forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 "BACIŠ STRIP; A JA TI VRATIM PARE...."
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11502 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 09/08/2009 : 00:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
Ukinite aukcije i mirna Bosna. :]

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 09/08/2009 : 06:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Do sada nisam hteo da spominjem neke stvari da ne ispadne da kukam ili da se osvetnicki ponasam,ali sada jednostavno to moram da iznesem na videlo.
Isprovociran sam spominjanjem imena vlasnika(ili suvlasnika svejedno) sajta Kolekcionar i to u svojstvu vrlo postene i odgovorne osobe.E pa lepo.Nakon one vec dobro poznate rasprave koju sam poveo u topiku pod naslovom "Ljudi,jadni ste",u kojoj sam izneo odredjene optuzbe protiv odredjenih osoba(o tome se sve zna,za 2 osobe sam u tom slucaju pogresio,jedna od njih nije bas najsvetliji primer ispravnog trgovca ali ajde,a druga Skviki je olicenje dobrog i postenog coveka i njemu sve pohvale),doticni vlasnik sajta Kolekcionar da li samoinicijativno(u sta sumnjam)ili na neciji nagovor,me je momentalno TRAJNO BANOVAO sa pomenutog sajta.
Zamislite tog bezobrazluka i licemerja,pa tom postupku bi se i cuveni Gebels divio.Samo zato sto sam izrazavao svoje misljenje na jednom drugom sajtu i argumentovano iznosio cinjenice.Jesam li ja napravio neki prekrsaj na Kolekcionaru,jesam li nekoga prevario,nabidavao cene,koristio dupli nik ili slicno?Nisam.Bio sam clan za primer.Svi komentari su mi bili pozitivni,a cesto sam bio i ostecen jer mi pojedinci nisu ostavljali komentare iako ja njima jesam.Takodje da napomnem da sam osim jedne aukcije,iskljucivo kupovao stripove a ne prodavao.I to sam kupovao vecinom jeftine stripove,uz par sitnih izuzetaka od kojih je najveci jedna aukcija kod ozloglasenog Popaja.Ta aukcija na kojoj sam prodao par stripova Dilana Doga mi je i jedina takva aukcija u zivotu.Nijedan drugi strip nisam prodao,a pokusao sam jos jedan albu,par starijih stripova i jedan strip album,ali bezuspesno.
I tako me izbacise na fasisticki nacin i pljunuse slobodi izrazavanja pod prozor.A prevarant Gervasijus(Ulanminje,ljubiteljlmszs) i dalje vrslja po Kolekcionaru i vara ljude.
Sada malo o doticnoj gospodi koja su verovatno nagovorila doticnog vlasnika sajta da me izbaci.Da su mutili puno,jesu i to se nikako ne moze sakriti.Na onom pomenutom topiku sam i izneo neke primere,mogu se uvek pogledati.A evo opet da stavim pismo koje je Skvikiju poslao doticni Popaj(Dragan):

Zdravo,
Druze skviki dobro je da si se javio,jer sam ja upravo hteo baš tebi da se javim.Jedan moj drugar mi je preneo tvoje komentare,srdjanove i tjumenove.Ja to ne citam jer nemam vremena.Oca od srdjana znam 7,8 godina.Svu vas trojicu da sakupim zajedno na kamaru daj bože da imate 30 stripova zajedno.A ja imam 150 000 stripova.To znaju svi ozbiljni ljudi koji se bave stripom.Ja kad da pišam imam u dzepu 2000e a vas trojica da se sastavite nemate zajedno 200e.Ja ne mešetarim kao vi da bi zaradili 10e i bili srecni.Ova dva stripa zaboravi,pošto ih neceš dobti ni po kojoj ceni.I zamolicu te da ne igraš više uopšte moje aukcije.Ja ne radim sa mešetarima za 2,3e.Ubuduce stripove kupuj na stripovi.com.Tamo su mnogo jeftiniji.Krenu od 1e a završe na 200 a moji završe najviše na 100 a neki i na pocetnim cenama.Jedini uslov na stripovi.com da bi kupio stripove (moraš biti corav i glup).Taj si uslov ispunio i ti i ova dvojica strucnjaka,tako da ubuduce kupujete tamo.Ja znam da ovaj kolekcionar smeta mnogima a smetaju i moji stripovi ali ja iz ovog posla necu izaci zainat.Ako treba otvoricu ja svoj vlastiti sajt na koji cu nakaciti 15000 stripova i tu me nece dolaziti mešetari kao ti,vec ozbiljni kolekcionari kojih ima hvala bogu još.Sad da ti kažem za ove stripove.Ja sam to kupio od Dejana iz Borce.To je osoba koja postoji, i koja mi je vrlo povoljno sve ove stripove prodala.Ja sam to nakcio na sajt po cenama koje su bile pristojne.Ako je neko trebao da nabidava te stripove,to je trebalo da uradi moj veliki prijatelj Osman iz Brckog koje je hteo da kupi.Ja sam mu reko da igra pošteno i on mi je sam rekao da ce da igra do 70,75e i da on više to ne može da plati.A Baden mi se prvi put javio na preporuku od mnogo ljudi i želeo je da kupi odredjene stripove.Ja u životu nisam video veca tri kretena od vas trojice.I zaboravi na mene i moje aukcije.Kupuj na stripovi.com.Ja sa kretenima ne radim.

Uz jos jedno potsecanje na veliko "kulturno bogatstvo" koji doticni veliki kolekcionar poseduje,da skrenem paznju na Osmana iz Brckog koga pominje i priznaje da su jako dobri.Kako je nabidavao cene mozete pogledati ponovo na primerima koje sam u onom topiku ostavio.A evo jos jedne zanimljive cinjenice.Doticni Osman navodno je jako zainteresovan za te Popajeve stare Zagorove stripove.Dobro.Ali ne lezi vraze doticni maltene u isto vreme prodaje ovde celi komplet ZS i LMS kako on sam kaze u gotovo perfektnom stanju.Pogledajte:

