forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor almanah 6
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 07/08/2009 : 14:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Dobro je jos da stigne u Srbiju,bas puno ocekujem od Rubinija.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 07/08/2009 : 16:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message
Za one koje zanima,strip je preveden kao Covjek koji je došao s kišom,a priloženi tekst govori o Indiji,Himalaji i Južnoj Americi,a zove se Pustolovina u knjizi.
Kao i obicno,tekstualni dodatak nema nikakve veze s radnjom stripa...

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!

Edited by - Opti on 07/08/2009 19:54:09
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 07/08/2009 : 16:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message
Evo,procitao sam ga i smatram da epizoda sama po sebi nije ništa posebno,ali je spašava Rubinijev crtež.

Ocjena:

------SPOILER------

Glupo mi je što za vrijeme dvoboja Zagora i Askenaya Zagor odjednom kaže:Sjecaš li se kako je sve ovo pocelo? i zatim pocne sve iznova prepricavati,kako je ovaj bio ranjen,što se u meduvremenu dogadalo s Askenayem,itd.što je potpuno besmisleno. Ali dobar mi je kraj zato jer Zagor napokon SAM ubije glavnog negativca,kojega obicno sredi netko drugi ili se utopi...

------END SPOILER------

Ima tu i svakakvih zanimljivih dijaloga...
Indijanac:Ubit cu te Duše Sa Sjekirom ja sam veliki ratnik.
Zagor(hladnokrvno ga probode nožem):Previše govoriš djecace

Askenay:Zašto vodiš Chica? Smetat ce nam!
Zagor:Vodim ga jer volimo biti zajedno kad god je moguce.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!

Edited by - Opti on 07/08/2009 20:32:48
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 10/08/2009 : 11:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
na morenu kupio ovaj almanah...idem na kavu i vidim na kisoku jedno 10tak komada izloženo...poslije kave idem kupiti almanah i ubodem zadnji!
ide prodaja!

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 10/08/2009 : 11:30:07  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
i ja juce na tri kioska šcepao zadnjeg u Crikvi.
da nije ovog ljeta neka almanomanija na djelu?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 12/08/2009 : 09:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
dosta je vec bilo receno tako da nebi previše...Rubini mi je dobar do ja.a,nadam se da
ce još napredovat,prica i nije vrhunska-sve u svemu nekih 6 6 8 7 ocijene ako dode do recenzije(što sumljam)-nekih 65 % ipak zaslužuje.

Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 12/08/2009 : 10:16:24  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
kratka solidna pricica i dobar crtež...dovoljno za zabaviti se uz sendvic i cokoladno mlijeko...

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 13/08/2009 : 09:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message
Izgleda da stripaši navalili na more u hrvatsku. Populacija koju recesija ne pogada.

Only when all is lost, there is something to live for!
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 15/08/2009 : 11:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Kupio i procitao.

Onako, nije loše za almanah od 94 stranice. Ocijena bi bila oko 5/10

Crtež dosta varira. Nije loš, ali na mahove je jako dobar, a na mahove poprilicno loš. U svakom slucaju, drago mi je što su izdali ovaj almanah, da vidimo novog crtaca na djelu. Unio je nešto osobno u Zagora i to mi je cisto OK.

----MOŽDA SPOILER---

Inace, te price sa prepricavanjima i slicnim glupostima su tako tipicne za almanahe i specijalce. Sjetimo se samo Wandering Fitzyja, Otok demona, Urota bogova, Nulta godina Darkwooda, mislim da ih sigurno ima još. To mi onako nekako i nije najbolje rješenje. A buduci da je strip ogranicen na tako mali broj stranica, transformacija Askenaya je bila ful prebrza. Mislim, na jednoj stranici je ok tip, a na drugoj vec izaziva Zagora na dvoboj. Svašta.

----END----

No sikiriki
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 15/08/2009 : 11:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by piquet

na morenu kupio ovaj almanah...idem na kavu i vidim na kisoku jedno 10tak komada izloženo...poslije kave idem kupiti almanah i ubodem zadnji!
ide prodaja!

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 21/08/2009 : 11:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
Solidan almanah, uz keca jedini koji valja. Sto mi se svidja je dobra karakterizacija epizodista. Radnja brutale i dobra (sa dosta puskaranja) koliko vec moze biti na 94 strane.
Loshe... pa neke scene s' brda s' dola, tipa okrsaj na kraju. I mnogo me nervira sto je mocni Zagor postedo Indijance ubice i koljace na pocetku (losa zaostavstina od pre 20 godina).
Rubini sjajan.

