I ja sam poslao tu anketu, ali još ništa nisam dobio. Vidim da u ovim novim stripovima : Zagor SP4 i Dilan Dog 15 se opet dobijaju za popunjavanje, verovatno ce zaživeti sve to, ali samo treba vremena.
Sta dobijamo time ako postanemo clanovi, popust pri kupovini?
20% popusta pri kupovini koji valjda raste sa daljim kupovinama. Mislim da ovo tek kasnije treba da "proradi" kako valja. Mada, nešto i ne vidim smisao topika kada cemo samo mi forumaši pisati koji nismo najbolje upuceni u sve.
Lol cronos ta ti je dobra :D Btw ja se bash zabrinuo shto mi nije stigla ona kartica.Izgleda da nije nikome pa mogu da predahnem :D
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Koga tachno pitash? Opshti publikum? Imash u stripovima mail i telefon redakcije, pa pitaj lepo njih.
Pa pitam sve vas, koji citate stripove i kupujete vc stripove, verovatno ste videli to, ko sto jeste, pa reko mozda neko nesto zna. Malo da dembatujemo. To je i smisao foruma, zar ne?
ja sam pre neki dan pitao za te clanske karte i rekose mi iz redakcije da ce mi biti poslata za desetak dana ... eto to je ono sto ja znam .... nikako da proradi onaj site veselog cetvrtka ...
ja sam pre neki dan pitao za te clanske karte i rekose mi iz redakcije da ce mi biti poslata za desetak dana ... eto to je ono sto ja znam .... nikako da proradi onaj site veselog cetvrtka ...
Jel moze neko da mi potvrdi da mi, koji smo se uclanili preko telefona u klub citalaca kada smo narucivali kolekcionarskog Zagora 3, ne treba ponovo da se uclanjujemo. Mislim da sam video da je neko to rekao, ali ne mogu tacno da se setim.
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
A i pitanje je kako su zamislili taj sajt...ako budu u pitanju samo klasicne najave onda ništa...treba ponuditi nešto originalno
Da, stvarno bi bilo bezveze da naprave svoj sajt i da onda predstave junake koji oni izdaju, i stripove koji su izašli. I da još stave mogucnost online kupovine. I da još kojim slucajem stave najave za nova izdanja. I možda još neka obaveštenja u vezi svojih izdanja. Trebalo bi nešto originalno tu da se stavi.... Možda nešto poput Bonelli sajta, ili Libellusa, ili Fibre, ili Marvela, ili DC, ili Vertigo, ili Dargaud, ili Castermann, ili....ma nešto originalno poput sajtova ostalih izdavackih kuca, a ne nešto bezveze...
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Kakvi ste svi...ccc svima su vam misli zatrovane :D LOL!