forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ocenite strip serijal:Ken Parker
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 29/08/2009 : 16:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by cibalia

Ken Parker je uvjerljivo najkvalitetniji strip koji je ikad ugledao svjetlo dana u izdavackoj kuci Bonelli.

To je ipak tvoje subjektivno misljenje.

quote:

quote:

I moje...
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 29/08/2009 : 16:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

quote:
Originally posted by weljko94

4 plus. Ne mogu da dam peticu.

Daces,daces...jos kad te neko vece zovnem na pivo...

aa moja slabost

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 29/08/2009 : 16:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Opti

quote:

!Btw,di je Milazzo?

Vjeruj mi,ne želiš znati...

Ma zelim!Mislim na naseg Milazza,onog s' foruma,pokretaca KP ultimate topika!

valjda kod kuce i cita price svog novog omiljenog junaka: Dylan Doga

Cista propaganda koja se tesko da potkrepiti dokazima! :-Prrr
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 29/08/2009 : 16:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:

quote:

quote:

4 plus. Ne mogu da dam peticu.

Daces,daces...jos kad te neko vece zovnem na pivo...

aa moja slabost

Tu sam u Borci,ako pijes pivo-vidjamo se,a ako ne...javi se Doci-on pije Swepes!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 29/08/2009 : 17:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

@elfak: napravi vremenski limit od 24h. Boga pitaj kad i za koliko ces po ovakvim topicima skupiti 100 glasova

imamo 2000 aktivnih forumasa,ako svaki dvadeseti oceni,eto ih 100.ne zurimo
Cibalia@
POTPIS JE ZAKON

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 29/08/2009 : 17:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message
quote:
1. Molim te da mi kažeš koji je strip po tebi kvalitetniji od Kena Parkera (Bonelli) i da to potvrdiš argumentima, ako ti se da.

Da ti ja odgovorim umjesto Kinga na ovo pitanje.
Bilo koji.Uz njih sam odrastao,i na svakog od njih uvijek cu gledati bolje nego na KP.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 29/08/2009 : 17:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
Mislio sam da ne dajem ni jednu ocenu, pošto stvarno nisam kompententan da ocenjujem Ken Parkerov serijal Od Kena sam procitao samo izdanja koje je izdao System comics, tj. deo serijala van regularne serije izdate u LMS. I to što sam procitao svakako ne mogu da kažem da me je preterano oduševilo, u principu to jeste dobro, ali svakako spada u žanr drame, a drame nikad nisam voleo
E, sad verovatno je regularna serija kud i kamo bolja, to kažem na osnovu vecine komentara forumaša Možda jednom i dam šansu sebi da procitam i skupim ceo serijal Ken Parkera Ali pre toga da popunim rupe M.Noa, Texa i MM
Iz poštovanja prema mom mladom pijatelju Milošu, koji je otvorio ovaj topik i time zapoceo jedan odlicni serijal topika o ocenjivanju strip junaka, ipak cu dati ocenu, za sada jedno neutralno 3

Edited by - Bruce Springsteen on 29/08/2009 17:15:41
Go to Top of Page

stefa
New Member

Serbia
111 Posts

Member since 04/11/2007

Posted - 29/08/2009 : 17:13:50  Show Profile Show Extended Profile  Send stefa an ICQ Message  Send stefa a Private Message
Kada ste vec zapoceli temu o Kenu zainteresovani mogu da se jave, komplet Lms-a na prodaju+sistem!

Stefanovic Igor
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 29/08/2009 : 17:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Mislio sam da ne dajem ni jednu ocenu, pošto stvarno nisam kompententan da ocenjujem Ken Parkerov serijal Od Kena sam procitao samo izdanja koje je izdao System comics, tj. deo serijala van regularne serije izdate u LMS. I to što sam procitao svakako ne mogu da kažem da me je preterano oduševilo, u principu to jeste dobro, ali svakako spada u žanr drame, a drame nikad nisam voleo
E, sad verovatno je regularna serija kud i kamo bolja, to kažem na osnovu vecine komentara forumaša Možda jednom i dam šansu sebi da procitam i skupim ceo serijal Ken Parkera Ali pre toga da popunim rupe M.Noa, Texa i MM
Iz poštovanja prema mom mladom pijatelju Milošu, koji je otvorio ovaj topik i time zapoceo jedan odlicni serijal topika o ocenjivanju strip junaka, ipak cu dati ocenu, za sada jedno neutralno 3

iz postovanja prema prijatelju Milosu(tj Meni) nemoj Dilanu da si dao trojku,inace bice katran i perje

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/08/2009 : 17:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

iz postovanja prema prijatelju Milosu(tj Meni) nemoj Dilanu da si dao trojku,inace bice katran i perje

Bruce je legenda, dace DD 5

Edited by - King Warrior on 29/08/2009 17:31:22
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 29/08/2009 : 17:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by elfak nish

Bruce je legenda, dace DD 5

Posle ovih vaših izjava nemam kud
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6029 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 29/08/2009 : 22:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

2. Umjetnika koji onako prikažu emocije u Bonelliu nema.

Po meni, uz bok Milazzu mogu stati Angelo Stano, Nicola Mari i Carlo Ambrosini...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 29/08/2009 : 22:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Strip serijal donet iz Raja.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 29/08/2009 : 22:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message
Petica, petica i opet kazem petica. Strip koji sam otkrio pre 25 godina kao desetogodisnjak je zauvek izmenio moj pogled ne samo na strip vec i na dozivljaj sveta. Odavno nisam uzeo KP u ruke, pa su moji utisci iz davne proslosti, ali jos jedanput kazem taj strip je oblikovao moj pogled na zivot. Vec duze vremena se spremam da opet pocnem sa iscitavanjem Kena od prvog broja i to cu uskoro i uraditi. Takodje sam blizu odluke da pocnem sa kupovinom Kena od Libellusa i Fibre, pa me zanima da li se jos uvek mogu naci svi brojevi?