Edited by - kasper on 21/08/2009 11:45:51
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12490 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 21/08/2009 : 18:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
ja sam se razocarao danas kada idem na kiosk gdje obicno kupujem stripove.Neka napomenem da se vozim 30 km u jednu smjeru iz Slovenije u Hrvatsku pa onda 30 nazad što znaci dosta benzina i sat i po moga vremena,kada dodem na kiosk i kupim maxy i zagor 177 kada ja pitam na kiosku jel imaju i almanah?
Kaže ona nemamo.
kako nemate,pa izašao je vec(znam da ga nisu mogli rasprodati jer ona uvijek sacuva za mene neki primjerak).
Kad ono kaže da su ga dobili pa je pogriješila i vratila nazad ovog novog umjesto starog.
Pa kažem ja ok,valjda cete ga dobiti još?
Pa kaže da vjerovatno ne,jer imaju neko pravilo da ne vracaju više nazad kada su vec jednom poslali,ili tako nešto.
mogu samo reci grrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!
Sad se nadam da ce mi isseserin kupiti p ace mi poslati skupa sa onim stripovima koje sam izbidao kod njega.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 21/08/2009 : 19:02:59  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

ja sam se razocarao danas kada idem na kiosk gdje obicno kupujem stripove.Neka napomenem da se vozim 30 km u jednu smjeru iz Slovenije u Hrvatsku pa onda 30 nazad što znaci dosta benzina i sat i po moga vremena,kada dodem na kiosk i kupim maxy i zagor 177 kada ja pitam na kiosku jel imaju i almanah?
Kaže ona nemamo.
kako nemate,pa izašao je vec(znam da ga nisu mogli rasprodati jer ona uvijek sacuva za mene neki primjerak).
Kad ono kaže da su ga dobili pa je pogriješila i vratila nazad ovog novog umjesto starog.
Pa kažem ja ok,valjda cete ga dobiti još?
Pa kaže da vjerovatno ne,jer imaju neko pravilo da ne vracaju više nazad kada su vec jednom poslali,ili tako nešto.
mogu samo reci grrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!
Sad se nadam da ce mi isseserin kupiti p ace mi poslati skupa sa onim stripovima koje sam izbidao kod njega.

ne to je sad doslo ko remitenda u srbiji.sad moras da vozis do beograda i nazad.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 21/08/2009 : 20:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
ili da se vratiš nazad u Sloveniju, gde ti je sada taj almanah na kioscima...valjda ubodeš još
jedan primjerak negdje...znam da je vani sve bolje ali ipak....spas u zadnji cas.

Go to Top of Page

vzagorv
Starting Member

17 Posts

Member since 05/08/2008

Posted - 21/08/2009 : 20:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send vzagorv a Private Message

[quote]Originally posted by 1Euro

Budi bez brige, u Sisku ih ima i El Ganco ce to riješiti.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12490 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 21/08/2009 : 23:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by teller

ili da se vratiš nazad u Sloveniju, gde ti je sada taj almanah na kioscima...valjda ubodeš još
jedan primjerak negdje...znam da je vani sve bolje ali ipak....spas u zadnji cas.

hm,stvarno,nisam pogledao jel ima kod nas haha.
Uopšte ne gledam kod nas na kioscima,jer znam da zaostajemo kod zagora extra pa onda ne znam kako stojimo sa tim almanasima,specialima,...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12490 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 21/08/2009 : 23:28:41  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by vzagorv

[quote]Originally posted by 1Euro

Budi bez brige, u Sisku ih ima i El Ganco ce to riješiti.

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 23/08/2009 : 15:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Ako Rubini crta ovaj almanah, shta na njemu radi Colombi, poshto vidim da je i on potpisan?
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 23/08/2009 : 16:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Pa Colombo je scenarista zajedno sa Cajellijem!!!Naime postoji scenarista koji se zove Maurizio Colombo i crtac koji se zove Cesare Colombi onaj sto je crtao prosli Almanah!!!Nadam se da ti je sad malo jasnije...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 23/08/2009 : 17:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Auh, pogreshno prochitah. My bad. :)
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/08/2009 : 19:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
prica 7/10 ponajbolji zagor u zadnje vrijeme
crtez 9/10 oooodlicno!
dodaci 2/10 kaaaaaatarstrofa!
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 24/08/2009 : 19:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Jebo dodatke,bitno je da je prica ok!!!

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2932 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 24/08/2009 : 21:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Stvarno, bilo bi bolje kada bi u potpunosti izbacili ove dodatke. Dakle samo strip.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 25/08/2009 : 01:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
quote:
Originally posted by djukak

Stvarno, bilo bi bolje kada bi u potpunosti izbacili ove dodatke. Dakle samo strip.

i da zbog toga smanje i cijenu.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 26/08/2009 : 16:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Rubini opravdao ocekivanja! Odlican!!!
kako stoje stvari na listi zagorovih crtaca?

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000