forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tko ima kompletnu ZS i LMS seriju?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 23/10/2009 : 17:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

nemam niti jedan ZS/LMS ;)

Ni ja...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 23/10/2009 : 17:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
prije koji mjesac sam prodao LMS broj 5 i to baš onome koji je otvorio ovaj topic. nije bio za 5, ali je bio ok.:)

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Edited by - mister-no on 23/10/2009 17:59:07
Go to Top of Page

gregorbikupil
Junior Member

Slovenia
428 Posts

Member since 13/03/2008

Posted - 23/10/2009 : 18:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send gregorbikupil a Private Message
koliko je bilo - oko sezdeset kuna? Bio je veliki paket, dosta novaca, pa me je u biti cjena po pojedinom stripu izasla veoma povoljno...

Avatar mi je super... malo nihilisticki... a i sporo se nalaže... evo, sad ce...
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 23/10/2009 : 19:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
11€ mislim da je bio. to samo zato što si bio ti :)

prodajem i sada niske brojeve LMS na slovenskim licitacijama ako koga zanima, i to jeftino. a puno zagora izmedu 77 i 127 broja LMS

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Edited by - mister-no on 23/10/2009 19:01:43
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 23/10/2009 : 20:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Imam komplet Mister Noa, 80% Zagora, pola Marti Misterije i jos 200 drugih junaka. To je valjda negde oko 800. Zna li neko da li ima da se kupi cela kolekcija ZS i LMS, solidno ocuvana i za koje pare.

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

hogar_5
New Member

Bosnia and Herzegovina
284 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 23/10/2009 : 22:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit hogar_5's Homepage  Send hogar_5 a Private Message
meni fali jos 21 broj da kompletiram zs i lms mada se nesto u posljednje vrijeme i ne trudim da ih nabavim, sad uglavnom kupujem libellus i hc kolekcionarska izdanja.cak nesto se kontam i da prodam sve stare stripove...mada ne znam da bi mogao da se rastanem

www.hogarcaffe.com ...bh strip sajt
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 24/10/2009 : 05:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Hogare, ako resis da prodas ti javi cenu:)

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/10/2009 : 13:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Imam 90% Zagora, ostalo ni ne znam sta imam sta nemam, ali imam nameru da skupim sve, nije bitno kad ce to biti
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 24/10/2009 : 14:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message
imam negde oko 950 kom.

moja zbirka ZS in LMS u slici:

kdor ne skače ni Sloven´c

Edited by - Nobody on 24/10/2009 14:01:02
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 24/10/2009 : 14:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by Porter

quote:

Fali mi još 5 komada...

Koji brojevi?

ZS - 1, 42
LMS - 5, 9, 40

Lms 5 je najtezi,onda ide Zs 1 pa Lms 42,40 a 9-ku imaju i mala djeca
Imas sad solidan ZS 1 na aukcijama.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/10/2009 : 14:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Porter
Lms 5 je najtezi,onda ide Zs 1 pa Lms 42,40 a 9-ku imaju i mala djeca
Imas sad solidan ZS 1 na aukcijama.

Kao što rekoh, ne žuri mi se da ih nabavim po svaku cenu, ne mislim da dajem veliku lovu za te stripove, znam ja iz iskustva, naici ce oni vec jednom, a za eventualne pare koje bih dao za taj ZS br.1 koji se prodaje na aukcijama, radije bih kupio neka nova izdanja od Libellusa, Fibre ili Belog puta!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4746 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 24/10/2009 : 14:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Ja imamo kompletnog Komandanta Marka, slabo ocuvanog u proseku, hocu da ga imamo perfektnog
I jos 50-ak drugih junaka iz ZS i LMS

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 24/10/2009 : 14:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by gregorbikupil

quote:
Originally posted by Ferri

Blago tebi,pa daj nabavi i te brojeve nemoj stati kad ti tako malo treba. A u kakvom stanju ti je kolekcija?

