Author |
Topic |
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 27/09/2009 : 21:44:57
|
quote: Originally posted by Dado
I molio bih da mi se kaze gdje se puni onaj schweppes u Nisu...
Ja mogu samo da ti kazem gde se prazni. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 27/09/2009 : 21:50:59
|
quote: Originally posted by Kit Carson
I molio bih da mi se kaze gdje se puni onaj schweppes u Nisu...
Ja mogu samo da ti kazem gde se prazni.
A bogme pokazuje i neke posljedice koje nisu uobicajene u drugim djelovima svijeta kod konzumacije tog pica... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 27/09/2009 : 21:52:41
|
Ako se neki ne sjecaju tko je sve bio, neka mu pojasne na slikama za par dana kad dodju sebi...
Ja cu objasnim onima koji ne pamte,nista ne brini |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 27/09/2009 : 22:29:48
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ako se neki ne sjecaju tko je sve bio, neka mu pojasne na slikama za par dana kad dodju sebi...
Ja cu objasnim onima koji ne pamte,nista ne brini
Na tebe sam i mislio da ces da im pojasnis. |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 27/09/2009 : 23:25:21
|
quote: Originally posted by docA
Ma treba da te vide ljudi, sotono! Da vide jos puno zanimljivih momenata..otimao si mi pivo najmanje tri puta, na onoj pretposlednjoj fotografiji se nerviram upravo zbog toga..nevidjeno nasilje!
Pa bre znam da ne volis alkohol,pa da ne pijes na silu |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 27/09/2009 : 23:27:25
|
quote: Originally posted by docA
Ma treba da te vide ljudi, sotono! Da vide jos puno zanimljivih momenata..otimao si mi pivo najmanje tri puta, na onoj pretposlednjoj fotografiji se nerviram upravo zbog toga..nevidjeno nasilje!
Pa bre znam da ne volis alkohol,pa da ne pijes na silu
Ne! On voli alkohol, ali ga slabo podnosi. |
|
|
tulip
Starting Member
Croatia
67 Posts
Member since 21/03/2003 |
Posted - 28/09/2009 : 15:40:10
|
Hvala svima na prijemu i gostoprimstvu, posebno Texu i Carsonu na doceku i vožnji kroz Niš, stvarno nam je bilo jako dobro. Poseban pozdrav Nini i Leni. |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 28/09/2009 : 16:12:19
|
quote: Originally posted by tulip
Hvala svima na prijemu i gostoprimstvu, posebno Texu i Carsonu na doceku i vožnji kroz Niš, stvarno nam je bilo jako dobro. Poseban pozdrav Nini i Leni.
Hvala vama sto ste bili i nadam se reprizi Prenecu pozdrave. A bas cekamo da vidimo da nesto nismo zabrljali u onom delu sto nam nedostaje,tzv.crne rupe |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 28/09/2009 : 17:19:39
|
quote: Originally posted by tulip
Hvala svima na prijemu i gostoprimstvu, posebno Texu i Carsonu na doceku i vožnji kroz Niš, stvarno nam je bilo jako dobro. Poseban pozdrav Nini i Leni.
Hvala vama sto ste bili i nadam se reprizi Prenecu pozdrave. A bas cekamo da vidimo da nesto nismo zabrljali u onom delu sto nam nedostaje,tzv.crne rupe
Hvala vama sto ste bili i dodjite opet .Stvarno treba repriza bar zbog Texa da se i on necega seca. Mada i tad uspeh nije zagarantovan.
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 28/09/2009 : 18:21:42
|
Bloody hell! Kol'ko kompromitujuceg materijala na str.13! Bando schwepes-erska! Salu na stranu,bio je to dogadjaj za pamcenje!Prilikom upoznavanja onakve ekipe(mislim na sve koji su bili prisutni),oseti se neka svecanost koja je bila prisutna svo vreme i glavom su mi kruzile misli(koje je Doca prekidao stihom:"Volelaaa me jedna Vranjankaaa!"-tad sam i ja dizao ruke! ) kako iskazati kolika je to cast i zadovoljstvo biti deo onakvog skupa u "Biseru"(ne u onom gde je bila svadba ),ali za neka osecanja je tesko naci prave reci,pa sam se samo blazeno smeskao i uzivao u atmosferi.Ocigledno je bilo da je to ekipa koja siri prijateljstvo,ljubav prema stripu i onaj retki zacin koji daje ukus zivotu taman onoliko koliko je potrebno da ga opet volis punom snagom! (sto kenja ovaj Pajtos,ki da ga je ubila promaja po glave ono jutro dok je,dremajuci na klupe,cekao bus? ) I da ne zaboravim,svaka cast staroj gardi,Whiskey-u,koji se odlicno drzao sa omladinom i simpaticnoj Dini,koja se nije dala "uplasiti" brojnom razlikom u odnosu na muskarce nego je uzivala sa nama u druzenju(a ja na'vat'o gomilu informacija o Mafestu! )! I tako...zivi bili,pa ponovili...hi,hi,hi... |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 28/09/2009 : 18:28:45
|
quote: Originally posted by cronos six
poll u topicu sa pitanjem ko voli alkohol,a ko ga slabo podnosi na okupljanju u nisu?
