forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 "BACIŠ STRIP; A JA TI VRATIM PARE...."
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/08/2009 : 22:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
aj nemojte biti picke,nego se javite i recite da ste sami izbrisali postove...ja nisam,manhunzer je na godišnjem,markos je u splitu,dekara,poslje sranja s dveribadom,ne vjerujem da je brisao...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
890 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 01/08/2009 : 22:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
Globinjo, editirao sam zadnji moj post i dodao ime clana, koji me je tako zamolio....pa eto....!

Invincible shield
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/08/2009 : 22:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by morti

Giant, nije mi jasno zašto bi te netko uopce molio da mu izbrišeš komentar!? Jasno bi mi bilo da si sam izbrisao svoj komentar, jer svatko se može predomisliti! I ne vidim zašto bi taj komentar bio toliko važan! On može samo biti (iskreno, i ne sjecam ga se baš)pretpostavka, iskustvo, otkrice, reakcija na izneseno.......!
Zato i postoji forum! Da bi se komuniciralo na razne teme, unaprijedilo ove stranice! Tako bi se trebao shvatiti i tvoj post, a ti kažeš da si ga izbrisao na neciju molbu!? Zašto (sine Brute)? Moramo se malo i šaliti, zar ne?
Pozdrav.

-Nema tu šale,a narocito je zabranjeno otvaranje "raznih tema".....šutnja je zlato i preporuka je da se šutnje pridržavate.Cak je i poželjnja.Ako otvarate druge teme(osim stripa,a i one mogu bit provocirajuce) dolazi do svade,a ako se posvadate oko neceg,tko ce konzumirat stripove i koja ce onda bit svrha sajta?
-Bolje da ko ovce pasete travu i tu i tamo na poneku novu travku zablejite.Meni se, tu i tamo,kao poniznoj ovci, dogodi da podignem glavu ukoliko spazim da u stado uleti poneki umišljeni ovan.A što bi takav punomudan ovan pomislio,nego da je uletio u stado,pa ce redom šišati i karati.Ne razmišlja ovan da ce zatrcavanjem ponešto ovaca i potjerati,jer one koje ne žele na šišanje ili karanje,pobjegnu.A koliko se sjecam,bilo je tu ovaca sa dobrom i kvalitetnom vunom,slucajno sam ih upoznala(ja-ovca,dakako).Dobro,posreci se novom ovnu u pocetku.Nešto ošiša,nešto pokara,ali....vecinu kapitlnih rastjera!Od ovih kapitalnih,poneka i zastane,pa blejanjem pokušava upozorit stado da je ovan kvarnjak(recimo,nepodoban genetski za rasplod).Cuo i ja(citaj:ovca) blejanje tih par ovaca koje su pobjegle, par mjeseci pratim ovna,pa se zamislim...eh,što i ja nisam ovan,pa da imam karinu i rogove - zguštom bi ga guzio!!!!!!!!

-Slikovito,punomudni ovan bi bio legolas,a ja kao ovca ne volim da me takav kvarnjak šiša(ovo drugo niti ne želim zamisliti),ali bih svakako voljela pogledat vunu koju je sakupio šišanjem,da provjerimo kvalitet.Barem od dva ovna u zadnjih godinu dana.Drugog sam predstavio prije par mjeseci,vjerujem da je jasno na kojeg ovna mislim.

*****Nadam se da nikoga nisam uvrijedio,a ako se netko u gornjem tekstu i prepozna,nadam se da se ne ljuti i da shvaca što sam,kao ovca,htio rec.

*****Giant-a sam ja zamolio da obriše topic,jer se nadovezalo par ljudi koji sa ovom pricom nemaju nikakve veze i nema potrebe da u diskusiji sudjeluju.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/08/2009 : 23:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by bihac-una

[quote]Originally posted by giant

Na molbu jednog forumaša

Eto gdje je problem postovani kolega

Pisi sa imenom ili nemoj nikako,to sam mislio kad kazem gdje je problem

-Ja sam zamolio Giant-a da obriše svoj topic jer kao izuzetno pošten i dobronamjeran ljubitelj stripova,nema potrebe da ucestvuje u ovim prepirkama i raspravama.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 01/08/2009 : 23:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

aj nemojte biti picke,nego se javite i recite da ste sami izbrisali postove...ja nisam,manhunzer je na godišnjem,markos je u splitu,dekara,poslje sranja s dveribadom,ne vjerujem da je brisao...

-Otišla je rasprava u krivom smjeru i ja sam zamolio sve da obrišu napisano.Apsolutno je jasno koga se proziva,pa bi bilo najbolje da pricekamo pregled "vune".Uvidom u kvalitet svega što su ošišali,bit ce puno toga jasnije,kako nama,tako i onima koji su ošišani i onima koji su šišali.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/08/2009 : 23:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by globinjo

-Otišla je rasprava u krivom smjeru i ja sam zamolio sve da obrišu napisano.Apsolutno je jasno koga se proziva,pa bi bilo najbolje da pricekamo pregled "vune".Uvidom u kvalitet svega što su ošišali,bit ce puno toga jasnije,kako nama,tako i onima koji su ošišani i onima koji su šišali.

da,i ja sam to pretpostavio,jer nije imao tko brisati kad sam tada bio sam od moderatora na forumu...doduše,nisam uopce vidio te postove,ali sam bio logiran i mlatio praznu slamu na drugim podforumima...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/08/2009 : 14:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by morti

Giant, nije mi jasno zašto bi te netko uopce molio da mu izbrišeš komentar!? Jasno bi mi bilo da si sam izbrisao svoj komentar, jer svatko se može predomisliti! I ne vidim zašto bi taj komentar bio toliko važan! On može samo biti (iskreno, i ne sjecam ga se baš)pretpostavka, iskustvo, otkrice, reakcija na izneseno.......!
Zato i postoji forum! Da bi se komuniciralo na razne teme, unaprijedilo ove stranice! Tako bi se trebao shvatiti i tvoj post, a ti kažeš da si ga izbrisao na neciju molbu!? Zašto (sine Brute)? Moramo se malo i šaliti, zar ne?
Pozdrav.

