Author |
Topic |
srleb
Average Member
Serbia
634 Posts
Member since 08/11/2006 |
Posted - 17/08/2009 : 00:38:46
|
quote: Originally posted by sawitch
Ovo je sve bespotrebno... Neke stvari se resavaju starim dobrim civilizovanim putem: Telefon, nazoves i idemo:
XX: "Ja sam XX, i ti si YY, mene si uvredio, prozvao, nazvao ovako ili onako, prevario, ostetio itd.. 'ajde da se nadjemo pa da prodiskutujemo o tome.." YY: "Necu, ja sam picka.." ili "Moze, kazi kad i gde.."
Sve ostalo je.................................................. Ko je covek, znace sta je..
Ma naravno... Malo pre covek rece i ja se slazem sa njim, da to pumpanje cena nije zabranjeno. A ove nebuloze da pretplatim strip, pa se bunim kako me neko navuko!!!??? Ja bih voleo da imam sve zagor LMS ali vise od 1500 din nema sanse da platim; ajde ako je glanc dajem 2000 din Pa da vidim ko ce da napumpa cenu A kada mi neko od prodavaca proda strip i ne budem bio zadovoljan, obecavam da ako mi kaze da zadrzim taj primerak i da ce da mi vrati pare ja mu dajem poz komentar! Pa izvolte! |
Pozdrav!!! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40273 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
mars1
New Member
207 Posts
Member since 07/12/2007 |
Posted - 18/08/2009 : 16:07:28
|
Sad sam brojao broj ponuda na aukcijama pod Bonelli/Ostali. Ukupno 3 (???) ponude za kupnju na 20 stranica ponudenih stripova. Nevjerojatno, ovakvo stanje ne pamtim. Ocito je kriza uhvatila maha. |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 19/08/2009 : 15:55:32
|
quote: Originally posted by Markos
Još malo teorija zavjere, a? Sigurno vec postoji nekoliko verzija... Eh. Ne štitim ja nikoga, rekao sam da cu postaviti ispise kad bude novi sajt, jer ne želim raditi istu stvar dvaput. Kao što sad stalno radim dok prebacujem sajt iz novog u stari oblik. A inace sam prilicno tvrdoglav i sklon inatu i mrzim kad me se tjera na nešto, pa me ovo forsiranje samo nervira. I inace, ti uopce ne citaš što ja pišem i ne razmišljaš o onome što govorim, imaš svoju teoriju i samo tupiš po njoj.
Da nema "teorija zavjere" život bi bio dosadan....ne tupim,glasno razmišljam...i nije "tjeranje" i "forsiranje",par puta sam ljepo,uljudno zamolio(i ne samo ja).Samo to,ništa više. |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 19/08/2009 : 16:02:06
|
quote: Originally posted by wanton
ne volim se platkati u ovakve topike ali.......... ajd malo neki nesrecnici koji ovde udaraju drvlje i kamenje po nekim drugima i sami su iste stvari radili dva moja zemljaka su slicnu stvar cinila ko onih 33000 kuna ali sam ih provalio pa sam nakucao jednom od njih dobru proviziju i mislim da je to jedino što se treba i može raditi hoceš da "prodaš strip za 275 000 000 000 kuna sjajno, marko ih treba iz sve snage podržati i ja cak predlažem da im da popust na proviziju od recimo pola procenta
ljudi u zaglavlju stranice stoji šta se sme a šta ne o pumpanju cena pod pravim nikom nema ni reci, znaci to je DOZVOLJENO i to se, nažalost radi i na radi i na E-by i na svim drugim sajtovima nijedan vlasnik sajta to ne treba da koci jer njemu ide u džep a vi kad prepoznate mufljuze nemojte se više s njima ljubiti a internet trgovina je ipak samo to i ništa više
uostalom pogledajte ovo
http://www.aukcije.hr/item.php?id=674010 pogledajte trajanje aukcije
pa ti sad ajd pobedi
i nikom ništa
Olivere,ovo o licitiranju(nabijanju) apsolutno stoji,nije zabranjeno.Poanta je u posljedici dugorocnog umjetnog napumpavanja,a rezultat je krajnje glup,nepošten,poguban i nakaradan.Zbog tog je i prica krenula.
-Vidim da si izvuko jednu aukciju sa portala aukcije.hr.Što ti tu nije ok u svezi trajanja aukcije?Misliš da je konkretna aukcija za slicice namještena?Poznajem izuzetno dobro ponudaca i odlicno sam upucen u konkretan navedeni primjer.Pucaj? |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
|
wanton
New Member
Serbia
262 Posts
Member since 24/02/2004 |
Posted - 21/08/2009 : 00:31:01
|
ma ne nego tamo kao i na nekim stranim sajtovima aukcija ne završava nakon isteka zadatog vremena ako ima ponuda u poslednjem minutu, ne znam baš kako im je koncipirana ta igrarija, da li produžetak traje 1 minut od poslednjeg bida pa onda tu ide ogranicenje na recimo 300 minuta ali to je dobra forica i mislim da bi je gosn marko mogao uzeti u razmatranje. Mnogo puta mi se desilo da i ja zbog spore veze ne smem da se igram sa sekundama pa sam gomilu stripova "izgubio" na neke nisam ni igrao. Kad se igra po ovom sistemu kakav je sad na stripovi com prodavaci su na neki nacin malo zakinuti jer mnogi kupci cekaju poslednji minut i onda ti krene borba ali je ona ogranicena vremenom. Da nije tako onda bi se to produžilo i postigli bi vece cifre |
|
|
Collector
Junior Member
Serbia
338 Posts
Member since 12/06/2007 |
Posted - 21/08/2009 : 01:32:54
|
quote: Originally posted by wanton
ma ne nego tamo kao i na nekim stranim sajtovima aukcija ne završava nakon isteka zadatog vremena ako ima ponuda u poslednjem minutu, ne znam baš kako im je koncipirana ta igrarija, da li produžetak traje 1 minut od poslednjeg bida pa onda tu ide ogranicenje na recimo 300 minuta ali to je dobra forica i mislim da bi je gosn marko mogao uzeti u razmatranje. Mnogo puta mi se desilo da i ja zbog spore veze ne smem da se igram sa sekundama pa sam gomilu stripova "izgubio" na neke nisam ni igrao. Kad se igra po ovom sistemu kakav je sad na stripovi com prodavaci su na neki nacin malo zakinuti jer mnogi kupci cekaju poslednji minut i onda ti krene borba ali je ona ogranicena vremenom. Da nije tako onda bi se to produžilo i postigli bi vece cifre
Šta pricaš ti!?!? JADNI prodavaci???....pa stavi cenu koja ti odgovara a ne da "mamiš" sa jednom kunom! I šta imaš protiv ponuda u zadnjem minutu!?!?! Aukcija traje do isteka vremena, a ponudu ostavlja kada kome odgovara...I kakvo produžavanje, ajde malo da šišnemo ovce... P.S. Nabavi ADSL....kod mene perfektno radi u poslednjem minutu!
