Author |
Topic  |
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 17/09/2009 : 22:38:48
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ma bre mene li nadjoste pored tolki pacijenti 
Pa zasto? I ja bi glasao za tebe. Vec vidim tvoj potpis "Forumas godine po izboru kolega sa foruma".   |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 17/09/2009 : 22:42:56
|
Nemojte ga urocite, ce baci neko pik na njega, pa ce ga izbacu. Ionako ne volu nas juznjaci pa... Tekse, aj mi poobjasni na svoj topik zasto je Teks dobar? Ja od italijanski citam samo Alana, a od kaubojskih Talicnog... Ako je cisto tepccina sas Indijanci, tesko ce me privolite... Reko, mozda dobar strip, a ja ne znam... Jos gu Magnus crta... |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 17/09/2009 : 23:13:51
|
quote: Originally posted by Bob Rok
Nemojte ga urocite, ce baci neko pik na njega, pa ce ga izbacu. Ionako ne volu nas juznjaci pa... Tekse, aj mi poobjasni na svoj topik zasto je Teks dobar? Ja od italijanski citam samo Alana, a od kaubojskih Talicnog... Ako je cisto tepccina sas Indijanci, tesko ce me privolite... Reko, mozda dobar strip, a ja ne znam... Jos gu Magnus crta...
Na koj topic? Ovaj ionako nicemu vise ne sluzi pa moz i ovde. Evo kako izgleda otprilike Teks - odma se zna ko muti vodu,samo cekas da on i kompanija razbucaju sve i sjebu glavnog negativca. Ne mrse m...,umlate pa pitaju Ne ripaju po lijane,ne gadjaju se s sekire iz kameno doba i ne vuku invalidi sa sobom koji im nisu ni od kakvu pomoc U pauzi se podbadaju Tex i Carson,popije se neko pivo,pojede neka zivotinjka sakrivena ispod brda krompirica i to je otprilike to Nema mnogo filozofije,a crtaci su najbolje sto Bonelli ima |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 17/09/2009 : 23:15:19
|
quote: Originally posted by lwood
koga da izbaci?? texa? ma ko smi njega izbacit? 
Bio sam ja u izbor za najoftopicaranaforum,al' ne znam kakvi su rezultati bili. A cini mi se da i ti i Carson beoste u konkurenciju |
 |
|
tiberije
Average Member

USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
Posted - 18/09/2009 : 03:47:18
|
Nemojte ga urocite, ce baci neko pik na njega, pa ce ga izbacu. Ionako ne volu nas juznjaci pa... Tekse, aj mi poobjasni na svoj topik zasto je Teks dobar? Ja od italijanski citam samo Alana, a od kaubojskih Talicnog... Ako je cisto tepccina sas Indijanci, tesko ce me privolite... Reko, mozda dobar strip, a ja ne znam... Jos gu Magnus crta...
Ma gde ces citati Teksa pored Bluberija, to ti je kao da ti neko ponudi da biras auto koji hoces a ti izaberes Yuga a ne Mercedesa:):) |
Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod |
Edited by - tiberije on 18/09/2009 03:47:44 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 18/09/2009 : 08:19:35
|
quote: Originally posted by tiberije
Ma gde ces citati Teksa pored Bluberija, to ti je kao da ti neko ponudi da biras auto koji hoces a ti izaberes Yuga a ne Mercedesa:):)
   |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
Edited by - mladjo on 18/09/2009 08:19:59 |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19513 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/09/2009 : 09:33:18
|
ne mogu da vjerujem da topic još nije zakljucan.Valjda se ceka, da se izbaci još koji nepodnošljiv forumaš!Izpada da je opasnije zaratit sa šefom nego vrijedati na nacionalnoj, vjerskoj ili kojoj drugoj osnovi.Prestrogo !prestrogo i za profesora i 1Evro.Ko sljedi? teller? samo da na forumu bude muk i tišina...to je ko forum nekog pogrebnog poduzeca onda.
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 18/09/2009 : 10:12:03
|
Berni, zar se i dalje ne javljaš? A koliko se suza i žuci prolilo u ovom topicu?
Predlažem da ako se topic ne kljuca da ga se prebaci u svaštaru pa da picimo i dalje bedastoce, ko i dosad... Leo, Gand i ostali su rekli neke završne dojmove i razmišljanja, a sve ostalo je jednostavno suvišno. KO dosad nije naucilo lekciju, nece ni dalje...
Jedino mi nije jasno zašto se moderatori igraju mazohista? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 18/09/2009 : 10:57:48
|
quote: Originally posted by DeeCay
Jedino mi nije jasno zašto se moderatori igraju mazohista?
Ili sadista?
Ne znam, ja se vodim onim "tražili ste, citajte", isto i u topicu o VC. Možda ce tako neki ljudi da shvate odredene stvari.