http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=194235

Mogu misliti koliko su mu trebali oni Popajevi stripovi.Ne sumnjam ja da ce se doticni javiti i smisliti neko opravdanje,kao i drugi podizac cena sa prvih Popajevih aukcija(Pedja67) koji tvrdi da je navodno konkurisao za nekog sasvim treceg.Ali istina je jedna i ne moze se nikakvim lazima pobiti.Uostalom,iz do sada vidjenih primera sa raznih aukcija pokazalo se da je gotovo svako navodno bidanje u korist nekog treceg lica a da je posle nastala sumnjiva situacija,u stvari bila prevara.Ma manite me tih prica.Inace ja sam na tim prvim Popajevim aukcijama direktno ostecen,jer je poslednji pomenuti clan direktno podizao cene,prateci non-stop poslednji dan tih aukcija i nabidavajuci sve skuplje aukcije.Ostetio je i neke druge ljude,a trebam li uopste i spominjati da doticni na kraju nije nijednu aukciju osvojio.A zarko je bas zeleo navodno to da uradi za to trece lice.
Dalje,ukoliko se bude nastavilo sa lazima,iznecu nove dokaze koje imam,a cuvam,za sada necu da ih objavljujem jer zelim nekim ljudima da pruzim sansu da se poprave.Prevara je bilo jos,i to i na ovom sajtu,a umesan je jos odredjeni broj ljudi,od kojih je jos po neki mozda krupnija riba,a ostali su sitnije sto bi se reklo.Moze se reci da je u pitanju citav klan i da se radi o ljudima koji se vise ili manje znaju.Mnogo sam vise informacija skupio u odnosu na onaj period kada sam pokrenuo onu pricu i mnoge stvari su sada puno jasnije.
Inace,zaista ne bi bilo lose izneti listing odredjenog broja aukcija,pa nek ljudi sami zakljucuju neke stvari.
Sto se mene tice,mogu me pojedinci napadati koliko hoce,ali ja sam cist kao suza,imam 100 % pozitivnih komentara i to ne sturo napisanih,ne bavim se ni prodajom stripova,a kamoli preprodajom,sve stripove kupujem za svoju licnu kolekciju,a u svetu aukcija sam tek nesto vise od pola godine,ali dovoljno da zdravim razumom i logikom uocim neke stvari.Nemam nikakvog interesa da bilo koga napadam,inace i od aukcija polako odustajem zbog ovakvih stvari i kupujem stripove van njih.
Ljudi zasto radite te stvari(obracam se svima onima koji nabidavaju i varaju na razlicite nacine)?Zar vam je toliko stalo bas do svakog dinara/kune/eura?Zar ne moze to posteno da se obavi,zar ne verujete u dogovor ako i imate neke drugacije zelje?Ja sam spreman da se sve zaboravi i da se krene dalje,sto se kaze da trazimo svetliju buducnost i zaboravimo proslost.Ali ne trpim laz i licemerje.

Inace za kraj obracam se clanu Dubac da zna da se nista iz moje price nije odnosilo na njega,za njega mogu izneti samo pohvale i protekla moja saradnja sa njim je bila perfektna,a i inace je kolekcionar za primer.To sto on zna vlasnika sajta Kolekcionar i dobar je sa njim,ne znaci da taj vlasnik nije pravio greske i da ne saradjuje sa jos nekim ljudima.
I molio bih raznorazne advokate da se ne javljaju bez preke potrebe,obicno neko ima potrebu da se javi ako mu savest nije cista.Svako ko misli da mu je savest cista,neka bude uveren da na njega sigurno nisam mislio.

Edited by - tumen on 09/08/2009 10:47:17
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 09/08/2009 : 06:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:
Originally posted by wesskowaz

Ukinite aukcije i mirna Bosna. :]

Nikako,to bi znacilo da popustamo pred mutljavinama.Jednostavno aukcije od 1 kune za strip koji vredi mnogo vise i prave problem.
Go to Top of Page

pedja67
Junior Member

Serbia
325 Posts

Member since 20/12/2008

Posted - 09/08/2009 : 10:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Send pedja67 a Private Message
quote:
Originally posted by tumen

Do sada nisam hteo da spominjem neke stvari da ne ispadne da kukam ili da se osvetnicki ponasam,ali sada jednostavno to moram da iznesem na videlo.
Isprovociran sam spominjanjem imena vlasnika(ili suvlasnika svejedno) sajta Kolekcionar i to u svojstvu vrlo postene i odgovorne osobe.E pa lepo.Nakon one vec dobro poznate rasprave koju sam poveo u topiku pod naslovom "Ljudi,jadni ste",u kojoj sam izneo odredjene optuzbe protiv odredjenih osoba(o tome se sve zna,za 2 osobe sam u tom slucaju pogresio,jedna od njih nije bas najsvetliji primer ispravnog trgovca ali ajde,a druga Skviki je olicenje dobrog i postenog coveka i njemu sve pohvale),doticni vlasnik sajta Kolekcionar da li samoinicijativno(u sta sumnjam)ili na neciji nagovor,me je momentalno TRAJNO BANOVAO sa pomenutog sajta.
Zamislite tog bezobrazluka i licemerja,pa tom postupku bi se i cuveni Gebels divio.Samo zato sto sam izrazavao svoje misljenje na jednom drugom sajtu i argumentovano iznosio cinjenice.Jesam li ja napravio neki prekrsaj na Kolekcionaru,jesam li nekoga prevario,nabidavao cene,koristio dupli nik ili slicno?Nisam.Bio sam clan za primer.Svi komentari su mi bili pozitivni,a cesto sam bio i ostecen jer mi pojedinci nisu ostavljali komentare iako ja njima jesam.Takodje da napomnem da sam osim jedne aukcije,iskljucivo kupovao stripove a ne prodavao.I to sam kupovao vecinom jeftine stripove,uz par sitnih izuzetaka od kojih je najveci jedna aukcija kod ozloglasenog Popaja.Ta aukcija na kojoj sam prodao par stripova Dilana Doga mi je i jedina takva aukcija u zivotu.Nijedan drugi strip nisam prodao,a pokusao sam jos jedan albu,par starijih stripova i jedan strip album,ali bezuspesno.
I tako me izbacise na fasisticki nacin i pljunuse slobodi izrazavanja pod prozor.A prevarant Gervasijus(Ulanminje,ljubiteljlmszs) i dalje vrslja po Kolekcionaru i vara ljude.
Sada malo o doticnoj gospodi koja su verovatno nagovorila doticnog vlasnika sajta da me izbaci.Da su mutili puno,jesu i to se nikako ne moze sakriti.Na onom pomenutom topiku sam i izneo neke primere,mogu se uvek pogledati.A evo opet da stavim pismo koje je Skvikiju poslao doticni Popaj(Dragan):

Zdravo,
Druze skviki dobro je da si se javio,jer sam ja upravo hteo baš tebi da se javim.Jedan moj drugar mi je preneo tvoje komentare,srdjanove i tjumenove.Ja to ne citam jer nemam vremena.Oca od srdjana znam 7,8 godina.Svu vas trojicu da sakupim zajedno na kamaru daj bože da imate 30 stripova zajedno.A ja imam 150 000 stripova.To znaju svi ozbiljni ljudi koji se bave stripom.Ja kad da pišam imam u dzepu 2000e a vas trojica da se sastavite nemate zajedno 200e.Ja ne mešetarim kao vi da bi zaradili 10e i bili srecni.Ova dva stripa zaboravi,pošto ih neceš dobti ni po kojoj ceni.I zamolicu te da ne igraš više uopšte moje aukcije.Ja ne radim sa mešetarima za 2,3e.Ubuduce stripove kupuj na stripovi.com.Tamo su mnogo jeftiniji.Krenu od 1e a završe na 200 a moji završe najviše na 100 a neki i na pocetnim cenama.Jedini uslov na stripovi.com da bi kupio stripove (moraš biti corav i glup).Taj si uslov ispunio i ti i ova dvojica strucnjaka,tako da ubuduce kupujete tamo.Ja znam da ovaj kolekcionar smeta mnogima a smetaju i moji stripovi ali ja iz ovog posla necu izaci zainat.Ako treba otvoricu ja svoj vlastiti sajt na koji cu nakaciti 15000 stripova i tu me nece dolaziti mešetari kao ti,vec ozbiljni kolekcionari kojih ima hvala bogu još.Sad da ti kažem za ove stripove.Ja sam to kupio od Dejana iz Borce.To je osoba koja postoji, i koja mi je vrlo povoljno sve ove stripove prodala.Ja sam to nakcio na sajt po cenama koje su bile pristojne.Ako je neko trebao da nabidava te stripove,to je trebalo da uradi moj veliki prijatelj Osman iz Brckog koje je hteo da kupi.Ja sam mu reko da igra pošteno i on mi je sam rekao da ce da igra do 70,75e i da on više to ne može da plati.A Baden mi se prvi put javio na preporuku od mnogo ljudi i želeo je da kupi odredjene stripove.Ja u životu nisam video veca tri kretena od vas trojice.I zaboravi na mene i moje aukcije.Kupuj na stripovi.com.Ja sa kretenima ne radim.