Jes',stoli ga bojko,da kazem pa da mi se Tex i Doca naljute? |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 28/09/2009 : 19:13:52
|
quote: Originally posted by Pajtos
quote: Originally posted by cronos six
poll u topicu sa pitanjem ko voli alkohol,a ko ga slabo podnosi na okupljanju u nisu?
Jes',stoli ga bojko,da kazem pa da mi se Tex i Doca naljute?
|
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 28/09/2009 : 19:25:05
|
quote: Originally posted by Pajtos
Bloody hell! Kol'ko kompromitujuceg materijala na str.13! Bando schwepes-erska! Salu na stranu,bio je to dogadjaj za pamcenje!Prilikom upoznavanja onakve ekipe(mislim na sve koji su bili prisutni),oseti se neka svecanost koja je bila prisutna svo vreme i glavom su mi kruzile misli(koje je Doca prekidao stihom:"Volelaaa me jedna Vranjankaaa!"-tad sam i ja dizao ruke! ) kako iskazati kolika je to cast i zadovoljstvo biti deo onakvog skupa u "Biseru"(ne u onom gde je bila svadba ),ali za neka osecanja je tesko naci prave reci,pa sam se samo blazeno smeskao i uzivao u atmosferi.Ocigledno je bilo da je to ekipa koja siri prijateljstvo,ljubav prema stripu i onaj retki zacin koji daje ukus zivotu taman onoliko koliko je potrebno da ga opet volis punom snagom! (sto kenja ovaj Pajtos,ki da ga je ubila promaja po glave ono jutro dok je,dremajuci na klupe,cekao bus? ) I da ne zaboravim,svaka cast staroj gardi,Whiskey-u,koji se odlicno drzao sa omladinom i simpaticnoj Dini,koja se nije dala "uplasiti" brojnom razlikom u odnosu na muskarce nego je uzivala sa nama u druzenju(a ja na'vat'o gomilu informacija o Mafestu! )! I tako...zivi bili,pa ponovili...hi,hi,hi...
Pajtose, druže sve si ovo lepo napisao da se nema šta dodati Samo mi je žao što je vreme nekako kratko bilo i proletelo ko za cas Ali bice još prilika |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4651 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 28/09/2009 : 20:09:44
|
ej, neznam kako ste vi izdrzali dok ste cekali bus te noci/jutra, ali ja sam uspeo da zakasnim na bus u nedelju u 18:20 :D a stvarno mi nije bilo nista :)
znaci stvarno je bilo odlicno druzenje u jednoj pravoj juznjackoj birtiji sa pravim juznjacima ;0 gosti iz hrvatske su bili "blago" sokirani ali su se brzo navikli na efekte Svepsa - bitter grape! odlicna, odlicna ekipa, da ne nabrajam redom, ali stvarno mi je drago da sam vas upoznao! jadna dina, verujem da je prezivela zahvaljujuci onim silnim ruzama koje je izdobijala od svih tih dzentlmena :D i naravno, zahvaljujem galantnim gostima koji su svima poklonili prigodne poklone u vidu stripa :) |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 28/09/2009 : 20:40:12
|
@ Barker
Pa docA, cronos, Pajtos i ja završismo u 04:50 casa u autobus za Skopje Nas trojica se istovarismo u Leskovac, a docA nastavi dalje za Vranje, dobro je da je tu i sišo, jer je moglo lako da završi na zadnju stanicu Skopje koliko je bio pod dejstvom onog napitka iz šveps ambalaže |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4651 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47177 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 28/09/2009 : 21:23:49
|
5.zabranjen sweps i cocta svima osim gostima iz hrvatske. [/quote]
ovima pogotovo. kakav je to nacin proc toliko kilometri pa se ne izopijat?? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 28/09/2009 : 21:36:00
|
quote: Originally posted by Barker
mora da je to bila jedna divna voznja. posebno za ostale putnike u busu :P :D
Verovao ili ne bilo je samo cetiri mesta u celom autobusu, možda još jedno, inace putnici su bili mirni, a i mi smo |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts