forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 naklada kita telera kod van Gogha
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/08/2009 : 15:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Zanima me kakva je naklada stripova Kita Telera kod Van Gogha?
Znamo da je kod Zagora 9000,osim Zagor Almanah 8000(jel zna netko zašto je almanah tiskan u 8000 a ne u 9000).
A za Kita telera me zanima kolikšna je naklada i cijena za broj?

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 14/08/2009 : 16:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
500 komada

zadnja tura 6 komada 204 kune...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/08/2009 : 17:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by kico

500 komada

zadnja tura 6 komada 204 kune...

hvala
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/08/2009 : 17:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
zar se nitko još nije setio da bi pokupio svih 500 komada?
Razmislite da se nade 2-4 osobe i pokupuju što više mogu od ovih 500 primjeraka-tako ce puno ljudi ostati bez svog primjerka pa ce morati da kupuju preko aukcija gdje ce biti veca cijena.
Samo 500 komada za citavu bivšu jugu i to Kit Teller!!!!
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 14/08/2009 : 17:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

Razmislite da se nade 2-4 osobe i pokupuju što više mogu od ovih 500 primjeraka-tako ce puno ljudi ostati bez svog primjerka pa ce morati da kupuju preko aukcija gdje ce biti veca cijena.

Kad bi netko otkupio cijelokupnu tiražu ( što je iznimno malo vjerojatno ) nakladnik bi vjerujem odmah išao sa reprintom

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/08/2009 : 18:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Ignus

quote:

Kad bi netko otkupio cijelokupnu tiražu ( što je iznimno malo vjerojatno ) nakladnik bi vjerujem odmah išao sa reprintom

Ne,to bi trebalo kupiti samo jedan broj.Recimo sada ce da dolaze bolje price od Kita Telera i recimo da neka prica koja se nastavlja u sledecem stripu,i vrlo je interesantna,...a mi onda pokupimo što više onog stripa kada izaže,onaj nastavak,...pa ce se ljudi frustrirati jer nece moci procitati kako je prica završila.Pa ce onda tražiti taj strip po aukcijama i tako,...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/08/2009 : 18:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
isto tako sigurno ima kolekcionara koji sakupljaju taj serijal pa ce ostati bez tog broj apa ce biti veoma zainteresirani da nabave taj broj.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/08/2009 : 18:22:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Stvarno me sve više i više oduševljavaš!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/08/2009 : 18:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Stvarno me sve više i više oduševljavaš!

da,tako djelujem na ljude
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/08/2009 : 19:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Kit Teller, ako Bog da zdravlje deckima iz Van Gogha bit ce jedna od ljepših kolekcija...
evo juce procito Killer Jim i sasvim je citljiv strip, vec su ove epizode puno bolje u odnosu
na prve, a kad znamo da najbolje tek sljede...Ani cetri pištolja, Frenki Beleven,Zubati Bil,Chin Lao, Roza i Klareta-sve su to likovi koji jamce dobru zabavu, crtaci su odlicni,cak je Gamba tu
100%bolji nego kod Zagora....scenariji svakim brojem sve zanimljiviji....TELLER JE ZAKON, neki
smo to vec odavno znali a neki ce to shvatit prekasno....žao mi za njih al hebi ga.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/08/2009 : 21:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
pa to i kažem,ajde da se dogovorimo koji broj cemo pokupovati?
Go to Top of Page

stefa
New Member

Serbia
111 Posts

Member since 04/11/2007

Posted - 15/08/2009 : 11:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Send stefa an ICQ Message  Send stefa a Private Message
quote:
Originally posted by teller

Kit Teller, ako Bog da zdravlje deckima iz Van Gogha bit ce jedna od ljepših kolekcija...
evo juce procito Killer Jim i sasvim je citljiv strip, vec su ove epizode puno bolje u odnosu
na prve, a kad znamo da najbolje tek sljede...Ani cetri pištolja, Frenki Beleven,Zubati Bil,Chin Lao, Roza i Klareta-sve su to likovi koji jamce dobru zabavu, crtaci su odlicni,cak je Gamba tu
100%bolji nego kod Zagora....scenariji svakim brojem sve zanimljiviji....TELLER JE ZAKON, neki
smo to vec odavno znali a neki ce to shvatit prekasno....žao mi za njih al hebi ga.

Niko nije ni rekao da je loš, ali ocigledno da je prilikom završetka serijala, polako ali sigurno pao u zaborav. Vremenom se ponovo pojavi neki fan posle evociranja uspomena i ponovo nas podseti

Stefanovic Igor
Go to Top of Page

stefa
New Member

Serbia
111 Posts

Member since 04/11/2007

Posted - 15/08/2009 : 11:09:46  Show Profile Show Extended Profile  Send stefa an ICQ Message  Send stefa a Private Message
quote:

isto tako sigurno ima kolekcionara koji sakupljaju taj serijal pa ce ostati bez tog broj apa ce biti veoma zainteresirani da nabave taj broj.

Ušao si u Kit Teler fazu!

Stefanovic Igor
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/08/2009 : 11:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by stefa

quote:
TELLER JE ZAKON, neki

Niko nije ni rekao da je loš, ali ocigledno da je prilikom završetka serijala, polako ali sigurno pao u zaborav. Vremenom se ponovo pojavi neki fan posle evociranja uspomena i ponovo nas podseti

I ti mene na nekog podsecas.Sve u svemu, srecan ti povratak...mislim, pocetak.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

stefa
New Member

Serbia
111 Posts

Member since 04/11/2007

Posted - 15/08/2009 : 11:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send stefa an ICQ Message  Send stefa a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by stefa

quote:
TELLER JE ZAKON, neki

I ti mene na nekog podsecas.Sve u svemu, srecan ti povratak...mislim, pocetak.

Hvala na dobrodošlici!

Stefanovic Igor
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/09/2009 : 20:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
zanima me, ako netko zna, koji je broj Malog Rendžera sada na kioscima u Hrvatskoj.
Unaprijed hvala, vjecno zahvalan.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 06/09/2009 : 23:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

Ja cu se truditi da skupim "Dnevnikovu" kolekciju malog rendzera, on mi je uz Mister Noa prioritet (Zagora ne racunam jer ga uglavnom imam). Meni je taj strip uvek bio medju omiljenijim
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 07/09/2009 : 11:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Ja cu se truditi da skupim "Dnevnikovu" kolekciju malog rendzera, on mi je uz Mister Noa prioritet (Zagora ne racunam jer ga uglavnom imam). Meni je taj strip uvek bio medju omiljenijim

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000