Nisam

-Nema tu šale,a narocito je zabranjeno otvaranje "raznih tema".....šutnja je zlato i preporuka je da se šutnje pridržavate.Cak je i poželjnja.Ako otvarate druge teme(osim stripa,a i one mogu bit provocirajuce) dolazi do svade,a ako se posvadate oko neceg,tko ce konzumirat stripove i koja ce onda bit svrha sajta?
-Bolje da ko ovce pasete travu i tu i tamo na poneku novu travku zablejite.Meni se, tu i tamo,kao poniznoj ovci, dogodi da podignem glavu ukoliko spazim da u stado uleti poneki umišljeni ovan.A što bi takav punomudan ovan pomislio,nego da je uletio u stado,pa ce redom šišati i karati.Ne razmišlja ovan da ce zatrcavanjem ponešto ovaca i potjerati,jer one koje ne žele na šišanje ili karanje,pobjegnu.A koliko se sjecam,bilo je tu ovaca sa dobrom i kvalitetnom vunom,slucajno sam ih upoznala(ja-ovca,dakako).Dobro,posreci se novom ovnu u pocetku.Nešto ošiša,nešto pokara,ali....vecinu kapitlnih rastjera!Od ovih kapitalnih,poneka i zastane,pa blejanjem pokušava upozorit stado da je ovan kvarnjak(recimo,nepodoban genetski za rasplod).Cuo i ja(citaj:ovca) blejanje tih par ovaca koje su pobjegle, par mjeseci pratim ovna,pa se zamislim...eh,što i ja nisam ovan,pa da imam karinu i rogove - zguštom bi ga guzio!!!!!!!!

-Slikovito,punomudni ovan bi bio legolas,a ja kao ovca ne volim da me takav kvarnjak šiša(ovo drugo niti ne želim zamisliti),ali bih svakako voljela pogledat vunu koju je sakupio šišanjem,da provjerimo kvalitet.Barem od dva ovna u zadnjih godinu dana.Drugog sam predstavio prije par mjeseci,vjerujem da je jasno na kojeg ovna mislim.

*****Nadam se da nikoga nisam uvrijedio,a ako se netko u gornjem tekstu i prepozna,nadam se da se ne ljuti i da shvaca što sam,kao ovca,htio rec.

*****Giant-a sam ja zamolio da obriše topic,jer se nadovezalo par ljudi koji sa ovom pricom nemaju nikakve veze i nema potrebe da u diskusiji sudjeluju.

Nisam te baš najbolje razumeo, ali nema veze, jbg. ostarilo se!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

legolas76
Average Member

637 Posts

Member since 31/08/2006

Posted - 05/08/2009 : 14:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Send legolas76 a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by morti

Pozdrav.

--------------------------------------------------------------------

Ratko, evo vec par dana citam šta si sve napisao o meni i mojem ucestvovanju na aukcijama. Pa imam potrebu da napišem par reci o ovome što si rekao o meni...Ne da bih se branio, jer nemam zašto da se branim, vec cisto da obavestim druge ljude sa sajta...
Kao prvo, želim da kažem ljudima da sam ja, Igor Ðordevic, na sajtu legolas76, bivši radnik strip kluba Darkvud. Tu sam bio zaposlen od 2001, pa sve do polovine 2006 godine. Za to vreme sam stekao velika poznanstva, a što ne reci i prijateljstva sa velikim brojem ljudi, koji su u Darkvud dolazili. Elem, u postu koji si obrisao, hteo si da me dovedeš u vezu da dižem cene na aukcijama kod pajinih antikviteta, a ljudi vrlo dobro znaju da iza njih stoji Sloba, inace vlasnik strip kluba Darkvud, kod koga sam bio zaposlen pet godina?Istina je sledeca, u vreme kada je poceo da stavlja razne stripove, pa i taj lms 4 koji ti je zapao za oko, a na kojoj sam vodio do pred sam kraj, a za koji me je pretekao Jernej (giant), nema ni promil šanse da sam namerno baš giantu podigao tu cenu koja je na kraju bila. Covek me je pretekao u poslednjih par sekundi, a ja sam ga odmah posle aukcije upitao zašto je to uradio? Ali ne bih da dovodim gianta u neprijatnu situaciju da, kao nešto svedoci u moju korist...
Par dana pre tih aukcija, izbidovao sam kod Borisa (Boa), stripove u iznosu od oko 100 evra i morao sam da odustanem, jer smo morali da šaljemo mog rodenog brata u manastir, jer je zavisnik od droge! Tad i u tom trenutku nam je bio potreban svaki dinar! To sam i Borisu javio na mejl...
I dovodiš me u vrlo nezgodnu situaciju da moram da ti pricam stvari koje me strašno pogadaju! Ovo si sve mogao da mi pošalješ na mejl i da me priupitaš šta i kako?
Ovo ne pricam, da bih se sad nešto pravdao i neznam ni ja šta. Znaci, nema šanse da dižem cene na aukcijama, ni kod pajinih antikviteta, niti kod bilo koga drugoga. Istina je da kod Ivana (Dubca), ucestvujem dosta na akcijama i stavljam svoje ponude do granice moje platežne moci. Takode, kod pajinih antikviteta sam na poslednjim aukcijama bidao šest stripova, a osvojio sam tri stripa! Uzimam i dosta stripova na Columbovim aukcijama, što može i sam da ti kaže i saradnja je super! A takode sam, jednom prilikom uzeo dosta stripova i na tvojim aukcijama. E sad, ja stripove koje ne želim u svojoj kolekciji ili koji su mi dupli, trodupli itd, gledam da stavljam na aukcije, ne da bih se nešto obogatio, vec da bih dobio novac za druge stripove koji mi nedostaju u kolekciji. Ako to nekome smeta, onda stvarno neznam šta da kežem...
I ne ljutim se što si me uporedivao sa ovnom kako ja k.... ljude i slicno. Ali nema potrebe da me uporeduješ sa životinjama, jer to nisam!
Što se tice prebidavanja, ono što me zanima gledam da stavim ponudu vec u pocetku aukcija. Tako sam recimo sada odigrao kod tronožca i vec su me Goran (olympia) i neznam, još jedan lik prebidali na dva stripa. Eto, Goran i ja dosta saradujemo, pa se i medusobno prebidavamo
Neznam šta više da ti kažem, ali ako hoceš možemo se cuti ili na mobilni ili na mejl. Ali ne bih da se bilo kome zameram ili da neko misli kako sam ja neki "umišljeni" (kao što ti rece) prodavac/kupac...
Veliki pozdrav svim ljudima sa foruma od Igora...
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 05/08/2009 : 16:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
-Ne,niti sam mislio,niti mi je bila namjera vrijedat.Gore napisano je "basna"!-Vjerujem da znaš šta je to u književnosti.
-Spominješ ljude sa kojima sam prijatelj(i više od tog).Krivo si pretpostavio ili pokušavaš u vlastitu obranu povuci više ljudi?
-Nije i ne radi se o jednom stripu.Radi se o kontinuiranom višemjesecnom umjetnom nabijanju cijena.Rezultat je i više nego katastrofalan.Potjerali ste poprilicno poštenih i dobrih kolekcionara(samim tim i oslicnih kupaca).Napravili ste sprdacinu od sajta i aukcija.
-Trenutno sam zauzet,vjerojatno cu veceras podrobnije o svemu....
Go to Top of Page

legolas76
Average Member

637 Posts

Member since 31/08/2006

Posted - 05/08/2009 : 18:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send legolas76 a Private Message
[quote]Originally posted by dveribad

