forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Promocija MaFesta u Niš - preziveli javite se
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 28/09/2009 : 21:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
Procitao sam "Krvne veze", odlican album, prica i crtež fenomenalini Još jednom hvala na poklonu Gastonu i Dadi
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 28/09/2009 : 21:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

quote:
Originally posted by Kit Carson

Bre samo mi komentarisemo, gosti se ne izjasnjavaju. DocO, ti li gi naplasi

ko plasi gosti podhitno da mu se izbrise slika sa okupljanja.

Misliš da se izbace slike s' Jelenka
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/09/2009 : 21:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Procitao sam "Krvne veze", odlican album, prica i crtež fenomenalini Još jednom hvala na poklonu Gastonu i Dadi

i ja procitao-odlicno,pa herman je to.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/09/2009 : 21:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

quote:

quote:

Bre samo mi komentarisemo, gosti se ne izjasnjavaju. DocO, ti li gi naplasi

ko plasi gosti podhitno da mu se izbrise slika sa okupljanja.

Misliš da se izbace slike s' Jelenka

ko je pa sad taj jelenko?
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 28/09/2009 : 21:52:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
@ cronos six

Kako koji, pa ovaj, vidi mu rogove

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/09/2009 : 21:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

@ cronos six

Kako koji, pa ovaj, vidi mu rogove

a mislis na jelen pivo.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 28/09/2009 : 21:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:

a mislis na jelen pivo.

Pa naravno, nisi možda pomislio na docAu, pa on pije šveps

EDIT: Ma kad malo bolje pogledam, šta radi ovaj alafako tamo u pozadini

Edited by - Bruce Springsteen on 28/09/2009 21:58:59
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 28/09/2009 : 22:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
@ Bruce

Ma manite vise da turate ovog vampira, dajte slike od nas lepi.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 28/09/2009 : 22:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:

@ Bruce

Ma manite vise da turate ovog vampira, dajte slike od nas lepi.

Za lepše slike zadužen je bio Malicius, samo je veliki poso da se sve to namontira

EDIT: Samo ne bi voleo da budem u kožu one dvojice oženjenih, ako se stavi onaj momacki materijal

Edited by - Bruce Springsteen on 28/09/2009 22:19:03
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 28/09/2009 : 22:19:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
par dojmova nakon pregledanog materijala

1. definitivno najtreznija osoba te takoder jedini koji je uspio sacuvati dignitet tog velicanstvenog druženja jest drug : Wiler, Tex Wiler
ko drukcije kaže taj klevece i laže

2. banda hrvatska: jer dok se braca srbi rasplesali i raspevali ovi udri po spizi ( vidi jedinu priloženu sliku na kojoj je meza i prebrojte krvna zrnca prisutnima na istoj)

3 što bi dao da sam bio tamo
i što bi me bilo po stolovima
a i ispod

pozdrav svima

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

sai
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 24/10/2008

Posted - 28/09/2009 : 22:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit sai's Homepage  Send sai a Private Message
Neki su promovisali Mafest a pojedinci{citaj:doca) jelen pivo... :))))

Što rece Toninho,šta bi dao da sam bio tamo,slike govore više od reci...

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 28/09/2009 : 22:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

1. definitivno najtreznija osoba te takoder jedini koji je uspio sacuvati dignitet tog velicanstvenog druženja jest drug : Wiler, Tex Wiler

2. banda hrvatska: jer dok se braca srbi rasplesali i raspevali ovi udri po spizi ( vidi jedinu priloženu sliku na kojoj je meza i prebrojte krvna zrnca prisutnima na istoj)

a i ispod

pozdrav svima

1. To je apsolutno tacno. On se do kafane skoro otreznio.
2. Oko kamere nije zabelezilo dok je Dado pevao pesme Halida Beslica.Mozda tu izvade stvari ostale slike.
3. Takvi ljudi su uvek dobrodosli, bez obzira po stolu ili ispod, cak pozeljna druga varijanta.Sto li mi se javlja Kico?!

Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 28/09/2009 : 23:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message
Nisam ni sumnjao da ce vam biti odlicno, bemu šta mi je krivo da nisam bio tamo

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 28/09/2009 : 23:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
ovako,da i ja kazem koju rec.
Fenomenalno je bilo,moje misljenje o svakom:
*Karson-no coment,legenda(nemoj da si dizes cenu zbog ovo :-)))
*docA-Njemu zelim sve najbolje u zivotu pesmom "Ostani sweppser do kraja [:-)]
*cronos-Iskidao sam kicmu vukuci njegovih 30-tak libelus izdanja,obecao gajbu sweppsa za to [:-)]
*bruce springsteen-covek presao pola srbije u jednom danu da bi stigao na vreme.Kapa dole
*tex-legenda br2,mada celo vece pokusava covek da me smuva(usled nedostatka koncentraCIJE I MANJKA ZENA U KAFANI :-)))
*PAJTOS-Likcina,naveci zajebant na forumu
*rocco 21-zao mi ga je,vozio pa je pio sok od borovnice [:-(].Pozdrav za njega,bice drugih prilika za neka egzoticnija pica (npr.Sweppes)
*Gaston.-Auu,to je lik od coveka.Hvala mu na poklonu,i informacijama o Makarskoj.
PS:NE KOMUNICIRAJTE S'NJIM PREKO PM-a :-)
*Dado-svaka cast coveku na apetitu,nadam se da je nas rostilj bio po volji [:-)]
*Ostali Dade:Nisam siguran da li vidim duplo ili troduplo ali cini mi se da je bilo josh nekoliko njih [:-)].Super likovi,ama svi do jednog.
*Malicius-sve nas ozrachi s' onaj laptop(by pajtos ) [:-)]
*dina-spoj lepote i pameti.Retko se to vidja.
*barker-Covek koji ima najbolji posao na svetu:DEGUSTATOR SKOPSKOG PIVA.Van toga jedna likcina koja zavredjuje paznju svojom inteligencijom i izgledom(eeej,on ima 38godina,a izgleda ko da ima 25).Vecno mlad,poput Mister Noa :-))))
*raspucin-covek ne samo da poklanja stripove kao konfete,vec obozava da vozi bez vozacke :-))))
Odusevljen sam covekom,za svaku preporuku je
Ostali-kad se setim ko je josh bio,josh uvek sam mamuran (slavio se upis druge godine na faksu)

Jos jednom hvala libelusu na poklonima (i na posveti [;-)],s nadam da se vidimo sto skorije.Pozdrav od Elfaka

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/09/2009 : 23:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

a i ispod

pozdrav svima

Jedino mi je bilo cudno kad sam doso sutra u hotel da se pozdravimo pred put sto su mi svi postavljali slicna pitanja uz zabrinute face.
Kako si? Jesi li dobro? Kako ti je ?

A to sto sam se uspavao na patosu je zbog kicme,rekli mi lekari ravna podloga a dusek na krevetru mekan(ili mozda popusti pod tezinom)

Dogodine obavezno s ekipom u Nis
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/09/2009 : 23:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

*tex-legenda br2,mada celo vece pokusava covek da me smuva(usled nedostatka koncentraCIJE I MANJKA ZENA U KAFANI :-)))

Koja ti bese plavusa ili crnka?
Ne mogu ni ja bas sve da upamtim.
P.S. Malicius,ne postavljaj kompromitujuci materijal
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 28/09/2009 : 23:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by PAJDO

Na greskama se uci!
Sledece godine.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 28/09/2009 : 23:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by elfak nish

Koja ti bese plavusa ili crnka?
Ne mogu ni ja bas sve da upamtim.
P.S. Malicius,ne postavljaj kompromitujuci materijal

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/09/2009 : 01:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Ma, bilo je NENADJEBIVO!!!

Prijatelji, hvala vam svima na sjajnome gostoprimstvu! Premda jako puno ljudi nismo nikad prije vidjeli, osjecali smo se kao da se znamo sto godina i kao da smo kod kuce! Eh, kako je lijepo kad su ljudi u stvarnosti isto ono sto su i na forumu...

A sad, nakon cjelodnevne voznje jucer i hvatanja zaostataka na poslu (+ trening), evo da i ja kazem par rijeci... Veliko hvala ide prije svih Texu i Kitu jer su oni sve ovo pokrenuli i pozvali nas otvorena srca u Nis. Iskreno, njihova zajebancija, gostoprimstvo, ljubaznost i srdacnost ostavili su nas sve od reda bez teksta! Vjerujte, rijecima se to ne da opisati! Mozda je najbolji komentar na sve dao Dado-dugapuska kad je rekao u nedjelju ujutro da se nije u zadnjih nekoliko godina nasmijao kao u zadnja dva-tri dana. Eto, sad znate kako nam je bilo i kako smo se osjecali. Vjerujte, nadamo se da cemo dobiti priliku za uzvrat na MaFestu jer ovo sto ste vi napravili ne moze se zaboraviti!

