sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 19/11/2009 : 18:22:38
|
quote: Originally posted by realist
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by realist
Ja taj clanak nisam tako interpretirao, nego kao da je u tim stripovima našao sve što mu treba
Ja sam taj clanak shvatio kao tekst jednog covjeka koji ima dar za pisanje, veliki dar, i nema pojma o stripu. Doduse sam je i rekao. Cude me neki stripofili koji su odusevljeni, sa cime to, dijelom da jede krompirice zbog Texa, ili mozda zbog pjesnickog nacina kako je to napisao!? Ma daj momci,bas vas je lako imponirati sa par slatkih rijeci. Da se radi o nekoj izuzetno poznatoj licnosti mozda bi bilo i interesantno procitati sta misli o stripovima, pa makar i da nema pojma
Ali, on nije napisao "meni je Tex bolji od Corta" ili nešto u tom stilu, nije pisao znanstveni osvrt o stripovima, i samim time kritike su malo vrelije nego što je (ako je uopce) zaslužio
Vi bre' nista ne kontate...
Ovo je tekst iz knjige "Leksikon YU mitologije"...dakle nostalgija...nostalgija...nostalgija...
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
|
|
|