Author |
Topic  |
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 07/02/2010 : 12:13:54
|
quote: Originally posted by kreŠa
Ukratko - Boneli i Alan Ford. Kad si procitao Nika, kazi mi ime price koja se odvija na jugu SAD-a (jedna od retkih van Njujorka). Kad si procitao Martija, kazi mi imena njegovih roditelja. Kad si procitao Marka, nabroj mi 4 dvodelne price. Kad si procitao Dilana, nabroj mi price koje pripadaju takozvanoj sagi o "Zoni sumraka". Kad si procitao Alana, kazi mi u kojoj prici je prvo pojavljivanje Melise. Kad si procitao Kena, kazi mi koje je indijansko ime dobio u pocetku (5. prica).
Ne morate stvarno ovo da mi kazete, ali ako ste vec procitali sve, onda je red da ovo osnovno znate. A nesto van Bonellija i Italije, ima li tu necega da ste procitali?
Pola od ovoga znam, nešto i ne, razlog stripove citam da bi se opustio, a nešto sam i procitao davno. Ja sam Bonelijevac u duši...vidike ne širim što se tice stripova. |
 |
|
bitola
Average Member

USA
821 Posts
Member since 22/02/2003 |
Posted - 07/02/2010 : 15:07:29
|
quote: Originally posted by profesor-inz
quote: Originally posted by varaga
Ja koliko znam u Darkvudu od HC specijala je poslednja stigla tura Vojska duhova,Smrtonosna mocvara i Protunapad i to prije skoro godinu dana, vise puta sam bio od tada i nije bilo broja 18 Kamen koji ubija iako sam znao da je izasao u Hrvatskoj jos pre nekoliko mjeseci. Takodje sam i u Alan Ford zvao nekoliko puta i kod njih jos nije stizao.
Ma znam, nego me loži Kreša i ostali omladinci. Oni pricaju meni o Zagoru ! Kreša ne bi znao da nabroji tri stripa o Zagoru da ga sada pitam!
E pa profesore, ako je mali dokaz Fotografija koju je stavio Renky, onda i ja mogu da slikam moji primerak i da postavim tu, pa da se uverish. Inache, ja uopce nisam omladinac. Da bar jesam |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 07/02/2010 : 15:18:54
|
quote: Originally posted by kreŠa
Hehehe. Zagora bi i znao. Da ja Vas pitam da nabrojite 3 stripa koji nisu Zagor, bilo bi belaja.
Bingo.Poenta svih sukoba.  |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 07/02/2010 : 15:54:20
|
quote: Originally posted by bitola
quote: Originally posted by varaga
Ja koliko znam u Darkvudu od HC specijala je poslednja stigla tura Vojska duhova,Smrtonosna mocvara i Protunapad i to prije skoro godinu dana, vise puta sam bio od tada i nije bilo broja 18 Kamen koji ubija iako sam znao da je izasao u Hrvatskoj jos pre nekoliko mjeseci. Takodje sam i u Alan Ford zvao nekoliko puta i kod njih jos nije stizao.
Ma znam, nego me loži Kreša i ostali omladinci. Oni pricaju meni o Zagoru ! Kreša ne bi znao da nabroji tri stripa o Zagoru da ga sada pitam!
E pa profesore, ako je mali dokaz Fotografija koju je stavio Renky, onda i ja mogu da slikam moji primerak i da postavim tu, pa da se uverish. Inache, ja uopce nisam omladinac. Da bar jesam
MA OK IZAŠAO JE, ALI U SRBIJU NIJE STIGAO... |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 07/02/2010 : 15:57:33
|
ZAHTEV DISTRIBUTERIMA DARKVUDU I ALAN FORDU! KUPAC JE UVEK U PRAVU!
  Zajebi ti Ludens, nes se ti leba najest od njih. Profo, ajde kad dodjes na vlas, uvati se za mesto sekretara na kulturu, ukini porez za stripovi, pomogni izdavacima i da vis kako ce Zagor procveta u nas  |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 07/02/2010 : 16:00:11
|
quote: Originally posted by Bob Rok
  Zajebi ti Ludens, nes se ti leba najest od njih. Profo, ajde kad dodjes na vlas, uvati se za mesto sekretara na kulturu, ukini porez za stripovi, pomogni izdavacima i da vis kako ce Zagor procveta u nas 
Najzad pametan predlog, bice podrške izdavacima Zagora, odnosno potrudicu se da svi ostali nestanu sa scene... |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Posted - 07/02/2010 : 16:01:48
|
quote: Originally posted by Bob Rok
  Zajebi ti Ludens, nes se ti leba najest od njih. Profo, ajde kad dodjes na vlas, uvati se za mesto sekretara na kulturu, ukini porez za stripovi, pomogni izdavacima i da vis kako ce Zagor procveta u nas 
Najzad pametan predlog, bice podrške izdavacima Zagora, odnosno potrudicu se da svi ostali nestanu sa scene...
E, onda nista, moj glas dobit neces... |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Posted - 07/02/2010 : 16:05:35
|
Bobe treba forsirati prave vrednosti, boriti se protiv jednoumlja...
Slazem, u potpunosti  |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 07/02/2010 : 17:24:32
|
da, pobijmo sve koji misle drukcije. liberalno, nema sta... koja nakaza od coveka... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 07/02/2010 : 17:32:16
|
quote: Originally posted by Curunir
da, pobijmo sve koji misle drukcije. liberalno, nema sta... koja nakaza od coveka...
Taj kurton preko glave ti idealno stoji lektore... |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 07/02/2010 : 18:15:09
|
Mogao bi profesor da nas uputi u to zasto bismo trebali da citamo samo Zagora, da istakne koje su njegove prednosti u odnosu na druge stripove, narocito one iz SBE... |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 07/02/2010 : 18:45:03
|
quote: Originally posted by Colt
Mogao bi profesor da nas uputi u to zasto bismo trebali da citamo samo Zagora, da istakne koje su njegove prednosti u odnosu na druge stripove, narocito one iz SBE...
Pa to svakodnevno radim, treba samo da pratiš izlaganja. Mada ti si poznati strucnjak i to sve znaš bolje od mene... |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7959 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 07/02/2010 : 18:59:14
|
Mogao bi profesor da nas uputi u to zasto bismo trebali da citamo samo Zagora, da istakne koje su njegove prednosti u odnosu na druge stripove, narocito one iz SBE...
Pa to svakodnevno radim, treba samo da pratiš izlaganja. Mada ti si poznati strucnjak i to sve znaš bolje od mene...
colt je texolog. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22361 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/02/2010 : 19:04:52
|
ma naravno da SBE ima/imao je, osim Zagora dosta solidnih/dobrih serijala, kao Dylan, Dampyr, Ken, MM, Nathan, Gea, Volto, Magicni, Mr.No, Caravan i Brandon. Ostali nisu vrijedni da se spomenu. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Posted - 07/02/2010 : 19:23:21
|
Pa to svakodnevno radim, treba samo da pratiš izlaganja. Mada ti si poznati strucnjak i to sve znaš bolje od mene...
Inace, ja svakako znam vise od tebe o Zagoru, samo sto pratim i druge serijale pa mogu da ocenim kakav je njihov kvalitet u odnosu na goreimenovani strip... |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Posted - 07/02/2010 : 19:25:35
|
quote: ma naravno da SBE ima/imao je, osim Zagora dosta solidnih/dobrih serijala, kao Dylan, Dampyr, Ken, MM, Nathan, Gea, Volto, Magicni, Mr.No, Caravan i Brandon. Ostali nisu vrijedni da se spomenu.
Slazem se da oni neimenovani serijali zaista nisu u istoj kategoriji sa Zagorom... |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 07/02/2010 : 20:19:32
|
...bice podrške izdavacima Zagora,odnosno potrudicu se da svi ostali nestanu sa scene...
Ah,stari san-prodavao bi se samo Zagor...i jos po nesto...  |
 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 08/02/2010 : 07:40:33
|
quote: Originally posted by King Warrior
ma naravno da SBE ima/imao je, osim Zagora dosta solidnih/dobrih serijala, kao Dylan, Dampyr, Ken, MM, Nathan, Gea, Volto, Magicni, Mr.No, Caravan i Brandon. Ostali nisu vrijedni da se spomenu.
Prijatelju - "Price sa Divljeg zapada" itekako zasluzuju da se spomenu,jer su po kvalitetu u samom vrhu SBE!!!  |
 |
|
skviki
Average Member

Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 08/02/2010 : 10:00:17
|
quote: Originally posted by Curunir
da, pobijmo sve koji misle drukcije. liberalno, nema sta... koja nakaza od coveka...
Pazi sta pises, vidis da ce doci na vlast uskoro.   Gde su ovde velika slova? Stidi se lektore. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
Edited by - skviki on 08/02/2010 10:01:22 |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 08/02/2010 : 16:41:56
|
Inace, ja svakako znam vise od tebe o Zagoru, samo sto pratim i druge serijale pa mogu da ocenim kakav je njihov kvalitet u odnosu na goreimenovani strip...
Kada kažeš da znaš od nekog nešto više o nekom junaku, na šta to misliš, baš me zanima, daj primer! |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 08/02/2010 : 16:43:28
|
quote: Originally posted by pravedni
ma naravno da SBE ima/imao je, osim Zagora dosta solidnih/dobrih serijala, kao Dylan, Dampyr, Ken, MM, Nathan, Gea, Volto, Magicni, Mr.No, Caravan i Brandon. Ostali nisu vrijedni da se spomenu.
Prijatelju - "Price sa Divljeg zapada" itekako zasluzuju da se spomenu,jer su po kvalitetu u samom vrhu SBE!!! 
Pravedni, taj serijal je još jedino preostalo što nisam procitao od Bonelija, interesujeme pa sam uzeo par prica da citam, za sada moram ti reci da sam ocekivao ipak više... |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 08/02/2010 : 16:46:32
|
quote: Originally posted by cronos six
colt je texolog.
Ja bi rekao da je Cikolog, tu se bolje razume od mene... |
 |
|
henry
Senior Member

Serbia
1680 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 08/02/2010 : 19:25:23
|
quote: Originally posted by pravedni
Prijatelju - "Price sa Divljeg zapada" itekako zasluzuju da se spomenu,jer su po kvalitetu u samom vrhu SBE!!! 
Pravedni, taj serijal je još jedino preostalo što nisam procitao od Bonelija, interesujeme pa sam uzeo par prica da citam, za sada moram ti reci da sam ocekivao ipak više...
Zagoretina poceo da prica sam sa sobom  Izgleda da ga je to što nije znao da je izašao HC Kamen ubica žestoko poremetilo  |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
Edited by - henry on 08/02/2010 19:29:22 |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
|
Topic  |
|