Author |
Topic |
Garrett
Junior Member
Croatia
382 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 30/08/2009 : 16:43:33
|
quote: Originally posted by Garrett
jedno drugacje mišljenje i odmah napadi sa svih strana.
nije problem shto ti je mishljenje drugachije, nego shto ne znamo ZASHTO ti mislish da je Dilan najloshiji strip.
a to shto si ga zaboravio, to mozhe biti i do tebe. nego ti reci nama, dok si ga se josh secao, po chemu je bio toliko losh? |
|
|
Checee
Advanced Member
China
3004 Posts
Member since 17/11/2008 |
|
Checee
Advanced Member
China
3004 Posts
|
Wicked
Advanced Member
Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 30/08/2009 : 16:58:05
|
suvise petica je dato... stvarno mislim da nije iznad trojke... |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
|
|
Checee
Advanced Member
China
3004 Posts
Posted - 30/08/2009 : 16:59:07
|
1
I tebi isto porucujem kao i izivku: pogledaj u izivkov potpis! |
Edited by - Checee on 30/08/2009 16:59:45 |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
Garrett
Junior Member
Croatia
382 Posts
Posted - 30/08/2009 : 17:22:54
|
quote: Originally posted by Le Samourai
nije problem shto ti je mishljenje drugachije, nego shto ne znamo ZASHTO ti mislish da je Dilan najloshiji strip.
a to shto si ga zaboravio, to mozhe biti i do tebe. nego ti reci nama, dok si ga se josh secao, po chemu je bio toliko losh?
treba procitat rekao sam dosadan i glup zato mi je loš. a bio mi je loš po tome što nije kaubojski strip |
welcome to the slim shady mecca rebecca -- huligani sa stripovi.com -- http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152 |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Posted - 30/08/2009 : 17:24:34
|
a to shto si ga zaboravio, to mozhe biti i do tebe. nego ti reci nama, dok si ga se josh secao, po chemu je bio toliko losh?
treba procitat rekao sam dosadan i glup zato mi je loš. a bio mi je loš po tome što nije kaubojski strip
''Bio mi je loš zato što nije kaubojski strip...''
|
|
|
Garrett
Junior Member
Croatia
382 Posts
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11522 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 30/08/2009 : 17:53:54
|
@ Garrett Ti si nasao prozivati "nestripomane" na jednoj temi u svastari? Pa iz tvojih se postova da zakljuciti da o stripu pojma nemas!
Ne diraj mi vise Dylana!
Nista nije bolji ni jezivko, u pravu je Checee! |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Posted - 30/08/2009 : 18:08:22
|
treba procitat rekao sam dosadan i glup zato mi je loš. a bio mi je loš po tome što nije kaubojski strip
dobro,nije ni mr no kaubojski strip pa mi je najbolji strip, što ima veze. ali je realan, ima životne situacije prave avanture a dilan sve nešto zbrda zdola bez glave i repa neki zombiji ovo ono ma gubljenje vremena. ima i dilan 2-3 dobre price a ostalo meni ne vrijedi spomena. vama da meni ne.
Eto, lepo sam pitao choveka zashto mu se ne dopada, i sada mi je sve potpuno jasno. Hvala na obrazlozhenju Garrett, sada mogu lepo da se ne nerviram zato shto ti se ne dopada. Zapravo, nakon ovakvog komentara, mogu samo da se obradujem shto mi je mishljenje suprotno od tvog. |
|
|
Garrett
Junior Member
Croatia
382 Posts
Posted - 30/08/2009 : 18:17:24
|
quote: Originally posted by docA
@ Garrett Ti si nasao prozivati "nestripomane" na jednoj temi u svastari? Pa iz tvojih se postova da zakljuciti da o stripu pojma nemas!
Ne diraj mi vise Dylana!
