Author |
Topic |
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 13/11/2009 : 22:59:16
|
quote: Originally posted by bihac-una Za povratiti
Samo ti povracaj, nemam ja ništa protiv, i nikoga ne tjeram da bilo gdje dode i ode. Ovo nije moj event (iako sam indirektno povezan s tim zato što je ideja i realizacija u Sarajevu ne znam ni sam koliko dogadaja u zadnje 4 godine bila moja) ali ako ti toliko smeta šta ja vec pišem i gdje pišem, slobodno me ubuduce ignoriši. Moja arogancija ti nije potrebna. Inace sam iz Sarajeva, a živim posvuda u regionu, i nigdje ne trpim debilna pitanja i još debilnije komentare na racun moje licnosti i onoga što radim. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 13/11/2009 : 23:05:50
|
quote: Originally posted by Markos
Emire, ne razumijem cemu tolika nervoza i vrijedanje?
S vrjedanjem nisam prvi poceo, s psovkama jesam, molim da se uvidi razlika. |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 13/11/2009 : 23:06:31
|
Nemoj da trpis nikakva "debilna"pitanja,ja isto nebih,da sam na tvom mjestu Ma nedaj papcima mrdati,jebem im misa njihovog Sta oni da pitaju ko je gdje i ko ce biti,neki autori i bakraci,sve lijepo stojina "tvom"topicu I jos ZAGORA BI HTJELI;MA NEDAJ TAKO DA SE PONASAJU Aha,pitam jos jednom sviju na forumu:(ne tebe Emire Pasanovicu) Dali je Zagor autor stripova?????? Ja neznam,a vi LP |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 13/11/2009 : 23:08:55
|
quote: Originally posted by Markos
Emire, ne razumijem cemu tolika nervoza i vrijedanje? Dajte se skulirajte.
Vidis koji je to lizac Tebi lize dupe a nas ovdje napada radi moga pitanja koje sam postavio na ovom topicu |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 13/11/2009 : 23:09:24
|
Ja sam opet uocio da je tako najlakše odjebati odredene ljude da me više ne zamaraju svojim glupostima. Nisam ti se zapravo nikada dovoljno zahvalio što si uveo ignore opciju. |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 13/11/2009 : 23:12:07
|
quote: Originally posted by bihac-una Tebi lize dupe a nas ovdje napada radi moga pitanja koje sam postavio na ovom topicu
Dušo draga, pa ti si još tu? Zar ne povracaš negdje? Nisi još shvatio da je tvoja debilana ovdje vec davno trebala da završi? Ja bih najradije izbrisao sva ova sranja ali se ne može - jer me se vrijeda, a ja nisam kao mali naucio da precutim. S toga, može lock, pa cemo se baciti na novi topic. |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 13/11/2009 : 23:18:08
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Ja sam opet uocio da je tako najlakše odjebati odredene ljude da me više ne zamaraju svojim glupostima. Nisam ti se zapravo nikada dovoljno zahvalio što si uveo ignore opciju.
E stvarno si sve mjere presao Na ovom forumu odvratnijeg tipa nisam sreo,ma nema sanse Arogantnost ti je jaka osobina,nazalost Moja je kolegijalnost i druzenje sa svima,i "debilima"i "losim"kaoi"dobrim"momcima Za razgovor sam,saslusati,reci,pokazati,primiti kritiku,ama sve Tako se druzi i opstaje A tvoj sistem koji koristis da rijesis situaciju ne mogu da shvatim Sa kakvim ljudima se druziti covjek treba da bi opstao sa takvom naravi Imam lijepi godina ,ali ovo mi je nesto novo Svaka cast Emire Pasanovicu Tvoj sistem je uspio i ovaj put,kad bi umro ja ti se nebi obratio vise Crna lista,loock i sve ostalo Ziv bio |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 13/11/2009 : 23:18:18
|
quote: Originally posted by bihac-una Za povratiti
Samo ti povracaj, nemam ja ništa protiv, i nikoga ne tjeram da bilo gdje dode i ode. Ovo nije moj event (iako sam indirektno povezan s tim zato što je ideja i realizacija u Sarajevu ne znam ni sam koliko dogadaja u zadnje 4 godine bila moja) ali ako ti toliko smeta šta ja vec pišem i gdje pišem, slobodno me ubuduce ignoriši. Moja arogancija ti nije potrebna. Inace sam iz Sarajeva, a živim posvuda u regionu, i nigdje ne trpim debilna pitanja i još debilnije komentare na racun moje licnosti i onoga što radim.