-Ne,niti sam mislio,niti mi je bila namjera vrijedat.Gore napisano je "basna"!-Vjerujem da znaš šta je to u književnosti.
-Spominješ ljude sa kojima sam prijatelj(i više od tog).Krivo si pretpostavio ili pokušavaš u vlastitu obranu povuci više ljudi?
-Nije i ne radi se o jednom stripu.Radi se o kontinuiranom višemjesecnom umjetnom nabijanju cijena.Rezultat je i više nego katastrofalan.Potjerali ste poprilicno poštenih i dobrih kolekcionara(samim tim i oslicnih kupaca).Napravili ste sprdacinu od sajta i aukcija.
-------------------------------------------------------------------

Opet ti kažem da ja sigurno namerno nikome ne podižem cene. Napisao sam da niko mene ne treba da brani, jer za to nema potrebe. Ti ako hoceš to prihvati, ako ne...onda stvarno nemam šta više da dodam.
Mogu samo da ti se zakunem u svoje najmilije da uvek igram pošteno...Ako to neko drugacije protumaci ili ako nekome smetam, slobodno kaži...Onda necu da stavljam ponude i necu da stavljam svoje aukcije. Ustvari, ako mi zabrane da stavljam, pošto si poveo nevidenu hajku na mene. Samo neznam zbog cega sve ovo? Ispada kao da ja stavljam na sve ponude na aukcijama. Na gomile njih, a da ništa ne kupujem. Pa naravno da ne kupujem, kad su se pojavili gomile njih koji stavljaju za mene nedostižne cifre. Tim ljudima svaka cast i ja im se divim kada daju tolike pare za pojedine stripove. Ali, potpisujem da ja, Igor Ðordevic, nikome i nikada nisam namerno podigao cenu za neki strip!
Ali opet ti kažem, gledam da stavim odmah na pocetku svoju ponudu na aukciju koja me zanima. Te ponude na kraju predu daleko moje limite, tako da u nabijanju cena, kao što kažeš ne ucestvujem samo ja, vec gomila njih. I ja stvarno neznam odakle uzimaš sebi za pravo da nabijaš meni da smo Mr. Bruks i ja glavni dizaci cena?
Coveka neznam, ali za sebe odgovorno tvrdim da idem i stavljam ponude do svojih granica platežne moci! Ti slobodno piši šta imaš, ali gledaj da podrobno objasniš kako sam ja to oterao velike kupce i da sam napravio sprdnju sa sajtom? To su stvarno velike optužbe, složiceš se sa mnom, zar ne?

Go to Top of Page

legolas76
Average Member

637 Posts

Member since 31/08/2006

Posted - 05/08/2009 : 22:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send legolas76 a Private Message

Igore, jednostavno je nemoguce ne reagirati na tvoje komentare! Ovo je teatar apsurda!
1. Na aukcijama se sudjeluje da bi se osvojio odredeni strip!
2. Do pred sam kraj aukcija, kažeš, tvoja je ponuda za LMS 4 (Pajini antikviteti) bila najveca, a onda je strip u zadnjim sekundama trajanja aukcija osvojio Jernej (Giant)!
3. Ti mu šalješ mail i pitaš ga zašto je to ucinio! Tko je ovdje lud?
Pa,zašto bi netko to ucinio tj. poslao mail najboljem licitantu? 0dgovor svakog licitanta bi bio: "Da osvojim strip" kaže, u ovom slucaju, Giant. "Vrlo neobican" odgovor!
4. Zašto bi netko slao mail s tako suludim pitanjem? Da bi imao alibi, možda?! Zamisli kada bi svi clanovi jedni drugima slali, oprosti, poruke tako glupog sadržaja! Zašto si osvojio "moj" strip?
5. Zašto bi ti Gianta dovodio u nezgodnu situaciju? Covjek je osvojio strip koji je želio i tu je prica gotova; posebno jer to nije tvoja i njegova prica, vec prica svih sudionika spomenute aukcije od kojih je pobijedio onaj s najvišom ponudom!!!!! Zamisli da su mu svi poslali mail istog sadržaja, a mogli su slijedom tvoje logike!
6. Kažeš u jednom od prošlih komentara da nemaš vremena pregledati sve stripove prije postavljanja stripova na aukcije! U redu, ali kako onda, Igore, znaš da je strip koji sam od tebe kupio "odlicno ocuvan strip" kada ga nisi pregledao ili da je Zarobljenici Roksa "glancer nad glancerima", a sada vec i ja znam da nije, Igore!?

---------------------------------------------------------------------

Gianta sam to pitao zato što saradujem sa covekom vec poslednjih par godina i ja tako nešto ne bih uradio nikome, tj. uzeo mu strip ispred nosa!
Za mene su ti stripovi ocuvani kako sam ih i opisao. Tebi sam se ljudski izvinuo i ponudio da ti vratim pare nazad, a ti me ovde prozivaš.
Neznam šta hoceš od mene?
Daj mi molim te reci šta hoceš da uradim da bi ti bio zadovoljan?

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 05/08/2009 : 22:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by legolas76

Opet ti kažem da ja sigurno namerno nikome ne podižem cene. Napisao sam da niko mene ne treba da brani, jer za to nema potrebe. Ti ako hoceš to prihvati, ako ne...onda stvarno nemam šta više da dodam.
Mogu samo da ti se zakunem u svoje najmilije da uvek igram pošteno...Ako to neko drugacije protumaci ili ako nekome smetam, slobodno kaži...Onda necu da stavljam ponude i necu da stavljam svoje aukcije. Ustvari, ako mi zabrane da stavljam, pošto si poveo nevidenu hajku na mene. Samo neznam zbog cega sve ovo? Ispada kao da ja stavljam na sve ponude na aukcijama. Na gomile njih, a da ništa ne kupujem. Pa naravno da ne kupujem, kad su se pojavili gomile njih koji stavljaju za mene nedostižne cifre. Tim ljudima svaka cast i ja im se divim kada daju tolike pare za pojedine stripove. Ali, potpisujem da ja, Igor Ðordevic, nikome i nikada nisam namerno podigao cenu za neki strip!
Ali opet ti kažem, gledam da stavim odmah na pocetku svoju ponudu na aukciju koja me zanima. Te ponude na kraju predu daleko moje limite, tako da u nabijanju cena, kao što kažeš ne ucestvujem samo ja, vec gomila njih. I ja stvarno neznam odakle uzimaš sebi za pravo da nabijaš meni da smo Mr. Bruks i ja glavni dizaci cena?
Coveka neznam, ali za sebe odgovorno tvrdim da idem i stavljam ponude do svojih granica platežne moci! Ti slobodno piši šta imaš, ali gledaj da podrobno objasniš kako sam ja to oterao velike kupce i da sam napravio sprdnju sa sajtom? To su stvarno velike optužbe, složiceš se sa mnom, zar ne?

