forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Promocija MaFesta u Niš - preziveli javite se
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/09/2009 : 21:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

I molio bih da mi se kaze gdje se puni onaj schweppes u Nisu...

Ja mogu samo da ti kazem gde se prazni.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/09/2009 : 21:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

I molio bih da mi se kaze gdje se puni onaj schweppes u Nisu...

Ja mogu samo da ti kazem gde se prazni.

A bogme pokazuje i neke posljedice koje nisu uobicajene u drugim djelovima svijeta kod konzumacije tog pica...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/09/2009 : 21:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Ako se neki ne sjecaju tko je sve bio, neka mu pojasne na slikama za par dana kad dodju sebi...

Ja cu objasnim onima koji ne pamte,nista ne brini
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/09/2009 : 22:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Ako se neki ne sjecaju tko je sve bio, neka mu pojasne na slikama za par dana kad dodju sebi...

Ja cu objasnim onima koji ne pamte,nista ne brini

Na tebe sam i mislio da ces da im pojasnis.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/09/2009 : 22:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Samo da on sklopi mozaik.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/09/2009 : 22:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Samo da on sklopi mozaik.

Ti i docA ce mi pomognete
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/09/2009 : 23:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by docA

Ma treba da te vide ljudi, sotono! Da vide jos puno zanimljivih momenata..otimao si mi pivo najmanje tri puta, na onoj pretposlednjoj fotografiji se nerviram upravo zbog toga..nevidjeno nasilje!

Pa bre znam da ne volis alkohol,pa da ne pijes na silu
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 27/09/2009 : 23:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by docA

Ma treba da te vide ljudi, sotono! Da vide jos puno zanimljivih momenata..otimao si mi pivo najmanje tri puta, na onoj pretposlednjoj fotografiji se nerviram upravo zbog toga..nevidjeno nasilje!

Pa bre znam da ne volis alkohol,pa da ne pijes na silu

Ne! On voli alkohol, ali ga slabo podnosi.

Go to Top of Page

tulip
Starting Member

Croatia
67 Posts

Member since 21/03/2003

Posted - 28/09/2009 : 15:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tulip a Private Message
Hvala svima na prijemu i gostoprimstvu, posebno Texu i Carsonu na doceku i vožnji kroz Niš, stvarno nam je bilo jako dobro. Poseban pozdrav Nini i Leni.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/09/2009 : 15:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
poll u topicu sa pitanjem ko voli alkohol,a ko ga slabo podnosi na okupljanju u nisu?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/09/2009 : 16:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by tulip

Hvala svima na prijemu i gostoprimstvu, posebno Texu i Carsonu na doceku i vožnji kroz Niš, stvarno nam je bilo jako dobro. Poseban pozdrav Nini i Leni.

Hvala vama sto ste bili i nadam se reprizi
Prenecu pozdrave.
A bas cekamo da vidimo da nesto nismo zabrljali u onom delu sto nam nedostaje,tzv.crne rupe
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 28/09/2009 : 17:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by tulip

Hvala vama sto ste bili i nadam se reprizi
Prenecu pozdrave.
A bas cekamo da vidimo da nesto nismo zabrljali u onom delu sto nam nedostaje,tzv.crne rupe

Hvala vama sto ste bili i dodjite opet .Stvarno treba repriza bar zbog Texa da se i on necega seca. Mada i tad uspeh nije zagarantovan.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/09/2009 : 17:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

.Stvarno treba repriza bar zbog Texa da se i on necega seca.

Necega se i secam
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 28/09/2009 : 18:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Bloody hell! Kol'ko kompromitujuceg materijala na str.13! Bando schwepes-erska! Salu na stranu,bio je to dogadjaj za pamcenje!Prilikom upoznavanja onakve ekipe(mislim na sve koji su bili prisutni),oseti se neka svecanost koja je bila prisutna svo vreme i glavom su mi kruzile misli(koje je Doca prekidao stihom:"Volelaaa me jedna Vranjankaaa!"-tad sam i ja dizao ruke! ) kako iskazati kolika je to cast i zadovoljstvo biti deo onakvog skupa u "Biseru"(ne u onom gde je bila svadba ),ali za neka osecanja je tesko naci prave reci,pa sam se samo blazeno smeskao i uzivao u atmosferi.Ocigledno je bilo da je to ekipa koja siri prijateljstvo,ljubav prema stripu i onaj retki zacin koji daje ukus zivotu taman onoliko koliko je potrebno da ga opet volis punom snagom! (sto kenja ovaj Pajtos,ki da ga je ubila promaja po glave ono jutro dok je,dremajuci na klupe,cekao bus? ) I da ne zaboravim,svaka cast staroj gardi,Whiskey-u,koji se odlicno drzao sa omladinom i simpaticnoj Dini,koja se nije dala "uplasiti" brojnom razlikom u odnosu na muskarce nego je uzivala sa nama u druzenju(a ja na'vat'o gomilu informacija o Mafestu! )! I tako...zivi bili,pa ponovili...hi,hi,hi...
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 28/09/2009 : 18:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

poll u topicu sa pitanjem ko voli alkohol,a ko ga slabo podnosi na okupljanju u nisu?

