Author |
Topic |
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 14/08/2009 : 15:41:30
|
Zanima me kakva je naklada stripova Kita Telera kod Van Gogha? Znamo da je kod Zagora 9000,osim Zagor Almanah 8000(jel zna netko zašto je almanah tiskan u 8000 a ne u 9000). A za Kita telera me zanima kolikšna je naklada i cijena za broj?
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 14/08/2009 : 17:31:20
|
zar se nitko još nije setio da bi pokupio svih 500 komada? Razmislite da se nade 2-4 osobe i pokupuju što više mogu od ovih 500 primjeraka-tako ce puno ljudi ostati bez svog primjerka pa ce morati da kupuju preko aukcija gdje ce biti veca cijena. Samo 500 komada za citavu bivšu jugu i to Kit Teller!!!!
|
|
|
Ignus
Senior Member
1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
Posted - 14/08/2009 : 17:55:01
|
quote: Originally posted by 1Euro
zar se nitko još nije setio da bi pokupio svih 500 komada? Razmislite da se nade 2-4 osobe i pokupuju što više mogu od ovih 500 primjeraka-tako ce puno ljudi ostati bez svog primjerka pa ce morati da kupuju preko aukcija gdje ce biti veca cijena. Samo 500 komada za citavu bivšu jugu i to Kit Teller!!!!
Kad bi netko otkupio cijelokupnu tiražu ( što je iznimno malo vjerojatno ) nakladnik bi vjerujem odmah išao sa reprintom |
Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu? |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 14/08/2009 : 18:04:02
|
quote: Originally posted by Ignus
Kad bi netko otkupio cijelokupnu tiražu ( što je iznimno malo vjerojatno ) nakladnik bi vjerujem odmah išao sa reprintom
Ne,to bi trebalo kupiti samo jedan broj.Recimo sada ce da dolaze bolje price od Kita Telera i recimo da neka prica koja se nastavlja u sledecem stripu,i vrlo je interesantna,...a mi onda pokupimo što više onog stripa kada izaže,onaj nastavak,...pa ce se ljudi frustrirati jer nece moci procitati kako je prica završila.Pa ce onda tražiti taj strip po aukcijama i tako,... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 14/08/2009 : 18:05:25
|
isto tako sigurno ima kolekcionara koji sakupljaju taj serijal pa ce ostati bez tog broj apa ce biti veoma zainteresirani da nabave taj broj. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 14/08/2009 : 19:42:45
|
Kit Teller, ako Bog da zdravlje deckima iz Van Gogha bit ce jedna od ljepših kolekcija... evo juce procito Killer Jim i sasvim je citljiv strip, vec su ove epizode puno bolje u odnosu na prve, a kad znamo da najbolje tek sljede...Ani cetri pištolja, Frenki Beleven,Zubati Bil,Chin Lao, Roza i Klareta-sve su to likovi koji jamce dobru zabavu, crtaci su odlicni,cak je Gamba tu 100%bolji nego kod Zagora....scenariji svakim brojem sve zanimljiviji....TELLER JE ZAKON, neki smo to vec odavno znali a neki ce to shvatit prekasno....žao mi za njih al hebi ga. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
|
stefa
New Member
Serbia
111 Posts
Member since 04/11/2007 |
Posted - 15/08/2009 : 11:09:06
|
quote: Originally posted by teller
Kit Teller, ako Bog da zdravlje deckima iz Van Gogha bit ce jedna od ljepših kolekcija... evo juce procito Killer Jim i sasvim je citljiv strip, vec su ove epizode puno bolje u odnosu na prve, a kad znamo da najbolje tek sljede...Ani cetri pištolja, Frenki Beleven,Zubati Bil,Chin Lao, Roza i Klareta-sve su to likovi koji jamce dobru zabavu, crtaci su odlicni,cak je Gamba tu 100%bolji nego kod Zagora....scenariji svakim brojem sve zanimljiviji....TELLER JE ZAKON, neki smo to vec odavno znali a neki ce to shvatit prekasno....žao mi za njih al hebi ga.
Niko nije ni rekao da je loš, ali ocigledno da je prilikom završetka serijala, polako ali sigurno pao u zaborav. Vremenom se ponovo pojavi neki fan posle evociranja uspomena i ponovo nas podseti |
Stefanovic Igor |
|
|
stefa
New Member
Serbia
111 Posts
Posted - 15/08/2009 : 11:09:46
|
isto tako sigurno ima kolekcionara koji sakupljaju taj serijal pa ce ostati bez tog broj apa ce biti veoma zainteresirani da nabave taj broj.
Ušao si u Kit Teler fazu! |
Stefanovic Igor |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 15/08/2009 : 11:17:56
|
quote: Originally posted by stefa
quote: TELLER JE ZAKON, neki smo to vec odavno znali a neki ce to shvatit prekasno....žao mi za njih al hebi ga.
Niko nije ni rekao da je loš, ali ocigledno da je prilikom završetka serijala, polako ali sigurno pao u zaborav. Vremenom se ponovo pojavi neki fan posle evociranja uspomena i ponovo nas podseti
I ti mene na nekog podsecas.Sve u svemu, srecan ti povratak...mislim, pocetak. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
stefa
New Member
Serbia
111 Posts
Posted - 15/08/2009 : 11:26:32
|
quote: Originally posted by Kit Carson
quote: Originally posted by stefa
quote: TELLER JE ZAKON, neki smo to vec odavno znali a neki ce to shvatit prekasno....žao mi za njih al hebi ga.
Niko nije ni rekao da je loš, ali ocigledno da je prilikom završetka serijala, polako ali sigurno pao u zaborav. Vremenom se ponovo pojavi neki fan posle evociranja uspomena i ponovo nas podseti
I ti mene na nekog podsecas.Sve u svemu, srecan ti povratak...mislim, pocetak.
Hvala na dobrodošlici! |
Stefanovic Igor |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 06/09/2009 : 20:44:50
|
zanima me, ako netko zna, koji je broj Malog Rendžera sada na kioscima u Hrvatskoj. Unaprijed hvala, vjecno zahvalan. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 06/09/2009 : 23:59:01
|
Kit Teller, ako Bog da zdravlje deckima iz Van Gogha bit ce jedna od ljepših kolekcija... evo juce procito Killer Jim i sasvim je citljiv strip, vec su ove epizode puno bolje u odnosu na prve, a kad znamo da najbolje tek sljede...Ani cetri pištolja, Frenki Beleven,Zubati Bil,Chin Lao, Roza i Klareta-sve su to likovi koji jamce dobru zabavu, crtaci su odlicni,cak je Gamba tu 100%bolji nego kod Zagora....scenariji svakim brojem sve zanimljiviji....TELLER JE ZAKON, neki smo to vec odavno znali a neki ce to shvatit prekasno....žao mi za njih al hebi ga.
Ja cu se truditi da skupim "Dnevnikovu" kolekciju malog rendzera, on mi je uz Mister Noa prioritet (Zagora ne racunam jer ga uglavnom imam). Meni je taj strip uvek bio medju omiljenijim |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 07/09/2009 : 11:23:52
|
quote: Originally posted by ---dp---
Ja cu se truditi da skupim "Dnevnikovu" kolekciju malog rendzera, on mi je uz Mister Noa prioritet (Zagora ne racunam jer ga uglavnom imam). Meni je taj strip uvek bio medju omiljenijim
|
|
|
|
Topic |
|