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 29/08/2009 : 22:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
@pajtos, okudzava,panopticon, stefa...

Pismo je objavljeno u Strip Zabavniku br. 18 u rubrici Pitanja i Odgovori:

Nas redovni citalac, GORAN VASIC iz PETROVARADINA rado cita romane o Kenu Parkeru. On smatra da je taj strip izuzetno dobar, pa predlaze da ga sto cesce objavljujemo.

Na zalost, iako mi u Redakciji delimo Goranovo misljenje, VELIKI broj citalaca NE SMATRA da je Ken Parker najbolji junak. Nasa iskustva pokazuju da su MNOGO OMILJENIJI Veliki Blek, Zagor, Komandanat Mark i drugi. Posto se trudimo da zadovoljimo sto vise citalaca zasad NECEMO povecati broj izlazenja Kena Parkera.

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 29/08/2009 : 23:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
ijao,tri jedinica...Tststs
Morace Markos da poradi malo na disciplini na ovom forumu :-)))))))))))))))

Go to Top of Page

Andrey
New Member

British Indian Ocean Territories
281 Posts

Member since 06/01/2009

Posted - 29/08/2009 : 23:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrey a Private Message
nakon 17 procitanih epizoda: 4,5:) ali evo neka bude petica

puno postam, uprati https://twitter.com/vjekoplovac

sclavi>originalni radovi junjija ita
Go to Top of Page

okudzava
Average Member

500 Posts

Member since 03/06/2009

Posted - 29/08/2009 : 23:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okudzava a Private Message
Goran Vasic iz Petrovaradina, a? Zvuci vrlo poznato... i blizu...

*edit: ko li je onaj F.A. iz Sarajeva, hmmm...

Edited by - okudzava on 29/08/2009 23:39:05
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12512 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 29/08/2009 : 23:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
5+

Have mercy
Go to Top of Page

panopticon
Starting Member

72 Posts

Member since 31/12/2008

Posted - 30/08/2009 : 02:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send panopticon a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

@pajtos, okudzava,panopticon, stefa...

Pismo je objavljeno u Strip Zabavniku br. 18 u rubrici Pitanja i Odgovori:

Nas redovni citalac, GORAN VASIC iz PETROVARADINA rado cita romane o Kenu Parkeru. On smatra da je taj strip izuzetno dobar, pa predlaze da ga sto cesce objavljujemo.

Na zalost, iako mi u Redakciji delimo Goranovo misljenje, VELIKI broj citalaca NE SMATRA da je Ken Parker najbolji junak. Nasa iskustva pokazuju da su MNOGO OMILJENIJI Veliki Blek, Zagor, Komandanat Mark i drugi. Posto se trudimo da zadovoljimo sto vise citalaca zasad NECEMO povecati broj izlazenja Kena Parkera.

Hvala!

We’re half-awake in a fake empire...
Go to Top of Page

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/08/2009 : 14:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message
ocjena izmedu 4 i 5 ajmo reci 4 ali puno bliže 5 nego 3. jebeš ti strip koji nije kaubojski

welcome to the slim shady mecca rebecca -- huligani sa stripovi.com --
http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/08/2009 : 15:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by mikado

Petica, petica i opet kazem petica. Strip koji sam otkrio pre 25 godina kao desetogodisnjak je zauvek izmenio moj pogled ne samo na strip vec i na dozivljaj sveta. Odavno nisam uzeo KP u ruke, pa su moji utisci iz davne proslosti, ali jos jedanput kazem taj strip je oblikovao moj pogled na zivot. Vec duze vremena se spremam da opet pocnem sa iscitavanjem Kena od prvog broja i to cu uskoro i uraditi. Takodje sam blizu odluke da pocnem sa kupovinom Kena od Libellusa i Fibre, pa me zanima da li se jos uvek mogu naci svi brojevi?

Da, svi su brojevi dostupni, a ove zime ce izaci zadnjih 7 brojeva i time ce serijal biti zavrsen.
Inace, slazem se, Ken Parker nije samo strip, nego i svjetonazor.

Trouble will find me
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 30/08/2009 : 16:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by mikado

Da, svi su brojevi dostupni, a ove zime ce izaci zadnjih 7 brojeva i time ce serijal biti zavrsen.
Inace, slazem se, Ken Parker nije samo strip, nego i svjetonazor.

Ima i jedinice i dvojke???
Kolika je cena kena ,u kunama kod vas,posto vidim da je u darkvudu 1100 a u alan fordu oko 900 din,papreno po meni za strip od 100 strana,ali i prelepo...

Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 30/08/2009 : 16:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message
Elfak, jesi li siguran za cene? Razlika je prevelika. Koje brojeve si video?

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/08/2009 : 16:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
1-12 su 75 kuna/10 Eura (reprint, duplo manja naklada), 13-59 60 kuna/8 Eura, 69-79 - 80 kuna/11 Eura

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000