forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 "BACIŠ STRIP; A JA TI VRATIM PARE...."
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/08/2009 : 11:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Why???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 10/08/2009 : 12:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Why???

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 10/08/2009 : 12:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
Da ostanu tu kao dokaz, ako gosp. ponavljac odluci obrisat svoje ;)
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/08/2009 : 12:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
kako ce ih obrisat kad ga je Markos izbacija?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/08/2009 : 13:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Snimi ih na disk, da ih ne izbrise sa imageshacka, ako ti trebaju.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/08/2009 : 13:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Što se inicijalne rasprave tice, još nisam nacisto što napraviti. Aukcije na stripovi.com su najtransparentnije koje sam vidio. Ne brisu se aukcije, ne brisu se ponude, sve je moguce vidjeti unazad, od prvog dana. Sustavno se prate logovi i sumnjive situacije, pocinitelje se odmah sankcionira. Samim tim su "klasicne" prevare svedene na minimalnu mjeru. E sad, ovi slucajevi nabijanja cijena, kao što sam rekao, su prakticno nedokazivi. Može se tvrditi da postoji namjera i da je to vrlo vjerojatno istina, ali nazalost, nikako se ne moze dokazati bez one poznate americke "beyond a reasonable doubt". Sad, ja nisam pravni strucnjak, pa je ovo moje laicko mišljenje, morti je, izgleda, puno bolje upucen u pravo od mene, pa sam ja mozda u krivu. Poanta svega je, mislim da objavljivanje ispisa s ponudama pojedinih clanova nece ništa dokazati. Ali, ipak, pitam vas za misljenje: ako postignemo konsenzus, ako vecina odluci da se history bidova treba objaviti i biti javan, ja cu napraviti stranicu na kojoj ce to biti moguce vidjeti - ALI onda za SVE clanove, a ne samo za neke, pa da onda budemo potpuno transparentni.

Trouble will find me
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/08/2009 : 13:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Verovatno sad ide kontra tužba!
Srpska posla!!!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/08/2009 : 13:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Što se inicijalne rasprave tice, još nisam nacisto što napraviti. Aukcije na stripovi.com su najtransparentnije koje sam vidio. Ne brisu se aukcije, ne brisu se ponude, sve je moguce vidjeti unazad, od prvog dana. Sustavno se prate logovi i sumnjive situacije, pocinitelje se odmah sankcionira. Samim tim su "klasicne" prevare svedene na minimalnu mjeru. E sad, ovi slucajevi nabijanja cijena, kao što sam rekao, su prakticno nedokazivi. Može se tvrditi da postoji namjera i da je to vrlo vjerojatno istina, ali nazalost, nikako se ne moze dokazati bez one poznate americke "beyond a reasonable doubt". Sad, ja nisam pravni strucnjak, pa je ovo moje laicko mišljenje, morti je, izgleda, puno bolje upucen u pravo od mene, pa sam ja mozda u krivu. Poanta svega je, mislim da objavljivanje ispisa s ponudama pojedinih clanova nece ništa dokazati. Ali, ipak, pitam vas za misljenje: ako postignemo konsenzus, ako vecina odluci da se history bidova treba objaviti i biti javan, ja cu napraviti stranicu na kojoj ce to biti moguce vidjeti - ALI onda za SVE clanove, a ne samo za neke, pa da onda budemo potpuno transparentni.

za sve naravno! ne vidin kome to može smetat osim muljatorima.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/08/2009 : 13:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Naravno, za sve važe ista pravila!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 10/08/2009 : 13:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Još jedan glas za potpunu transparentnost.

