, jer ne želim raditi istu stvar dvaput. Kao što sad stalno radim dok prebacujem sajt iz novog u stari oblik. A inace sam prilicno tvrdoglav i sklon inatu i mrzim kad me se tjera na nešto, pa me ovo forsiranje samo nervira.
I inace, ti uopce ne citaš što ja pišem i ne razmišljaš o onome što govorim, imaš svoju teoriju i samo tupiš po njoj.

Da nema "teorija zavjere" život bi bio dosadan....ne tupim,glasno razmišljam...i nije "tjeranje" i "forsiranje",par puta sam ljepo,uljudno zamolio(i ne samo ja).Samo to,ništa više.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 19/08/2009 : 16:02:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by wanton

ne volim se platkati u ovakve topike ali..........
ajd malo
neki nesrecnici koji ovde udaraju drvlje i kamenje po nekim drugima i sami su iste stvari radili
dva moja zemljaka su slicnu stvar cinila ko onih 33000 kuna ali sam ih provalio pa sam nakucao jednom od njih dobru proviziju i mislim da je to jedino što se treba i može raditi
hoceš da "prodaš strip za 275 000 000 000 kuna
sjajno, marko ih treba iz sve snage podržati i ja cak predlažem da im da popust na proviziju od recimo pola procenta

ljudi
u zaglavlju stranice stoji šta se sme a šta ne
o pumpanju cena pod pravim nikom nema ni reci, znaci to je DOZVOLJENO
i to se, nažalost radi i na radi i na E-by i na svim drugim sajtovima
nijedan vlasnik sajta to ne treba da koci jer njemu ide u džep a vi kad prepoznate mufljuze nemojte se više s njima ljubiti
a internet trgovina je ipak samo to i ništa više

uostalom pogledajte ovo

http://www.aukcije.hr/item.php?id=674010
pogledajte trajanje aukcije

pa ti sad ajd pobedi

i nikom ništa

Olivere,ovo o licitiranju(nabijanju) apsolutno stoji,nije zabranjeno.Poanta je u posljedici dugorocnog umjetnog napumpavanja,a rezultat je krajnje glup,nepošten,poguban i nakaradan.Zbog tog je i prica krenula.

-Vidim da si izvuko jednu aukciju sa portala aukcije.hr.Što ti tu nije ok u svezi trajanja aukcije?Misliš da je konkretna aukcija za slicice namještena?Poznajem izuzetno dobro ponudaca i odlicno sam upucen u konkretan navedeni primjer.Pucaj?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 19/08/2009 : 16:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Sledi nastavak, evo najave!

http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?topic=7994.0

Muke mu ježove,pa tamo je super ekipa.Ima odlicnih tema,jedino sam stekao dojam da Marko ima tamo super podršku.Žao mi što se ne mogu ukljucit jer sam zaboravio lozinku.Bobane,ako ovo slucajno procitaš,pomozi!
Go to Top of Page

wanton
New Member

Serbia
262 Posts

Member since 24/02/2004

Posted - 21/08/2009 : 00:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send wanton a Private Message
ma ne nego tamo kao i na nekim stranim sajtovima aukcija ne završava nakon isteka zadatog vremena ako ima ponuda u poslednjem minutu, ne znam baš kako im je koncipirana ta igrarija, da li produžetak traje 1 minut od poslednjeg bida pa onda tu ide ogranicenje na recimo 300 minuta ali to je dobra forica i mislim da bi je gosn marko mogao uzeti u razmatranje. Mnogo puta mi se desilo da i ja zbog spore veze ne smem da se igram sa sekundama pa sam gomilu stripova "izgubio" na neke nisam ni igrao. Kad se igra po ovom sistemu kakav je sad na stripovi com prodavaci su na neki nacin malo zakinuti jer mnogi kupci cekaju poslednji minut i onda ti krene borba ali je ona ogranicena vremenom.
Da nije tako onda bi se to produžilo i postigli bi vece cifre
Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 21/08/2009 : 01:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message
quote:

ma ne nego tamo kao i na nekim stranim sajtovima aukcija ne završava nakon isteka zadatog vremena ako ima ponuda u poslednjem minutu, ne znam baš kako im je koncipirana ta igrarija, da li produžetak traje 1 minut od poslednjeg bida pa onda tu ide ogranicenje na recimo 300 minuta ali to je dobra forica i mislim da bi je gosn marko mogao uzeti u razmatranje. Mnogo puta mi se desilo da i ja zbog spore veze ne smem da se igram sa sekundama pa sam gomilu stripova "izgubio" na neke nisam ni igrao. Kad se igra po ovom sistemu kakav je sad na stripovi com prodavaci su na neki nacin malo zakinuti jer mnogi kupci cekaju poslednji minut i onda ti krene borba ali je ona ogranicena vremenom.

