forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 OCenite serijal:Dilan Dog
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/08/2009 : 16:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message
svoju kaznu sam pošteno odslužio.

stripove nikad ne listam nego sve citam, uglavnom sam sve epizode dilana zaboravio o cemu su se radile što dosta govori o tome zašto sam dao 1. uostalom u obiteljskoj tradiciji je da se dilan ne cita i ne cjeni a što se svi bunite oko toga nije mi jasno. jedno drugacje mišljenje i odmah napadi sa svih strana.

welcome to the slim shady mecca rebecca -- huligani sa stripovi.com --
http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 30/08/2009 : 16:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by Garrett

jedno drugacje mišljenje i odmah napadi sa svih strana.

nije problem shto ti je mishljenje drugachije, nego shto ne znamo ZASHTO ti mislish da je Dilan najloshiji strip.

a to shto si ga zaboravio, to mozhe biti i do tebe. nego ti reci nama, dok si ga se josh secao, po chemu je bio toliko losh?
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 30/08/2009 : 16:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message
Znaci daje se od jedan do pet? onda 5
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 30/08/2009 : 16:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

1-

Imam jednu poruku za tebe: ona je u tvom potpisu!
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 30/08/2009 : 16:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message
suvise petica je dato... stvarno mislim da nije iznad trojke...

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 30/08/2009 : 16:59:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message
quote:

1

I tebi isto porucujem kao i izivku: pogledaj u izivkov potpis!

Edited by - Checee on 30/08/2009 16:59:45
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 30/08/2009 : 16:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Šta bih recenzirao kad ne bi bilo Dilana?
Pet.
Go to Top of Page

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/08/2009 : 17:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

nije problem shto ti je mishljenje drugachije, nego shto ne znamo ZASHTO ti mislish da je Dilan najloshiji strip.

a to shto si ga zaboravio, to mozhe biti i do tebe. nego ti reci nama, dok si ga se josh secao, po chemu je bio toliko losh?

treba procitat rekao sam dosadan i glup zato mi je loš. a bio mi je loš po tome što nije kaubojski strip

http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 30/08/2009 : 17:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

quote:

quote:

treba procitat rekao sam dosadan i glup zato mi je loš. a bio mi je loš po tome što nije kaubojski strip

''Bio mi je loš zato što nije kaubojski strip...''
Go to Top of Page

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/08/2009 : 17:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message
dobro,nije ni mr no kaubojski strip pa mi je najbolji strip, što ima veze. ali je realan, ima životne situacije prave avanture a dilan sve nešto zbrda zdola bez glave i repa neki zombiji ovo ono ma gubljenje vremena. ima i dilan 2-3 dobre price a ostalo meni ne vrijedi spomena. vama da meni ne.

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 30/08/2009 : 17:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
@Checee
"U sunce ti zarko,kad se sad nisam slogir'o..."
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11522 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 30/08/2009 : 17:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
Zlatna sredina-3. Od perfekcije do ocaja.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 30/08/2009 : 17:53:54  Show Profile Show Extended Profile
@ Garrett
Ti si nasao prozivati "nestripomane" na jednoj temi u svastari? Pa iz tvojih se postova da zakljuciti da o stripu pojma nemas!

Ne diraj mi vise Dylana!

Nista nije bolji ni jezivko, u pravu je Checee!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 30/08/2009 : 18:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:

quote:

dobro,nije ni mr no kaubojski strip pa mi je najbolji strip, što ima veze. ali je realan, ima životne situacije prave avanture a dilan sve nešto zbrda zdola bez glave i repa neki zombiji ovo ono ma gubljenje vremena. ima i dilan 2-3 dobre price a ostalo meni ne vrijedi spomena. vama da meni ne.

Eto, lepo sam pitao choveka zashto mu se ne dopada, i sada mi je sve potpuno jasno. Hvala na obrazlozhenju Garrett, sada mogu lepo da se ne nerviram zato shto ti se ne dopada. Zapravo, nakon ovakvog komentara, mogu samo da se obradujem shto mi je mishljenje suprotno od tvog.
Go to Top of Page

Garrett
Junior Member

Croatia
382 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/08/2009 : 18:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Garrett a Private Message
quote:
Originally posted by docA

@ Garrett
Ti si nasao prozivati "nestripomane" na jednoj temi u svastari? Pa iz tvojih se postova da zakljuciti da o stripu pojma nemas!

Ne diraj mi vise Dylana!

našao sam prozivat jer mi nije jasno što neki koji ne voli strip radi ovdje? znaci to mi je bilo cudno ali rekao sam dobrodošao i sve pet, ja sam za da on bude ovdje da se nauci nešto o stripovima, da ih zavoli itd
normalno da ja o stripovima pojma nemam a to što sam procitao preko 2000 stripova se ne broji jer od 2000 je samo 30 dilana doga. znam ja da tko ne cita dilana taj da ne vrijedi da živi itd
zapamti jednu stvar dilan u mojoj porodici ne znaci ništa mi smo uvijek bili na strani avanture. zagor, tex, mr.no... otac mi je mrzio dilana, djed isto pa ga mrzim i ja izuzem 2-3 epizode koje opet vrijede kao prosjecni tex npr

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/08/2009 : 18:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Wicked

suvise petica je dato... stvarno mislim da nije iznad trojke...

moze li se znati onda kojem Bonelli stripu bi ti dao visu ocijenu?

