Author |
Topic |
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 28/09/2009 : 20:02:29
|
@ kandraks - promenio sam one gambine slike (koje sam ja mislio da najvise strce ...)
|
Edited by - andjelt on 28/09/2009 20:03:02 |
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 28/09/2009 : 21:24:20
|
A vidim da si ubacio i zadnje dvije strane posto ih nije bilo prvi put kad sam gledao!!! |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Posted - 08/10/2009 : 17:13:11
|
e da , kao sto cete primetiti (vi koji budete procitali stip) , poslednje tri stranice iza stripa jos nisam popunio . to sam zamislio da budu kratka ili duza :) razmisljanja kolekcionara (fanova zagora) na temu : "Fenomen Zagora i ja licno u toj prici" ...
pa pozivam sve dokazane fanove Zagora i one koji se takvim osecaju da napisu par redova na tu temu ?
unapred zahvalan , toza |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40299 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 08/10/2009 : 20:44:03
|
Druze, ja ti nisam neki sa tekstom, ali svakako moram da pohvalim trud koji si ulozio u ovo interesantno "izdanje"... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 08/10/2009 : 22:22:56
|
Od mene podrška, medutim, nisam ti ja neki scenarista! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Posted - 09/10/2009 : 02:47:42
|
Tozo,za pocetak pohvale na stripu koji je odlicno uradjen,mada sam se napatio da ga procitam,onaj font slova me je unistio totalno(sto Radisa Urosevic kaze u filmu Jet-Set OSLEP`O SAM)!!!Ja sam se u vecini stvari pronasao u ovom stripu kroz lik Zagora!!!Isto kao i on na pocetku naseg druzenja(a to je bogami bilo prije nekih 20-tak godina)bio sam mali i naivan!Smatrao sam da nikad necu odrasti,da cu uvjek ostati djete i da cu citati avanture nasih crtanih junaka(citaj Zagora)do kraja zivota i to je to!Bio sam najsretnije djete na svijetu!!!Tako i nas Zagorakis,on je utuvio sebi u glavu da ispravi svaku ,,krivu Drinu,, u Darkvudu i ne odustaje od toga bez obzira na sve,naivno zar ne!!!Medjutim vremena se mjenjaju,ja lagano odrastam i sve manje posvecujem paznju stripovima jer pobogu ima toliko toga na svijetu!Da zlo bude vece i moji prijatelji jedan za drugim dizu ruke od stripova i nalaze zanimaciju u necemu drugom(citaj curama)!!!Interesanto u tvom stripu i Zagorovi prijatelji lagano dizu ruke od svega i svaki ide na svoju stranu u potragu za svojom srecom!!!E sad ovdje je Zagor isp`o veca faca od mene jer se nije predao vec je odlucio da nastavi sa svojim besmislenim snom,dok sam ja kad sam porastao ,,veliki,, zaboravio sve nase zajednicke akcije i derneke i okrenuo mu ledja!!!Podlo zar ne?!Elem,vremenom se Kandraksu sve manje svidja da bude ,,veliki,, i on odlucuje da u pomoc pozove starog prijatelja Zagorelog koji mu kao i bezbroj puta do tada pruza ruke spasa i avantura se nastavlja!!!Zagor jeste naivan ali ja ga gotivim bas zbog toga,uz njega se uvjek osjecam sretno i bar na trenutak zaboravim na sve probleme oko mene!!!Da hocu neko ozbiljno i tesko stivo citao bih Dostojevskog... |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Posted - 09/10/2009 : 07:27:35
|
drago mi je da ti se svidja ... voleo bih jos neko da procita pa da kaze svoje misljenje ... mislim da se nece pokajati ... pozivam kandraksa i sawicha kao svedoke za to :)
jos jednom hvala kandraksu na poverenju |
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Posted - 09/10/2009 : 16:17:18
|
quote: Originally posted by andjelt
drago mi je da ti se svidja ... voleo bih jos neko da procita pa da kaze svoje misljenje ... mislim da se nece pokajati ... pozivam kandraksa i sawicha kao svedoke za to :)
jos jednom hvala kandraksu na poverenju
Nema na cemu druze,ja sam iskreno uzivao citajuci tvoj strip!!!Cestitam ti jos jednom na svom trudu koji si ulozio u ovaj projekat!!!I da,umalo da zaboravim,preporucujem svima da ga procitaju... |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 09/10/2009 : 17:33:35
|
Zemo procitao sam i ja mada moram reci jedva,jedina zamerka je font,jako je sitno i bas sam se namucio.Sve drugo ok,svaka cast na trudu,trebalo je vremena za ovako nesto.Skidam kapu ja ne bi imao zivaca.Zanimljivo mi je Kandraksovo tumacenje price,potpuno je pogodio.Zemo samo nastavi bice verujem to jos bolje kad malo udjes u stos. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Posted - 09/10/2009 : 17:42:18
|
quote: Originally posted by okiboki
Zemo procitao sam i ja mada moram reci jedva,jedina zamerka je font,jako je sitno i bas sam se namucio.Sve drugo ok,svaka cast na trudu,trebalo je vremena za ovako nesto.Skidam kapu ja ne bi imao zivaca.Zanimljivo mi je Kandraksovo tumacenje price,potpuno je pogodio.Zemo samo nastavi bice verujem to jos bolje kad malo udjes u stos.
