Author |
Topic |
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 29/08/2009 : 16:37:21
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by cibalia
Ken Parker je uvjerljivo najkvalitetniji strip koji je ikad ugledao svjetlo dana u izdavackoj kuci Bonelli.
To je ipak tvoje subjektivno misljenje.
I moje... |
|
|
weljko94
Advanced Member
Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 29/08/2009 : 16:44:14
|
quote: Originally posted by Pajtos
quote: Originally posted by weljko94
4 plus. Ne mogu da dam peticu.
Daces,daces...jos kad te neko vece zovnem na pivo...
aa moja slabost |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 29/08/2009 : 16:44:57
|
quote: Originally posted by Opti
!Btw,di je Milazzo?
Vjeruj mi,ne želiš znati...
Ma zelim!Mislim na naseg Milazza,onog s' foruma,pokretaca KP ultimate topika!
valjda kod kuce i cita price svog novog omiljenog junaka: Dylan Doga
Cista propaganda koja se tesko da potkrepiti dokazima! :-Prrr |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 29/08/2009 : 16:49:01
|
4 plus. Ne mogu da dam peticu.
Daces,daces...jos kad te neko vece zovnem na pivo...
aa moja slabost
Tu sam u Borci,ako pijes pivo-vidjamo se,a ako ne...javi se Doci-on pije Swepes! |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 29/08/2009 : 17:09:19
|
quote: Originally posted by cibalia 1. Molim te da mi kažeš koji je strip po tebi kvalitetniji od Kena Parkera (Bonelli) i da to potvrdiš argumentima, ako ti se da.
Da ti ja odgovorim umjesto Kinga na ovo pitanje. Bilo koji.Uz njih sam odrastao,i na svakog od njih uvijek cu gledati bolje nego na KP. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 29/08/2009 : 17:10:33
|
Mislio sam da ne dajem ni jednu ocenu, pošto stvarno nisam kompententan da ocenjujem Ken Parkerov serijal Od Kena sam procitao samo izdanja koje je izdao System comics, tj. deo serijala van regularne serije izdate u LMS. I to što sam procitao svakako ne mogu da kažem da me je preterano oduševilo, u principu to jeste dobro, ali svakako spada u žanr drame, a drame nikad nisam voleo E, sad verovatno je regularna serija kud i kamo bolja, to kažem na osnovu vecine komentara forumaša Možda jednom i dam šansu sebi da procitam i skupim ceo serijal Ken Parkera Ali pre toga da popunim rupe M.Noa, Texa i MM Iz poštovanja prema mom mladom pijatelju Milošu, koji je otvorio ovaj topik i time zapoceo jedan odlicni serijal topika o ocenjivanju strip junaka, ipak cu dati ocenu, za sada jedno neutralno 3 |
Edited by - Bruce Springsteen on 29/08/2009 17:15:41 |
|
|
stefa
New Member
Serbia
111 Posts
Member since 04/11/2007 |
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Posted - 29/08/2009 : 17:27:53
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Mislio sam da ne dajem ni jednu ocenu, pošto stvarno nisam kompententan da ocenjujem Ken Parkerov serijal Od Kena sam procitao samo izdanja koje je izdao System comics, tj. deo serijala van regularne serije izdate u LMS. I to što sam procitao svakako ne mogu da kažem da me je preterano oduševilo, u principu to jeste dobro, ali svakako spada u žanr drame, a drame nikad nisam voleo E, sad verovatno je regularna serija kud i kamo bolja, to kažem na osnovu vecine komentara forumaša Možda jednom i dam šansu sebi da procitam i skupim ceo serijal Ken Parkera Ali pre toga da popunim rupe M.Noa, Texa i MM Iz poštovanja prema mom mladom pijatelju Milošu, koji je otvorio ovaj topik i time zapoceo jedan odlicni serijal topika o ocenjivanju strip junaka, ipak cu dati ocenu, za sada jedno neutralno 3
iz postovanja prema prijatelju Milosu(tj Meni) nemoj Dilanu da si dao trojku,inace bice katran i perje |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 29/08/2009 : 17:31:00
|
quote: Originally posted by elfak nish
iz postovanja prema prijatelju Milosu(tj Meni) nemoj Dilanu da si dao trojku,inace bice katran i perje
Bruce je legenda, dace DD 5 |
Edited by - King Warrior on 29/08/2009 17:31:22 |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 29/08/2009 : 17:44:25
|
quote: Originally posted by elfak nish
iz postovanja prema prijatelju Milosu(tj Meni) nemoj Dilanu da si dao trojku,inace bice katran i perje
Bruce je legenda, dace DD 5
Posle ovih vaših izjava nemam kud |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6029 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
Posted - 29/08/2009 : 22:07:37
|
Petica, petica i opet kazem petica. Strip koji sam otkrio pre 25 godina kao desetogodisnjak je zauvek izmenio moj pogled ne samo na strip vec i na dozivljaj sveta. Odavno nisam uzeo KP u ruke, pa su moji utisci iz davne proslosti, ali jos jedanput kazem taj strip je oblikovao moj pogled na zivot. Vec duze vremena se spremam da opet pocnem sa iscitavanjem Kena od prvog broja i to cu uskoro i uraditi. Takodje sam blizu odluke da pocnem sa kupovinom Kena od Libellusa i Fibre, pa me zanima da li se jos uvek mogu naci svi brojevi? |
https://religiopedija.blogspot.com/ https://bonelistripovi.blogspot.com/ |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 29/08/2009 : 22:35:56
|
@pajtos, okudzava,panopticon, stefa...
