Eto,siguran sam da ce to zanimati puno ljudi.Koje su najbolje price Kita Telera?Tražio sam po recenzijama ali sam naletio samo na 3 price.Izgleda da vas boli kita za Kita? Nego ajde ozbiljno,trenutacno sam u fazi da bih citao Kita Telera,pa me zanima(kao i druge vjerovatno) koje to price treba obavezno procitati.Eto baš sam sada izbidao Kubaj Kana i nastavak pa se veselim da procitam taj strip.Šta ima još?
Slažem se da je u pitanju dobar junak,i sam sa ga nekad obožavao...ono što mi je ostalo u secanjujeste recimo 5-delna epizoda Jastreb na nišanu,Prerijska lisica,Banda Roki kila,U utrobi zveri i Jastrebov brat...zatim prica sa Teleskopulosom...pa Klju-Kluks-Klan...to je bio zlatni period ovog junaka
slažem se, ne zato jer je zadnja, vec zbog heppy enda, naslovnica je divota. Mnogo je dobrih Tellera, po meni najbolji od Leteceg Holandanina LMS nadalje. I do tada su sasvim citljivi ali najbolji u drugom periodu MR-posle broja 200 LMS.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
mnogi ga bacaju u istu vrecu sa Mikijem,dok je meni Kit Teller uvijek bio za dva koplja bolji od Kapetana Mikija,pogotovo novije epizode koje je crtao Gamba
...nadam se da s tim nisi htio rec, da je Kapetan Miki loš...Gastoooooonnnnne, di si? šalim se naravno, Miki se svrstava u vrecu zajedno sa Blekom i Markom, Teller ide u rangu sa Mister Nojem, Martijem i Dilanom, a vrh vrha su Zagor i Tex, a nadjunaci Ken i Magicni. A istina je, da kvaliteta nije uvijek sorazmerna sa popularnošcu i tiraži.Dokaz je, da su Blek i Mark (bio bi i Miki)citaniji i prodavaniji od Texa i Dilana, a nadjunaci Ken i Magicni preživljavaju samo u HC varijanti.Cudnog li svijeta.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Gamba je imao u Zagoru dobrih momenata i dobrih prica,nazalost upropastio je Chica gdje se vidjelo da komedija nije njegov teritorij. U kit Telleru je bio fantastican,price su bile kao stvorene za njega. Eh,Tellere al si podijelio ove junake sa nadjunacima itd...
Miki se svrstava u vrecu zajedno sa Blekom i Markom, Teller ide u rangu sa Mister Nojem, Martijem i Dilanom, a vrh vrha su Zagor i Tex, a nadjunaci Ken i Magicni.
Uhuhuh. Sad ce da padne jedno deset strana offtopica :)
kojoti ne oklevaju i planina ocaja teleskopulos gusar crnobradi
uh, pa teleskopulos je katastrofa i od crteza i od price... crnobradi pak divota od stripa, jedan od najjacih bonellija... ali ipak losiji od ''sume umiru''...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
kojoti ne oklevaju i planina ocaja teleskopulos gusar crnobradi
uh, pa teleskopulos je katastrofa i od crteza i od price... crnobradi pak divota od stripa, jedan od najjacih bonellija... ali ipak losiji od ''sume umiru''...
misliš da sam teleskopulosa citao nedavno to ja po sjecanju iz mladih dana, tada mi je bio vau ostala dva sam citao nedavno i bili su mi dobri
if you tolerate this, then your children will be next
Imao je Kit nekoliko specijalaca, koliko ja znam, ponovljena je epiyoda Il cavaliere nero u luksuznom izdanju, tj. kao album. a takodje i epizoda "Povratak rendzera", koja se desava nakon epizode "Rendzeri, adio". Takodje je izasla i knjizica "Prica o malom rendzeru".
Originally posted by 1Euro
Hm,Kit Teler nikada nije imao neki specialni broj,ili almanah,ili Frenky Beleven special,...? kao kod drugih junaka?Ili se varam?
Evo da dodam par boljih: Ukleta zemlja, U vucjoj jazbini (mislim da ce je uskoro i Vangogh abjaviti, ako vec nije), Zakon lin;a, Old Nik, Sarkofag u spilji, Bitka za prugu, Neustrasivi Gogo, Zacarana dolina, Avantura u Meksiku, Danhevnovi naslednici, Tajanstveni zamak, Brodolom, Spasonosna vatra, Okrutna Penelopa, Covek s plastom, Obracun u vodenici, Zeleni pakao, Kit je nestao, Mrtvi kanjon, Paukova mreza... to su samo dobre epizode medju starim brojevima, do LMS 250, a nakon toga lakse je naci losu epizodu!
@Curunir Jesi li siguran da si citao ove stripove...?
vise puta, ali veoma pazljivo nego tvoj popis gotovo da se poklapa s ovim fotkama... slazem se da bi i tajanstveni zamak trebao biti na njima, kao i horemhebova mumija i dezmondova moc...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Slažem se Culfisu, Galepini je isto tako bio vrstan crtac konja,kao i Gamba- a nadgradio jih je po mome skromnom sudu Villa, kojemu konji skoro udare galop sa naslovnica. S tim da Villa odlicno crta tako pejsaže i okolinu, kao i ljude, malo njih crtaca ima to umjece.