forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Pub,Bar,Kafic,Bistro,Birtija,....
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 18/07/2010 : 20:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

jel to nekada bio lokal Franci na Balanci?
Mislim da je tamo bio neki takav lokal i tamo sam ja bio par puta ako je to to?

e to ne znan
[/quote]

Ja ti živim preko puta Franci na balanci :)
Pub ko pub sa muzikom svake veceri
http://www.nabalanci.si/foto_galerija.htm

---

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 18/07/2010 21:01:11
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 19/07/2010 : 00:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
Meni je u najlepsem secanju ostao kafic ALOHA u Hvaru, negde 1982. godine. U njemu svi kao da smo se 100 godina poznavali, a Nina Hagen je bila trejd mark tog leta.
Novosadski kafici su katastrofa sto se muzike tice, ali ima par casnih izuzetaka, Foxtrot naprimer (blues i tako to), Root 66 (rok i metal), Jazz klub blizu Matice...
Preporucujem kafic Gambriano na Novom naselju
http://gambriano.nsnadlanu.com/
koji je zvanicno picerija ali slabo ko tu jede. Uglavnom se pije (cak i prava turska kafa) uz muziku sezdesetih (ja snimio vlasniku tri dvda puna mptrojki). Ono neobicno na trecoj strani je kavez sa parom veverica koje su glavna atrakcija)
GASTON je, na zalost promenio vlasnika i od dobrog kafica (plus picerija) sa ispravnom etno muzikom (Spanija, Madjarska, New age) postao obicna picerija sa tralala muzikom.

Edited by - cat claw on 19/07/2010 00:40:21
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 19/07/2010 : 13:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by cat claw

Meni je u najlepsem secanju ostao kafic ALOHA u Hvaru, negde 1982. godine. U njemu svi kao da smo se 100 godina poznavali, a Nina Hagen je bila trejd mark tog leta.
Novosadski kafici su katastrofa sto se muzike tice, ali ima par casnih izuzetaka, Foxtrot naprimer (blues i tako to), Root 66 (rok i metal), Jazz klub blizu Matice...
Preporucujem kafic Gambriano na Novom naselju
http://gambriano.nsnadlanu.com/
koji je zvanicno picerija ali slabo ko tu jede. Uglavnom se pije (cak i prava turska kafa) uz muziku sezdesetih (ja snimio vlasniku tri dvda puna mptrojki). Ono neobicno na trecoj strani je kavez sa parom veverica koje su glavna atrakcija)
GASTON je, na zalost promenio vlasnika i od dobrog kafica (plus picerija) sa ispravnom etno muzikom (Spanija, Madjarska, New age) postao obicna picerija sa tralala muzikom.

To što kažeš na kraju, stvarno previše je tralala muzike, kao da ne postoji još druga, ili jednostavno ovi što imaju novije kafice i picerije nemaju mašte. Uvijek kad idem negdje npr. na pizu slušam ovu muziku, stvarno ne mogu da jedem, drugi put donecu cepove za uši

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000