Author |
Topic |
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 14/11/2009 : 08:37:24
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
znaci ništa od zagora... hoce biti barem texa,mister noa...
Pa zasto se javi Zlatane,pobugu si brate Pa zar ti nije jasno da si automacki postao debil sa debilskim pitanjima?? Mislim u ocima naseg "entuzijasta"Emira Pasanovica Gorim od zelje da takvog covjeka upoznam,vidimo se na tom skupu Zlaja Pozdravi mi Bisce |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 14/11/2009 : 09:44:00
|
quote: Originally posted by bagi Komentari?
Samo ban 15 dana. Šta misliš zašto sam prebacio prepisku u p.m.? Ovaj njemacki bišcanin mi nije bio dovoljno interesantan niti me je toliko izvrjedao kao ti. Ali jebiga, kad su ljudi bukve bosanske i ne znaju odustati... |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 14/11/2009 : 09:58:34
|
quote: Originally posted by bihac-una Gorim od zelje da takvog covjeka upoznam,vidimo se na tom skupu Zlaja Pozdravi mi Bisce
I onda se ljudi pitaju zašto reagujem kako reagujem, eh... NECU biti na tom skupu jer to NIJE "moj" skup, štagod to vec znacilo, ja samo ŠIRIM vijesti. |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 14/11/2009 : 10:10:02
|
Opet me nisi razumio Emire Pasanovicu,nazalost Nisam rekao"Gorim od zelje da upoznam Emira Pasanovica",vec jednostavno da "upoznam takvog covjeka"(mogao bi biti bilo ko) To je tvoj problem,(pogresno shvatas),pa dodje do ovakvih situacija u kojima ti Emire Pasanovicu eksplodiras bez potrebe,nazalost(opet pisem) |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7721 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 14/11/2009 : 16:16:52
|
quote: Originally posted by bihac-una
quote: Originally posted by zlatan bihac
znaci ništa od zagora... hoce biti barem texa,mister noa...
Pa zasto se javi Zlatane,pobugu si brate Pa zar ti nije jasno da si automacki postao debil sa debilskim pitanjima?? Mislim u ocima naseg "entuzijasta"Emira Pasanovica Gorim od zelje da takvog covjeka upoznam,vidimo se na tom skupu Zlaja Pozdravi mi Bisce
nije stvarno u redu na onakav nacin vrijedati ljude... pa šta i da se misli na zagora... šta ima loše u tome da u sklopu te izložbe bude koji štand sa stripovima pa da dodu ljudi i da vide to,da se druže uzmu koji strip. Na CRŠ kada su izložbe domacih autor,dodu i izdavacke kuce,privatnici i prodaju stripove i na taj nacin privlace ljude... jer tu izložbu ce doci da vide ljudi koji vole strip a medu njima i zagora... |
Edited by - zlatan bihac on 14/11/2009 16:28:33 |
|
|
Topic |
|