Jes',stoli ga bojko,da kazem pa da mi se Tex i Doca naljute?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 28/09/2009 : 19:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by cronos six

Jes',stoli ga bojko,da kazem pa da mi se Tex i Doca naljute?

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 28/09/2009 : 19:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Bloody hell! Kol'ko kompromitujuceg materijala na str.13! Bando schwepes-erska! Salu na stranu,bio je to dogadjaj za pamcenje!Prilikom upoznavanja onakve ekipe(mislim na sve koji su bili prisutni),oseti se neka svecanost koja je bila prisutna svo vreme i glavom su mi kruzile misli(koje je Doca prekidao stihom:"Volelaaa me jedna Vranjankaaa!"-tad sam i ja dizao ruke! ) kako iskazati kolika je to cast i zadovoljstvo biti deo onakvog skupa u "Biseru"(ne u onom gde je bila svadba ),ali za neka osecanja je tesko naci prave reci,pa sam se samo blazeno smeskao i uzivao u atmosferi.Ocigledno je bilo da je to ekipa koja siri prijateljstvo,ljubav prema stripu i onaj retki zacin koji daje ukus zivotu taman onoliko koliko je potrebno da ga opet volis punom snagom! (sto kenja ovaj Pajtos,ki da ga je ubila promaja po glave ono jutro dok je,dremajuci na klupe,cekao bus? ) I da ne zaboravim,svaka cast staroj gardi,Whiskey-u,koji se odlicno drzao sa omladinom i simpaticnoj Dini,koja se nije dala "uplasiti" brojnom razlikom u odnosu na muskarce nego je uzivala sa nama u druzenju(a ja na'vat'o gomilu informacija o Mafestu! )! I tako...zivi bili,pa ponovili...hi,hi,hi...

Pajtose, druže sve si ovo lepo napisao da se nema šta dodati Samo mi je žao što je vreme nekako kratko bilo i proletelo ko za cas Ali bice još prilika
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4651 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 28/09/2009 : 20:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
ej, neznam kako ste vi izdrzali dok ste cekali bus te noci/jutra, ali ja sam uspeo da zakasnim na bus u nedelju u 18:20 :D a stvarno mi nije bilo nista :)

znaci stvarno je bilo odlicno druzenje u jednoj pravoj juznjackoj birtiji sa pravim juznjacima ;0 gosti iz hrvatske su bili "blago" sokirani ali su se brzo navikli na efekte Svepsa - bitter grape!
odlicna, odlicna ekipa, da ne nabrajam redom, ali stvarno mi je drago da sam vas upoznao!
jadna dina, verujem da je prezivela zahvaljujuci onim silnim ruzama koje je izdobijala od svih tih dzentlmena :D
i naravno, zahvaljujem galantnim gostima koji su svima poklonili prigodne poklone u vidu stripa :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 28/09/2009 : 20:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
@ Barker

Pa docA, cronos, Pajtos i ja završismo u 04:50 casa u autobus za Skopje Nas trojica se istovarismo u Leskovac, a docA nastavi dalje za Vranje, dobro je da je tu i sišo, jer je moglo lako da završi na zadnju stanicu Skopje koliko je bio pod dejstvom onog napitka iz šveps ambalaže
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4651 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 28/09/2009 : 20:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
mora da je to bila jedna divna voznja. posebno za ostale putnike u busu :P :D

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47177 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/09/2009 : 21:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

5.zabranjen sweps i cocta svima osim gostima iz hrvatske.
[/quote]

ovima pogotovo.
kakav je to nacin proc toliko kilometri pa se ne izopijat??

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 28/09/2009 : 21:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by Barker

mora da je to bila jedna divna voznja. posebno za ostale putnike u busu :P :D

Verovao ili ne bilo je samo cetiri mesta u celom autobusu, možda još jedno, inace putnici su bili mirni, a i mi smo
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/09/2009 : 21:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
u autobusu je isparavao miris swepsa,a ja sam bio na zadnjem sedistu da izbegnem taj gazirani opijat.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 28/09/2009 : 21:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Bre samo mi komentarisemo, gosti se ne izjasnjavaju. DocO, ti li gi naplasi

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/09/2009 : 21:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

Bre samo mi komentarisemo, gosti se ne izjasnjavaju. DocO, ti li gi naplasi

ko plasi gosti podhitno da mu se izbrise slika sa okupljanja.
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000