-Cuj,nisam te ja prozvao,vec jedan od jacih kupaca i kolekcionara na sajtu,a kako si ti i tebi slicni intelektualci potjerali poprilicno poštenih i dobrih kolekcionara sa sajta?-Jednostavno,glupim prevarama na aukcijama.Nabijate cijene i pravite sprdnju na aukcijama.Da stvar bude gora i bezobrazluk veci,još i nudite stripove na prodaju.Ako je to tebi i ekipi tvojih kolega sasvim normalno,meni ostaje samo da se divim tim umnim i šarmantnim djelima.

-Da ne duljim,a obzirom da se kuneš u vlastitu cestitost i poštenje,spominjuci svoje najmilije.Citirat cu te u jednoj recenici koju si gore napisao,ne da je apsurdna,gotovo nevjerojatna!..."za sebe odgovorno tvrdim da idem i stavljam ponude do svojih granica platežne moci"!!!!!!!

-Nevjerojatan iskaz i to još pod zakletvom, u najmilije.
-Ako je to tako,Igore Ðordevicu(tako se pretstavljaš,a ja to doživljavam karakternom osobnošcu),objasni ti meni slijedece:

1.spominješ covjeka kojem par dana prije nisi ispoštovao aukcije zbog obiteljskih promleba,a nakon par dana sudjeluješ u par jakih aukcija i nudiš desetorostruko veci iznos.Moguce?..recimo da je,sakupilo se!

2.Zašto si odustao od Danijelovih aukcija i dobijo 20-tak negativnih komentara(koji su naknadno obrisani-osto samo jedan).Kakva je isprika?

3.Tvoje platežne mogucnosti su ocito povelike.Koliko si platežno u mogucnosti,meni najviše docarava aukcija na stripu ZS-ZAGOR-br.346 STIŽU SAMURAJI.Na taj strip,ostavio si 08.9 2008 ponudu od skromnih 33 000,00 kuna!?(slovima:trideset i tri tisuce kuna).Bio si spreman ponudit 4650 eura za taj strip??-Cudesna je ta ljubav naspram stripa,a meni je drago da si strip osvojio za pišljivih 70 eura.Cestitam!

...Kontradiktornost,apsurd,...što je ovo?Što bi ti o meni pomislio da tako aukcioniram?
-Nemoj se ljutit,meni je ovo nevjerojatno.Uz put nam i objasni zbog cega ti je "jacki"(ako sam dobro napisao nick)ostavio negativne komentare?
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 05/08/2009 : 23:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Posto sam danas imao operaciju na prstu a anestezija vise ne deluje pa me jako boli i nemam previse koncentracije ovo citati odgovoricu tebi Ratko na ovo sto si napisao pod 3. Igoru.
Covek me je recima da mu je jako vazno da osvoji taj strip za licnu kolekciju,da je zainteresovan i za jos neke a budzet mu nije bio prevelik u tom trenutku,zamolio da mu prodam taj strip za neku cenu koju bi mogao da plati.Prihvatio sam iz vise razloga.Kao prvo samo par meseci ranije kada smo se i upoznali Igor je dosao kod mene u Kragujevac i kupio stripova za blizu 1000 eura.Osim tada jos par puta je mimo aukcija kupovao stripove kod mene za solidne iznose novca.Smatrao sam da je podpuno u redu da takvom kupcu izadjem u susret za strip koji mu je vazan.Rekao sam mu da ostavi neku ponudu koju je nemoguce prebaciti a da cu mu ja dati strip za neki simbolican iznos.Kazi mi Ratko koliko puta si ti nekome poklonio strip i sta je u tome lose.Kako drugacije je moguce pokloniti strip koji je na aukciji sem da kazes kupcu igraj slobodno visoku ponudu da se obezbedis.Ljudi cesto na aukcijama menjaju stripove na takav nacin sto jedni drugima odigraju visoke ponude da se ne umesa neko treci a zatim se samo izmenjaju.
To je ono sto garantujem osim ako ne mislis da sam lazov.
Uveren sam da su ti najbolje namere ali mislim da se ponasas pomalo kao Slon u porcelanskoj radnji.Nemoj se druze uvrediti.Pokusavam slikovito da objasnim sta se desi kada neko sa tvojom tezinom pocne okretati na prostoru koji je mali.Moze nastati steta i to nepopravljiva i stradati porcelan koji bas nije kriv sto se tu nasao.
Probacu nesto jos odgovoriti Mortiju pa odoh da odmorim.Nemam snage za vise ali obecavam da cu sutra rado napisati jos ponesto ako bude trebalo.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 06/08/2009 : 00:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by dubac

Posto sam danas imao operaciju na prstu a anestezija vise ne deluje pa me jako boli i nemam previse koncentracije ovo citati odgovoricu tebi Ratko na ovo sto si napisao pod 3. Igoru.
Covek me je recima da mu je jako vazno da osvoji taj strip za licnu kolekciju,da je zainteresovan i za jos neke a budzet mu nije bio prevelik u tom trenutku,zamolio da mu prodam taj strip za neku cenu koju bi mogao da plati.Prihvatio sam iz vise razloga.Kao prvo samo par meseci ranije kada smo se i upoznali Igor je dosao kod mene u Kragujevac i kupio stripova za blizu 1000 eura.Osim tada jos par puta je mimo aukcija kupovao stripove kod mene za solidne iznose novca.Smatrao sam da je podpuno u redu da takvom kupcu izadjem u susret za strip koji mu je vazan.Rekao sam mu da ostavi neku ponudu koju je nemoguce prebaciti a da cu mu ja dati strip za neki simbolican iznos.Kazi mi Ratko koliko puta si ti nekome poklonio strip i sta je u tome lose.Kako drugacije je moguce pokloniti strip koji je na aukciji sem da kazes kupcu igraj slobodno visoku ponudu da se obezbedis.Ljudi cesto na aukcijama menjaju stripove na takav nacin sto jedni drugima odigraju visoke ponude da se ne umesa neko treci a zatim se samo izmenjaju.
To je ono sto garantujem osim ako ne mislis da sam lazov.
Uveren sam da su ti najbolje namere ali mislim da se ponasas pomalo kao Slon u porcelanskoj radnji.Nemoj se druze uvrediti.Pokusavam slikovito da objasnim sta se desi kada neko sa tvojom tezinom pocne okretati na prostoru koji je mali.Moze nastati steta i to nepopravljiva i stradati porcelan koji bas nije kriv sto se tu nasao.
Probacu nesto jos odgovoriti Mortiju pa odoh da odmorim.Nemam snage za vise ali obecavam da cu sutra rado napisati jos ponesto ako bude trebalo.