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41119 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 18/09/2009 : 11:28:07
|
Topic je zakljucan izbacivanjem Inza, on je jedini bio konstantno on topic, ovo je mlacenje prazne slame... Mada je i od pocetka bilo... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6365 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 18/09/2009 : 12:25:39
|
Da i ja ostavim post u ovom stvarno legendarnom topicu.Ne kupujem Ludensova HC izdanja pa me ni ne brine previše oko buducnosti istih,ali razmumijem želje i ljutnju kolekcionara.Medutim,ako cemo pošteno,nijedna druga izdavacka kuca nema dobru komunikaciju sa forumom osim Fibre i Libellusa,a ako ima,to se uglavnom svodi na prazna obecanja a la Gaston integral itd.I nakon toliko godina na forumu,još mi ne ide u glavu zbog cega je tako teško napisati tu i tamo neki post u vezi planova jer forum je dobra reklama a uz to još i besplatna.Kad imaš neku sigurnost da (ne)ce nešto izaci,lakše se onda odluciti kupovati to ili ne. Tako da su kritike na Bernardov racun sigurno malo prežestoke.Osobno, svoje nezadovoljstvo/kritiku/ljutnju prema nacinu izdavanja pojedinih izdavackih kuca iskazujem na nacin da smanjim kupnju njihovih izdanja odnosno da ne kupim izdanje koje bih inace sigurno kupio da ga izdaju Fibra/LL koji bi svakako objavili javno koji su planovi za to konkretno izdanje.To je mislim da puno produktivnije od ove rasprave. |
Bond.James Bond. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41119 Posts
Posted - 18/09/2009 : 12:44:27
|
Beli put PRESS, VC (Ranije Colt, Going-Going a sada odgovaraju na mailove), Libellus i Fibru si vec spomenuo, cak je i Wizard odgovarao na pitanja... Jedino Ludens to ne radi NIKAKO...
Libellus i Fibra su za primer, ostali odgovaraju nekako, a Ludens "mute" ima slike nema tona... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6365 Posts
Posted - 18/09/2009 : 13:02:08
|
Da, VC sam zaborabio ali iskreno, topice o VC više ne citam,jer toliko gluposti i spamova mislim da nikad u povijesti sajta nije bilo koliko na topicima VC pa vjerujem kako so COlt i Going-going pomalo digli ruke od diskusija(opravdano).Mailove ne šaljem nijednom izdavacu pa ne znam. |
Bond.James Bond. |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 18/09/2009 : 13:02:37
|
Niti ja nisam kupac spomenutih izdanja tako da imam potupno neutralan stav.. Jedino što iskustveno znam (obzirom da dobar dio posla radim u komercijali) je to da za kupca UVIJEK MORAŠ imat sluha.. Pa radilo se o kamionima, spajalicama, lutkama na napuhavanje ili stripovima... Premisa tipa "gdje bi izdavaci došli kada bi svakome odgovarali na mailove" je potpuno pogrešna.. Iz jednostavnoG razloga što prodaja sama po sebi ukljucuje i brigu za kupce ("customer care" segment poslovanja).. Ako se netko misli ozbiljno baviti takvim poslom (i nadasve dugorocno) i misliti da ce prodaja ici po defaultu, grdno se vara.. To može držat vodu jedno vrijeme, ali se uvijek vraca ko bumerang kad to najmanje ocekuješ.. Tada je najcešce prekasno jer je šteta napravljena.. Jednostavno moraš osluškivati tržište i potrebe kupaca, bez toga ne ide i amen! Veliki dio ukljucuje samu psihologiju i zato treba kupca prvenstveno gledat kao covjeka, a ne kroz novcanik. Covjek takav odnos prepoznaje, isto kao što prepoznaje bahat i neljubazan odnos.. Uostalom svi volimo ljubazan odnos i uvijek cemo rade ici negdje gdje to dobivamo.. Bilo da je rijec o birtiji, trgovini mješovitom robom ili brkatoj babi na kiosku.. |
Edited by - Vjeko1980 on 18/09/2009 13:05:07 |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19513 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/09/2009 : 13:08:45
|
Gloooobinjo!!!Kandidat za novi ban...vidi mu avatar.
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 18/09/2009 : 13:19:27
|
quote: Originally posted by Aco
nijedna druga izdavacka kuca nema dobru komunikaciju sa forumom osim Fibre i Libellusa
Khm...  |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41119 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6365 Posts
Posted - 18/09/2009 : 13:23:04
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by Aco
nijedna druga izdavacka kuca nema dobru komunikaciju sa forumom osim Fibre i Libellusa
Khm... 
Joj..sorry.Vidi se da sam rijetko na forumu i potpuno sam zaboravio na Lavirint.Da.naravno,i Lavirint je iznimka u pozitivnom smislu.Sorry još jednom. |
Bond.James Bond. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 18/09/2009 : 13:25:22
|
Ma daj, šalim se.
A izdavaci koji su more or less potekli sa ovog foruma (Fibra, Libellus, Dani, Lavirint) imaju dobru komunikaciju sa forumom. Ostali nemaju. To je tako, tako ce i ostati, simple as that. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 18/09/2009 : 15:55:20
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by lwood
koga da izbaci?? texa? ma ko smi njega izbacit? 
Bio sam ja u izbor za najoftopicaranaforum,al' ne znam kakvi su rezultati bili. A cini mi se da i ti i Carson beoste u konkurenciju
ja i karson ne možemo bit u takvoj konkurenciji. mi smo medu najstabilnijim licnostima foruma  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
Topic  |
|