Nista nije bolji ni jezivko, u pravu je Checee!
našao sam prozivat jer mi nije jasno što neki koji ne voli strip radi ovdje? znaci to mi je bilo cudno ali rekao sam dobrodošao i sve pet, ja sam za da on bude ovdje da se nauci nešto o stripovima, da ih zavoli itd normalno da ja o stripovima pojma nemam a to što sam procitao preko 2000 stripova se ne broji jer od 2000 je samo 30 dilana doga. znam ja da tko ne cita dilana taj da ne vrijedi da živi itd zapamti jednu stvar dilan u mojoj porodici ne znaci ništa mi smo uvijek bili na strani avanture. zagor, tex, mr.no... otac mi je mrzio dilana, djed isto pa ga mrzim i ja izuzem 2-3 epizode koje opet vrijede kao prosjecni tex npr |
welcome to the slim shady mecca rebecca -- huligani sa stripovi.com -- http://www.youtube.com/watch?v=Eev6jbCrrfk - http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=35152 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 30/08/2009 : 18:38:01
|
quote: Originally posted by Wicked
suvise petica je dato... stvarno mislim da nije iznad trojke...
moze li se znati onda kojem Bonelli stripu bi ti dao visu ocijenu?
@1€: Mrznja i objektivnost prema kvalitetu jednog junaka su dvije razlicite stvari. Mozda su ljudi od pocetka trebali slijediti cibalijin primjer iz drugog topica i pisati subjektivne kao i objektivne ocijene. |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Posted - 30/08/2009 : 18:38:48
|
zapamti jednu stvar dilan u mojoj porodici ne znaci ništa mi smo uvijek bili na strani avanture. zagor, tex, mr.no... otac mi je mrzio dilana, djed isto pa ga mrzim i ja izuzem 2-3 epizode koje opet vrijede kao prosjecni tex npr
a ako u mojoj porodici recimo jabuke u shlafroku nishta ne znache, da li to znachi da je taj izvrsni dezert sranje? |
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 30/08/2009 : 18:45:59
|
Citajuci ove pool-ove o ocjenjivanju nekog strip serijala stekao sam utisak da je vecina glasaca zaboravila u potpunosti na osnovnu namjenu svih ovih stripova a to je zabava na prvom mjestu!!!Razumijem da neko vise voli jednog junaka od drugog ali je zaista bezveze da ne kazem ,,jadno,, da se ljudi u globalu ovako ponasaju i maltene svadjaju oko po meni totalno nebitnih stvari:te Dilan je bolji od Zagora,Zagor od Texa,Tex od Ken Parkera a Ken Parker od Dilana i tako u krug!!!Ako neko vise voli Dilana od meni najdrazeg Zagora sta bi ja trebao da ucinim, da ga mozda napadnem jer pobogu on ima drugacije misljenje od mene ili mozda da ga probam ,,preobratiti,, da ga i on zavoli!!!Ljudi ionako nas ima premalo(mislim na ljubitelje stripa,bukvalno izumiremo kao dinosaurusi svojevremeno)da bi si mogli priustiti luksuz zbog ovakvih glupih i besmislenih diskusija i poceli se dijeliti na Zagorovce,Dilanovce,Texovce i ostale!!!Mi smo na prvom mjestu ljubitelji stripa i to svi treba da imaju na pameti!!! |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 30/08/2009 : 19:11:44
|
zapamti jednu stvar dilan u mojoj porodici ne znaci ništa mi smo uvijek bili na strani avanture. zagor, tex, mr.no... otac mi je mrzio dilana, djed isto pa ga mrzim i ja izuzem 2-3 epizode koje opet vrijede kao prosjecni tex npr
a ako u mojoj porodici recimo jabuke u shlafroku nishta ne znache, da li to znachi da je taj izvrsni dezert sranje?
Pomiri se sa tim da je DD shit. Da je Sclavi u serijal ubacio nekog crnog roba, vec bi se moglo govoriti o minimumu kvaliteta. Ovako nema smisla komentarisati... |
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 30/08/2009 : 19:13:21
|
Trebaju i napraviti epizodu bez neprijatelja,gdje Dylan uci lokalne obicaje,prica s traperima i obilazi barove. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Posted - 30/08/2009 : 19:17:43
|
quote: Originally posted by Opti
Trebaju i napraviti epizodu bez neprijatelja,gdje Dylan uci lokalne obicaje,prica s traperima i obilazi barove.
