Author |
Topic |
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 02/10/2009 : 19:50:40
|
Elettrine informacije o smještaju: you may have a nice accomodation at Giaciglio. Let me know more details so we can book for you, it is very nice and cheap. |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 10/11/2009 : 13:04:09
|
Neformalna grupa gradana, strip entuzijasta, okupljena pod nazivom Stripopeka Inicijativa, poklanja danas kolekciju strip albuma Biblioteci Sarajeva. U proteklih šest mjeseci uz svesrdnu pomoc fondacije Schuller Helfen Leben organizovali smo školu stripa „KAPOW!“ za potrebe koje je oformljena i biblioteka strip albuma i prirucnika kako crtati stripove. Po završetku škole stripa, ovu kolekciju strip albuma odlucili smo pokloniti Biblioteci Sarajeva.
Više na: http://wp.me/p2KZt-e3 |
|
|
J.Stickman
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
377 Posts
Member since 28/10/2009 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 11/11/2009 : 16:02:10
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
quote: Originally posted by I like girlz
svaka cast!
Možda se i ti uclaniš u biblioteku, a?
uclanjen sam ja u univerzitetsku, ali nisam baš cest gost
kaš mova da se u cugeraj zadamo? |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 12/11/2009 : 19:49:34
|
Stripopeka Inicijativa, neformalna družba BH strip crtaca i citaca stripova, u sklopu manifestacije “Ulicom Bišca ‘09” organizuje izložbu BH strip autora u Bihacu. Nakon sjajnog uspjeha Izložbe u Mostaru, u OKC Abraševic, Stripopeka Inicijativa predstavlja radove publici u Bihacu izložbom u Kulturnom Centru Bihac, u periodu od 21. do 28. novembra/studenog 2009.
Više na: http://wp.me/p2KZt-ek |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 13/11/2009 : 21:58:06
|
Šta bi ti htio? Zagora?
Emire,brkajlijo,daj malo smiri loptu.Na jedno sasvim normalno pitanje odgovaraš sa provokacijom.Inace,moram ti reci,upao si mi u oci sa nekim svojim postovima na forumu,zajedno i sa ovim gore spomenutim, preko kojih mogu zakljuciti samo da si odvec isfrustriran decko. |
Wtf?
|
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 13/11/2009 : 22:13:18
|
Elvire, mrkajlijo (ne znam je li to prava rijec), šta tebe boli kurac šta ja pišem po ovom ili bilo kojem drugom forumu i šta ti imaš mene da pratiš i zakljucuješ? Živi svoj život, odjebi od mene. S druge strane, ako bihac-una ne može da skonta iz obicne obavjesti za medije (i dvadesetak slicnih vijesti na stripopeka.com samo u zadnjih godinu dana) o cemu se tu radi, i fraza "izložba bh. strip autora u Bihacu" u prvoj recenici te obavijesti njemu ne govori dovoljno jasno da se radi o izložbi bh. strip crtaca, i to u Bihacu, šta onda drugo da kažem nego da pitam šta bi on? |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 13/11/2009 : 22:21:35
|
Elvire, mrkajlijo (ne znam je li to prava rijec), šta tebe boli kurac šta ja pišem po ovom ili bilo kojem drugom forumu i šta ti imaš mene da pratiš i zakljucuješ? Živi svoj život, odjebi od mene. S druge strane, ako bihac-una ne može da skonta iz obicne obavjesti za medije (i dvadesetak slicnih vijesti na stripopeka.com samo u zadnjih godinu dana) o cemu se tu radi, i fraza "izložba bh. strip autora u Bihacu" u prvoj recenici te obavijesti njemu ne govori dovoljno jasno da se radi o izložbi bh. strip crtaca, i to u Bihacu, šta onda drugo da kažem nego da pitam šta bi on?
Još jedan dokaz za moju tezu,zbog tog nacina izražavanja si mi i zapeo za oko,ne dao bog da te pratim ili šta,ali ne više,jer ideš na ignore.Jadno,brkajlijo,prilicno jadno...
|
Wtf?
