forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Trenutni kvalitet stripova (VC)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 30/11/2009 : 14:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by kandraks

Fazon je u tome sto sam oduvjek volio horor ali mi Dilan nikad nije ,,sjeo,,niti odgovarao kao strip!Od svih cudovista i aveti najbolji su mi Vampiri ali mi se ni Dampyr nije pretjerano svidio!Cudno, zar ne?!

Fazon je u tome sto sam oduvjek volio horor ali mi Dilan nikad nije ,,sjeo,,niti odgovarao kao strip!Od svih cudovista i aveti najbolji su mi Vampiri ali mi se ni Dampyr nije pretjerano svidio!

PS.Ovo je isto moja izjava, naravno autorsko pravo je tvoje Zakljucak: ništa nije cudno ima nas više

Edited by - Bruce Springsteen on 30/11/2009 15:07:27
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 30/11/2009 : 15:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message
Zagor je Zagor; iako se nekima ne svidaju nove epizode meni je Zagi prilicno citljiv. (8)
Dilan posrce u nekim epizodama ali je ipak ok. (8)
Dampir mi nije legao, ali kvalitet epizoda se poboljšava, dajem mu šansu. (6)
Mr. No je daleko od zlatnog doba, ali još ume da zablista. (8)
Teksa kao klinac nisam gotivio, ali mi sada baš odgovara i sve sam zagrejaniji da sakupim što više epizoda. (9)
Marti Misterija mi je najomiljeniji junak (sakupljam i Libellusova izdanja), ali je ocigledno da je njegovo "zlatno doba" odavno prošlo. Subjektivno (9)
Leo je ok, mada trenutno ne marim mnogo za takvu vrstu stripova. (8)
Dragonero fantastican, voleo bih više takvih stripova. (10)
Marka kupujem samo zbog nostalgije. (6)

Dakle, prosecna ocena oko 8.
Voleo bih da se VC poduhvatio izdavanja Magicnog i Natana od prvog broja, kao i odabranih prica nalik Zagorovim za ostale junake.

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/

Edited by - mikado on 30/11/2009 15:14:02
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 30/11/2009 : 17:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
Za Zagrova redovna izdanja ne bih nista rekao jer bi bilo pristrasno (meni je svaki zagor dobar)

Dampyr je za mene novi i veoma osvezavajuci, svidja mi se

Probao sam B Barrno, ali nije nesto ostavio utisak na mene (ni taj jedan koji sam kupio nisam procito)

Dylan Dog (meni uvek standardno dobar) , M No u redu mi je, mada vec dugo mi se ne svidja kako ga crtaju (novije price su mi bolje, a stariji crtez mi se vise svidja), Tex-a iz nekog volsebnog :) razloga nikada nisam citao mnogo, mada mi se svidja (verovatno sto ima kilometarske tekstove u oblacicima .... )
Martin Myster-iju nikada nisam citao (u mojoj ulici smo se delili na one koji citaju D D i one koji citaju M M ... ja sam bio od onih prvih, pa tako da ni sad kad je poceo da izlazi kod VC , nisam mu nesto poklonio paznju ...)

Pohvalio bi Strip Albume Veselog Cetvrtka ... i izrazio nadu da ce i novi bonelijevi junaci ()onaci svoje mesto u ponudi VC
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 30/11/2009 : 20:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:
Originally posted by kandraks

Fazon je u tome sto sam oduvjek volio horor ali mi Dilan nikad nije ,,sjeo,,niti odgovarao kao strip!Od svih cudovista i aveti najbolji su mi Vampiri ali mi se ni Dampyr nije pretjerano svidio!Cudno, zar ne?!

Fazon je u tome sto sam oduvjek volio horor ali mi Dilan nikad nije ,,sjeo,,niti odgovarao kao strip!Od svih cudovista i aveti najbolji su mi Vampiri ali mi se ni Dampyr nije pretjerano svidio!

PS.Ovo je isto moja izjava, naravno autorsko pravo je tvoje Zakljucak: ništa nije cudno ima nas više

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 30/11/2009 : 20:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

@mhejl

ne slažem se s tvojom ocjenom pescea... meni je mnogo bolji crtac od laurentija.

Pa dobor
EDIT:Sad sam doživio lakši udar struje u kuhinji, tako da ne mogu završiti poruku.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 30/11/2009 : 20:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
@Kandraks
Samo bih volio da napomenem da ''Dvorac u Karpatima'' nikako ne spada u vrlo dobre price. Štaviše, ta epizoda je na granici slabe i prosjecne, barem prema mišljenju ljubitelja Dampira. E, ''Transilvanijski ekspres'' vec spada u Dampirove vrhunce. Da li ti se ta epizoda dopala?

Edited by - Mhejl on 30/11/2009 20:27:46
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 30/11/2009 : 21:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

@Kandraks
Samo bih volio da napomenem da ''Dvorac u Karpatima'' nikako ne spada u vrlo dobre price. Štaviše, ta epizoda je na granici slabe i prosjecne, barem prema mišljenju ljubitelja Dampira. E, ''Transilvanijski ekspres'' vec spada u Dampirove vrhunce. Da li ti se ta epizoda dopala?

Pa ona mi je u sustini ok,crtez je odlican dok mi je prica za nijansu losija,mozda je to zato sto od pocetka nisam sa Dampyrom!Ne znam,lomim se da li da nastavim i dalje sa njim,mislim daleko od toga da mi je los ali nisam bas siguran!Uzecu jos i treci nastavak ,,Transilvanijske Sage,, pa cu onda prelomiti...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000