Hahahaha Emire ,majstore ,puno srece u buducem gradenju svoje licnosti i širenjem svoga (ne)djela jer ce ti biti i više nego potrebna. p.s. rodice drže stolicu iz jednostavnog,humanog tj,pardon, hajvanskog razloga - bilo bi im žao da magarac padne sa nje... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 13/11/2009 23:20:46 |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 13/11/2009 : 23:24:39
|
quote: Originally posted by bagi Hahahaha Emire ,majstore ,puno srece u buducem gradenju svoje licnosti i svoga djela jer ce ti biti i više nego potrebna.
A tebi nema pomoci, tako da ti nema svrhe ni poželjeti neku srecu. Radije ti želim da te što manje ljudi mora trpiti kao ja ovdje i to što krace vremena.
quote:
p.s. rodice drže stolicu iz jednostavnog,humanog tj,pardon, hajvanskog razloga - bilo bi im žao da magarac padne sa nje...
Zapravo, jedna drži stolicu dok druge dvije... Ma znaš, nije važno, ali jesi do pola pogodio za mog starog, jer tvoja cijela ženska familija govori da je obdaren kao konj. |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 13/11/2009 : 23:32:59
|
quote: Originally posted by bagi Hahahaha Emire ,majstore ,puno srece u buducem gradenju svoje licnosti i svoga djela jer ce ti biti i više nego potrebna.
A tebi nema pomoci, tako da ti nema svrhe ni poželjeti neku srecu. Radije ti želim da te što manje ljudi mora trpiti kao ja ovdje i to što krace vremena.
quote:
p.s. rodice drže stolicu iz jednostavnog,humanog tj,pardon, hajvanskog razloga - bilo bi im žao da magarac padne sa nje...
Zapravo, jedna drži stolicu dok druge dvije... Ma znaš, nije važno, ali jesi do pola pogodio za mog starog, jer tvoja cijela ženska familija govori da je obdaren kao konj.
Da,u pravu si,sve složno tvrde da je u najmanju ruku morao biti nadaren kao konj da napravi takvog kretena kao što si ti. |
Wtf?
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25308 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 13/11/2009 : 23:33:21
|
A zašto vi ne lecite frustracije na nekom drugom mestu???? Iz principa se ne mešam u topic u kome su Markos ili globinjo vec reagovali, ali ovde cu morati. Ako nastavite sa ovim bice banovanja (iako je Markos vec ovo video,kao što rekoh). Elem, sledeci komentar- 15 dana. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 13/11/2009 : 23:33:34
|
quote: Originally posted by bihac-una E stvarno si sve mjere presao Ziv bio
Nope, ni blizu, ali hvala što cijeniš moj rad.
Klap,klap,klap |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 13/11/2009 : 23:38:07
|
quote: Originally posted by manhunter Elem, sledeci komentar- 15 dana.
Radije lockaj, jer mi ovaj bagi ide na žuc.
Nemoj Emire Pasanovicu Pa zasto lockaj??? Sto sam pitanje postavio a ti nisi bio gut drauf i sve zajebao Priznaj,pola ti se prasta |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25308 Posts
Posted - 13/11/2009 : 23:38:53
|
quote: Originally posted by manhunter Elem, sledeci komentar- 15 dana.
Radije lockaj, jer mi ovaj bagi ide na žuc.