Pismo je objavljeno u Strip Zabavniku br. 18 u rubrici Pitanja i Odgovori:
Nas redovni citalac, GORAN VASIC iz PETROVARADINA rado cita romane o Kenu Parkeru. On smatra da je taj strip izuzetno dobar, pa predlaze da ga sto cesce objavljujemo. Na zalost, iako mi u Redakciji delimo Goranovo misljenje, VELIKI broj citalaca NE SMATRA da je Ken Parker najbolji junak. Nasa iskustva pokazuju da su MNOGO OMILJENIJI Veliki Blek, Zagor, Komandanat Mark i drugi. Posto se trudimo da zadovoljimo sto vise citalaca zasad NECEMO povecati broj izlazenja Kena Parkera.
|
Jel to štos iz Minhena? |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
|
Andrey
New Member
British Indian Ocean Territories
281 Posts
Member since 06/01/2009 |
|
okudzava
Average Member
500 Posts
Member since 03/06/2009 |
Posted - 29/08/2009 : 23:37:18
|
Goran Vasic iz Petrovaradina, a? Zvuci vrlo poznato... i blizu...
*edit: ko li je onaj F.A. iz Sarajeva, hmmm... |
Edited by - okudzava on 29/08/2009 23:39:05 |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12512 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
panopticon
Starting Member
72 Posts
Member since 31/12/2008 |
Posted - 30/08/2009 : 02:29:47
|
quote: Originally posted by culfis
@pajtos, okudzava,panopticon, stefa...
Pismo je objavljeno u Strip Zabavniku br. 18 u rubrici Pitanja i Odgovori:
Nas redovni citalac, GORAN VASIC iz PETROVARADINA rado cita romane o Kenu Parkeru. On smatra da je taj strip izuzetno dobar, pa predlaze da ga sto cesce objavljujemo. Na zalost, iako mi u Redakciji delimo Goranovo misljenje, VELIKI broj citalaca NE SMATRA da je Ken Parker najbolji junak. Nasa iskustva pokazuju da su MNOGO OMILJENIJI Veliki Blek, Zagor, Komandanat Mark i drugi. Posto se trudimo da zadovoljimo sto vise citalaca zasad NECEMO povecati broj izlazenja Kena Parkera.
Hvala! |
We’re half-awake in a fake empire... |
|
|
Garrett
Junior Member
Croatia
382 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29373 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 30/08/2009 : 15:38:14
|
quote: Originally posted by mikado
Petica, petica i opet kazem petica. Strip koji sam otkrio pre 25 godina kao desetogodisnjak je zauvek izmenio moj pogled ne samo na strip vec i na dozivljaj sveta. Odavno nisam uzeo KP u ruke, pa su moji utisci iz davne proslosti, ali jos jedanput kazem taj strip je oblikovao moj pogled na zivot. Vec duze vremena se spremam da opet pocnem sa iscitavanjem Kena od prvog broja i to cu uskoro i uraditi. Takodje sam blizu odluke da pocnem sa kupovinom Kena od Libellusa i Fibre, pa me zanima da li se jos uvek mogu naci svi brojevi?
Da, svi su brojevi dostupni, a ove zime ce izaci zadnjih 7 brojeva i time ce serijal biti zavrsen. Inace, slazem se, Ken Parker nije samo strip, nego i svjetonazor. |
Trouble will find me |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Posted - 30/08/2009 : 16:07:31
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by mikado
Petica, petica i opet kazem petica. Strip koji sam otkrio pre 25 godina kao desetogodisnjak je zauvek izmenio moj pogled ne samo na strip vec i na dozivljaj sveta. Odavno nisam uzeo KP u ruke, pa su moji utisci iz davne proslosti, ali jos jedanput kazem taj strip je oblikovao moj pogled na zivot. Vec duze vremena se spremam da opet pocnem sa iscitavanjem Kena od prvog broja i to cu uskoro i uraditi. Takodje sam blizu odluke da pocnem sa kupovinom Kena od Libellusa i Fibre, pa me zanima da li se jos uvek mogu naci svi brojevi?
Da, svi su brojevi dostupni, a ove zime ce izaci zadnjih 7 brojeva i time ce serijal biti zavrsen. Inace, slazem se, Ken Parker nije samo strip, nego i svjetonazor.
Ima i jedinice i dvojke??? Kolika je cena kena ,u kunama kod vas,posto vidim da je u darkvudu 1100 a u alan fordu oko 900 din,papreno po meni za strip od 100 strana,ali i prelepo... |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
mikado
Senior Member
Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29373 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 30/08/2009 : 16:15:24
|
1-12 su 75 kuna/10 Eura (reprint, duplo manja naklada), 13-59 60 kuna/8 Eura, 69-79 - 80 kuna/11 Eura |
Trouble will find me |
|
|
Topic |
|