Author |
Topic |
Garrett
Junior Member
Croatia
382 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 10/08/2009 : 12:19:46
|
ne vjerujem, jer Ponedjeljkom skoro pa nikad ništa novo ne dolazi na kiosk znaci, sutra kad je i najavljen |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 10/08/2009 : 14:11:58
|
bio maloprije u snk i nisam ga vidio... |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
dnevni boravak
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 10/08/2009 : 14:19:11
|
vrlovažno dan prije ili kasnije, prošli su dani kad sam za (novim) Zagorom trcao na trafiku |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
Edited by - dnevni boravak on 10/08/2009 14:20:58 |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
mars1
New Member
207 Posts
Member since 07/12/2007 |
|
Garrett
Junior Member
Croatia
382 Posts
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
MladenT
New Member
Croatia
260 Posts
Member since 16/10/2007 |
Posted - 11/08/2009 : 11:35:21
|
quote: Originally posted by Garrett
ma covjek ne stigne kupiti ni broj prije kako ovo brzo izlazi bilo bi bolje da zagor ide ko i teks 1 broj u dva mjeseca tj 1 zagor mjesecno - 1 extra jedan mjesec i 1 reg drugi mjesec pa onda opet 1 extra u jedan mjesec pa 1 reg sljdeci mjesec
Svetogrdje. Trebao bi bar extra izlazit jos brze (svaka 2 tjedna) da nekak pohvatamo sve zaostatke. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 11/08/2009 : 11:38:00
|
naravno, Zagor dvotjedno, ko ne stigne kupit u 14 dana i nije pravi fan. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Garrett
Junior Member
Croatia
382 Posts
Posted - 11/08/2009 : 12:25:19
|
ma nisam ja neki fan preveliki ali ipak sam jako nervozan ako ne stignem kupiti strip pa dode nastavak na kioske itd a što je previše je previše po jedan zagor na mjesec bi trebao ici barem po ljeti jebiga treba okolo ici piti sa prijateljima 3-4 puta na tjedan i svaki dan castiti sladoledom i sokom djevojke pa nije to lako, ostaneš kunta kinte, mislim da bi to trebalo uzeti u obzir po ljeti kada su troškovi veci pa ostane manje love za stripove. npr bilo bi dobro da kroz godinu idu normalnim tempom zagori a npr od 6-9 mjeseca da idu po jedan. jer sad je došao broj 164 a ja nisam stigao kupiti 163 |
welcome to the slim shady mecca rebecca -- huligani sa stripovi.com -- http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152 |
|
|
Tornadomaster
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2509 Posts
Member since 01/08/2009 |
Posted - 11/08/2009 : 16:35:27
|
Poredeci Zagorove naslovnice iz Ludensa i one iz VC.... Uf koja razlika! Bravo, samo nastavite...!!!! |
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože. |
|
|
zoemis
New Member
Croatia
118 Posts
Member since 24/11/2008 |
Posted - 11/08/2009 : 18:08:31
|
quote: Originally posted by kasper
quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by kasper
Hm, losha -extreme dosadna - bez deshavanja epizoda.
IH SAD!
Pa jes. Koliko samo radnje ode na ono detence + na razbojnike koji i nisu razbojnici, preduge dijaloge (koji su tu samo zbog dijaloga). Ebem, li ga, naprzih se posle prvog nastavka, misljah da ce se povezati Antlantida, Mu, cudovista/zveri iz Vikinskih legendi i sta sve ne
Ja baš uživam u ovakvim (rijetkim) epizodama! Zar mora na svakoj stranici biti tucnjava, pucanje i bacanje sjekire u celo??? u ovoj epizodi sve tece super, npr. kada Zagor stiže do napuštenog imanja, legne spavati, probudi ga fijukanje vjetra, izade van, pogleda i vrati se unutra na spavanje, i poslije toga više se ništa ne dogodi te noci. Ili kada se pokušava sporazumjeti sa ljudima na koje je naišao, cak ima i malo crtackog talenta, iako kaže da nema. Ili kad djecak skriven ispod neke stijene pita se šta je sa Zagorom, a istovremeno Zagor po kiši i oluji prolazi pokraj njega ne primijetivši ga. Ovakvih scenarista (i crtaca) treba više! |
Mjesta, mjestaaaaa! |
|
|
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 14/08/2009 : 20:58:22
|
Upravo sam procitao. Prica je fantasticna, a Boselli gradi radnju ko pravi šampion. Stvarno mu svaka cast. Prva tri broja ove price su maestralna, vidjet cemo kako ce se stvari razvijati u cetvrtoj. |
No sikiriki |
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 14/08/2009 : 21:10:33
|
quote: Originally posted by Archy
Upravo sam procitao. Prica je fantasticna, a Boselli gradi radnju ko pravi šampion. Stvarno mu svaka cast. Prva tri broja ove price su maestralna, vidjet cemo kako ce se stvari razvijati u cetvrtoj.
Ocajno... |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
dnevni boravak
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 14/08/2009 : 22:02:08
|
quote: Originally posted by Archy
Upravo sam procitao. Prica je fantasticna, a Boselli gradi radnju ko pravi šampion. Stvarno mu svaka cast. Prva tri broja ove price su maestralna, vidjet cemo kako ce se stvari razvijati u cetvrtoj.