Šta pricaš ti!?!?
JADNI prodavaci???....pa stavi cenu koja ti odgovara a ne da "mamiš" sa jednom kunom!
I šta imaš protiv ponuda u zadnjem minutu!?!?! Aukcija traje do isteka vremena, a ponudu ostavlja kada kome odgovara...I kakvo produžavanje, ajde malo da šišnemo ovce...
P.S. Nabavi ADSL....kod mene perfektno radi u poslednjem minutu!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 21/08/2009 : 01:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Kad se igra po ovom sistemu kakav je sad na stripovi com prodavaci su na neki nacin malo zakinuti jer mnogi kupci cekaju poslednji minut i onda ti krene borba ali je ona ogranicena vremenom.

pa normalno da cu cekat posljednji minut,ja ne mogu vjerovat da se neki pocnu tuci 14 dana prije isteka aukcije tj.opale odmah cifru jer kao nece moci za 14 dana...nabija se cijena,i normalno,kad dode zadnji sat ili minut,cijene su prevelike...na ebayu sam kupovao 4 godine...nikad necu zaboravit kako sam se tukao za plocu od beatlesa...dvi minute prije kraja ni jedne ponude...na kraju 23 ponude!!!80 posto stvari na ebayu sam kupovao u zadnjim minutama,cekao sam,nisam pumpao cijene...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29362 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/08/2009 : 09:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by Markos

Još malo teorija zavjere, a? Sigurno vec postoji nekoliko verzija... Eh. Ne štitim ja nikoga, rekao sam da cu postaviti ispise kad bude novi sajt, jer ne želim raditi istu stvar dvaput. Kao što sad stalno radim dok prebacujem sajt iz novog u stari oblik. A inace sam prilicno tvrdoglav i sklon inatu i mrzim kad me se tjera na nešto, pa me ovo forsiranje samo nervira.
I inace, ti uopce ne citaš što ja pišem i ne razmišljaš o onome što govorim, imaš svoju teoriju i samo tupiš po njoj.

Da nema "teorija zavjere" život bi bio dosadan....ne tupim,glasno razmišljam...i nije "tjeranje" i "forsiranje",par puta sam ljepo,uljudno zamolio(i ne samo ja).Samo to,ništa više.

Pa, dobro, ja sam lijepo rekao da cu sve objavit kad napravim novi sajt, znaci u narednih 2-3 mjeseca, jer mi je tako lakse, ali ispada da to nije dovoljno, nego treba bas sada. Meni je to forsiranje. Ali dobro. Napravit cu to, kazem, samo mi dajte malo vremena. Rastrgan sam izmedju sto obaveza, a dan ima samo 24 sata.

Trouble will find me
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 21/08/2009 : 10:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Kad se igra po ovom sistemu kakav je sad na stripovi com prodavaci su na neki nacin malo zakinuti jer mnogi kupci cekaju poslednji minut i onda ti krene borba ali je ona ogranicena vremenom.

pa normalno da cu cekat posljednji minut,ja ne mogu vjerovat da se neki pocnu tuci 14 dana prije isteka aukcije tj.opale odmah cifru jer kao nece moci za 14 dana...nabija se cijena,i normalno,kad dode zadnji sat ili minut,cijene su prevelike...na ebayu sam kupovao 4 godine...nikad necu zaboravit kako sam se tukao za plocu od beatlesa...dvi minute prije kraja ni jedne ponude...na kraju 23 ponude!!!80 posto stvari na ebayu sam kupovao u zadnjim minutama,cekao sam,nisam pumpao cijene...

Ovo je sustina.Nisi jedini.Verovatno 90% ucesnika upravo tako radi ukljucujuci i mene.Prava je retkost da se konacna ponuda ostavi odmah.Ja cak mislim da upravo ostavljanje odmah na pocetku i to konacne ponude ostavlja prostora za nabidavanje ko god da nabidava.
Ne znam zasto ali neki nas stalno uveravaju da je sramota ostaviti ponudu u poslednjeim trenutcima,povecati je vise puta ili ne daj boze skupo prodati strip.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 25/08/2009 : 10:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Accipere quam facere praestat iniuriam.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 25/08/2009 : 11:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Evo vam i jedne staro-klingonske u istom duhu:
Dgrhhaaam; kllt n dr rd klaandze t!!!!!

...
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 25/08/2009 : 13:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Vencanje mi je sredinom sledeceg meseca.Trenutno samo mislim o tome.Kada to prodje na zalost najverovatnije me ceka jos jedna operacija posto je prva otklonila samo posledicu a ne i uzrok.
Ako budem imao srece pa prodjem bez toga mozda krajem sledeceg meseca.
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000