Uz njih dvojicu, veliko hvala i kapa do poda ide i citavoj ostaloj ekipi! Osim Nislija, mnogi su dosli i iz poprilicno dalekih krajeva, a svi su nas odreda fascinirali! Nema tu glumatanja, izdrkavanja, preseravanja i sta ti ja znam cega, nego samo cisto i iskreno druzenje koje zasluzuje samo i iskljucivo jedan veliki i duboki naklon! Ljudi, svaka vam dala!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/09/2009 : 02:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Sto se interesantnih detalja tice, bogme, bilo ih je poprilicno...

Tesko da se sve moze ispricati, ali evo nekoliko zanimljivih:

- Za sve vas koji zelite obici EI Nis - samo se javite Carsonu. On je strucnjak za sve resurse koji su vezani za tu nekada poznatu tvrtku.
- Ako itko s foruma treba turistickog vodica, od srca mu preporucam Texa! Naime, vidjevsi kako poznaje svoj grad shvatili smo da mu je on postao premali i da mu sada treba neki veci izazov kao npr. Pariz ili Moskva. Bilo je fascinantno s kakvom nas je lakocom i hitrinom vodio kroz Nis! Naime, onih 3 km koliko smo trebali do hotela prelazili smo samo 45 minuta, a putevi koje je odabrao bili su prohodni, cisti, siroki i bez iti jednog pjesaka ili auta na njima.
- Hvala Texu, doci i Cronosu na lekciji kako se bare djevojke. Bilo je doista impresivno!
- Onaj tko kaze da se ne moze popiti 5 velikih piva u 15 minuta - laze! Naravno, popilo bi se to i prije, ali konobar je morao trknuti "u pivara" po zalihe.
- Normativ rostilja po osobi u Nisu je 2 kg. Nikad u zivotu nisam bolji jeo!
- Iskreno zelim da lt data uspije u svome naumu i pokrene striparnicu u Nis!
- Tex je zbog slabog rezultata pri konzumiranja alkohola na proslome okupljanju u BGu morao u kvalifikacije u Nisu. Pitajte Carsona kako je prosao.
- Zene u Nisu su predivne! Steta sto ovi nasi slobodni nisu niti stigli ista pokusati od onih kondora i orlova iz Nis! Jebote, gdje oni prodju tu trava ne raste!
- Niska vatrena voda uopce nije vatrena. To je cisti kerozin! Od njega letite jako visoko i jedina steta je sto nemate pojma gdje cete zavrsiti...
- Bruce, Pajtos, Barker, Raspucin, Elfak (a i svi ostali s kojima sam, nazalost, manje komunicirao) su sjajni! Bilo je impresivno za vidjeti kako je Raspucin rijesio svoj problem vezano za neposjedovanje vozacke. Naime, covjek se jednostavno rijesio i prometne tako da ce ga pandur - ako ga zaustavi - bez problema pustiti jer - svi znamo - dva minusa daju plus. S Barkerom smo dogovorili dolazak na MaFest 2010. (dolazi s Acom Sotirovskim kojega ovom prilikom od srca pozdravljam!), a nadam se da ce se i ostali odvaziti na taj, ipak ne toliko daleki put.

Na kraju, bilo je ipresivno za vidjeti kako odredjeni forumasi (necemo ih sad imenovati) i u totalnome deliriju znaju razlikovati pivo koje stalno piju od npr. piva i mineralne, ili od kombinacije bijelog vina, piva i mineralne.

Ima toga jos, ali o tom - potom!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 29/09/2009 : 02:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message
quote:

quote:

Na greskama se uci!
Sledece godine.

Nisu greške u pitanju brate, nego posao
Nadam se da se vidimo u Makarskoj...

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/09/2009 : 03:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

quote:

quote:

Na greskama se uci!
Sledece godine.

Nisu greške u pitanju brate, nego posao
Nadam se da se vidimo u Makarskoj...

Dace Bog!

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/09/2009 : 08:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Komentar moje zene - "Moras li da pratis 2 dana forum da vidis kako si se proveo?"
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 29/09/2009 : 08:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

Komentar moje zene - "Moras li da pratis 2 dana forum da vidis kako si se proveo?"

to proveravas ima li gi one 2 slike,al bata na vreme to izbrisao?
j.b.g meni zena mnogo radoznala,al pa nije u toku,i prosto joj objasnim da su to sve gosti iz hrvatske.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/09/2009 : 09:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

quote:

to proveravas ima li gi one 2 slike,al bata na vreme to izbrisao?
j.b.g meni zena mnogo radoznala,al pa nije u toku,i prosto joj objasnim da su to sve gosti iz hrvatske.

Meni se cinilo da pricaju kineski,nista gi nisam razumeo
Koje slike,ne znam ja ni za kakve slike?
To samo ako neko nesto montira
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000