|
Edited by - bagi on 13/11/2009 22:22:37 |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 13/11/2009 : 22:24:44
|
@Emir Pasanovic Daj mi odgovori jesam li ja tebe pitao mozda ovako: Emire Pasanovicu dali su samo BiH strip autori prisutni ili??? Mislim da nisam,koliko mi se cini Znaci,nije potrebno da clanu "bagi"objasnjavas kako si morao nesto mi tako odgovoriti jer ja nisam skuzio neke stvari Odgovaras a nisi u sustini ni imao na sto da odgovoris,jer te nisam nista ni pitao Pitao sam siru javnost,znaci sviju na ovom forumu a ne tebe Emire Pasanovicu,tako da nemas prava da se tako obracas prema meni i mojoj licnosti,i to sa takvom dozom arogantnosti(bez potrebe) |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 13/11/2009 : 22:24:52
|
Psihologija ti nije jaca strana cim se tako lako predaješ. Ja cu tebi reci da do sada ti meni nisi nijednom "zapao za oko" i apsolutno mi nije stalo do tvog mišljenja. Tako hvala što me ignorišeš, da si bogdom poceo ranije pa da se ne moram nervirati što mi zagaduješ topic svojim baljezganjima. Ajd sad, produži dalje, i ne okreci se sine. |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 13/11/2009 : 22:28:03
|
quote: Originally posted by bihac-una Pitao sam siru javnost,znaci sviju na ovom forumu a ne tebe Emire Pasanovicu,tako da nemas prava da se tako obracas prema meni i mojoj licnosti,i to sa takvom dozom arogantnosti(bez potrebe)
Ma joj, e, sori što sam zakljucio da je tvoje pitanje usmjereno i meni na mom topicu o mojoj vijesti. Evo, majke mi, necu više nikada. Šta ste se svi odjednom uhvatili ovog topica, što ga lijepo ne ignorišete kao i do sada? Dobili ste najnovije vijesti, idite lijepo svojim poslom. |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 13/11/2009 : 22:30:38
|
Psihologija ti nije jaca strana cim se tako lako predaješ. Ja cu tebi reci da do sada ti meni nisi nijednom "zapao za oko" i apsolutno mi nije stalo do tvog mišljenja. Tako hvala što me ignorišeš, da si bogdom poceo ranije pa da se ne moram nervirati što mi zagaduješ topic svojim baljezganjima. Ajd sad, produži dalje, i ne okreci se sine.
Potpis sa puno istine... www.stripopeka.com ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama. ||| www.r2cu.co.nr ||| Serijali su sjajan nacin da se emotivno investiramo u zanimljive fik. likove za razliku od nezdravog ulaganja u sjebane, stvarne ljude. ||| www.superamnesia.com ||| If you cant be productive, why not reproductive? |
Wtf?
|
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 13/11/2009 : 22:39:38
|
Ce se vrijedaš, momcino? Nemoj da se vrijedaš, ocito ne znaš kako je kad ja vrijedam. A te tvoje tri tackice iz potpisa mora da oznacavaju šta ti radiš u životu, je li? Kad god te neko pita "šta si ti?" a ti šutiš k'o zaliven. Da se pravi strip o tvom životu, iznad glave bi ti stalno stajale tri tackice dok bi se ostali kretali oko tebe, ignorišuci te kao što i zaslužuješ. Tebi je (barem iz moje tri tacke gledišta) svo vrijeme provedeno na ovom forumu bilo tri tackice, i sad si se kao nešto našao uvrijeden pa to sve izgleda "...Ne diraj mi Zagora!..." i onda opet tri tackice unedogled dok se neko drugi ne pojavi da ti dira Zagora. Nemoj, brate, lijepo te molim, nastradat ceš. Ajde fino, kao što si obecao, mene na ignore, a ova baljezganja s mog topica delete pa da se i ja vratim onom za što je namjenjen. |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 13/11/2009 : 22:43:04
|
Ce se vrijedaš, momcino? Nemoj da se vrijedaš, ocito ne znaš kako je kad ja vrijedam. A te tvoje tri tackice iz potpisa mora da oznacavaju šta ti radiš u životu, je li? Kad god te neko pita "šta si ti?" a ti šutiš k'o zaliven. Da se pravi strip o tvom životu, iznad glave bi ti stalno stajale tri tackice dok bi se ostali kretali oko tebe, ignorišuci te kao što i zaslužuješ. Tebi je (barem iz moje tri tacke gledišta) svo vrijeme provedeno na ovom forumu bilo tri tackice, i sad si se kao nešto našao uvrijeden pa to sve izgleda "...Ne diraj mi Zagora!..." i onda opet tri tackice unedogled dok se neko drugi ne pojavi da ti dira Zagora. Nemoj, brate, lijepo te molim, nastradat ceš. Ajde fino, kao što si obecao, mene na ignore, a ova baljezganja s mog topica delete pa da se i ja vratim onom za što je namjenjen.
Hahahahah...Tebi je tata radio neke strašne stvari kad si bio mali i nejacak zar ne?
|
Wtf?
|
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 13/11/2009 : 22:50:09
|
Moj je tata tvojoj mami radio neke strašne stvari još sinoc, šta, nisi je cuo kako vrišti i traži još?
Heheheh,Emire,moguci polubrate mio,zar je to najbolje što znaš? |
Wtf?
|
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 13/11/2009 : 22:53:07
|
Ne, ali kad neko postavi bijedan standard (prizivajuci tude roditelje) ja ga ne podižem dok se ne pojavi potreba jer ovako imam više municije. Recimo, znaš li zašto su potrebna tri bagijeve rodice da cuvaju mom starom stolicu dok mijenja sijalicu? |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 13/11/2009 : 22:54:32
|
O Emire Pasanovicu,strasan si i opasan Jos si poceo covjeka da napadas i prijetis Jedan "strip entuzijast "kao ti nebi trebao to da radi,to nije dobro,to nikako nije dobro
Zakljucak za laku noc: Jadan je taj skup u Bihacu i svi ostali gdje su organizatori ovakvi ljudi kao ti I jadni ti gradovi po cijim ulicama ovakvi ljudi gaze(kao ti) Neznam otkud si,ali nisi zasluzio da Bihac ni na karti prstom pokazes a kamoli da po njemu neke skupove organizujes(ako vec)i hodas po njemu Za povratiti |
|
|
Topic |
|