quote: Dado da li si ti blizu Viganello?Ako me covijek zezne za stripove da mi mozes pronaci njegov broj telefona ;-))!
Viganello je u Kantonu Ticino - Tessin (italijanski kanton). Od mene je to mjesto udaljeno max. 2 sata voznje autom. Sto se tice broja telefona, to nebi trebao biti problem. Ako bude nekih problema sa stripovima samo javi.. pa ce mo mi njega naci. A onda jao mu ga majci
quote: Dado da li si ti blizu Viganello?Ako me covijek zezne za stripove da mi mozes pronaci njegov broj telefona ;-))!
Viganello je u Kantonu Ticino - Tessin (italijanski kanton). Od mene je to mjesto udaljeno max. 2 sata voznje autom. Sto se tice broja telefona, to nebi trebao biti problem. Ako bude nekih problema sa stripovima samo javi.. pa ce mo mi njega naci. A onda jao mu ga majci
Super super jer zbog ovoga se to radi ;-)))
I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Dobro je samo je steta sto su strogi i koliko sam skuzio slika ostaje samo 90 dana i onda je skidaju... Ako se slucajno stavi na ebay isto je brisu...jeli tako???
O kojim se stripovima ovdje radi??? Ja sam malo laik o tim raznim izdanjima...Zagor ali cije izdanje???