Nema locka, ali ce biti kazni. Ko kome ide na šta cete morati negde drugde da rešite. Toliko. |
|
Edited by - manhunter on 13/11/2009 23:39:15 |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 13/11/2009 : 23:40:00
|
quote: Originally posted by bihac-una Priznaj,pola ti se prasta
Meni ni ti ni onaj bagi niste jasni: vec sat vremena obecavate da cete me na ignore, i opet se vracate po još? Jel' to znaci da hoceš da vidiš koje mjere su mi ostale da predem? |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25308 Posts
Posted - 13/11/2009 : 23:42:35
|
quote: Originally posted by bihac-una
O kakvim je kaznama rijec???
15 dana odsustva sa foruma za sledeceg ko bude nastavio sa ovim vašim nebulozama. |
|
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 13/11/2009 : 23:43:25
|
quote: Originally posted by bihac-una Priznaj,pola ti se prasta
Meni ni ti ni onaj bagi niste jasni: vec sat vremena obecavate da cete me na ignore, i opet se vracate po još? Jel' to znaci da hoceš da vidiš koje mjere su mi ostale da predem?
Pa ako ti nisam jasan,nemogu ti pomoci Valjda majka priroda????? |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 13/11/2009 : 23:45:46
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by bihac-una
O kakvim je kaznama rijec???
15 dana odsustva sa foruma za sledeceg ko bude nastavio sa ovim vašim nebulozama.
Kreni iste sekunde sto me se tice Po meni takodje je sve za jedno veliko fuj Prije tog banovanja,pomno procitaj ponovo od pocetka,od mog prvog posta pa vidi sta je poenta svega |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7721 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 14/11/2009 : 07:39:44
|
Evo novih cinjenica o liku i djelu uvaženog clana foruma te neprikosnovenog stripofila u razvoju gospodina Emira Pašanovica.Slijedi prepiska sinocnjeg uctivog dopisivanja pm-om. Uživajte.
Prva poruka,Emir: Nije da ocekujem da razumiješ osnove semantike i znaš razliku izmedu pridjeva obdaren i nadaren, ali evo ti kratko uputstvo: neko je nadaren za drkanje kao ti, a neko je obdaren da buši žene kao moj stari i po nekom genetskom pravilu nasljedivanja, ja.
Elvir: Ohoho,prelazimo na jezikoslovni te samim tim na novi,intelektualni,pristup stvari uz upotrebu genetike kao niti vodilje.Ccccc...Jedino što si ti naslijedio od svog morona oca je niža razina svijesti.
Emir: Kod tebe se nije moglo ni utvrditi šta si naslijedio od oca jer ti mater nije znala objasniti koji joj je švaler iz sela ostavio sjeme u utrobi da izrodi takvog bilmeza. Nadam se da ti je barem neki jadov mogao ostaviti prezime, da te djeca ne zajebaju još i zbog toga u školi kad si vec bio zadnji u svemu ostalom.
Elvir: Heheheh.Vidim da znaš kako stoje stvari na selu pa zakljucujem da imaš izravne veze na toj relaciji.Sarajevo malo sutra.Iz kojih pizdica oko Sarajeva dolaziš?
Emir: A ne, necemo tako, to što sam ja procitao biografiju tvog pradjeda (pod naslovom "Necista krv") ne znaci da smo iste ovce cuvali. Drži se ti onog što znaš, a pošto ne znaš ništa, onda se drži za kakvu tarabu da te globalizacija ne oduva. Zapravo mi je žao retardiranih osoba kao što si ti jer ni ne shvataju kada trebaju ušutjeti i priznati poraz.
Elvir: Imaš ga pravo,retardiran sigurno jesam kad se dopisujem sa izdrkotinom poput tebe.Vidim da je tebe globalizacija oduvala daleko od sarajevskih (pod upitnikom) pitara te potucaš svoju uzvišenu licnost i njeno nedjelo po vascijelom regionu tražeci guzici cepa pokušavajuci održati tradiciju onog što ti je tatica "usadio"...
Komentari? |
Wtf?
|
|
|
Topic |
|