:) :) ovo se zove kritika :) " napravi ti jos par komada, pa kad navezbas onda cemo da pricamo" ... eee okiboki kriticaru jedan :)
salim se zemo , hvala na poverenju
inace , slike su male jer moram da stitim intelektualnu svojinu od plagijatora , salim se ... velike slike treba sto godina dok se upload-uju ... stavicu u vecoj rezoluciji kad uhvatim vremena ... moram da se vratim obavezama , malo sam se zaneo sa ovim ... :) |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 09/10/2009 : 18:39:49
|
quote: Originally posted by okiboki
Zemo procitao sam i ja mada moram reci jedva,jedina zamerka je font,jako je sitno i bas sam se namucio.Sve drugo ok,svaka cast na trudu,trebalo je vremena za ovako nesto.Skidam kapu ja ne bi imao zivaca.Zanimljivo mi je Kandraksovo tumacenje price,potpuno je pogodio.Zemo samo nastavi bice verujem to jos bolje kad malo udjes u stos.
:) :) ovo se zove kritika :) " napravi ti jos par komada, pa kad navezbas onda cemo da pricamo" ... eee okiboki kriticaru jedan :)
salim se zemo , hvala na poverenju
inace , slike su male jer moram da stitim intelektualnu svojinu od plagijatora , salim se ... velike slike treba sto godina dok se upload-uju ... stavicu u vecoj rezoluciji kad uhvatim vremena ... moram da se vratim obavezama , malo sam se zaneo sa ovim ... :)
Znas da nisam tako mislio.Samo napred.Pozdrav! |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Posted - 18/10/2009 : 02:44:46
|
Cestitke Tozo jos jednom,bas mocno izgleda!!! |
|
|
vang0gh24
New Member
Canada
204 Posts
Member since 17/01/2004 |
Posted - 18/10/2009 : 06:46:54
|
Tozo, Bravo! Iskreno nisam sve procitao jer je font previshe sitan i cudan i jednostavno na nekim mestima sam zapeo, nisam mogao da provalim sta pise. ali po onome sto sam procitao nema sumnje da je prica bas ono sto odgovara nama omatorelim zaludjenicima stripa. znaci - ima snaznu poruku. slucajno naletih na ovu temu veceras a kao za inat u zadnjih par dana me muci to sto sam i sam dosao na jednu zanimljivu ideju za strip. tj jednu epizodu zagora. problem je samo sto nema sanse da se izvede na isti nacin kao i tvoj strip. ima previshe elemena i likova koji nikad nisu bili crtani. mozda jednog dana nasiljim olovku i pero. ko zna.? |
devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Posted - 18/10/2009 : 10:10:33
|
ja sam uvek raspolozen za nove projekte ... (naravno, necemo ostavljati vremenske rokove radice se tempom koji nam druge obaveze dozvoljavaju) ... ispricaj svoju ideju ... ja vec dugo pozivan i ostale da se prikljuce ....
hvala na podrsci kandraks-u i vang0gh24 |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Posted - 03/11/2009 : 21:18:19
|
Bogami Tozo,ti bi ovo trebao profesinalno da izdajes!!!Izgleda predobro... |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40299 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/11/2009 : 22:09:17
|
kako vam izgleda cover za "toza comics" strip br 3. ?
samo za starije od 81 godinu |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Posted - 03/11/2009 : 22:09:48
|
quote: Originally posted by sawitch
Komotno da menjas Blazinu..
nemoj tako preostro o meni da sudis, ipak sam ja prokleto naivni amater |