-Ivane,ne shvacam baš zašto si se ti javio.Ja na ispisu aukcija ne vidim tko je ponudac stripa na koji je on ostavio takvu ponudu.Nemam cak ništa protiv ni Igora,ali ako je i istina to što pišeš(a tebi vjerujem),to samo riješava situaciju tog jednog stripa,samo jedne aukcije.Drago mi je da je Igor kupio stripova za 1000 eura van aukcija.Što se tice porculana oko slona,mislim da je dovoljno cvrst i da tu nece bit problema.
-Ima tu još primjera sa Igorovih aukcija,pa kad ga vec braniš,kad pogledam slicne aukcije na koje je bidao,pogledat cu i tko je prodavac na aukcijama.Sudjelovao je on i na mojim aukcijama,ali meni nisu bitni postavljaci,vec Igor i ekipa koja je perfidno podizala cijene.
-Ustvari,uopce ne shvacam zašto se ti ovdje osjecaš prozvanim.?
Go to Top of Page

legolas76
Average Member

637 Posts

Member since 31/08/2006

Posted - 06/08/2009 : 00:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send legolas76 a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by legolas76

-Cuj,nisam te ja prozvao,vec jedan od jacih kupaca i kolekcionara na sajtu,a kako si ti i tebi slicni intelektualci potjerali poprilicno poštenih i dobrih kolekcionara sa sajta?-Jednostavno,glupim prevarama na aukcijama.Nabijate cijene i pravite sprdnju na aukcijama.Da stvar bude gora i bezobrazluk veci,još i nudite stripove na prodaju.Ako je to tebi i ekipi tvojih kolega sasvim normalno,meni ostaje samo da se divim tim umnim i šarmantnim djelima.

-Da ne duljim,a obzirom da se kuneš u vlastitu cestitost i poštenje,spominjuci svoje najmilije.Citirat cu te u jednoj recenici koju si gore napisao,ne da je apsurdna,gotovo nevjerojatna!..."za sebe odgovorno tvrdim da idem i stavljam ponude do svojih granica platežne moci"!!!!!!!

-Nevjerojatan iskaz i to još pod zakletvom, u najmilije.
-Ako je to tako,Igore Ðordevicu(tako se pretstavljaš,a ja to doživljavam karakternom osobnošcu),objasni ti meni slijedece:

1.spominješ covjeka kojem par dana prije nisi ispoštovao aukcije zbog obiteljskih promleba,a nakon par dana sudjeluješ u par jakih aukcija i nudiš desetorostruko veci iznos.Moguce?..recimo da je,sakupilo se!

2.Zašto si odustao od Danijelovih aukcija i dobijo 20-tak negativnih komentara(koji su naknadno obrisani-osto samo jedan).Kakva je isprika?

3.Tvoje platežne mogucnosti su ocito povelike.Koliko si platežno u mogucnosti,meni najviše docarava aukcija na stripu ZS-ZAGOR-br.346 STIŽU SAMURAJI.Na taj strip,ostavio si 08.9 2008 ponudu od skromnih 33 000,00 kuna!?(slovima:trideset i tri tisuce kuna).Bio si spreman ponudit 4650 eura za taj strip??-Cudesna je ta ljubav naspram stripa,a meni je drago da si strip osvojio za pišljivih 70 eura.Cestitam!

...Kontradiktornost,apsurd,...što je ovo?Što bi ti o meni pomislio da tako aukcioniram?
-Nemoj se ljutit,meni je ovo nevjerojatno.Uz put nam i objasni zbog cega ti je "jacki"(ako sam dobro napisao nick)ostavio negativne komentare?

A odakle tebi uvid u to koliku sam ja ponudu stavio na neki strip? Stvarno nemam reci!!!
To su cuvene Ivanove (Dubceve) aukcije, na kojima su Rade T, Nico75, jackie i još mnogi drugi stavljali ponude i to nenormalno velike. Jel nije bilo tako? A ja stavio jednu ponudu na strip zs 346 baš toliku koliku si rekao i osvojio ga za 70 evra. To sam Ivanu platio, to možeš i njega priupitati.
Ali, molim te objasni mi odakle tebi uvid u to koliku sam ja ponudu stavio za taj strip?
Hoceš da kažeš da ja nisam taj za kog se predstavljam? Pa upoznao si me kod Slobe u radnji. Ili sam možda to sanjao?
Što me sve to nisi tamo lepo pitao, što podižem cene na aukcijama, odakle nabavljam stripove i slicno?
Svaki kupljeni strip platim pošteno i moj je dalje problem da li cu ga nekom pokloniti ili staviti na aukcije. Ali, ako ti to bode oci što prodajem stripove, onda stvarno izvini.
Opet kažem, spreman sam da ti se zakunem, što se kaže, oci u oci da nikome namerno ne podižem cene, niti koga potkradam.

Jackie nije bio zadovoljan sa zaštitom stripova, tako da mi je dao negativne komentare. To je njegovo pravo. Za mene su ti stripovi bili glanceri, a za njega nisu.

Morti, ja ti se stvarno izvinjavam za taj strip što se raspao. Moja je velika greška što nisam otvorio kesicu i proverio strip. Nisam bio objektivan, ali vec si mi dao negativan komentar.

Ratko, ti si na ovom sajtu jedan od vodecih prodavaca, ako ne i najveci. Ako misliš da te ja kao prodavac ugrožavam i ako nesmem da stavljam aukcije, reci slobodno. Nemoj da mi prebacuješ da dižem cene, kada to ne radim! Stvarno mi je malo degutantno da pišem ovde na forumu i da ti se pravdam. Za sve postoje privatne poruke ili telefon.

Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 06/08/2009 : 00:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Morti meni uopste nije jasno sta zelis dokazati.
Nedorecen si.Nesto bi rekao,pa stanes na pola,pa se povuces i tako u krug ceo topik.Recenice pune lepih i slikovitih izraza koji kada se saberu i oduzmu ne govore nista konkretno a to tako nije korektno a ni lepo.
Ovde ima ljudi koji se trude da budu posteni ili da nikome ne naude a pri tome da i kupe ili prodaju neki strip.Ne moze se tek tako reci za nekoga da je perfidno odigrao dva puta na neku aukciju u poslednjim sekundama???? ili da vestacki dize cene.No ni pola problema ne bi bilo kada bi to rekao direktno nego ovakve zakljucke moramo sami izvoditi na osnovu tvojih polu informacija i nedorecenih nagadjanja.
Pre svega najvise vidim logickih neslaganja kod tvojih izjava.
Bunis se sto je Legolas poslao mail Giantu zbog igranja u poslednjim sekundama a optuzujes Olimpiju da je tebi igrao(perfidno) u zadnjim sekundama.Da ajmo redom...Olimpija?
Jako mi je zao sto ga dva ili tri dana ne uspevam dobiti na telefon jer sam zeleo da se sam javi ovde i ogovori ti na veliku misteriju NEODGOVORENOG maila koju si postavio.Otisao sam videti tu aukciju za koju si kazes licitirao odredjenu sumu pa je Olimpija tri puta podizao cenu no tvoja je ostala najveca pa si morao platiti.Prvo nisi morao platiti jer da si mi rekao da ne zelis,ne mozes,predomislio si se,ja ti ne bih naplatio.U zivotu nikome nisam dao negativni za odustanak vec samo za bezobrazluk i slicne stvari.Cak ni cuvenom Radetu koji je odustao od stripova koje je izlicitirao za 4 700 eura pa sam ih morao vracati nisam dao negativne.Mogao si reci da odustajes ali nisi.Odigrao si neku cifru na aukciji,pa si poslao mail Olimpiji(tako sam razumeo) da moze slobodno uzeti strip na sta ti on nije odgovorio.Jos ne znam rekoh jer mi se Olimpija ne javlja da li je ikakav mail dobio ot tebe ali me zanima odakle ti pravo da izvodis neke zakljucke o njemu ili meni ili nekom trecem na osnovu toga sto ti nije odgovorio na mail.Gledaj druze ja kad me nema kuci par dana zateknem stotinu mailova.Mislis da odgovaram na svaki kad se vratim.Ni na pola.Ne sto necu nego ih nemam vremena ni procitati.
Da li mozda mislis da je Olimpija ili Goran Ilic sampion Srbije u bodibildingu i njen reprezentativac,vlasnik najvece vezbaonice u Srbiji,covek koji ima par hiljada clanova u svojoj teretani gde se sprema i reprezentacija Srbije i ko sve ne i koji dobija brdo mailova dnevno sada duzan odgovoriti tebi na mail ako ga je uopste i video.Pa on mene zove sa Kopaonika sa priprema pre par meseci(mozda bas za te aukcije ali ne garantujem) da me pita kada se bese zavrsavaju aukcije ne bi li za to vece obezbedio vreme da odigra na aukcije za koje je zainteresovan.Nedavno je postao sampion u Rumuniji i ja sam to cuo na vestima i postavio topic o tome.Nismo se videli od tada a ni par meseci ranije pa nisam siguran ni da je video taj topic.Uostalom nije se ni obratio na topicu na kojem je nas desetak ili vise mu cestitalo.To govori o njegovom vremenu i tome koliko cita mailove ili posecuje forum.Ali ne ti izvodis zakljucak kako je to zavera preotiv tebe.Ja sam cak pomislio na trenutak u pocetku da je to sa tvoje strane jednostavno pogresan zakljucak i mislio sam Ok pomenut sam indirektno pa sam ti napisao mail sa citavim objasnjenjem.Na prvi si mi odgovorio na konkretno pitanje "Da li mislis da ti je Olimpija namerno digao cenu" sa odgovorom da mogu misliti sta hocu??????Na drugi mnogo opsirniji mail mi nisi ni odgovorio.Neverovatno.Ovamo se ljutis na Olimpiju sto ti nije odgovorio na mail.Opet nedoslednost.Jos jedna u nizu.
Glavna stvar i poenta je u sledecem.Ako neko vestacki podize cene onda ih on istovremeno podize u neciju korist.To je jednostavno tako.Ako Legolas ili Olimpija podizu cene na aukcijama kod Dubca,Pajinih Antikviteta ili nekog treceg onda ih oni podizu da bi Dubac zaradio novac.Za mene nema drugog objasnjenja.Zasto bi to oni radili.Samo ako im je Dubac to trazio.
Znam za Ratka da on misli drugacije.On misli da Legolas i Mr Brooks podizu prodavcima cene iz hobija.On misli da oni to rade iz nekih pobuda koje su druge vrste pa i eventualno da bi nesto zaradili kada te stripove vrate na aukcije kao svoje.Ja u to ne verujem jer mi je to nelogicno ali bar znam da Ratko ima dobru nameru.Ja sam cuo za kleptomane koji kradu iz zadovoljstva a ne iz potrebe za stvarima koju kradu.To je bolest.Iskreno mi je tesko da poverujem da neko ucestvuje i podize cene drugima iz bolesti.Posto ja mislim da je to moguce samo ako su prodavac i podizac u dosluhu onda me jako pogadja ako neko misli da je neko podigao vestacki cenu na nekoj mojoj aukciji jer to znaci da sam ja prevarant.Zato se Ratko osecam prozvanim iako znam da ti nisi tako mislio.To je smisao price o slonu i porcelanu.Oni koji ovo citaju ce pomisliti verovatnije ono sto bih i ja pomislio.
Morti ja te drzim za veoma postenog i korektnog kupca.Kupca za svaku preporuku.Bas zato mi je stalo da ti ne doprinosis tome da se ovde ljudi koje bar ja smatram korektnim ne optuzuju da su prevaranti.Naravno ne zelim sebe dovesti u situaciju da moram da objasnjavam svakome pojedinacno svaki put na svaku sumnju.Zato sam ti i privatno poslao mail misleci da ce biti dovoljno.
Sto se tice tvog i Igorevog odnosa voleo bih da ste tu situaciju resili na obostrano zadovoljavajuci nacin.Ja se isto slazem da je Igor morao proveriti stanje stripa u vrecici i da ga nije mogao oceniti odlicnim pre provere ali isto mislim da je to vise nepaznja nego namera da tebe osteti.Mozda je strip bio odlican kada je stavljen u vrecicu.Desavaju se takve stvari.Kazem voleo bih da to resite.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 06/08/2009 : 00:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Pisao sam dugo poslednji tekst pa nisam video sta je sve izmedju moja dva teksta napisano.
Odoh da popijem nesto protiv bolova i na spavanje.Sutra cu odgovoriti ako ima nesto nejasno.
Laku noc svima!
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 06/08/2009 : 01:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
Ovo jeste konkretnije i potvrdjuje moju tezu.
Morti je poslao mail na koji nije dobio odgovor.
Niti znamo da je mail stigao.Niti znamo ako je stigao da je procitan.
Niti znamo zasto je neko duzan odgovoriti na mail.
Mislim da je i Spanska inkvizicija trazila vece dokaze da bi nekoga optuzila.
Ti si upravo dva coveka koji imaju neki ugled bilo u svetu stripa ili u svojim profesijama optuzio da su prevaranti.Bez ikakvog dokaza.Na osnovu nekih konstrukcija.
Dosta sam ljudi raskrinkao i na sajtu i van njega da se bave prevarnim radnjama.Zbog toga sam dobijao i vrlo ozbiljne pretnje.Samo ja sam se itakako trudio da imam bar jedan cvrst dokaz za tako nesto.
Nikada sebi ni u najludjim snovima ne bih dopustio da ovako klevecem ljude bez ikakvog dokaza.
Meni je to neprihvatljivo ponasanje.
Nedolicno je ovo uopste ozbiljnih ljudi.Nadam se da ce ti Goran Ilic odgovoriti na ovo ako uopste ima potrebu da odgovori.
Posten sam i prema sebi i prema drugima.Niko mi nije kunu jednu poklonio na aukcijama,niko mi nije podigao cenu stripa za jednu lipu,nikome nista ne dugujem i trudim se izaci svakome u susret onoliko koliko je to moguce i razumno.Nikome nisam trazio da mi podize cene.Nadam se da je svaki moj kupac ili ucesnik na aukcijama imao priliku da postavi cenu koju je zeleo i da ga niko nije primoravao na bilo sta.
Mom sugradjanunu necu sigurno zabraniti da ucestvuje na mojim aukcijama.Naprotiv poklonicu mu neke stripove.Covek je ipak doneo titulu prvaka Evrope u moj grad.Zasluzio je toliko.

