Author |
Topic |
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 09/08/2009 : 14:58:45
|
quote: Originally posted by ponavljac
Ovde mi se covek u trenutku dok sam ga ispitivao kao svedoka u jednom drugom postupku obratio uvredljivim recima ( VALJDA MU SE NIJE DOPALO MOJE PITANJE ), nakon cega sam ga ja tužio i evo prvostepene presude. Rec je o osobi koja je bila na brojnim funkcijama, protiv koje su se vodili brojni postupci i iz svega je izašao cist. NAJEBAO JE ONOG MOMENTA KAD SE MENI PRED DRUGIM LJUDIMA OBRATIO UVREDLJIVIM TONOM, KAD(AKO) OVA PRESUDA POSTANE PRAVOSNAŽNA NJEMU CE STAJATI U DOSIJEU DA JE KRIVICNO OSUÐIVAN, AKO NE PLATI NOVCANU KAZNU KOJA NIJE MALA ( JA SAM SE TROŠKOVA POSTUPKA ODREKAO, DOVOLJNA MI JE SATISFAKCIJA OVA PRESUDA ) MOŽE DOBITI LEPU ZATVORSKU KAZNU. REC JE O BLAŽEM OBLIKU DELA, ZA RAZLIKU OD SLUCAJA SA " OKRIVLJENIM IVANOM DUBLJANINOM ". Vrlo cu lepo objasniti sve u narednom postu......
Vidim neki Jovanovic je okrivljeni, da nije Palmin rodak??? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
ponavljac
Starting Member
28 Posts
Member since 25/07/2009 |
Posted - 09/08/2009 : 15:02:41
|
quote: Originally posted by dubac
Vidim stalno se vuces po sudovima. Eto meni ce biti prvi put.
Srecno. Znaš kako se kaže "prvi macici se u vodu bacaju" |
|
|
ponavljac
Starting Member
28 Posts
Posted - 09/08/2009 : 15:03:27
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ovde mi se covek u trenutku dok sam ga ispitivao kao svedoka u jednom drugom postupku obratio uvredljivim recima ( VALJDA MU SE NIJE DOPALO MOJE PITANJE ), nakon cega sam ga ja tužio i evo prvostepene presude. Rec je o osobi koja je bila na brojnim funkcijama, protiv koje su se vodili brojni postupci i iz svega je izašao cist. NAJEBAO JE ONOG MOMENTA KAD SE MENI PRED DRUGIM LJUDIMA OBRATIO UVREDLJIVIM TONOM, KAD(AKO) OVA PRESUDA POSTANE PRAVOSNAŽNA NJEMU CE STAJATI U DOSIJEU DA JE KRIVICNO OSUÐIVAN, AKO NE PLATI NOVCANU KAZNU KOJA NIJE MALA ( JA SAM SE TROŠKOVA POSTUPKA ODREKAO, DOVOLJNA MI JE SATISFAKCIJA OVA PRESUDA ) MOŽE DOBITI LEPU ZATVORSKU KAZNU. REC JE O BLAŽEM OBLIKU DELA, ZA RAZLIKU OD SLUCAJA SA " OKRIVLJENIM IVANOM DUBLJANINOM ". Vrlo cu lepo objasniti sve u narednom postu......
Vidim neki Jovanovic je okrivljeni, da nije Palmin rodak???
Nije njegov rodak. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 09/08/2009 : 15:06:23
|
A veruj mi nekako mi ne ide uz tebe ovaj nick ponavljac, uz prethodne baron, markiz, veliki tata, ocekivao sam neki nick poput grof, lord ili slicno, a nikako ponavljac! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 09/08/2009 : 15:13:01
|
quote: Originally posted by ponavljac Nije njegov rodak.
Nisam ni mislio da si udario po Palmi! Ali važno je da voliš da se tužiš, nije važno koga, samo da se nešto dešava! Bolje je da pripazim šta pišem! |
Edited by - srdjandj on 09/08/2009 15:15:13 |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Posted - 09/08/2009 : 15:24:53
|
Srecno. Znaš kako se kaže "prvi macici se u vodu bacaju"
Kaze se prvo pa musko |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40273 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Posted - 09/08/2009 : 15:32:13
|
Pa imao je priliku. Ja sam mu rekao da resi probleme sa Kicom,Dejanom,Bronzom i onima koji ga direktno krive i ja cu mu pomoci direktno na forumu da se objasni i dobije sansu za novi pocetak.Imali smo mi vrlo otvoren telefonski razgovor pre mesec dana. On je izabrao drugi put.Drugi put me u zivotu nije poslusao kada sam ga posteno savetovao.Sam mi je rekao na telefom da je i prvi put pogresio i opet to radi.Sta cu mu ja! |
|
|
ponavljac
Starting Member
28 Posts
Posted - 09/08/2009 : 20:58:05
|
Srecno. Znaš kako se kaže "prvi macici se u vodu bacaju"
Kaze se prvo pa musko
Može i ovako i onako. Vi iz Kragujevca ste cudni, sve bi da bude po vašem. Pa vi imate i vlastiti pravopis. |
|
|
ponavljac
Starting Member
28 Posts
Posted - 09/08/2009 : 21:15:50
|
