Author |
Topic |
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 10/05/2011 : 18:07:01
|
quote: Originally posted by srdjandj
Gledate li mec Fonjini - Vavrinka? Ovako nevaspitanog igraca kao ovog Talijana nisam odavno video, sramota kako se ponasa na terenu, buni se bespotrebno, vice na sudiju, totalna nekultura...
Again, I agree I to sa obadvojicom - srdjandj i sawitch. Cudo nevidjeno, mozda nesto nije u redu sa mnom
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40507 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 10/05/2011 : 18:35:16
|
Acestroke, ako te zanima sport i druzenje, prijavi se za tipovanje za sledecu sezonu.. Prva liga Srbije, i tzv Jadranska liga.. Nije potrebno predznanje (Carson je prvi na tabeli, sto je ocigledan dokaz ) samo dobra volja, i minut vremena po kolu... Dobra zanimacija zagarantovana... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 10/05/2011 : 23:32:40
|
Kako je Verdasko prokockao vec dobijeni mec, pa to je neverovatno. Evo i Marej prosao dalje. Popodne prelepa Marija Sharapova razbila zemljakinju Makarovu! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 11/05/2011 : 00:07:45
|
quote: Originally posted by tumen
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by srdjandj
Troicki - Davidenko 6:4, 7:5 Prva pobeda nad Davidenkom! Bravo Viktore!
inace, Davydenko se ne sjeca kad je zadnji put dobil mec na touru!
Ne mogu da verujem šta i ti pišeš ovde i ovi što su se nadovezali na tvoj post, pa taj Davidenko je upravo pretprošle nedelje, znaci pre desetak dana osvojio turnir u Minhenu. Kakvi samo poznavaoci tenisa. Neverovatno je kako se na svaki nacin pokušavaju omalovažiti pobede nekih tenisera, na primer Troickog, ali eto cesto ranije i Novaka. Još samo da cujem kako tenis nema smisla otkako ga je napustio onaj prosecni Ivaniševic koji ništa nije znao sem da udara servis i ludilo je na vrhuncu.
ovo sta je boldano se vjerovatno odnosilo na mene..prvo napisano je kao zafrkanicija a drugo cinjenica je da je namista meceve i upleten je u afere pa mi je bilo baza nadovezati se..ja sa ovim nisam nikako omalovazava uspjeh Troickog..
sta se tice ovog drugog to je cisto moje misljenje..i ne mora znaciti da je relevantno..
Ivanisevic je sve reka osvojivsi Wimbledon sa pozivnicom..i samo sa jednim oruzjem - servisom..stvarno je lik prosjecan..u pravu si.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 11/05/2011 00:09:54 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 11/05/2011 : 00:15:05
|
quote: Originally posted by srdjandj Neverovatno je kako se na svaki nacin pokušavaju omalovažiti pobede nekih tenisera, na primer Troickog, ali eto cesto ranije i Novaka. Još samo da cujem kako tenis nema smisla otkako ga je napustio onaj prosecni Ivaniševic koji ništa nije znao sem da udara servis i ludilo je na vrhuncu.
nesrico jedna,ne diraj se u zeca,ono šta je on napravio,nece više nitko nikad...pa to majka više ne rada!!kao ni novaka,rodila ga majka hrvatica ide ga,odlican je...
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 11/05/2011 : 00:29:46
|
Da, samo je Federer 16 puta napravio to što je Ivaniševic uradio i niko nece ponoviti. A ja cu da dodam nešto, ono što su srpski teniseri i teniserke postigli i što ce uskoro tek da postignu, hrvatski nece nikada ponoviti.Nego lepo da dodu u Srbiju i da malo pohadaju casove tanisa, možda i nešto nauce pa ce recimo Cilic osvojiti još nešto pored Zagreb opena.