Pa... volim je puno... ali.... pa u biti od 600 pa naviše do poslednjih sto brojeva skoro je sve glanc ili 5. A ostalo - nije. Prosjek ostalog je 3-4, ima boljih, a ima tu nažalost i nekih brojeva bez korica... ne puno, ali...
Veliki mi je hobi restaurisanje loših stripova, tako da su mi najmiliji baš ti (evo prošlog mjeseca na restavrisanju LMS 17 potrošio sam cca 12 sati - ne bi ga zamjenio ni za cisti glancer). Restavrišem ih na nacin, da se ne vidi, da je netko brljao po njima. A restavrisani su svi kojima je to trebalo - osim onih neprocitanih, a te cu sredit uz citanje.

Eto - baš mi je ljepa moja kolekcija

Zaboravih ranije za ovoj post, pa tek sad stavljam reply... Naime, ja takodje uzivam u restaurisanju starih i ofucanih stripova, i kad ih sredim, takodje su mi drazi od totalnih glancera. Kad to radis sa paznjom i osecajem, onda sve to ima posebnu draz...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/10/2009 : 14:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---
Zaboravih ranije za ovoj post, pa tek sad stavljam reply... Naime, ja takodje uzivam u restaurisanju starih i ofucanih stripova, i kad ih sredim, takodje su mi drazi od totalnih glancera. Kad to radis sa paznjom i osecajem, onda sve to ima posebnu draz...

Na koji nacin to radiš, može li kraci opis?

Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2321 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 24/10/2009 : 15:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by ---dp---

Na koji nacin to radiš, može li kraci opis?

I ja to radim,sastavljam,iz dva lošija jedan bolji,trebaš kvalitetne boje(akrilne,flomastri conte, drvene faber castell,rotring+ razlicite vrste ljepila itd.)kombiniraš tehnike ovisno o vrsti papira,vrsti oštecenja,i starosti stripa,ja uglavnom uspjevam strip povisiti za jednu ocijenu,no treba mnogo truda,uništio sam na stotine stripova prije nego što sam prokužio što,kako,kada i na koji nacin)-recept je tajna

#!??

Edited by - bvagner3 on 24/10/2009 15:05:55
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/10/2009 : 15:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by bvagner3
...recept je tajna

E sad si frajer!

Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 24/10/2009 : 15:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
je li ima kakva slika da se stavi tipa ''prije i poslije restauracije''...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 24/10/2009 : 17:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Ja od ZS i LMS imam oko 1300 komada. Ta brojka stoji vec barem pet-šest godina, jer sam odustao od daljnjeg sakupljanja zbog sve veceg broja novih zanimljivijih mi izdanja.

Uglavnom, od Zagora, Texa i Mister Noa imam potpuno sve brojeve i to me je zapravo najviše zanimalo sakupiti. Nakon toga sam pomalo izgubio volju.

Mislim da uskoro pocinjem s masovnom prodajom, jbga bit ce mi žao zbog nostalgije, jer sam mnoge od njih još kao klinac kupio na kiosku, ali jednostavno više nemam dovoljno mjesta za za novija izdanja.
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 24/10/2009 : 19:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Kao što sam ti vec rekao, tu ceš moci dici soline novce koji ce lako financirati nova izdanja koja kupuješ.

Ja imam jedan manji broj ZS/LMS i sve sam ih stavio na aukcije.

Ali moji su stripovi uglavnom slabije ocuvani, jer ih je vecina nabavljena iz trece ruke, tak da....

No sikiriki
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/10/2009 : 19:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
imao sve pa 98 godine pa prodao za 2.400 DM(koja sam ja budala).
sada sakupio skoro sve Bleke,Marke,Mikije i Kene.Nebi možda ni te, da sam znao da ce doživjet reprint.Još ga samo Kapetan Miki nije.Golicao me Tex i MN ali kad je krenuo Libellus-nema šanse.
A Zagora cu ionako imat u tri reprinta.
Dakle nekih 600 komada.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 24/10/2009 : 22:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Ja od ZS i LMS imam oko 1300 komada. Ta brojka stoji vec barem pet-šest godina, jer sam odustao od daljnjeg sakupljanja zbog sve veceg broja novih zanimljivijih mi izdanja.