Uz jos jedno potsecanje na veliko "kulturno bogatstvo" koji doticni veliki kolekcionar poseduje,da skrenem paznju na Osmana iz Brckog koga pominje i priznaje da su jako dobri.Kako je nabidavao cene mozete pogledati ponovo na primerima koje sam u onom topiku ostavio.A evo jos jedne zanimljive cinjenice.Doticni Osman navodno je jako zainteresovan za te Popajeve stare Zagorove stripove.Dobro.Ali ne lezi vraze doticni maltene u isto vreme prodaje ovde celi komplet ZS i LMS kako on sam kaze u gotovo perfektnom stanju.Pogledajte:

Mogu misliti koliko su mu trebali oni Popajevi stripovi.Ne sumnjam ja da ce se doticni javiti i smisliti neko opravdanje,kao i drugi podizac cena sa prvih Popajevih aukcija(Pedja67) koji tvrdi da je navodno konkurisao za nekog sasvim treceg.Ali istina je jedna i ne moze se nikakvim lazima pobiti.Uostalom,iz do sada vidjenih primera sa raznih aukcija pokazalo se da je gotovo svako navodno bidanje u korist nekog treceg lica a da je posle nastala sumnjiva situacija,u stvari bila prevara.Ma manite me tih prica.Inace ja sam na tim prvim Popajevim aukcijama direktno ostecen,jer je poslednji pomenuti clan direktno podizao cene,prateci non-stop poslednji dan tih aukcija i nabidavajuci sve skuplje aukcije.Ostetio je i neke druge ljude,a trebam li uopste i spominjati da doticni na kraju nije nijednu aukciju osvojio.A zarko je bas zeleo navodno to da uradi za to trece lice.
Dalje,ukoliko se bude nastavilo sa lazima,iznecu nove dokaze koje imam,a cuvam,za sada necu da ih objavljujem jer zelim nekim ljudima da pruzim sansu da se poprave.Prevara je bilo jos,i to i na ovom sajtu,a umesan je jos odredjeni broj ljudi,od kojih je jos po neki mozda krupnija riba,a ostali su sitnije sto bi se reklo.Moze se reci da je u pitanju citav klan i da se radi o ljudima koji se vise ili manje znaju.Mnogo sam vise informacija skupio u odnosu na onaj period kada sam pokrenuo onu pricu i mnoge stvari su sada puno jasnije.
Inace,zaista ne bi bilo lose izneti listing odredjenog broja aukcija,pa nek ljudi sami zakljucuju neke stvari.
Sto se mene tice,mogu me pojedinci napadati koliko hoce,ali ja sam cist kao suza,imam 100 % pozitivnih komentara i to ne sturo napisanih,ne bavim se ni prodajom stripova,a kamoli preprodajom,sve stripove kupujem za svoju licnu kolekciju,a u svetu aukcija sam tek nesto vise od pola godine,ali dovoljno da zdravim razumom i logikom uocim neke stvari.Nemam nikakvog interesa da bilo koga napadam,inace i od aukcija polako odustajem zbog ovakvih stvari i kupujem stripove van njih.
Ljudi zasto radite te stvari(obracam se svima onima koji nabidavaju i varaju na razlicite nacine)?Zar vam je toliko stalo bas do svakog dinara/kune/eura?Zar ne moze to posteno da se obavi,zar ne verujete u dogovor ako i imate neke drugacije zelje?Ja sam spreman da se sve zaboravi i da se krene dalje,sto se kaze da trazimo svetliju buducnost i zaboravimo proslost.Ali ne trpim laz i licemerje.

Inace za kraj obracam se clanu Dubac da zna da se nista iz moje price nije odnosilo na njega,za njega mogu izneti samo pohvale i protekla moja saradnja sa njim je bila perfektna.To sto on zna vlasnika sajta Kolekcionar i dobar je sa njim,ne znaci da taj vlasnik nije pravio greske i da ne saradjuje sa jos nekim ljudima.
I molio bih raznorazne advokate da se ne javljaju bez preke potrebe,obicno neko ima potrebu da se javi ako mu savest nije cista.Svako ko misli da mu je savest cista,neka bude uveren da na njega sigurno nisam mislio.

Druze tumen ili kako se vec drukcije zoves jos jednom cu te upozoriti da se batalis mog imena . Stvarno nemam vremena da prepucavam sa tobom po stranicama ovog foruma jer imam pametnija posla. Ako imas nesto protiv mene evo ti broj tl. 065 612 93 95 ili mejl. predrag.rocenovic@sbb.rs inace zivim u BG Carigradska br. 8 i veoma me je lako naci , kao sto znas Novi Sad je veoma blizu da ako mislis da treba nesto da raspravimo tu sam u svako vrijeme ako treba. Sto se tice cuvenih Popajevih aukcija nemoj da lazes da se ne izrazim nesto teze a vjeruj me da se jedva suzdrzavam , da nijesam osvojio ni jednu aukciju. Znas ti dobro da sam osvojio LMS 55 , LMS 57 , LMS 77 , LMS 84 , LMS 100.... ukupno 10 ili 11 stripova , za neke trenutno ne mogu da se sjetim ali ako treba i to cu ti predociti ako treba ne radi tebe nego radi ovih ljudi koji citaju ove stranice i koji me poznaju vec skoro 15 godina koliko se bavim ovim poslom (mnogi me znaju kao jednog od vlasnika strip sopa braca dalton ili sa sajma knjiga u BG dje prodajem stripove vec 7-8 godina kao pedju crnogorca)i ne zelim da jedan(......)kalja moje ime saopstavajuci neke nebuloze sa podizanjem tudjih aukcija ili sta vec.... Stripove koje sam osvojio kod Dragana (popaj) sam uredno platio , neke sam vec prodao a neke nijesam ali to je vec moj problem ili nije a sto se tice stripova na kojima sam odustao i to je moja stvar a ne tvoja - pa neces mi ti odredjivati sta cu da kupim i koliko cu to da platim i na kojim cu aukcijama da ucestvujem. Vidim da si ti neki detektiv na ovom sajtu i i vidim da si veliki mudonjica pa si napo i neke ljude na ovom sajtu (topik od prije dva jutra nedje oko 15 do sedam ) pa ako si kreno u neki obracun sto si briso taj topik ili mozda nijesi ti.. ili si prozvo neke ljude sto nijesi smio ili si se prepao...sta li.
A sad bih pitao vlasnika ovog sajta - jesam li sta duzan njemu kao vlasniku sajta ili sam nekog prevario sto se tice mojih aukcija ili sam prevario nekog na bilo koji nacin u vezi stripova.com pa ako nijesam pitao bih ga cemu sve ova prica , vodi li ova prica poboljsanju sajta ili necemu drugom i zamolio bih ga da se oglasi i javno kaze jeli pedja67 prevarant ili nije i da ga izbaci sa sajta ako jeste(nece pedja67 propasti bez stripova.com niti ce stripovi.com propasti bez pedje67) a ne da se dozvoljava nekim osobama (sitnim dusama , jajarama ili kako vec da ih nazovem) da prozivaju ljude sa nekim optuzbama ili nagadjanjima kako je ovaj ili onaj ovakav ili onakav... A tebe druze tumen jos jednom upozoravam batali se mog imena mojih aukcija i gledaj svoja posla da se ne opeces.

mucenice!!!!!!!!
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 09/08/2009 : 11:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:
Originally posted by pedja67

quote:

Zdravo,

Inace za kraj obracam se clanu Dubac da zna da se nista iz moje price nije odnosilo na njega,za njega mogu izneti samo pohvale i protekla moja saradnja sa njim je bila perfektna.To sto on zna vlasnika sajta Kolekcionar i dobar je sa njim,ne znaci da taj vlasnik nije pravio greske i da ne saradjuje sa jos nekim ljudima.