...
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 10/08/2009 : 13:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:

-Apsolutno ispravno.Idealan prijedlog.Zašto bi to bio problem bilo kome?Ja se slažem da bi svi clanovi imali pravo pogledati ispis od svih na aukcijama.Vjerojatno nije problem to napravit barem dva puta godišnje.Možda nije dokaz,ali je vrlo indikativno.Takoder mislim da ispis ponuda puno toga pokazuje i dokazuje,gotovo sve.Napravi to Marko.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40273 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/08/2009 : 13:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja nisam za to.. Muljam!! Naravno.. Sve na videlo...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/08/2009 : 14:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Predlazem da neko od izdavaca pokrene jos neki detektivski strip da ne gubimo vreme na ovakve topice gde ionako nista ne moze da se dokaze.
Nisam to radio,ali da hocu ko moze da mi zabrani da ostavljam ponude ako uredno uzimam stripove koje sam osvojio.
I opet postoji rezerva ako necu da dam strip ispod neke cene,zasto bi s nekim dogovarao da podize cenu ???
A ne znam ni sto pisem ovo,obzirom da ne prodajem stripove
I zato Juliu od prvog broja da vidimo nesto s boljom detektivskom radnjom
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30967 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 10/08/2009 : 14:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
podržavam, za sve ista pravila!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 10/08/2009 : 14:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
Da,da sve na vidjelo i neka se zna

Prijedlog:

Krenuti od clana"Ani"koji je bidovao preko 200(od toga osvojio 96),nije realizirao jos(nijednu)
Ukupna vrijednost oko 2000 Eura
Aukcije zavrsile prije par mjeseci
Prodavac Bo

Iznosim istinu,imaju dokazi,sve se moze vidjeti,argumentovati itd..

Molim i druge da ovako rade a ne,ti si takav i onakav,onaj ili ovaj a bez ikakvog dokaza i argumenta u rukavu

U ovoj mojoj konstataciji(da nebi ko pogresno shvatio),zelim da kazem:

Ima onih cije je sudjelovanje na aukcijama stripovi.com vise nego ocigledno"cudno",kazat cu,a prolaze kao da se nista nije desilo

Toliko!!!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 10/08/2009 : 14:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:

Ali, ipak, pitam vas za misljenje: ako postignemo konsenzus, ako vecina odluci da se history bidova treba objaviti i biti javan, ja cu napraviti stranicu na kojoj ce to biti moguce vidjeti - ALI onda za SVE clanove, a ne samo za neke, pa da onda budemo potpuno transparentni.

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 10/08/2009 : 14:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Nemoj cekati konsenzus, jer ceš tako pružiti šansu potencijalnim muljatorima da se bore protiv toga i na svoju stranu privuku hrpu lakovjernih. To naprosto moraš uciniti jer u zadnje vrijeme je sve više ovakvih topica. Nažalost, ocito je da se ipak pojavilo ekipe koja želi na ružan nacin iskorisiti našu zaludenost ovim hobijem.

Osobno nikad, a prvenstveno sam kupac, nisam imao problema s nicim na aukcijama. Nikad mi se nije ucinilo da mi netko diže cijenu. Ali moram priznati da ne kupujem neke vrijedne stripove, pa do toga ne može prakticki ni doci. Medutim, pratio sa i ja tude puno vrijednije aukcije i moram priznati da su ponekad bile cudne.

Da li cemo svi skupa što moci zakljuciti iz izlistanih podataka? Ponekad se zakljucak nametne i dode na vidjelo tek nakon nekoliko promatranja podataka. Naoko se cini da se nema šanse otkriti takvu prijevaru, ali prepusti to nama.Ako ništa drugo, ako podaci postanu ?javni?, bar ce neki od muljatora dvaput razmisliti prije nego što se upuste u nabidavanja. Cisto da ne budu prozivani (to vrijedi, dakako, samo za one koji imaju neki obraz, ali cisto sumnjam da ga neko tko se time bavi uopce ima uopce).