Prva dva broja su ispresijecana refleksijama na prošlost zato mi nisu toliko dobri kao teci. Ovaj dio napokon rastura. |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
|
|
stefa
New Member
Serbia
111 Posts
Member since 04/11/2007 |
Posted - 15/08/2009 : 11:14:52
|
quote: Originally posted by ---dp---
Pa, kad "Ludens" prestigne VC u redovnom izdanju, pitanje je koliko cu trcati na kiosk da kupim novog Zagora od VC
Ja uopšte necu trcati, kupovacu Ludens izdanje. Ionako dugo razmišljam cega se odreci, a Vc IMA PREDNOST JER IDE ISPRED. |
Stefanovic Igor |
|
|
Hajo
Senior Member
1873 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 15/08/2009 : 13:48:04
|
Na Ludensovom Bleku 25 najava za Zagor specijalca "Crni plamen"! Tromi, zašto nema najave ovdje na forumu??? Ulijenio si se, ha?! |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 20/08/2009 : 16:32:04
|
jucer citam prva dva nastavka ''posljednju tulu'' i ''spuštanje u maelstrom'' vidim koja se to ekipa sve okupila oko zagora,dexter i yambo,honest yoe i ekipa,kralj i njegovi vikinzi,i kad su ih tako sve strpali,možda se moglo i za diging billa naci mjesto u ekipi da traži kakvo blago tamo po islandu. |
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Posted - 20/08/2009 : 16:47:16
|
Ma mogli su `ladno i pola ovih da izbace,ionako nista pametno nisu uradili sa njima!!! |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Posted - 20/08/2009 : 16:55:56
|
quote: Originally posted by kandraks
Ma mogli su `ladno i pola ovih da izbace,ionako nista pametno nisu uradili sa njima!!!
išli su na to pošto su cetiri nastavka u pitanju da i ekipa bude veca. usput gdje se sve honest joe pojavljuje mislim da ga ima u zagor SD zmajevi gusari ili oko tih borjeva od 12 do 15, i kasnije na u tajna jednoroga i grenlanad i sad. |
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Posted - 20/08/2009 : 17:04:11
|
Koliko znam da se prvi put pojavljuje u broju 14 ,,Ratnici Gromovnika,, ostalo si pogodio bez greske!!!Bez obzira sto je epizoda u cetiri nastavka Boselli po meni nije dobro rasporedio ni pricu a ni junake u njoj... |
Edited by - kandraks on 20/08/2009 17:04:44 |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Posted - 20/08/2009 : 17:08:04
|
quote: Originally posted by kandraks
Koliko znam da se prvi put pojavljuje u broju 14 ,,Ratnici Gromovnika,, ostalo si pogodio bez greske!!!Bez obzira sto je epizoda u cetiri nastavka Boselli po meni nije dobro rasporedio ni pricu a ni junake u njoj...
znaci da se nije pojavljivao u izdanjima zlatne serije. meni nije loše izgledalo u prva dva nastavka. samo što cu morati cekati još tri mjeseca da procitam do kraja |
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Posted - 20/08/2009 : 17:50:43
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
znaci da se nije pojavljivao u izdanjima zlatne serije. meni nije loše izgledalo u prva dva nastavka. samo što cu morati cekati još tri mjeseca da procitam do kraja
Ma i meni su prva dva dijela odlicna ali kvalitet (bar po meni) rapidno opada u trecem a narocito u cetvrtom nastavku!!!Opet ponavljam da je u sustini prica imala odlican potencijal ali da je Boselli ipak malo pokvario cjelokupni utisak!!! |
|
|
Andrey
New Member
British Indian Ocean Territories
281 Posts
Member since 06/01/2009 |
Posted - 21/08/2009 : 20:10:09
|
Meni je ova prica veliko razocarenje nakon procitana 3 broja i sumnjam da ce se nešto popraviti u zadnjem broju.Još je gore od Tajne Sumerana.Nemogu vjerovati kakav stil pisanja ovdje ima Boselli,mnogo price,prepuno glupih dijaloga i nelogicnosti.
Jedino što može proci je prvi broj(kao i u trodijelnoj tajni sumerana),ako naravno izuzmemo one glupe chicine dogodovštvine s vikinzima.Zadnja trecina prvog broja je dobra,a ddobra je i atmosfera maglovitog jutra na središnjem Islandu. Sve mi je nekako neozbiljno,dosadno s onim djecakom Felixom i smiješnim vikinzima. Posebice ona scena kada domace stanovništvo napada Zagora i ekipu da bi se nakon što cuju ime Hones Joa odmah "osvijestili" i postali najbolji i najposlušniji njihovi prijatelji. Saznajemo još jednu stvar o Zagoru:on je izvrstan i precizan crtac. Honest Joe i ekipa nakon 5 minuta vecere sa onim guvernerima i trgovcima okrecu ih na svoju stranu i još dobe na kredit cijelo spremište u trgovini. |
|
|
Topic |
|