I jednu u kojoj se brine o maloj, crnoj djevojcici. |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 30/08/2009 : 19:20:02
|
Ne diraj mi vise Dylana!
našao sam prozivat jer mi nije jasno što neki koji ne voli strip radi ovdje? znaci to mi je bilo cudno ali rekao sam dobrodošao i sve pet, ja sam za da on bude ovdje da se nauci nešto o stripovima, da ih zavoli itd normalno da ja o stripovima pojma nemam a to što sam procitao preko 2000 stripova se ne broji jer od 2000 je samo 30 dilana doga. znam ja da tko ne cita dilana taj da ne vrijedi da živi itd zapamti jednu stvar dilan u mojoj porodici ne znaci ništa mi smo uvijek bili na strani avanture. zagor, tex, mr.no... otac mi je mrzio dilana, djed isto pa ga mrzim i ja izuzem 2-3 epizode koje opet vrijede kao prosjecni tex npr
Mržnja?! Znaš li ti uopce šta mržnja znaci??? Možeš reci da ne voliš DD-a ili da ti je antipatican, ali da ga mrziš??? |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 30/08/2009 : 19:25:14
|
quote: Originally posted by cibalia
Ne diraj mi vise Dylana!
našao sam prozivat jer mi nije jasno što neki koji ne voli strip radi ovdje? znaci to mi je bilo cudno ali rekao sam dobrodošao i sve pet, ja sam za da on bude ovdje da se nauci nešto o stripovima, da ih zavoli itd normalno da ja o stripovima pojma nemam a to što sam procitao preko 2000 stripova se ne broji jer od 2000 je samo 30 dilana doga. znam ja da tko ne cita dilana taj da ne vrijedi da živi itd zapamti jednu stvar dilan u mojoj porodici ne znaci ništa mi smo uvijek bili na strani avanture. zagor, tex, mr.no... otac mi je mrzio dilana, djed isto pa ga mrzim i ja izuzem 2-3 epizode koje opet vrijede kao prosjecni tex npr
Mržnja?! Znaš li ti uopce šta mržnja znaci??? Možeš reci da ne voliš DD-a ili da ti je antipatican, ali da ga mrziš???
ma moguce je i to. Evo na forumu ima klub " Zagoromrzitelji™ ". Colt je presjedavajuci,Jaki zamjenik, ti se prijavi kao sekretar
|
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 30/08/2009 : 19:25:32
|
quote: Originally posted by kandraks
Citajuci ove pool-ove o ocjenjivanju nekog strip serijala stekao sam utisak da je vecina glasaca zaboravila u potpunosti na osnovnu namjenu svih ovih stripova a to je zabava na prvom mjestu!!!Razumijem da neko vise voli jednog junaka od drugog ali je zaista bezveze da ne kazem ,,jadno,, da se ljudi u globalu ovako ponasaju i maltene svadjaju oko po meni totalno nebitnih stvari:te Dilan je bolji od Zagora,Zagor od Texa,Tex od Ken Parkera a Ken Parker od Dilana i tako u krug!!!Ako neko vise voli Dilana od meni najdrazeg Zagora sta bi ja trebao da ucinim, da ga mozda napadnem jer pobogu on ima drugacije misljenje od mene ili mozda da ga probam ,,preobratiti,, da ga i on zavoli!!!Ljudi ionako nas ima premalo(mislim na ljubitelje stripa,bukvalno izumiremo kao dinosaurusi svojevremeno)da bi si mogli priustiti luksuz zbog ovakvih glupih i besmislenih diskusija i poceli se dijeliti na Zagorovce,Dilanovce,Texovce i ostale!!!Mi smo na prvom mjestu ljubitelji stripa i to svi treba da imaju na pameti!!!
slazem se sa ovim,moja namera je bila izvuci prosecnu ocenu iz svih serijala i uporediti ih.... koliko vidim,Ken ce imati bolju ocenu od Dilana.... |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 30/08/2009 : 19:26:21
|
Pretera ga. Mi smo samo u zabludi da je Tex bolji od Zagora. Kao sto na topiku BD sigurno ima zaludnika koji veruju da je Asterix bolji od Zagora. |
|
|
Topic |
|