A to koja je majka rodila, slažem se, nije bilo vecih Srba od Dražena Petrovica, Stojka (u stvari Stojana) Vrankovica i Arijana Komazeca i još mnogih drugih.Prave Srbende. A tek NK Hajduk, kako lepo srpsko ime po cuvenim borcima protiv Turaka, šteta što nije dodato na primer hajduk Veljko. Najbolji igraci su uvek bili Srbi tamo, dok su se Hrvati cuvali za NK (pardon FK ) Partizan. |
Edited by - tumen on 11/05/2011 00:32:03 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 11/05/2011 : 00:50:21
|
Da, samo je Federer 16 puta napravio to što je Ivaniševic uradio i niko nece ponoviti. A ja cu da dodam nešto, ono što su srpski teniseri i teniserke postigli i što ce uskoro tek da postignu, hrvatski nece nikada ponoviti.Nego lepo da dodu u Srbiju i da malo pohadaju casove tanisa, možda i nešto nauce pa ce recimo Cilic osvojiti još nešto pored Zagreb opena.
A to koja je majka rodila, slažem se, nije bilo vecih Srba od Dražena Petrovica, Stojka (u stvari Stojana) Vrankovica i Arijana Komazeca i još mnogih drugih.Prave Srbende. A tek NK Hajduk, kako lepo srpsko ime po cuvenim borcima protiv Turaka, šteta što nije dodato na primer hajduk Veljko. Najbolji igraci su uvek bili Srbi tamo, dok su se Hrvati cuvali za NK (pardon FK ) Partizan.
pizdunu,je li federer doša s pozivnicom kao 126. igrac i osvojio wimbledon...nije nikad...govorimo o wimbledonu,a ne o koliko je federer osvojio turnira iz serija big four,dakle,nemaš pojma ajmo dalje...stojko i dražen...ilitiga stojan...je,dvojica koja su držala hrvatsku zastavu ispred un zgrade,pravi srbi,nema šta ajmo dalje...najbolji igraci hajduka(srbi)-žungul,a i taj je pobjegao u ameriku,tipicno srpskine mogu se sjetit više ni jednogbeara?taj ima veze sa srbijom koliko i ja sa japanom i kinomosim šta je i on pobjegao u zvezdu ime hajduk?da,hajduka je samo bilo u srbiji nole...jel ga rodila majka hrvatica?je...kakve on veze ima sa hrvatskom...kao i beaara sa srbijom-nikakve...osim šta ga je rodila majka hrvatica |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/05/2011 : 00:54:58
|
quote: Originally posted by globinjo
pizdunu,je li federer doša s pozivnicom kao 126. igrac i osvojio wimbledon...nije nikad...govorimo o wimbledonu,a ne o koliko je federer osvojio turnira iz serija big four,dakle,nemaš pojma ajmo dalje...stojko i dražen...ilitiga stojan...je,dvojica koja su držala hrvatsku zastavu ispred un zgrade,pravi srbi,nema šta ajmo dalje...najbolji igraci hajduka(srbi)-žungul,a i taj je pobjegao u ameriku,tipicno srpskine mogu se sjetit više ni jednogbeara?taj ima veze sa srbijom koliko i ja sa japanom i kinomosim šta je i on pobjegao u zvezdu ime hajduk?da,hajduka je samo bilo u srbiji nole...jel ga rodila majka hrvatica?je...kakve on veze ima sa hrvatskom...kao i beaara sa srbijom-nikakve...osim šta ga je rodila majka hrvatica
ovo je najace..ubija si me sa ovim.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/05/2011 : 00:58:49
|
Pa kad je Nole osvojia neki turnir na dodjeli trofeja organizatori su se zabunili i rekli da je iz Hrvatske..zatim je Nole u govoru reka da je Srbin - Hrvat ista stvar..ipak krv nije voda..