@1€: Mrznja i objektivnost prema kvalitetu jednog junaka su dvije razlicite stvari.
Mozda su ljudi od pocetka trebali slijediti cibalijin primjer iz drugog topica i pisati subjektivne kao i objektivne ocijene.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 30/08/2009 : 18:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:

zapamti jednu stvar dilan u mojoj porodici ne znaci ništa mi smo uvijek bili na strani avanture. zagor, tex, mr.no... otac mi je mrzio dilana, djed isto pa ga mrzim i ja izuzem 2-3 epizode koje opet vrijede kao prosjecni tex npr

a ako u mojoj porodici recimo jabuke u shlafroku nishta ne znache, da li to znachi da je taj izvrsni dezert sranje?
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 30/08/2009 : 18:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Citajuci ove pool-ove o ocjenjivanju nekog strip serijala stekao sam utisak da je vecina glasaca zaboravila u potpunosti na osnovnu namjenu svih ovih stripova a to je zabava na prvom mjestu!!!Razumijem da neko vise voli jednog junaka od drugog ali je zaista bezveze da ne kazem ,,jadno,, da se ljudi u globalu ovako ponasaju i maltene svadjaju oko po meni totalno nebitnih stvari:te Dilan je bolji od Zagora,Zagor od Texa,Tex od Ken Parkera a Ken Parker od Dilana i tako u krug!!!Ako neko vise voli Dilana od meni najdrazeg Zagora sta bi ja trebao da ucinim, da ga mozda napadnem jer pobogu on ima drugacije misljenje od mene ili mozda da ga probam ,,preobratiti,, da ga i on zavoli!!!Ljudi ionako nas ima premalo(mislim na ljubitelje stripa,bukvalno izumiremo kao dinosaurusi svojevremeno)da bi si mogli priustiti luksuz zbog ovakvih glupih i besmislenih diskusija i poceli se dijeliti na Zagorovce,Dilanovce,Texovce i ostale!!!Mi smo na prvom mjestu ljubitelji stripa i to svi treba da imaju na pameti!!!

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 30/08/2009 : 19:11:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:

quote:

a ako u mojoj porodici recimo jabuke u shlafroku nishta ne znache, da li to znachi da je taj izvrsni dezert sranje?

Pomiri se sa tim da je DD shit. Da je Sclavi u serijal ubacio nekog crnog roba, vec bi se moglo govoriti o minimumu kvaliteta. Ovako nema smisla komentarisati...
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 30/08/2009 : 19:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message
Trebaju i napraviti epizodu bez neprijatelja,gdje Dylan uci lokalne obicaje,prica s traperima i obilazi barove.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 30/08/2009 : 19:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by Opti

Trebaju i napraviti epizodu bez neprijatelja,gdje Dylan uci lokalne obicaje,prica s traperima i obilazi barove.

I jednu u kojoj se brine o maloj, crnoj djevojcici.
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 30/08/2009 : 19:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:

quote:

@ Garrett

Ne diraj mi vise Dylana!

našao sam prozivat jer mi nije jasno što neki koji ne voli strip radi ovdje? znaci to mi je bilo cudno ali rekao sam dobrodošao i sve pet, ja sam za da on bude ovdje da se nauci nešto o stripovima, da ih zavoli itd
normalno da ja o stripovima pojma nemam a to što sam procitao preko 2000 stripova se ne broji jer od 2000 je samo 30 dilana doga. znam ja da tko ne cita dilana taj da ne vrijedi da živi itd

Mržnja?!
Znaš li ti uopce šta mržnja znaci???
Možeš reci da ne voliš DD-a ili da ti je antipatican, ali da ga mrziš???

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/08/2009 : 19:25:14  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

quote:

quote:

@ Garrett

Ne diraj mi vise Dylana!

Mržnja?!
Znaš li ti uopce šta mržnja znaci???
Možeš reci da ne voliš DD-a ili da ti je antipatican, ali da ga mrziš???

ma moguce je i to.
Evo na forumu ima klub " Zagoromrzitelji™ ".
Colt je presjedavajuci,Jaki zamjenik, ti se prijavi kao sekretar
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 30/08/2009 : 19:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by kandraks

Citajuci ove pool-ove o ocjenjivanju nekog strip serijala stekao sam utisak da je vecina glasaca zaboravila u potpunosti na osnovnu namjenu svih ovih stripova a to je zabava na prvom mjestu!!!Razumijem da neko vise voli jednog junaka od drugog ali je zaista bezveze da ne kazem ,,jadno,, da se ljudi u globalu ovako ponasaju i maltene svadjaju oko po meni totalno nebitnih stvari:te Dilan je bolji od Zagora,Zagor od Texa,Tex od Ken Parkera a Ken Parker od Dilana i tako u krug!!!Ako neko vise voli Dilana od meni najdrazeg Zagora sta bi ja trebao da ucinim, da ga mozda napadnem jer pobogu on ima drugacije misljenje od mene ili mozda da ga probam ,,preobratiti,, da ga i on zavoli!!!Ljudi ionako nas ima premalo(mislim na ljubitelje stripa,bukvalno izumiremo kao dinosaurusi svojevremeno)da bi si mogli priustiti luksuz zbog ovakvih glupih i besmislenih diskusija i poceli se dijeliti na Zagorovce,Dilanovce,Texovce i ostale!!!Mi smo na prvom mjestu ljubitelji stripa i to svi treba da imaju na pameti!!!

slazem se sa ovim,moja namera je bila izvuci prosecnu ocenu iz svih serijala i uporediti ih....
koliko vidim,Ken ce imati bolju ocenu od Dilana....

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 30/08/2009 : 19:26:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
Pretera ga. Mi smo samo u zabludi da je Tex bolji od Zagora. Kao sto na topiku BD sigurno ima zaludnika koji veruju da je Asterix bolji od Zagora.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000