Druze tumen ili kako se vec drukcije zoves jos jednom cu te upozoriti da se batalis mog imena . Stvarno nemam vremena da prepucavam sa tobom po stranicama ovog foruma jer imam pametnija posla. Ako imas nesto protiv mene evo ti broj tl. 065 612 93 95 ili mejl. predrag.rocenovic@sbb.rs inace zivim u BG Carigradska br. 8 i veoma me je lako naci , kao sto znas Novi Sad je veoma blizu da ako mislis da treba nesto da raspravimo tu sam u svako vrijeme ako treba. Sto se tice cuvenih Popajevih aukcija nemoj da lazes da se ne izrazim nesto teze a vjeruj me da se jedva suzdrzavam , da nijesam osvojio ni jednu aukciju. Znas ti dobro da sam osvojio LMS 55 , LMS 57 , LMS 77 , LMS 84 , LMS 100.... ukupno 10 ili 11 stripova , za neke trenutno ne mogu da se sjetim ali ako treba i to cu ti predociti ako treba ne radi tebe nego radi ovih ljudi koji citaju ove stranice i koji me poznaju vec skoro 15 godina koliko se bavim ovim poslom (mnogi me znaju kao jednog od vlasnika strip sopa braca dalton ili sa sajma knjiga u BG dje prodajem stripove vec 7-8 godina kao pedju crnogorca)i ne zelim da jedan(......)kalja moje ime saopstavajuci neke nebuloze sa podizanjem tudjih aukcija ili sta vec.... Stripove koje sam osvojio kod Dragana (popaj) sam uredno platio , neke sam vec prodao a neke nijesam ali to je vec moj problem ili nije a sto se tice stripova na kojima sam odustao i to je moja stvar a ne tvoja - pa neces mi ti odredjivati sta cu da kupim i koliko cu to da platim i na kojim cu aukcijama da ucestvujem. Vidim da si ti neki detektiv na ovom sajtu i i vidim da si veliki mudonjica pa si napo i neke ljude na ovom sajtu (topik od prije dva jutra nedje oko 15 do sedam ) pa ako si kreno u neki obracun sto si briso taj topik ili mozda nijesi ti.. ili si prozvo neke ljude sto nijesi smio ili si se prepao...sta li.
A sad bih pitao vlasnika ovog sajta - jesam li sta duzan njemu kao vlasniku sajta ili sam nekog prevario sto se tice mojih aukcija ili sam prevario nekog na bilo koji nacin u vezi stripova.com pa ako nijesam pitao bih ga cemu sve ova prica , vodi li ova prica poboljsanju sajta ili necemu drugom i zamolio bih ga da se oglasi i javno kaze jeli pedja67 prevarant ili nije i da ga izbaci sa sajta ako jeste(nece pedja67 propasti bez stripova.com niti ce stripovi.com propasti bez pedje67) a ne da se dozvoljava nekim osobama (sitnim dusama , jajarama ili kako vec da ih nazovem) da prozivaju ljude sa nekim optuzbama ili nagadjanjima kako je ovaj ili onaj ovakav ili onakav... A tebe druze tumen jos jednom upozoravam batali se mog imena mojih aukcija i gledaj svoja posla da se ne opeces.

Au,vidi ti njega.Jesu li to pale neke pretnje?Jel to onako tipicno busanje u grudi da se junacina iskaze?Ajde mi lepo objasni kako cu da se opecem to?Nemam ja sta s tobom da komuniciram,a i ti si kao i tvoj drug Popaj pokazao kako si lepo kulturan.
A koliko si iskren pokazuje i to sto sramno i besomucno lazes.Osvojio si kazes LMS 55?Ajaoj,pa to cak i nije Zagor i nije mu mesto medju onim aukcijama.Ako si taj strip osvojio ko zna kad na nekim aukcijama,to uopste nije tema moje price.
Zatim,kako mozes da pricas da si osvojio LMS 57 kada sam ga OSVOJIO JA i to nakon sto si ti sramno nabidavao cene?!Evo ga strip kod mene kuci,gledam u njega.Svasta jos necu cuti.Samo pokazujes da se uopste ne razumes u stripove vec da si klasican mutni preprodavac i takve kao ti cu uvek da razotkrijem.Mozda si i osvojio jedan strip Zagor LMS visi broj,ali samo zato sto se naivna ribica nije upecala.A znas da si bidao sve redom.I da si se zaustavljao na 97 eura za najskuplje stripove a na 67 eura za one malo manje.Kako te nije sramota da lazes?
A to sto se ti busas u grudi kakav si veliki kolekcionar nista ti ne pomaze,vec ide na tvoju sramotu.Tim je tvoja odgovornost veca,a mislim da ipak nisi kolekcionar vec preprodavac i to klasicni.
Taj topik sto sam obrisao uradio sam to na molbu jednog clana,mogu da ga vratim nije problem jer cuvam tekst,a nikakva imena nisam tamo inace pominjao,nisu te dobro obavestili.
I molim te da drzis jedan kulturan nivo rasprave i da iznosis cinjenice a ne pretnje.

Edited by - tumen on 09/08/2009 12:18:33
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 09/08/2009 : 11:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Aukcija: L.M.S 57
Kategorija: STRIPOVI/Lunov Magnus
Pocetna cena: 50.00 EUR
Ukupno licitacija: 6
Dostignuta cena: 70.61 EUR
Vaša rezervisana cena: 75.00 EUR
Transport: Kupac placa transport
Aukcija aktivna do: 28.04.2009. u 18:00
Aukcija aktivna još: Aukcija završena
Aukcija korisnika: popay (451)
Broj poseta: 251
Aktivne aukcije korisnika popay >>>
Ocene i komentari za korisnika popay >>>
Kontaktirajte korisnika popay >>>

Slika trenutno nije dostupna
Opis
Lok. pred. bgd
Licitacija
Datum i vreme ponude Ponudena cena Ponuda korisnika
18.04.2009. u 12:58 50.00 EUR Pedja67 (144)
18.04.2009. u 14:40 52.50 EUR Pedja67 (144)
28.04.2009. u 14:10 61.00 EUR tumen (14)
28.04.2009. u 14:11 64.05 EUR tumen (14)
28.04.2009. u 14:26 67.25 EUR Pedja67 (144)
28.04.2009. u 17:48 70.61 EUR tumen (14)
Ukupno licitacija: 6