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 21/08/2009 : 01:38:39
|
quote: Originally posted by wanton Kad se igra po ovom sistemu kakav je sad na stripovi com prodavaci su na neki nacin malo zakinuti jer mnogi kupci cekaju poslednji minut i onda ti krene borba ali je ona ogranicena vremenom. Da nije tako onda bi se to produžilo i postigli bi vece cifre
pa normalno da cu cekat posljednji minut,ja ne mogu vjerovat da se neki pocnu tuci 14 dana prije isteka aukcije tj.opale odmah cifru jer kao nece moci za 14 dana...nabija se cijena,i normalno,kad dode zadnji sat ili minut,cijene su prevelike...na ebayu sam kupovao 4 godine...nikad necu zaboravit kako sam se tukao za plocu od beatlesa...dvi minute prije kraja ni jedne ponude...na kraju 23 ponude!!!80 posto stvari na ebayu sam kupovao u zadnjim minutama,cekao sam,nisam pumpao cijene... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29362 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 21/08/2009 : 09:20:29
|
quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by Markos
Još malo teorija zavjere, a? Sigurno vec postoji nekoliko verzija... Eh. Ne štitim ja nikoga, rekao sam da cu postaviti ispise kad bude novi sajt, jer ne želim raditi istu stvar dvaput. Kao što sad stalno radim dok prebacujem sajt iz novog u stari oblik. A inace sam prilicno tvrdoglav i sklon inatu i mrzim kad me se tjera na nešto, pa me ovo forsiranje samo nervira. I inace, ti uopce ne citaš što ja pišem i ne razmišljaš o onome što govorim, imaš svoju teoriju i samo tupiš po njoj.
Da nema "teorija zavjere" život bi bio dosadan....ne tupim,glasno razmišljam...i nije "tjeranje" i "forsiranje",par puta sam ljepo,uljudno zamolio(i ne samo ja).Samo to,ništa više.
Pa, dobro, ja sam lijepo rekao da cu sve objavit kad napravim novi sajt, znaci u narednih 2-3 mjeseca, jer mi je tako lakse, ali ispada da to nije dovoljno, nego treba bas sada. Meni je to forsiranje. Ali dobro. Napravit cu to, kazem, samo mi dajte malo vremena. Rastrgan sam izmedju sto obaveza, a dan ima samo 24 sata. |
Trouble will find me |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 21/08/2009 : 10:34:41
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by wanton Kad se igra po ovom sistemu kakav je sad na stripovi com prodavaci su na neki nacin malo zakinuti jer mnogi kupci cekaju poslednji minut i onda ti krene borba ali je ona ogranicena vremenom. Da nije tako onda bi se to produžilo i postigli bi vece cifre
pa normalno da cu cekat posljednji minut,ja ne mogu vjerovat da se neki pocnu tuci 14 dana prije isteka aukcije tj.opale odmah cifru jer kao nece moci za 14 dana...nabija se cijena,i normalno,kad dode zadnji sat ili minut,cijene su prevelike...na ebayu sam kupovao 4 godine...nikad necu zaboravit kako sam se tukao za plocu od beatlesa...dvi minute prije kraja ni jedne ponude...na kraju 23 ponude!!!80 posto stvari na ebayu sam kupovao u zadnjim minutama,cekao sam,nisam pumpao cijene...
Ovo je sustina.Nisi jedini.Verovatno 90% ucesnika upravo tako radi ukljucujuci i mene.Prava je retkost da se konacna ponuda ostavi odmah.Ja cak mislim da upravo ostavljanje odmah na pocetku i to konacne ponude ostavlja prostora za nabidavanje ko god da nabidava. Ne znam zasto ali neki nas stalno uveravaju da je sramota ostaviti ponudu u poslednjeim trenutcima,povecati je vise puta ili ne daj boze skupo prodati strip. |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Posted - 25/08/2009 : 13:13:35
|
Vencanje mi je sredinom sledeceg meseca.Trenutno samo mislim o tome.Kada to prodje na zalost najverovatnije me ceka jos jedna operacija posto je prva otklonila samo posledicu a ne i uzrok. Ako budem imao srece pa prodjem bez toga mozda krajem sledeceg meseca.
|
|
|
Topic |
|