forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor 164
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/08/2009 : 12:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message
je došlo ovo danas vanka

welcome to the slim shady mecca rebecca -- huligani sa stripovi.com --
http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 10/08/2009 : 12:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
ne vjerujem,
jer Ponedjeljkom skoro pa nikad ništa novo ne dolazi na kiosk
znaci, sutra kad je i najavljen

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 10/08/2009 : 14:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
bio maloprije u snk i nisam ga vidio...

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 10/08/2009 : 14:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message
vrlovažno dan prije ili kasnije, prošli su dani kad sam za (novim) Zagorom trcao na trafiku

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......

Edited by - dnevni boravak on 10/08/2009 14:20:58
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/08/2009 : 16:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Pa, kad "Ludens" prestigne VC u redovnom izdanju, pitanje je koliko cu trcati na kiosk da kupim novog Zagora od VC
Go to Top of Page

mars1
New Member

207 Posts

Member since 07/12/2007

Posted - 10/08/2009 : 19:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mars1 a Private Message
Stiglo u SNK.
Go to Top of Page

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/08/2009 : 20:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message
ma covjek ne stigne kupiti ni broj prije kako ovo brzo izlazi bilo bi bolje da zagor ide ko i teks 1 broj u dva mjeseca tj 1 zagor mjesecno - 1 extra jedan mjesec i 1 reg drugi mjesec pa onda opet 1 extra u jedan mjesec pa 1 reg sljdeci mjesec

http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152

Edited by - Garrett on 10/08/2009 20:09:29
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/08/2009 : 22:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by mars1

Stiglo u SNK.

Taman na termin.
Go to Top of Page

MladenT
New Member

Croatia
260 Posts

Member since 16/10/2007

Posted - 11/08/2009 : 11:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit MladenT's Homepage  Send MladenT a Private Message
quote:
Originally posted by Garrett

ma covjek ne stigne kupiti ni broj prije kako ovo brzo izlazi bilo bi bolje da zagor ide ko i teks 1 broj u dva mjeseca tj 1 zagor mjesecno - 1 extra jedan mjesec i 1 reg drugi mjesec pa onda opet 1 extra u jedan mjesec pa 1 reg sljdeci mjesec

Svetogrdje. Trebao bi bar extra izlazit jos brze (svaka 2 tjedna) da nekak pohvatamo sve zaostatke.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/08/2009 : 11:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
naravno, Zagor dvotjedno, ko ne stigne kupit u 14 dana i nije pravi fan.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/08/2009 : 12:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message
ma nisam ja neki fan preveliki ali ipak sam jako nervozan ako ne stignem kupiti strip pa dode nastavak na kioske itd a što je previše je previše po jedan zagor na mjesec bi trebao ici barem po ljeti jebiga treba okolo ici piti sa prijateljima 3-4 puta na tjedan i svaki dan castiti sladoledom i sokom djevojke pa nije to lako, ostaneš kunta kinte, mislim da bi to trebalo uzeti u obzir po ljeti kada su troškovi veci pa ostane manje love za stripove.
npr bilo bi dobro da kroz godinu idu normalnim tempom zagori a npr od 6-9 mjeseca da idu po jedan. jer sad je došao broj 164 a ja nisam stigao kupiti 163

Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2509 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 11/08/2009 : 16:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message
Poredeci Zagorove naslovnice iz Ludensa i one iz VC.... Uf koja razlika! Bravo, samo nastavite...!!!!

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

zoemis
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/11/2008

Posted - 11/08/2009 : 18:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Send zoemis a Private Message
quote:
Originally posted by kasper

quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by kasper

Hm, losha -extreme dosadna - bez deshavanja epizoda.

IH SAD!

Pa jes. Koliko samo radnje ode na ono detence + na razbojnike koji i nisu razbojnici, preduge dijaloge (koji su tu samo zbog dijaloga). Ebem, li ga, naprzih se posle prvog nastavka, misljah da ce se povezati Antlantida, Mu, cudovista/zveri iz Vikinskih legendi i sta sve ne

Ja baš uživam u ovakvim (rijetkim) epizodama! Zar mora na svakoj stranici biti tucnjava, pucanje i bacanje sjekire u celo??? u ovoj epizodi sve tece super, npr. kada Zagor stiže do napuštenog imanja, legne spavati, probudi ga fijukanje vjetra, izade van, pogleda i vrati se unutra na spavanje, i poslije toga više se ništa ne dogodi te noci. Ili kada se pokušava sporazumjeti sa ljudima na koje je naišao, cak ima i malo crtackog talenta, iako kaže da nema. Ili kad djecak skriven ispod neke stijene pita se šta je sa Zagorom, a istovremeno Zagor po kiši i oluji prolazi pokraj njega ne primijetivši ga. Ovakvih scenarista (i crtaca) treba više!

Mjesta, mjestaaaaa!
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 14/08/2009 : 20:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Upravo sam procitao. Prica je fantasticna, a Boselli gradi radnju ko pravi šampion. Stvarno mu svaka cast. Prva tri broja ove price su maestralna, vidjet cemo kako ce se stvari razvijati u cetvrtoj.