I ko je osvojio LMS 57?Tu se lepo vidi ko je koga prevario.Da je ovo jedina aukcija,ne bi bio problem,ali Pedja67 je konkurisao na svim vezanim za stare Zagorove stripove i eto osvojio mozda jednu(cak nek su i dve) manje vredne gde drugi nisu konkurisali.
Go to Top of Page

pedja67
Junior Member

Serbia
325 Posts

Member since 20/12/2008

Posted - 09/08/2009 : 11:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send pedja67 a Private Message
quote:

quote:

quote:

Zdravo,

Au,vidi ti njega.Jesu li to pale neke pretnje?Jel to onako tipicno crnogorski da se junacina iskaze?Ajde mi lepo objasni kako cu da se opecem to?Nemam ja sta s tobom da komuniciram,a i ti si kao i tvoj drug Popaj pokazao kako si lepo kulturan.
A koliko si iskren pokazuje i to sto sramno i besomucno lazes.Osvojio si kazes LMS 55?Ajaoj,pa to cak i nije Zagor i nije mu mesto medju onim aukcijama.Ako si taj strip osvojio ko zna kad na nekim aukcijama,to uopste nije tema moje price.
Zatim,kako mozes da pricas da si osvojio LMS 57 kada sam ga OSVOJIO JA i to nakon sto si ti sramno nabidavao cene?!Evo ga strip kod mene kuci,gledam u njega.Svasta jos necu cuti.Samo pokazujes da se uopste ne razumes u stripove vec da si klasican mutni preprodavac i takve kao ti cu uvek da razotkrijem.Mozda si i osvojio jedan strip Zagor LMS visi broj,ali samo zato sto se naivna ribica nije upecala.A znas da si bidao sve redom.I da si se zaustavljao na 97 eura.Kako te nije sramota da lazes?
A to sto se ti busas u grudi kakav si veliki kolekcionar nista ti ne pomaze,vec ide na tvoju sramotu.Tim je tvoja odgovornost veca,a mislim da ipak nisi kolekcionar vec preprodavac i to klasicni.
Taj topik sto sam obrisao uradio sam to na molbu jednog clana,mogu da ga vratim nije problem jer cuvam tekst,a nikakva imena nisam tamo inace pominjao,nisu te dobro obavestili.
I molim te da drzis jedan kulturan nivo rasprave i da iznosis cinjenice a ne pretnje.

Nije lms 57 nego 58 moja greska i tacno je da ja nijesam kolekcionar nego prodavac stripova ja to ne krijem i znam kome si slao mejlovo o meni kako sam ovakav ili onakav bio sam obavijesten nego sam bio u Petrovcu u CG pa nijesam mogao da odgovorim. A sad mi je dosta ovog optuzivanja na forumu i ne mogu da odgovaram na optuzbe jedne minorne osobe a sta znaci da se ne opeces to ces doznati kad se sretemo.

mucenice!!!!!!!!
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 09/08/2009 : 11:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Evo svi imate pred sobom junacinu da vidite na delu kako samo sipa reci kao plamene ognjeve.Verovatno ce me negde sacekati u mraku.
Kome sam ja slao mejlove?Ama bas nikome.Izigravas nekog agenta CIA-e?
Ne znas ti ni sam sta si osvojio na aukcijama,ali nijedan vredniji strip sigurno nisi.Samo manje vredne i ostecene mozda jesi jel niko drugi nije konkurisao.A to da li si ih i uzeo u stvarnosti je isto posebna prica,to samo tvoj ortak zna.
Nemam ni ja nameru da se prepucavam sa tobom,cinjenice sve govore,a ima ih jos.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 09/08/2009 : 11:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Tumen,
Mozda ono sto sam video svojim ocima moze da pomogne da se ovo zamrseno klupko razmrsi:
Odgovorno tvrdim da sam kod pedje u magacinu video LMS 55,58,77,84,100,..., i jos po neki blek i kit teler, ne secam se tacno brojeva,ali su stripovi bili odvojeni sa strane da bi mi pedja pokazao sta je osvojio kod dragana bosanca (popaja), a nisam bio jedini u tom trenutku kod pedje u magacinu, jer sam doveo, kolekcionara, (koji inace nije iz Srbije)da pazari neke stripove kod pedje.

Neki stripovi su jos kod pedje, koliko mi je poznato, a moci cete da ih vidite na sajmu knjiga na pedjinom sdtandu, a koliko se secam lms 58 je cisti glancer.
Ovo pisem, ne iz razloga da branim pedju, vec radi instinitosti onoga sto je covek rekao, a sto i sam znam i garantujem da je tako!
Ako ce ovo nekome nesto znaciti da bolje sagleda stvari, nadam se da sam bio od koristi.
Inace ja sam Pedji posalo SMS da se pominje na sajtu i pomenuo sam tumena tj. tebe da si mi posalo tu informaciju na PM.
Jos jednom te uveravam da gresis, sto se pedje tice...
Posto sam se vec dotakao ove teme napominjem da sam sa legolasom, dubcem, ultrasom i pedjom67 imao vise nego korektnu saradnju, iako nisam neki jak kupac, cak sta vise...
pozdrav
Sinisa

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 09/08/2009 : 12:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

Tumen,
Mozda ono sto sam video svojim ocima moze da pomogne da se ovo zamrseno klupko razmrsi:
Odgovorno tvrdim da sam kod pedje u magacinu video LMS 55,58,77,84,100,..., i jos po neki blek i kit teler, ne secam se tacno brojeva,ali su stripovi bili odvojeni sa strane da bi mi pedja pokazao sta je osvojio kod dragana bosanca (popaja), a nisam bio jedini u tom trenutku kod pedje u magacinu, jer sam doveo, kolekcionara, (koji inace nije iz Srbije)da pazari neke stripove kod pedje.

Neki stripovi su jos kod pedje, koliko mi je poznato, a moci cete da ih vidite na sajmu knjiga na pedjinom sdtandu, a koliko se secam lms 58 je cisti glancer.
Ovo pisem, ne iz razloga da branim pedju, vec radi instinitosti onoga sto je covek rekao, a sto i sam znam i garantujem da je tako!
Ako ce ovo nekome nesto znaciti da bolje sagleda stvari, nadam se da sam bio od koristi.
Inace ja sam Pedji posalo SMS da se pominje na sajtu i pomenuo sam tumena tj. tebe da si mi posalo tu informaciju na PM.
Posto sam se vec dotakao ove teme napominjem da sam sa legolasom, dubcem, ultrasom i pedjom67 imao vise nego korektnu saradnju, iako nisam neki jak kupac, cak sta vise...
pozdrav
Sinisa

Nije bitno sta on ima,mnogi od tih stripova sto spominjes i nisu predmet price(mada kako ih i dalje ima kod sebe kada ih je osvajao za nekog drugog),cinjenica je da je dizao cene konkretno za te Popajeve aukcije i to za gomilu Zagorovih stripova,da je uporno ceo dan bio za kompom i pratio ko ce koju ponudu da ostavi da bi odmah i on stupio u akciju,a sve to valjda da bi ucinio uslugu Popaju.I na kraju je odredjeni broj tih najvrednijih Zagorovih stripova dosegao velike cene,naravno nijedan od njih nije on osvojio.Taj LMS 58 je bio inace ostecen i njega ne treba stavljati u ovaj kontekst,radi se pre svega o stripovima LMS 10,39,40,42,43,45,45,57,61 i ZS 21,26,30,39 koji su doduse bili podeljeni u dve grupe aukcija vremenski,a Pedja67 snosi samo polovinu odgovornosti,a nijedan od tih vrednijih stripova nije osvojio.
Ne sumnjam ja da Pedja67 i jos mnogi drugi koji su u slicnom kontekstu spominjani su sto se tice aukcija uvek bili fer i ispunjavali svoje obaveze,ali ljudi morate da shvatite da je i nabidavanje prevara pa makar ako se desi i jednom kao protivusluga nekom.Nekom je time prevaren i ostecen i to jednostavno nije u redu.Nisam ja ni rekao da je Pedja67 neki strasan prevarant(nisam cak ni upotrebio tu rec),ali sam rekao da je pogresio,ali da ja zelim da to zaboravim.
A ti Culfis,i sam mozes da vidis kako je on reagovao i na koji nivo se spustio.