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 06/08/2009 : 01:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
-legolas76-

-Pa pratim vec poprilicno dugo nekoliko interesantnih likova kao što si ti.Ako te nešto interesira,a poznaješ ponekog hakera,možeš poprilicno toga saznat.Meni je recimo interesantan nacin kako ti licitiraš.Recimo,a da ne spominjemo pojedini strip jer ne vidim tko je postavio aukciju,kako ti ljepo sjedneš za kompijutor i licitiraš.Odabereš 10 do 20 stripova i u razmaku svakih 30-tak sekundi(vrijeme dok se aukcije otvore i ti postaviš ponudu) izlupetaš cifre 122,00kn...nekoliko puta.Zatim 299 kuna nekoliko puta.pa 400 kuna nekoliko puta ili 333 kn nekoliko puta...itd.
-Znakovito licitiranje je recimo -opališ 250 na neki strip pa po nekoliko puta podižeš po 2 kune????Tražiš granicu svojih mogucnosti?

-Potom iz zajebancije lupiš na vrijednije stripove recimo 296 kuna.Cemu to?-Zašto npr.sudjeluješ u ponekim aukcijama na kojima si vec bio.Neke si cak i osvojio 3 puta.Markovi iz ZS su tu vrlo interesantni.Odjednom izbidaš 15-tak stripova i ostaviš na svaki 120 kuna.U drugoj rundi(ne istih Markova) ostaviš 200 kuna....nakon mjesec dana licitiraš iste brojeve po 250 kuna......sve bi to bilo ok,ali stvarno nemaš srece,uvijek gubiš i gotovo uvijek na pojedinacnim stripovima ti si gubitnik.

*POANTA*
-Ljudima to upadne u oci,a ti bi kao vrstan licitator trebao znat da trag ostane.Zašto se toliko cudiš da netko to može vidjet i nakon 3 godine?Ako te to tješi,nisi ti jedini,pa ima nas Cvorovica da razbucamo tu stripovsku bandu!
-Što si ti i takvi kao ti,postigli?Ništa.Jedino ste potjerali 15-tak dobrih kupaca sa aukcija.Jedini je problem da se jedan od njih ovdje javio(morti).Ostali su se povukli jer su ok ljudi i ne žele sa ljudima kao ti imati nikakve veze.Zbog cega si spominjao par ljudi ovdje?Vidim da si uspio navuc Ivana da se zbog tebe nešto opravdava.Prozivam te iz razloga jer si sitni pilicar,a kako imam ispis tvojeg pametnog bidanja-pitam te samo zašto to radiš?Ako te to tješi,nisi jedini.Cak ima i prozirnijih od tebe,a neki su vec i bili prozvani u par topic-a.
Go to Top of Page

legolas76
Average Member

637 Posts

Member since 31/08/2006

Posted - 06/08/2009 : 09:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send legolas76 a Private Message

-legolas76-

-Pa pratim vec poprilicno dugo nekoliko interesantnih likova kao što si ti.Ako te nešto interesira,a poznaješ ponekog hakera,možeš poprilicno toga saznat.Meni je recimo interesantan nacin kako ti licitiraš.Recimo,a da ne spominjemo pojedini strip jer ne vidim tko je postavio aukciju,kako ti ljepo sjedneš za kompijutor i licitiraš.Odabereš 10 do 20 stripova i u razmaku svakih 30-tak sekundi(vrijeme dok se aukcije otvore i ti postaviš ponudu) izlupetaš cifre 122,00kn...nekoliko puta.Zatim 299 kuna nekoliko puta.pa 400 kuna nekoliko puta ili 333 kn nekoliko puta...itd.
-Znakovito licitiranje je recimo -opališ 250 na neki strip pa po nekoliko puta podižeš po 2 kune????Tražiš granicu svojih mogucnosti?

-Potom iz zajebancije lupiš na vrijednije stripove recimo 296 kuna.Cemu to?-Zašto npr.sudjeluješ u ponekim aukcijama na kojima si vec bio.Neke si cak i osvojio 3 puta.Markovi iz ZS su tu vrlo interesantni.Odjednom izbidaš 15-tak stripova i ostaviš na svaki 120 kuna.U drugoj rundi(ne istih Markova) ostaviš 200 kuna....nakon mjesec dana licitiraš iste brojeve po 250 kuna......sve bi to bilo ok,ali stvarno nemaš srece,uvijek gubiš i gotovo uvijek na pojedinacnim stripovima ti si gubitnik.

*POANTA*
-Ljudima to upadne u oci,a ti bi kao vrstan licitator trebao znat da trag ostane.Zašto se toliko cudiš da netko to može vidjet i nakon 3 godine?Ako te to tješi,nisi ti jedini,pa ima nas Cvorovica da razbucamo tu stripovsku bandu!
-Što si ti i takvi kao ti,postigli?Ništa.Jedino ste potjerali 15-tak dobrih kupaca sa aukcija.Jedini je problem da se jedan od njih ovdje javio(morti).Ostali su se povukli jer su ok ljudi i ne žele sa ljudima kao ti imati nikakve veze.Zbog cega si spominjao par ljudi ovdje?Vidim da si uspio navuc Ivana da se zbog tebe nešto opravdava.Prozivam te iz razloga jer si sitni pilicar,a kako imam ispis tvojeg pametnog bidanja-pitam te samo zašto to radiš?Ako te to tješi,nisi jedini.Cak ima i prozirnijih od tebe,a neki su vec i bili prozvani u par topic-a.
------------------------------------------------------------------

Ratko, nemam potrebe nikoga da navlacim da me brani, a Ivan se našao prozvanim jer je to bila njegova aukcija i logicno je da i on ima da kaže nešto o tome.
Nego, nisi mi odgovorio odakle tebi lista mojih ponuda koje sam stavljao na stripove?

Što se tice Markovih aukcija, stavio sam neke ponude na stripove, ali su oni na kraju otišli miljama daleko, od mojih ponuda. I šta hoceš da kažeš, da nesmem da stavljam ponude? Ili sam i Marku dizao cene?
Stvarno te najljubaznije molim da me ne stavljaš više u usta!