|
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 11/05/2011 : 01:04:18
|
A to koja je majka rodila, slažem se, nije bilo vecih Srba od Dražena Petrovica, Stojka (u stvari Stojana) Vrankovica i Arijana Komazeca i još mnogih drugih.Prave Srbende. A tek NK Hajduk, kako lepo srpsko ime po cuvenim borcima protiv Turaka, šteta što nije dodato na primer hajduk Veljko. Najbolji igraci su uvek bili Srbi tamo, dok su se Hrvati cuvali za NK (pardon FK ) Partizan.
koji si ti smor.. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 11/05/2011 : 01:05:53
|
pizdunu,je li federer doša s pozivnicom kao 126. igrac i osvojio wimbledon...nije nikad...govorimo o wimbledonu,a ne o koliko je federer osvojio turnira iz serija big four,dakle,nemaš pojma ajmo dalje...stojko i dražen...ilitiga stojan...je,dvojica koja su držala hrvatsku zastavu ispred un zgrade,pravi srbi,nema šta ajmo dalje...najbolji igraci hajduka(srbi)-žungul,a i taj je pobjegao u ameriku,tipicno srpskine mogu se sjetit više ni jednogbeara?taj ima veze sa srbijom koliko i ja sa japanom i kinomosim šta je i on pobjegao u zvezdu ime hajduk?da,hajduka je samo bilo u srbiji nole...jel ga rodila majka hrvatica?je...kakve on veze ima sa hrvatskom...kao i beaara sa srbijom-nikakve...osim šta ga je rodila majka hrvatica
Pa kakve veze ima što je osvojio Vimbldon sa vajld-kardom, to se nigde ne gleda kao neko specijalno dostignuce niti se svrstava u rekorde, eventualno bi bilo znacajno da je to uradio neki junoša koji je tek zašao u svet tenisa. To što su Stojko i Dražen držali hrvatsku zastavu nema nikakve veze sa tim da su Srbi.Srbi su, a ovaj prvi je toliko bio iskompleksiran zbog toga da je uradio ono što je uradio, neka mu je na vecnu sramotu. A što se tice Ðokovica i zastava, evo ti ovo:
Ne znam da li je hajduka bilo samo u Srbiji, ali u Hrvatskoj ih sigurno nije bilo, ja sam cuo za uskoke, ali za hajduke ne. Nema šta, kada voliš Srbiju onda i biraš skladno tome odgovarajuce ime izmedu nekoliko ponudenih gde je baš bio i predlog uskok gle cuda.
Bilo je uvek dosta Srba u Hajduku, ne kažem da su to svi bili najbolji igraci, ali ih je bilo.Eto ti recimo i Aleksandra Kozline, a šta su uostalom i braca Vujovic? |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 11/05/2011 : 01:06:34
|
quote: Originally posted by brni
Pa kad je Nole osvojia neki turnir na dodjeli trofeja organizatori su se zabunili i rekli da je iz Hrvatske..zatim je Nole u govoru reka da je Srbin - Hrvat ista stvar..ipak krv nije voda..
ma tip je ok,odlican igrac,nebitno šta je,ja malo prcam srdjana...
ma naravno..i ja se zafrkavam..Nole je stvarno super lik i covik.. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 11/05/2011 : 01:06:38
|
quote: Originally posted by ordell
koji si ti smor..
Valjda sam se ugledao na tebe. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 11/05/2011 : 01:08:59
|
Pa isto je, zna se da su sva prezimena koja se završavaju na IC izvorno srpska.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 11/05/2011 : 01:15:17
|
quote: Originally posted by tumen Pa kakve veze ima što je osvojio Vimbldon sa vajld-kardom, to se nigde ne gleda kao neko specijalno dostignuce niti se svrstava u rekorde, eventualno bi bilo znacajno da je to uradio neki junoša koji je tek zašao u svet tenisa. To što su Stojko i Dražen držali hrvatsku zastavu nema nikakve veze sa tim da su Srbi.Srbi su, a ovaj prvi je toliko bio iskompleksiran zbog toga da je uradio ono što je uradio, neka mu je na vecnu sramotu.