Edited by - tumen on 09/08/2009 12:07:09
Go to Top of Page

pedja67
Junior Member

Serbia
325 Posts

Member since 20/12/2008

Posted - 09/08/2009 : 12:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Send pedja67 a Private Message
quote:

Tumen,

pozdrav
Sinisa

tumen
E sad gospodo vidite dali sam ja agent cie ili izmisljam nesto dali je bilo privatnih mejlova ili nije i dali sam ja nesto osvojio na aukcijam kod popaja ili gospodin? tumen laze ili ja lazem a imam jos ljudi kojima je slao mejlove u vezi mene - nadam se da ce se i oni javiti.Jos jednom te upozoravam mani se corava posla i ostavi me na miru.
Sto se tice junacenja znas dje mozes da me nadjes ili ako si covjek dodji na sajam stripa ili na sajam knjiga , pa mozes u oci da mi kazes ko sam i sta sam a ne da pises gluposti po forumu o ljudima koje niti znas niti poznajes.

mucenice!!!!!!!!
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 09/08/2009 : 12:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:

quote:

Tumen,

pozdrav
Sinisa

tumen
E sad gospodo vidite dali sam ja agent cie ili izmisljam nesto dali je bilo privatnih mejlova ili nije i dali sam ja nesto osvojio na aukcijam kod popaja ili gospodin? tumen laze ili ja lazem a imam jos ljudi kojima je slao mejlove u vezi mene - nadam se da ce se i oni javiti.Jos jednom te upozoravam mani se corava posla i ostavi me na miru.
Sto se tice junacenja znas dje mozes da me nadjes ili ako si covjek dodji na sajam stripa ili na sajam knjiga , pa mozes u oci da mi kazes ko sam i sta sam a ne da pises gluposti po forumu o ljudima koje niti znas niti poznajes.

Pa ja nemam potrebe uopste da te trazim,sta si time opterecen?To da li te poznajem ili ne totalno je nebitno za utvrdjivanje da li je rec o prevari,moze samo meni da ide u prilog jer nismo bili ni u kakvoj interakciji.Ja se ne junacim,"toboze se junacis" ti,mada to po meni nije junacenje vec nekultura.
Slobodno nek se javi bilo ko kome sam slao mejlove o tvojoj slavnoj licnosti.I ako sam i slao,kakve veze to ima sa tvojim muckama,da li to dokazuje da si nevin?Ne.Ali neka se jave svi.
Shvati da nisam opterecen tobom vec da samo iznosim cinjenice,a ti uopste nisi jedini koji se spominje.Bolje da gledas kako da se takve stvari vise ne ponavljaju umesto sto pretis potpuno bez potrebe.Uostalom ne mislim da to ne rade i mnogi drugi.A zelim da se preko ovoga ipak predje i da svi zajedno stvaramo svetliju buducnost strip-aukcija.

Edited by - tumen on 09/08/2009 12:16:49
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/08/2009 : 12:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Jebote gde je ovo sve otislo!!! A nema Markosa da se oglasi u vezi svega..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 09/08/2009 : 12:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Pedja ima stalan krug kolekcionara koji iskljucivo kupuju kod njega na sajmu i verovatno da je neki od tih stripova nekom od njih i namenjen, a moguce je da su neki vec zavrsili kod istih...
Ja sam lms 58, koliko imam u memoriji i na kolekcionaru i kod pedje u magacinu video kao glancer..., ovo znam jer se u to vreme slicna 58 prodavala i na ovom sajtu, i ta je aukcija uzburkala mnoge duhove...
Ste se tice reagovanja, mislim da si upotrebio prejake reci, a pokusaj sebe da zamislis u slicnoj situaciji...
Ovakve rasprave nikuda ne vode, pa pozivam administraciju sajta da se oglasi, jer ce ovakvi topici bez epiloga i utvrdjene istine, samo udaljiti prave kupce od aukcija.
pozdrav

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 09/08/2009 : 12:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:

Pedja ima stalan krug kolekcionara koji iskljucivo kupuju kod njega na sajmu i verovatno da je neki od tih stripova nekom od njih i namenjen, a moguce je da su neki vec zavrsili kod istih...
Ja sam lms 58, koliko imam u memoriji i na kolekcionaru i kod pedje u magacinu video kao glancer..., ovo znam jer se u to vreme slicna 58 prodavala i na ovom sajtu, i ta je aukcija uzburkala mnoge duhove...
Ste se tice reagovanja, mislim da si upotrebio prejake reci, a pokusaj sebe da zamislis u slicnoj situaciji...
Ovakve rasprave nikuda ne vode, pa pozivam administraciju sajta da se oglasi, jer ce ovakvi topici bez epiloga i utvrdjene istine, samo udaljiti prave kupce od aukcija.
pozdrav

Pravi kupci su se vec udaljili,ali bas zbog ovakvih prevara.
Nema sad izvlacenja,taj LMS 58 sto je Popaj prodavao na toj aukciji je bio losiji,neka trojka plus,a sta Pedja67 jos ima kod njega mene ne interesuje.To se moze lako pogledati.
Nisam upotrebio uopste prejake reci,samo sam izlozio cinjenice,a sto drugi nece da priznaju da su pogresili,njihov problem.Naveo sam i primere jos i u onom proslom topiku.A razna opravdanja s kime Pedja67 trguje mene uopste ne interesuju,neka se pravda kome misli da je potrebno.
Neka se oglase nadlezni,i ja sam za to,pa nek pogledaju cinjenice,a mogu i da se izlistaju poneke aukcije.Ja tu nemam od cega da strahujem.
Svoje sam napisao,nema potrebe za dalju raspravu sa moje strane.