Ja ne volim piskaranje po internetu, ali volim stripove i ovu stranicu i forum. I zato mi je gadljivo (ali stvarno) gledati da odredeni ljudi imaju problema zato što netko iskorištava njihovu ljubav prema stripu. Ponavljam, nisam imao problema na aukcijama, pa ni ne znam tko su problematicni clanovi. Ali njih sigurno ima. Zato treba na sve moguce nacine nastupati protiv njih. Ovo je samo jedna od mjera koja može nekako pomoci, a kasnije se može smisliti i nešto pametnije.

Nije (donekle) problem kad ti netko digne cijenu u materijalnom smislu. Mene bi više boljelo ono poniženje da se netko iza ekrana nasladuje onim ?uh kako sam ovi naivcinu dobro sj...?.

Na koncu, bojim se da onaj tko je protiv ove mjere ipak nešto skriva.

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 10/08/2009 : 14:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by ponavljac

quote:
Originally posted by dubac

quote:
Originally posted by ponavljac

Još jedna stvar o Dubljaninu je jako indikativna.
Ja se pre svega izvinjavam širem auditorijumu što sam informaticki ogranicen, slabije se snalazim s racunarom ali mi zato pravo vrh leži.
NAIME: Ivan Dubljanin cesto koristi slovo "d" tamo gde bi trebalo koristiti slovo "t".
To se jasno može videti u njegovim pisanijima, npr: za strip kaže "podpisan" a treba "potpisan" i slicne reci isto.
E SAD NIJE PROBLEM U TOME ŠTO NIJE PRAVILNO D KAO DUPE VEC JE PRAVILNO T KAO TRTICA, PRIMETIH DA NA ZNAKU SAGITE ISTU PRAVOPISNU GREŠKU NACINI I KRAGUJEVCANIN ( ZAMISLITE MOLIM VAS ) ULTRAS OVDE I TAMO, VESA NA KOLEKCIONARU, PRIVATNO NEBOJŠA VESOVIC.
RECITE VI MENI KAVA JE TO POJAVA POLUPISMENOSTI KOD OVIH KRAGUJEVCANA, NIJE MI NEŠTO TU BAŠ NAJJASNIJE?
Izvinjavam se što nisam ostavio link, zaista se slabo služim racunarom, danas mi je bila poteškoca postaviti slike dok mi nisu objasnili, ali ovo gore navedeno je živa istina...........

Ultrasa sam upoznao bas pre neki dan.Kupio mi je jedan,jedini strip na prosloj aukciji kao jedini ponudjac od 40kn.
Jako je poznat ostalim forumasima ne samo iz Kragujevca nego i sire kao veliki Zvezdas jer vodi Zvezdin topic na sajtu i redovno izvestava o svim utakmicama Zvezde.Kacio cak i svoje slike i slike svog sina ovde na forumu mislim u Zvezdinom topicu.
Joj kada cuje za ovu izmisljotinu

Evo ja se izvinjavam coveku unapred ako sam pogrešio, a što se tebe tice "šefe", ništa se ne uzbuduj i cuvaj spiku za sud.

Pozdrav "ponavljacu" ili "barone" ne znam kako da ti se obratim jer niti znam ko si, ni odakle si.
Po nacinu na koji pises i iznosis misljenja rekao bih da si ulogovan i na mnogo drugih foruma pod nikovima: "ljiga", "varalica", "usranko", "ucenjivac", "prdonja", "psihic", "dosadnjakovic", "litl dick", "tuzibaba" . . .
Nisam siguran i evo ja se izvinjavam unapred ako sam pogrešio.

Nego, bolesni covece, ja cu postaviti link ka "www.znaksagite.com" gde se vide svih 16 postova koje sam tamo ostavio.

http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?action=profile;u=2882;sa=showPosts

Uživao sam u zajebanciji dok sam ih pisao jer je topik vrh. Evo linka:

http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?topic=7909.0

"Usranko", boldovao sam ti sta si pogrešio, pa se raspitaj kod mame kako se pravilno piše.

Baš bi voleo da me tužis za nešto . . .