Kao što sam i naveo da cu reci, trenutna situacija u Srpskom pravosudu delom ide na ruku "OKRIVLJENOM Ivanu Dubljaninu" u predmetu "K-XI-1228/09" koji je u toku pred Opštinskim sudom u Kragujevcu. Naime, u Srbiji je trenutno u toku reizbor sudija, konkurs za predaju kandidatura za poziciju sudije su predale sve aktuelne sudije i ljudi iz gradanstva. Više od 60% aktuelnih sudija ce ostati bez posla, što je na neki nacin dobro jer ce mnogo korumpiranih i loših kadrova ostati bez posla. Predmeti u Srbiji se i bez toga razvlace predugo a ovo trenutno stanje ide u prilog razvlacenju. Na stranu to, osoba koja je osudena prvostepeno pred pred Opštinskim sudom u Jagodini se posle moje tužbe ponašala bahato i neozbiljno ( ISTO KAO ŠTO SE I OVDE OKRIVLJENI DUBLJANIN PONAŠA ). Kada je shvatio ozbiljnost situacije, negirao je da je bilo šta rekao, bio je više nego smešan jer je to rekao pred sudijom u sasvim drugom postupku koja je bila igrom slucaja postupajuca u tom predemetu. Zatim je krenuo da izbegava pretrese, posle odredenog vremena na iste ga je dovela policija. Zatim je izjavljivao da je to što je rekao o meni cuo od treceg lica, on to ne misli i slicno. OD BAHATOG BAJE POSTAO JE PLACLJIVKO I NARAVNO NA KRAJU JE OSUÐEN, VIDETI IZ PRILOŽENOG I TREBA DA MI BUDE ZAHVALAN NA DOBROTI JER SAM ODUSTAO OD TROŠKOVA ( KOJI NISU ZANEMARLJIVI U OVA KRIZNA VREMENA ). Kako se ponaša okrivljeni i kako ja predvidam da ce se i " okrivljeni Ivan Dubljanin " ponašati......... videti u narednom postu. |
|
|
ponavljac
Starting Member
28 Posts
Posted - 09/08/2009 : 21:24:39
|
Znate li zašto kostur ne sme skociti s mosta. NEMA ONO. Upravo zbog nedostatka iste stvari gotovo sigurno je da ce " okrivljeni Ivan Dubljanin" u prvi mah verovatno posavetovan od strane nekog lokalnog seoskog fiškala ( NECE MU TREBATI ODVJETNICKI URED IZ SPLITA ) na sve nacine izbegavati pojavljivanje pred sudom navodeci u podnescima neke glupe i banalne razloge. AKO SE TO DESI, TO JE PRVI SIMPTOM SVESNOSTI SVOJE KRIVICE I IZBEGAVANJA ZAKONSKE ODGOVORNOSTI I ADMINISTRACIJA TREBA ISTOG MOMENTA IVANA DUBLJANINA DA ODSTRANI ODAVDE KAO ŠTO HIRURG ODSTRANJUJE BOLESNO TKIVO I TO BEZ ANESTEZIJE. Drugi simptom....... u narednom postu
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29358 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29358 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 09/08/2009 : 21:38:09
|
A nije stigao da nam predoci drugi simptom! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29358 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11502 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
amigo8
Starting Member
Serbia
20 Posts
Member since 02/04/2009 |
Posted - 10/08/2009 : 07:51:04
|
e jbg... Ja taman spremio ladno pivo i grickalice i cekao 1548 epizodu sapunice a ti Marko prekinu emitovanje.
Ocu da mi se vrate pare! |
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 10/08/2009 : 07:53:58
|
Poštovani gosp.Jankovicu (citaj: ušljiva ciganska vaško),
Istina je da sam kod tebe kupio šacicu stripova,i istina je da je cifra bila cirka 60e.Za iste si ti meni tražio 30e na ime poštarine. Pokušaj prve prevare.
Istina je da si ti te stripove poslao u striparnicu Darkwood na moj nagovor na primjedbu kako je poštarina prevelika. A koje ti je Sloba po primitku odmah platio.
Istina je da sam ti poslije bidao strip od 45kn a isto tako je istina da sam ti poslao 10e za taj strip što znaci da sam ti poslao još 30kn za poštarinu. Javio si mi se jednom i poslije nikad nismo kontaktirali. Pokušaj prevare, drugi put.Ovaj put uspio.
Netrebaš mi slati strip, radije ga daj djeci da se možeš pohvaliti kako si zajebao jednog Hrvata, cigane smrdljivi.
I kad sam ja to tebe diskreditirao macja iznutrico pomješana sa mozgom i mudima. Kad si bio Spiritwalker ili ana985,ili kad si kicu zavalio za onaj album. Kad si pošten što covjeku nisi vratio novac,ili meni. Srecom nije mi stalo za 10e pa nisam htio trošiti svoje dragocjeno vrijeme, tipkajuci, na tebe.
Samo mi je žao što su te vec bananirali pa nemožeš ništa reci u odbranu ali kako si ti bezobrazan opet ceš se pojaviti pod nekim drugim nickom.
Izvinjavam se autoru teme što sam se javio na ovaj topik ali nisam mogao odšutjeti.I izvinjavam se moderatoru i vlasniku sajta što sam bio bezobrazan i napisao par uvredljivih rijeci. Ako sam zaslužio ban, primicu ga mirno bez ijedne primjedbe.
Ugodan dan svima EOD
|
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Posted - 10/08/2009 : 11:15:51
|
Izvinjavam se forumasima ali moram da kvotujem sve ove fotografije gospodina "Ponavljaca".Tako su mi strucnjaci savetovaliKazu ovo mu nije trebalo.
|
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
|
dubac
Senior Member
Serbia