Edited by - tumen on 09/08/2009 12:28:20
Go to Top of Page

pedja67
Junior Member

Serbia
325 Posts

Member since 20/12/2008

Posted - 09/08/2009 : 12:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send pedja67 a Private Message
quote:

quote:

Tumen,

pozdrav
Sinisa

Nije bitno sta on ima,mnogi od tih stripova sto spominjes i nisu predmet price(mada kako ih i dalje ima kod sebe kada ih je osvajao za nekog drugog),cinjenica je da je dizao cene konkretno za te Popajeve aukcije i to za gomilu Zagorovih stripova,da je uporno ceo dan bio za kompom i pratio ko ce koju ponudu da ostavi da bi odmah i on stupio u akciju,a sve to valjda da bi ucinio uslugu Popaju.I na kraju je odredjeni broj tih najvrednijih Zagorovih stripova dosegao velike cene,naravno nijedan od njih nije on osvojio.Taj LMS 58 je bio inace ostecen i njega ne treba stavljati u ovaj kontekst,radi se pre svega o stripovima LMS 10,39,40,42,43,45,45,57,61 i ZS 21,26,30,39 koji su doduse bili podeljeni u dve grupe aukcija vremenski,a Pedja67 snosi samo polovinu odgovornosti,a nijedan od tih vrednijih stripova nije osvojio.
Ne sumnjam ja da Pedja67 i jos mnogi drugi koji su u slicnom kontekstu spominjani su sto se tice aukcija uvek bili fer i ispunjavali svoje obaveze,ali ljudi morate da shvatite da je i nabidavanje prevara pa makar ako se desi i jednom kao protivusluga nekom.Nekom je time prevaren i ostecen i to jednostavno nije u redu.Nisam ja ni rekao da je Pedja67 neki strasan prevarant(nisam cak ni upotrebio tu rec),ali sam rekao da je pogresio,ali da ja zelim da to zaboravim.
A ti Culfis,i sam mozes da vidis kako je on reagovao i na koji nivo se spustio.

Ti si druze pobrko loncice i izgubio si se u svojim nebulozama o kakvoj losoj 58 govoris , pa bar sto ljudi je vidjelo tu 58 ili ostale stripove ,sam sebe proglasavas lazovom , saberi se malo . Pa sam si reko da nijesi slao mejlove o meni pa te ljudi razotkrili.

mucenice!!!!!!!!
Go to Top of Page

ponavljac
Starting Member

28 Posts

Member since 25/07/2009

Posted - 09/08/2009 : 12:31:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ponavljac a Private Message
Da predem na razloge oko mog izbacivanja odavde.
Frano Antunovic - Malicius osvaja kod mene aukciju " Ken Parker Uzdah i san - systemcomics " ignoriše VISOK DVOCIFREN broj mailova i ne javlja se mesecima. Nekako uporedo s njegovim prvim javljanjem meni, koje je bilo u stilu " zašto crna lista ( NA KOJU SAM GA STAVIO U MEÐUVREMENU ), pa evo javio sam se........" koje je usledilo nakon što nije mogao da odigra nešto na mojoj aukciji jer je bio na istoj, kico odigrava kod mene šninkela, osvaja ga i plati posle jednog kraceg vremenskog perioda.
Ja kicu(i) naivno ostavim pozitivni komentar odmah nakon uplate i istog dana pošaljem strip. Posle par dana mi jedan clan ostavlja link na kome je bio otvoren topik " drvlje i kamenje " u kome je kico više nego smešno izneo neosnovane optužbe bez da me je kontaktirao mailom. Ja sam mu poslao glancera - necitan strip i....
SVAKOM DOBRONAMERNOM COVEKU NA SAJTU MORA DA BUDE JASNO DA JE KICO TU LAGAO, MOŽDA JE ON DOBRA OSOBA, TO NE ZNAM ALI ZNAM DA JE LAGAO.. DA NIJE LAGAO, ZAR VI VERUJETE DA BI ISTI PROPUSTIO PRILIKU DA STAVI SLIKU U TOPIKU I JOŠ ŽEŠCE SE POSERE PO MENI. A TRAŽIO SAM TO OD NJEGA U MAILU I TRAŽILI SU JAVNO U TOM TOPIKU UGLEDNIJI CLANOVI OD MENE.
DESILO SE TO DA SU MI UZ POMOC ODREÐENIH FORUMSKIH SPAVACA, BESPOSLICARA I SLICNIH DANGUBA KOJI SU SE JAVILI U TOM TOPIKU, KICO I MALICIUS U STVARI POKAZALI KO JE OVDE GAZDA.
ISTI ONAJ MALICIUS KOJI ZAJEBAVA NOVE ( SLABIJE ) CLANOVE, IGNORIŠE MAILOVE ( MOŽDA CAK I UGLEDNIJE ). NA NEKI CUDAN, PERVERZAN NACIN ON UŽIVA U TOME.

VIDEVŠI GORE POMENUTI TOPIK A SVAKAKO UZEVŠI U OBZIR ONO ŠTO JE U SMIJEŠNIM AUKCIJAMA NAPISAO O MENI SADA " OKRIVLJENI IVAN DUBLJANIN - dubac " MODERATOR GLOBINJO JE ODREAGOVAO NA NACIN KOJI MU JE TAD IZGLEDAO JEDINO MOGUC, POMALO IMPULSIVNO PO MOM MIŠLJENJU. U POTPUNOSTI POKLONIVŠI POVERENJE SUPROTNOJ STRANI, IZBACI MENE UZ PORUKU DA SE NEMAM POTREBE VRACATI AUKCIJAMA.

Od Markosa dobijam globinjov kontakt mail i stupam paralelno u kontakt s njim i s kicom.

TU CINIM NAJVECU GREŠKU, naime ja nisam ispoštovao dogovor s moderatorom ali po meni iz sasvim razumljivih razloga.