No sikiriki
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 14/08/2009 : 21:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
quote:
Originally posted by Archy

Upravo sam procitao. Prica je fantasticna, a Boselli gradi radnju ko pravi šampion. Stvarno mu svaka cast. Prva tri broja ove price su maestralna, vidjet cemo kako ce se stvari razvijati u cetvrtoj.

Ocajno...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 14/08/2009 : 22:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message
quote:
Originally posted by Archy

Prva dva broja su ispresijecana refleksijama na prošlost zato mi nisu toliko dobri kao teci. Ovaj dio napokon rastura.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

stefa
New Member

Serbia
111 Posts

Member since 04/11/2007

Posted - 15/08/2009 : 11:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send stefa an ICQ Message  Send stefa a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Pa, kad "Ludens" prestigne VC u redovnom izdanju, pitanje je koliko cu trcati na kiosk da kupim novog Zagora od VC

Ja uopšte necu trcati, kupovacu Ludens izdanje. Ionako dugo razmišljam cega se odreci, a Vc IMA PREDNOST JER IDE ISPRED.

Stefanovic Igor
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 15/08/2009 : 13:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message
Na Ludensovom Bleku 25 najava za Zagor specijalca "Crni plamen"! Tromi, zašto nema najave ovdje na forumu??? Ulijenio si se, ha?!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 20/08/2009 : 16:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
jucer citam prva dva nastavka ''posljednju tulu'' i ''spuštanje u maelstrom'' vidim koja se to ekipa sve okupila oko zagora,dexter i yambo,honest yoe i ekipa,kralj i njegovi vikinzi,i kad su ih tako sve strpali,možda se moglo i za diging billa naci mjesto u ekipi da traži kakvo blago tamo po islandu.
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 20/08/2009 : 16:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Ma mogli su `ladno i pola ovih da izbace,ionako nista pametno nisu uradili sa njima!!!

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 20/08/2009 : 16:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
quote:
Originally posted by kandraks

Ma mogli su `ladno i pola ovih da izbace,ionako nista pametno nisu uradili sa njima!!!

išli su na to pošto su cetiri nastavka u pitanju da i ekipa bude veca.
usput gdje se sve honest joe pojavljuje
mislim da ga ima u zagor SD zmajevi gusari ili oko tih borjeva od 12 do 15, i kasnije na u tajna jednoroga i grenlanad i sad.
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 20/08/2009 : 17:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Koliko znam da se prvi put pojavljuje u broju 14 ,,Ratnici Gromovnika,, ostalo si pogodio bez greske!!!Bez obzira sto je epizoda u cetiri nastavka Boselli po meni nije dobro rasporedio ni pricu a ni junake u njoj...

Edited by - kandraks on 20/08/2009 17:04:44
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 20/08/2009 : 17:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
quote:
Originally posted by kandraks

Koliko znam da se prvi put pojavljuje u broju 14 ,,Ratnici Gromovnika,, ostalo si pogodio bez greske!!!Bez obzira sto je epizoda u cetiri nastavka Boselli po meni nije dobro rasporedio ni pricu a ni junake u njoj...

znaci da se nije pojavljivao u izdanjima zlatne serije.
meni nije loše izgledalo u prva dva nastavka.
samo što cu morati cekati još tri mjeseca da procitam do kraja
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 20/08/2009 : 17:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
quote:
Originally posted by zlatan bihac

znaci da se nije pojavljivao u izdanjima zlatne serije.
meni nije loše izgledalo u prva dva nastavka.
samo što cu morati cekati još tri mjeseca da procitam do kraja

Ma i meni su prva dva dijela odlicna ali kvalitet (bar po meni) rapidno opada u trecem a narocito u cetvrtom nastavku!!!Opet ponavljam da je u sustini prica imala odlican potencijal ali da je Boselli ipak malo pokvario cjelokupni utisak!!!

Go to Top of Page

Andrey
New Member

British Indian Ocean Territories
281 Posts

Member since 06/01/2009

Posted - 21/08/2009 : 20:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrey a Private Message
Meni je ova prica veliko razocarenje nakon procitana 3 broja i sumnjam da ce se nešto popraviti u zadnjem broju.Još je gore od Tajne Sumerana.Nemogu vjerovati kakav stil pisanja ovdje ima Boselli,mnogo price,prepuno glupih dijaloga i nelogicnosti.

Jedino što može proci je prvi broj(kao i u trodijelnoj tajni sumerana),ako naravno izuzmemo one glupe chicine dogodovštvine s vikinzima.Zadnja trecina prvog broja je dobra,a ddobra je i atmosfera maglovitog jutra na središnjem Islandu.
Sve mi je nekako neozbiljno,dosadno s onim djecakom Felixom i smiješnim vikinzima.
Posebice ona scena kada domace stanovništvo napada Zagora i ekipu da bi se nakon što cuju ime Hones Joa odmah "osvijestili" i postali najbolji i najposlušniji njihovi prijatelji.
Saznajemo još jednu stvar o Zagoru:on je izvrstan i precizan crtac.
Honest Joe i ekipa nakon 5 minuta vecere sa onim guvernerima i trgovcima okrecu ih na svoju stranu i još dobe na kredit cijelo spremište u trgovini.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000