Sin mi ima 22 meseca, pun je snage (odavno piški preko glave) i ako vidi da mu diras tatu - popišace i tebe i tvoje papire samo tako (nema smajli).

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 10/08/2009 : 16:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
imali smo na striparni listu najboljih kupaca i najboljih prodavaca....neki nisu bili najsretniji objavljivanjem podataka jer su onda imali probleme sa svojim ženama :)
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
890 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 10/08/2009 : 17:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
quote:
Originally posted by bacho
Ako ništa drugo, ako podaci postanu ?javni?, bar ce neki od muljatora dvaput razmisliti prije nego što se upuste u nabidavanja. Cisto da ne budu prozivani (to vrijedi, dakako, samo za one koji imaju neki obraz, ali cisto sumnjam da ga neko tko se time bavi uopce ima uopce).

Ja ne volim piskaranje po internetu, ali volim stripove i ovu stranicu i forum. I zato mi je gadljivo (ali stvarno) gledati da odredeni ljudi imaju problema zato što netko iskorištava njihovu ljubav prema stripu. Ponavljam, nisam imao problema na aukcijama, pa ni ne znam tko su problematicni clanovi. Ali njih sigurno ima. Zato treba na sve moguce nacine nastupati protiv njih. Ovo je samo jedna od mjera koja može nekako pomoci, a kasnije se može smisliti i nešto pametnije.

Nije (donekle) problem kad ti netko digne cijenu u materijalnom smislu. Mene bi više boljelo ono poniženje da se netko iza ekrana nasladuje onim ?uh kako sam ovi naivcinu dobro sj...?.

Na koncu, bojim se da onaj tko je protiv ove mjere ipak nešto skriva.

DAAAAAAAA, sneo si mi rjeci sa jezika...(citaj:tastare) Vrlo si ljepo to napisao i podržavam tvoju recenici 200 %...
Poz G

Invincible shield

Edited by - giant on 10/08/2009 17:04:59
Go to Top of Page

BO
Junior Member

Croatia
351 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/08/2009 : 17:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send BO a Private Message
Takodjer podrzavam ideju o izlistavanju ponuda svih clanova!
Go to Top of Page

amigo8
Starting Member

Serbia
20 Posts

Member since 02/04/2009

Posted - 10/08/2009 : 17:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send amigo8 a Private Message
i ja podrzavam ideju. SVE NA VIDELO...
Go to Top of Page

BO
Junior Member

Croatia
351 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/08/2009 : 17:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send BO a Private Message
Nisam najbolje shvatio ovaj tvoj post...jel mene dovodis u vezu sa clanom Ani u vidu namjestanja aukcija ili..?

quote:
Originally posted by bihac-una

Da,da sve na vidjelo i neka se zna

Prijedlog:

Krenuti od clana"Ani"koji je bidovao preko 200(od toga osvojio 96),nije realizirao jos(nijednu)
Ukupna vrijednost oko 2000 Eura
Aukcije zavrsile prije par mjeseci
Prodavac Bo

Iznosim istinu,imaju dokazi,sve se moze vidjeti,argumentovati itd..

Molim i druge da ovako rade a ne,ti si takav i onakav,onaj ili ovaj a bez ikakvog dokaza i argumenta u rukavu

U ovoj mojoj konstataciji(da nebi ko pogresno shvatio),zelim da kazem:

Ima onih cije je sudjelovanje na aukcijama stripovi.com vise nego ocigledno"cudno",kazat cu,a prolaze kao da se nista nije desilo

Toliko!!!

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/08/2009 : 17:25:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by jang

imali smo na striparni listu najboljih kupaca i najboljih prodavaca....neki nisu bili najsretniji objavljivanjem podataka jer su onda imali probleme sa svojim ženama :)

Ne treba pustati zenu blizu kompjutera
Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 10/08/2009 : 18:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message
Podrzavam!Slobodno sve na videlo, evo ako treba pocevsi od mene
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000