forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 (samo za Inca :-))Ocenite serijal-Zagor
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 31/08/2009 : 20:29:40  Show Profile Show Extended Profile
4
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 31/08/2009 : 20:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Zarobljenici Crvene Veštice, Sloboda ili smrt, Kapetan Zmija, Zimska Zmija, Gnev Osaga, Zagro protiv Super Majka, Svemirska braca, Zagor protiv Barona, Ludi Hakaram, Vuk Samotnjak, Demonska maska, Velika urota, Tvdrokrilac, Opklada za strah, Ratnik Pekot, Demoni ludila, Sveti breg, Potop u Drkwoodu, Covek s puškom, Nestali istraživac, Sedam gradova Cibile, Teksaški rendžeri, Morska strava, Tajna Fride Lang, Dugo putovanje... Ovakve price nema ni jedan Bonelli serijal

5

:)

Alo bre.Sta ti znaci taj potpis?????
Go to Top of Page

Spookey
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
99 Posts

Member since 20/06/2007

Posted - 31/08/2009 : 20:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Spookey a Private Message
Zagor je nesto vise od stripa...... :-)
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 31/08/2009 : 21:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

mrznja,ljubomora na popularnost u odonosu na omiljenog junaka doticnih osoba i slicno
bilo je za ocekivati

Oprosti, ali koje ti gluposti valjaš. Jesi li možda malo pomislio da ne vole svi Zagora kao ti??? Ma kakva mržnja??? Nekome se ne svida Zagor, nekome Martin, nekome Nathan. I ti si Mister Nou dao 3, pa ti nitko nije rekao da ga mrziš. Šta ja sve ovdje necu procitati...

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 31/08/2009 : 21:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message
trojka
Go to Top of Page

gibica
Junior Member

Serbia
488 Posts

Member since 22/03/2009

Posted - 31/08/2009 : 22:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send gibica a Private Message
3

I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 31/08/2009 : 22:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

quote:

mrznja,ljubomora na popularnost u odonosu na omiljenog junaka doticnih osoba i slicno
bilo je za ocekivati

Oprosti, ali koje ti gluposti valjaš. Jesi li možda malo pomislio da ne vole svi Zagora kao ti??? Ma kakva mržnja??? Nekome se ne svida Zagor, nekome Martin, nekome Nathan. I ti si Mister Nou dao 3, pa ti nitko nije rekao da ga mrziš. Šta ja sve ovdje necu procitati...

nemoj zezati! Zagi ima kao sto sam ocekivao vise jedninica do sada nego svi ostali zajedno i vjerovatno svi ostali Bonelli sto ce imati kad se zavrsi krug.
3 u redu, 4 isto, ali 1 !?
Je li to objektivnost o kojoj pricas?
Kako bi onda nazvao to, ako ne mrznja?!
Go to Top of Page

nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 31/08/2009 : 22:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send nolo contendre a Private Message
Zagijevi fanovi možda nisu najbrojniji,ali su definitivno najvatreniji.Zbog toga rispekt svima.
Priznajem da je Zagor religija,al' jebiga ja sam ateista.Zbog toga 4.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 31/08/2009 : 23:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

quote:

quote:

bilo je za ocekivati

nemoj zezati! Zagi ima kao sto sam ocekivao vise jedninica do sada nego svi ostali zajedno i vjerovatno svi ostali Bonelli sto ce imati kad se zavrsi krug.

Dosadan strip?
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 31/08/2009 : 23:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:

quote:

quote:

bilo je za ocekivati

Ne, nema tu mržnje. Jednastavno ljudi ne vole Zagora.

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 31/08/2009 : 23:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
Zagor objektivno nije 1 ali nije niti 5... kao i mnogo (da ne kažem vecina) stvari u životu.

Moja ocjena je 4 samo zbog kultnog statusa inace bi realno dao 3.

Budimo realni puno je premalo vrhunskih epizoda kakve je Zagor na mahove znao imati... ali mislim neke od epizoda su zbilja vrhunska ostvarenja stripa svidalo se to nekome ili ne... crtež, scenarij itd.?

Možda niti jedna epizoda ne bi dobila najviše ocjene ali ovaj junak ima X faktor koji jednostavno zaokuplja citatelja tako da on u stripu uživa jednako kao i u nekom objektivno superiornijem ostvarenju (u artistickom smislu).

Isto tako uz sve dužno poštovanje mislim da niti jedan Bonelli serijal ne može dobiti ocjenu 5 iz samog razloga pretjerane kvantitete pa se potkrade dosta osrednjih/loših epizoda, premda su se neki opasno približili najvišoj ocjeni...
Dati njima 5 bi bilo degradiranje recimo remek djelima poput Metabaruna itd.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 31/08/2009 : 23:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

bilo je za ocekivati

Ne, nema tu mržnje. Jednastavno ljudi ne vole Zagora.

Ne želim ispasti kao netko tko želi podbadati, medutim smatram da nisi u pravu...
Ja ne volim mnoge stripove i strip junake pa se svejedno ne bih odlucio za ocjenu 1.