Uglavnom, od Zagora, Texa i Mister Noa imam potpuno sve brojeve i to me je zapravo najviše zanimalo sakupiti. Nakon toga sam pomalo izgubio volju.

Mislim da uskoro pocinjem s masovnom prodajom, jbga bit ce mi žao zbog nostalgije, jer sam mnoge od njih još kao klinac kupio na kiosku, ali jednostavno više nemam dovoljno mjesta za za novija izdanja.

Pusti nostalgiju,na aukcije s njima,pogotovo ako su lijepo ocuvani eto love za sva nova izdanja (trenutna i buduca)
Go to Top of Page

J.C.Debs
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 24/10/2009 : 22:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send J.C.Debs a Yahoo! Message  Send J.C.Debs a Private Message
Skupio Kena,Dilana, od Martija odustao još osamdesetih,od ostalih junaka mi fali od svakog
recimo tridesetak komada.Divlji zapad,Karabina Slim i slicni,samo u tragovima.Ozbiljno sam planirao
skupiti samo Texa,ganjao LMS 27 godinama,u biti to je i jedini ZS,LMS kojeg nisam nikada vidio u živo
ili citao, medutim konacno odustao najavom Texa u boji.O prodaji ne razmišljam,za sada.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/10/2009 : 00:19:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by zlatan bihac

je li ima kakva slika da se stavi tipa ''prije i poslije restauracije''...

Nadam se da cu, kad budem radio sledece restaurisanje vece kolicine stripova, staviti slike "pre i posle" kao i slike tokom rada pa ce se dosta toga videti. Kako je rekao moj prethodnik, nema posebne mudrosti vec radis kako znas i umes, sklapas od dva stripa jedan i slicno. Delove korica koje fale odstampas na kolor laseru pa zakrpis (treba dobro odabrati vrstu papira i potrefiti otisak, mnogo je tu iskustva u radu sto pripreme za stampu koju sam radio godinama, sto samog stamparskog iskustva u radu sa sitom i ofsetom prisutno, tako da je tesko dati recept u par reci)
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/10/2009 : 00:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Samo da dodam da pola posla oko krpljenja odradi "Librokol", lepak koji se koristi u stamparijama za uvezivanje
Go to Top of Page

herzegovina.boy
New Member

Bosnia and Herzegovina
187 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 25/10/2009 : 02:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send herzegovina.boy a Private Message
Sto se mene tice moze i tako,tako bi svi imali koristi od toga,a i ja koristim razne drvene bojice,flomastere,ljeplo oho mi je najbolje jako dobro ljepi ,a zeleno bijela tuba je cak i bez mirisa,od selotejpa imam 3 razlicite debljine pa ih koristim po potrebi,nedavno mi jedan tip ovde odstampao 30 naslovnica,a kako su odradjene,sve ce vam reci ako kazem da sam pozelio da mi je odradio sve naslovnice koje imam.Imam i dvije vrste korektora ali mi one i nisu bas od neke velike pomoci.MORAM PRIZNAT DA ME JE ODUVJEK OPUSTALA TA STVAR OKO RESTAURACIJE,KAO I STO SAM OD PLASTELINA NAPRAVIO MASU JUNAKA IZ ZS ,A NAJVISE OD ZAGORA,fali mi tacno 40 zagora pa da imam cijelu kolekciju Zagora iz zs.Najgora mi je stvar i otezavajuca sto sam jedini sakupljac zs u gradu,a i okolini,tako da nemam skim zamjenit stripove koji mi netrebaju ili razmjeniti iskustva.MISLIM DA BI NEKO OD OVIH RESTAURATORA TREBAO OTVORIT NOVI TIPIK SAMO O OVOJ TEMI JER SADA KAKO SMO SE TOGA DOTAKLI SAMO I PRICAMO O RESTAURACIJI.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000