Morti, kad je Ivan moj advokat, a ti si onda jackiev advokat, jel tako?
Ponavljam, te stripove koje je kupio od mene (lms 40, lms 93, lms127), skoro nisam video tako ocuvane. Po meni su stripovi glanc, po njemu nisu. Svaka cast njemu kad nisu. Dobio je slike stripova na mejl i hrbata i zadnjih strana i znao je kakve stripove uzima. Ali, covek nije zadovoljan kako sam ih zapakovao i dao mi je negativne. A poslao sam ih kao i drugim ljudima što šaljem, u vazdušastoj koverti, kao tiskovinu. Kako drugim ljudima stripovi nisu raspadnuti, nego samo tebi i sad cujem od tebe, jackiju?
A zašto si napao mene, a ne i druge ljude za stripove koje si kupovao i koji ti nisu odgovarali?
Go to Top of Page

legolas76
Average Member

637 Posts

Member since 31/08/2006

Posted - 06/08/2009 : 09:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send legolas76 a Private Message

Moje su recenice, Ivane, koncizne i jasne! Takav ce biti i moj odgovor! Na spomenutoj sam aukciji ostavio ponudu od nekih (zaista se tocno ne sjecam)360-tak kuna! Ostavio sam i na Markosovoj 3050-tak kuna za Bombu profesora Veribada,za Ruku pomirenja preko 1000 kn, itd., itd., ozbiljno i odgovorno! Što se aukcija tice, takve su ponude s moje strane los tiempos pasados, amigo! Pošten ili jesi ili nisi, ne treba se tu truditi! Ja sam u zadnjih, možda pola godine (mimo aukcija) dao za stripove i 30 000 kn ( i to za relativno mali broj stripova), a možda i više i ne žalim! Ali, žalim za svakom kunom više koju mi je netko "namjestio", a to se dogadalo! Na aukcijama koje Dveribad spominje neki clanovi su mi stalno bili za petama, a strip koji se raspada je samo kap koja je prelila cašu moga strpljenja! Zašto Olympia nije htio strip, a sugradani ste, koji sam mu ponudio! Zato što mu je funkcija bila da digne cijenu (jer bi svatko strip sigurno prihvatio po ponudi koju je dao), ali o tome sam govorio! Jel' ovo dovoljno konkretno? Jackie je dobio raspadnut strip koji je platio u visini moje ponude 1687 kn (neka mi oprosti što uzimam za pravo da ga citiram, ali me kontaktirao po otvaranju topica)! JE LI OVO KONKRETNO!?? MOJE SU RECENICE JASNE SVIMA KOJE IH ŽELE PROCITATI! AKO SE JA VRTIM U KRUG, ONDA JE LINIJA MOGA KRUGA JASNIJA OD BEZBROJ PRICA ZA KOJE VI UVIJEK IMATE SCENARIO NA RAZINI ŠPANJOLSKIH SAPUNICA! Ako imaš još koje pitanje, samo izvoli! I, slažem se s Dveribadom! Jesi li ti Igorov odvjetnik!!?
------------------------------------------------------------------
Morti, kod Marka nisam uzeo niti jedan strip. Naravno, kad su cene otišle u nebo! I svaka tebi cast i drugim ljudima kolekcionarima kada daju tolike pare za pojedine stripove. Cini mi se da je dosta Markovih aukcija uzeo covek sa nickom dean ili nešto slicno, a lms 86-jackie. I ti napadaš mene zbog toga?
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 06/08/2009 : 09:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
Evo seme kako se rijesiti stripo-mafijasa i podizanja cijene

Tako jednostavno

Cuo sam da Dveribad ima 200 000 romana/stripova
Od svog budzeta odvojite onoliko koliko ste spremni i pravo njemu na vrata sa spiskom u ruci sta trebate(to nikako zaboraviti)
Mislim da nece nikog s vrata vratiti i da niko nece ostati praznih saka
Tako cu ja pokusati sljedeci put kad podjem za Bosnu
Ovim te putem molim da mi broj tel.posaljes

A na stripovi com.cu sudjelovati samo na nekim sitnicama
Koristim priliku da kazem
Hvala svima sa kojima sam do sad radio
Razmislite o mom prijedlogu
bihac-una
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 06/08/2009 : 12:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message
morti, jel ti covek reko da bacis (zadrzis) strip i da ce ti vrati pare - u cemu je onda problem? jackie mu dao sva tri negativna, a ovde se pominje samo jedan koji se raspao... cemu 3 negativna? Sto se podizanja cene tice, ti daj cenu koju si spreman da platis bez obzira na to dal su se svi koji licitiraju istu aukciju uortacili protiv tebe! I ja da sam na mesto olimpije ne bih uzeo strip koji si ti osvojio (iz principa ... jer si onda ti mozda naduvao cenu!). A onda koji bezobrazluk od dveribada koji moli ostale forumase da izbrisu svoje postove i da ne ucestvuju u raspravi??? Zasto??? Vi otvarate javnu raspravu a onda u fazonu nemoj niko da ucestvuje, a ja i kolega idemo na legalosa?!?!?!?
Da se razumemo, ja ne poznajem ni jednu od strana u ovoj raspravi (osim dubca skim sam obavio jednu transakciju) ali nekog napadati na ovaj nacin je bez nekih pravih podataka je bezveze! Kako vi njega teretite za namestanje ja mogu da pomislim i da je morti naduvao cenu a onda kada je olimpia odustao ... jbg-a ...
Ah da i mene interesuje odakle dveribadu informacija kolike je legalos stavljao ponude na aukcije (33000?)?

Ne necu da obrisem moj post ;-) Jer sve ovo ste mogli na privatno... a ako je vec na forumu onda je glupo da i drugi advokati ne ucestvuju! Evo jutros "tumen" (cini mi se da je on) postavio je jedan topic o ovome pa onda ceo obrisao - zalosno! covek nesto napise a onda se seti vase molbe pa obrise ceo post :-(

Pozdrav,

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/08/2009 : 12:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Mislim da svako ko stavi strip po pocetnoj ceni od 1kn bez rezerve, ocekuje da ce mu strip dostici lepu i visoku cenu, sad pitanje je šta bi se desilo da se taj strip proda za samo 1kn, da li bi ih ponovo postavljali?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 06/08/2009 : 13:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message
Citao sam ovde na forumu da se neki prodavac bunio kako na njegovim aukcijama neko stalno dize cene (ne secam se ko je u pitanju a i mrzi me da trazim), postoji opcija koju neki i upotrebljavaju "kupi odmah" - i tu nisam razumeo u cemu je onda problem. Prodavac ne zeli da iskoristi tu opciju a onda se buni ....
Drugo, ja za strip zanam koliko hocu da dam pare i u najgorem slucaju prodavac moze od mene izvuci max cenu ali naduvavanje cene do nekih enormnih visina je.... Kako kazu poskupeo benzin... za mene nije, ja uvek sipam za 1000 din ;-)

Pozdrav!!!
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000