Mislim da je oko Zagora nakupljeno previše frustracija (pogotovo u kolekcionarskom smislu) pa Duh sa Sjekirom ispašta djelomice i zbog toga...

Netko je doduše vjerojatno dao ocjenu 1 zbog toga što doticnog junaka uopce ne voli ali kao što rekoh... realno je ocjena 1 i u nejstrožeg kriticara puno prestroga.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12488 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 01/09/2009 : 00:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
3

Have mercy
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 01/09/2009 : 00:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Bogami opasno je dati Zagoru manje od 5 ima tu raznih vatrenih ljubitelja koji to ne bi olako prihvatili:)

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 01/09/2009 : 00:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
dozivljavam Zagora kao sinonim za strip (u uzem smislu na ovom sajtu) i radi toga ocena 5, sto naravno ne znaci da je bolji od ostalih, jer "Statistika je kao bikini, sve otkriva, ali nista ne pokazuje!"

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 01/09/2009 : 01:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:

Objektivnost staje, shto se Zagora tiche, negde oko trojke, a i trojka je poklonjena.

4 i 5 za Zagora su chista neobjaktivnost i/ili sushtinsko nepoznavanje stripa kao forme.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7712 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 01/09/2009 : 03:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
uz mister noa,zaslužena petica.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 01/09/2009 : 10:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Ej, to je Zagor.
Možemo mi pricat tamo - vamo, prdi ludi, al zna se šta su Alan Ford i Zagor. Vrh zabave u stripu. Od prvoga ima 150 odlicnih epizoda. Od drugoga 300njak. To je to, o cemu mi ode pricamo...nemojmo mi...
Zato 5ica.
To je Zagor...jednostavno.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30948 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 01/09/2009 : 10:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
5

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/09/2009 : 12:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
objektivno?
do broja 85-cetvorka
od broja 85 do 250-petica
od 250 do dandanas-cetvorka

i to jer sam danas strog i zaje...ban,pocela škola kod nas inace bile bi i bolje ocijene.
a onima Zagoromrcima koji daju jedinice...GLUPANI JEDNI,NEMATE VI POJMA.
netko je to mogo rec,kad nema profesora, da vam navije uši.ionako to znaci da niste u trendu
i fensi jer se danas cita prvo Zagor a onda sve ostalo.Zaostali ste malo u vremenu a?ja vas žalim.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 01/09/2009 : 13:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message
Ajde oladi malo...

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/09/2009 : 14:09:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by teller

objektivno?
do broja 85-cetvorka
od broja 85 do 250-petica
od 250 do dandanas-cetvorka

i to jer sam danas strog i zaje...ban,pocela škola kod nas inace bile bi i bolje ocijene.
a onima Zagoromrcima koji daju jedinice...GLUPANI JEDNI,NEMATE VI POJMA.
netko je to mogo rec,kad nema profesora, da vam navije uši.ionako to znaci da niste u trendu
i fensi jer se danas cita prvo Zagor a onda sve ostalo.Zaostali ste malo u vremenu a?ja vas žalim.

Ajde malo da biramo reci, može?????

Prvo da napišem nešto u "moju odbranu": citam Zagora oduvek, imam skoro sve od njega, u svim mogucim verzijama (oni stari LMS/ZS mi nedostaju), i citam ga i dan danas.

E sad:
-gledajuci Zagor kao strip u globalu- ne zaslužuje ocenu vecu od 2, možda, možda 3. Ne mislim da je strip glup, ne mislim ni da su glup oni koji ga citaju (i ja sam jedan od njih), ali mislim da je to neka realna ocena.
- gledajuci Zagora samo u okviru Bonellija, onda je sigurno zaslužio trojku, možda,možda neku cetvorku, ali sumnjam.

Sve ostalo je pitanje ukusa, i još uvek ne razumem neke stvari: zašto ljubitelji Zagora tako reaguju na kritiku omiljenog im junaka??? A i ne razumem one druge koji nikako da se umore od vecite kritike istog.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 01/09/2009 : 14:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

E sad:
-gledajuci Zagor kao strip u globalu- ne zaslužuje ocenu vecu od 2, možda, možda 3. Ne mislim da je strip glup, ne mislim ni da su glup oni koji ga citaju (i ja sam jedan od njih), ali mislim da je to neka realna ocena.
- gledajuci Zagora samo u okviru Bonellija, onda je sigurno zaslužio trojku, možda,možda neku cetvorku, ali sumnjam.

Konachno glas razuma. Realno, te ocene su objektivne.
Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 01/09/2009 : 14:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message
Evo dajem 4.

.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/09/2009 : 14:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
IMa odlicnih epizoda svakako... No imam osjecaj da je Zagor takoder stvoren za ono razdoblje sedamdestih, osamdestih i da bi u njemu odlicno funkcionirao i bez premca bio jedan od najpustolovnijih bonelli stripova. Danas mi više i nije nešto. NE bih davao uopce brojcanu ocjenu, jer je sve to ionako subjektivno. Sa stripom uopce, kod vecine ionako je na djelu ili nostalgija ili kolekcionarstvo...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000