Rekao mi je reši to s kicom i biceš vracen na aukcije - KOREKTNO s njegove strane. Kici trebam da pošaljem drugi strip, nemam ga trenutno, treba mi odredeno vreme da ga nabavim, bolje strip nego lova, rece on.
JA SAM ZNAO DA ME KICO I MALICIJUS J....., BILO MI JE KRIVO ŠTO IM BEZUSLOVNO VERUJU SVI A U MENI JE PRORADILO NEŠTO ŠTO SE KOD NAS ZOVE "INAT" ( MISLIM DA ME RAZUMETE, REC JE TEŠKA ZA PREVOÐENJE ). PORED PRISUTNOG INATA UKLJUCIO SAM U IGRU ZDRAV RAZUM I POMISLIO SAM ŠTA AKO SAD POŠALJEM KICI STRIP A ON KAŽE DA GA NIJE DOBIO, KO CE MI VEROVATI.
DA MU POŠALJEM PREPORUCENO, PA UVEK MOŽE RECI DA SE OŠTETIO U TRANSPORTU ILI OPET DA SAM MU POSLAO KRŠ. KO CE MI OPET VEROVATI.
UZ SVE TO TREBA DODATI CINJENICU DA MALICIUS MENI NIKAD NIJE PLATIO STRIPOVE KOJE JE KOD MENE OSVOJIO NA SAMOM POCETKU MOG BITISANJA NA OVIM STRANICAMA, APSOLUTNO ME NE ZANIMA CIJI JE ON I SLICNO ( JA SAMO JOŠ PAR REDOVA DA NAPIŠEM I ODOH.......... EVENTUALNO ZAPISNIKE GLAVNIH PRETRESA SA SUÐENJA DA DOSTAVLJAM, ŠTA JE KO REKAO I SLICNO, DA BI SE VIDELO KO JE KO, LAKO JE BITI HRABAR IZ SVOJE KUCE SEDECI ZA RACUNAROM. ) TO JE TAKO.
ON JE JEDINA OSOBA KOME JA NISAM POSLAO STRIP, KONTAKTIRAO ME JE POSLE MOG IZBACIVANJA I POSLAO MI NOVAC U PISMU POSLE MISLIM 9 MESECI, NISAM NAJSIGURNIJI MOŽDA MALO MANJE ILI VIŠE.
ZA JEDNO GODINU DANA CU MU GA POSLATI, NEKA CEKA KAO ŠTO CEKAJU NJEGA SVI ONI KOJE JE ON ZAJEBAVAO NE ODGOVARAJUCI NA MAILOVE, IGNORIŠUCI IH.
Prihvatam cinjenicu da sam pošiljke tiskovine loše pakovao ili kao što rece porter svojevremeno " strip uopšte nije zapakovan " kad je od mene kupio linc, on ima prava da se ljuti, ken 2 takode, i još neki. Jednostavno je sve zavisilo od šalterskog službenika, odnosno njegove dobre volje. U meduvremenu sam sa upravnicom lokalne pošte napravio dogovor o nacinu pakovanja i šanse da se onako dobro spakovan tvrdokoriceni album ošteti ne postoje........
Toliko o mom izbacivanju,
MALA MOLBA ZA ADMINISTRACIJU: u narednom topiku bih naveo par pravosudnih primera, sliku jedne prvostepene presude od nedavno u kojoj sam ja akter kao tužilac i OBJASNIO BIH NA KOJI SE NACIN PONAŠA OKRIVLJENI KOJI ZNA DA JE KRIV, ŠTA CINI ISTI, OPISACU TO DO NAJSITNIJIH DETALJA I AKO TE SIMPTOME PREPOZNAMO KOD "dubca" to bi bilo dovoljno da se bar na odredeno vreme posle par pretresa on privremeno udalji odavde kako ne bi zagadivao ove stranice gnusnim lažima i teškim klevetama. Hteo je konkretno, dobio je konkretno da konkretnije ne može biti.
Ja ne znam da li isti podiže cenu na svojim aukcijama, odnosno nemam dokaza za to ali bih smeo da stavim glavu na panj da je to nebrojeno puta da sada radio.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 09/08/2009 : 12:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Samo ti sanjaj i pricaj neistine,svi su mogli ovde da te vide na delu ko si i sta si,a to je da iznosis neistine,nevesto se izvlacis i da si prilicno nekulturan.
I mani me tih mejlova,bas me briga sta si u tvojoj glavi umislio,ko god ima te fantomske mejlove daj nek ih objavi da umirimooveka vec vise.
A prevara je prevara i ona stoji.Nabidavao si za gomilu stripova i mani se tih beznacajnih sto si osvojio,znas dokle su cene otisle za one druge koje sam naveo i gde su se tvoje ponude zavrsavale.
Eh da,primera mutljavina ima jos i bolje je da ne izigravas nevinasce jer ce i oni na videlo.
A Culfis,mislim da nema potrebe da mu ti izigravas advokata.Vec sam u onom prvom postu napisao nesto o tome.
I zavrsavam diskusiju.

Edited by - tumen on 09/08/2009 12:34:46
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/08/2009 : 12:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Tumen, drzim te za valjanog coveka, pametnog itd.. Ali stvarno mislim da gresis u vezi Pedje.. Covek je veliki TRGOVAC, i to nije nikad ni krio.. Ima gomilu ljudi za koje trazi stripove i tu se ugradjuje.. Ovim sto si izneo neke stvari, po meni nista nisi dokazao, samo napravio papazjaniju.. Znam da glumim advokata, ali za to forum i sluzi... Kao i Culfis, odgovorno tvrdim da NEMA SANSE da se Pedja bavi mahinacijama...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

pedja67
Junior Member

Serbia
325 Posts

Member since 20/12/2008

Posted - 09/08/2009 : 12:37:48  Show Profile Show Extended Profile  Send pedja67 a Private Message
quote:

Samo ti sanjaj i pricaj neistine,svi su mogli ovde da te vide na delu ko si i sta si,a to je da iznosis neistine,nevesto se izvlacis i da si prilicno nekulturan.
I mani me tih mejlova,bas me briga sta si u tvojoj glavi umislio,ko god ima te fantomske mejlove daj nek ih objavi da umirimooveka vec vise.
A prevara je prevara i ona stoji.Nabidavao si za gomilu stripova i mani se tih beznacajnih sto si osvojio,znas dokle su cene otisle za one druge koje sam naveo i gde su se tvoje ponude zavrsavale.
Eh da,primera mutljavina ima jos i bolje je da ne izigravas nevinasce jer ce i oni na videlo.
A Culfis,mislim da nema potrebe da mu ti izigravas advokata.Vec sam u onom prvom postu napisao nesto o tome.
I zavrsavam diskusiju.

Necu vise da odgovaram na ove gluposti , dovoljno je da ljudi sa ovog foruma procitaju topike unazad i sve ce da svate. Druze tumen od mene ende

mucenice!!!!!!!!
Go to Top of Page

pedja67
Junior Member

Serbia
325 Posts

Member since 20/12/2008

Posted - 09/08/2009 : 13:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send pedja67 a Private Message
quote:

quote:

I zavrsavam diskusiju.

Necu vise da odgovaram na ove gluposti , dovoljno je da ljudi sa ovog foruma procitaju topike unazad i sve ce da svate. Druze tumen od mene ende

Samo radi informacije veceras putujem za Petrovac i bicu odsutan 7-10 dana pa zto necu moci da odgovaram na topike. Samo toliko!!!

mucenice!!!!!!!!
Go to Top of Page

ponavljac
Starting Member

28 Posts

Member since 25/07/2009

Posted - 09/08/2009 : 14:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ponavljac a Private Message
kao što rekoh evo nedavnog primera presude u kojoj sam ja akter kao tužilac, 18.06 2009 godina, slicna situacija kao s "okrivljenim Ivanom Dubljaninom"
Go to Top of Page

ponavljac
Starting Member

28 Posts

Member since 25/07/2009

Posted - 09/08/2009 : 14:30:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ponavljac a Private Message
Evo i zadnje strane, vidi se jasno broj predmeta...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/08/2009 : 14:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Koga si ovo tužio?
Rekoh ja da Srbijanci vole da se tuže!!!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

ponavljac
Starting Member

28 Posts

Member since 25/07/2009

Posted - 09/08/2009 : 14:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ponavljac a Private Message
Ovde mi se covek u trenutku dok sam ga ispitivao kao svedoka u jednom drugom postupku obratio uvredljivim recima ( VALJDA MU SE NIJE DOPALO MOJE PITANJE ), nakon cega sam ga ja tužio i evo prvostepene presude.
Rec je o osobi koja je bila na brojnim funkcijama, protiv koje su se vodili brojni postupci i iz svega je izašao cist.
NAJEBAO JE ONOG MOMENTA KAD SE MENI PRED DRUGIM LJUDIMA OBRATIO UVREDLJIVIM TONOM, KAD(AKO) OVA PRESUDA POSTANE PRAVOSNAŽNA NJEMU CE STAJATI U DOSIJEU DA JE KRIVICNO OSUÐIVAN, AKO NE PLATI NOVCANU KAZNU KOJA NIJE MALA ( JA SAM SE TROŠKOVA POSTUPKA ODREKAO, DOVOLJNA MI JE SATISFAKCIJA OVA PRESUDA ) MOŽE DOBITI LEPU ZATVORSKU KAZNU.
REC JE O BLAŽEM OBLIKU DELA, ZA RAZLIKU OD SLUCAJA SA " OKRIVLJENIM
IVANOM DUBLJANINOM ". Vrlo cu lepo objasniti sve u narednom postu......
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000