Meni se jedino ne svida kad su sva cetvorica u ekipi, pogotovo mali Kit. On me nekako živcira i oduzima prici na realnosti. Tiger mi je super, Carson je glavni, ali Kit...
Procitao danas, nije me ostavilo otvorenih usta. Nekako je sve "preobicno". Inace, strip je pun tipfelera i pogrešaka, najviše u zadnjih 50 ludensovih stripova...
Ni one ostale dvi vjerojatno nemaju lektora pa nema toliko grešaka. U novom Zagoru ima samo par grešaka medu kojima je najveca ona s Takedom... Ali, ne zamjeram ja ništa Doku...
E uzasno! Pa sve mogu da razumem, svaku vrstu zakenjavanja (skupljam VC ), ali gresku u naslovu ne razumem.
Dobro, taj deo ne poznajem, da li postoji mogucnost da se to ispravi? Imao je i VC takvu jednu naslovnicu u najavi ( i to isto Texovu ) sa viskom sesira, pa su ispravili. Nadam se da postoji mogucnost da i ovi isprave. Ne da bude "Smaragdana ogrlica". ( Da se nasmejem dok mogu. )
E uzasno! Pa sve mogu da razumem, svaku vrstu zakenjavanja (skupljam VC ), ali gresku u naslovu ne razumem.
Dobro, taj deo ne poznajem, da li postoji mogucnost da se to ispravi? Imao je i VC takvu jednu naslovnicu u najavi ( i to isto Texovu ) sa viskom sesira, pa su ispravili. Nadam se da postoji mogucnost da i ovi isprave. Ne da bude "Smaragdana ogrlica". ( Da se nasmejem dok mogu. )
Nije greška na naslovnici nego na unutarnjoj prvoj strani.
Ni one ostale dvi vjerojatno nemaju lektora pa nema toliko grešaka. U novom Zagoru ima samo par grešaka medu kojima je najveca ona s Takedom... Ali, ne zamjeram ja ništa Doku...
istina, ali im je stil nikakav, unatoc minimumu tipfelera. fraze i konstrukcije su im ocajne. a zajedno u mjesec dana prevedu 1/20 onoga sto prevede on. no on zna da grijesi, i provjerava, ali kad buljis u ekran 15 sati dnevno, jbga, ne vidi se da sad stoput prijedjes... svejedno, ne branim ga. mora vise paziti.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.