ali,on je bio gotov,klinicki mrtav...i onda dode s wild cardom i uzme kantu...šta je stojko napravio,ne znam...ako nije za forum,pošalji mi pm...kozlina?pa zato sam te i pitao jesi li slaninar...uz šekija,najveci srpski žongler,novosadanin,a otišao u hajduka,jer mu je neki zemljak napricao bajke o hajduku i vukasu i ovaj puka ka cvrcak je li hajduka bilo u hrvatskoj...proguglaj maloje,bilo je i uskoka,ali,ekipi se svidilo ime hajduk,jer se zna da su hajdukci predstavljali trn u oku svakoj vlasti...,da,u pravu si,srbin,veliki uglješa kojadinovic,je dao ime hajduku http://www.youtube.com/watch?v=FkIiBoXSTEE&feature=related |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 11/05/2011 : 01:22:06
|
quote: Originally posted by tumen Bilo je uvek dosta Srba u Hajduku, ne kažem da su to svi bili najbolji igraci, ali ih je bilo.Eto ti recimo i Aleksandra Kozline, a šta su uostalom i braca Vujovic?
ovako napamet,srbi iz srbije,necu stavljat one koji su po porijeklu srbi,rodeni kod nas,a nisu ni vidili srbije nikad:vardic-nišlija...ristic,obradov,vujovici su crnogorci...veliki zoran-simovic je došao iz kruševca,ali crnogorac,pešic-suigrac simovicev...kozlina...više se ne sjecam... |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 11/05/2011 : 01:25:10
|
Pa napravio je Ivaniševic veliki uspeh tim trofejom, ali ni po cemu se ne razlikuje od gomile slicnih igraca koji su jednom osvajali gren-slem i to neocekivano i u starijim godinama, eto i Franceska Skjavone je prošle godine osvojila Rolan Garos sa 30 godina kada to niko nije ocekivao, a takvih primera je mnogo.To na zapadu zovu one slem wander.Ono što se ceni jeste kada neko više puta ponovi veliki uspeh.
Moguce je da je i u hrvatskoj bilo nešto hajduka, ali to je isto kao kad kažeš da u Bosni ima mornara.Jeste, ima ih nešto jer Neum izlazi na more, ali da li je po tome Bosna poznata u svetu, nije.I umesto da izaberu uskok koji je u stvari definisao dešavanja na tim prostorima, oni izaberu baš taj hajduk.A sigurno je da su i uskoci isto tako bili trn u oku mnogim vlastima. Kozlina jeste Novosadanin, evo ga i sada vodi klince FK Veternika pod stare dane, a tamo se i sportski kompleks zove po njemu.Koliko sam cuo i dalje je dosta popularan u Splitu i pre nekoliko godina je tamo bio rado viden gost. O Stojku bolje da ne nastavljam, nije za forum zaista. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 11/05/2011 : 01:26:57
|
znaci,i ja sam srbin...jebotei markos istoi da ne nabrajam dalje...
Pa i nisi, danas je ionako sve stvar opredeljenja.Možeš biti i crn ko ugalj, a izjašnjavati se da si Finac. Davno su se te stvari izmešale i okrenule ka svojoj realisticnoj strani. Važna je zastava, a iza Noleta Ðokovica stoji ogromna srpska i on trenutno gazi teniskim svetom. |
Edited by - tumen on 11/05/2011 01:27:37 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 11/05/2011 : 01:30:32
|
znaci,i ja sam srbin...jebotei markos istoi da ne nabrajam dalje...
Pa i nisi, danas je ionako sve stvar opredeljenja.Možeš biti i crn ko ugalj, a izjašnjavati se da si Finac. Davno su se te stvari izmešale i okrenule ka svojoj realisticnoj strani. Važna je zastava, a iza Noleta Ðokovica stoji ogromna srpska i on trenutno gazi teniskim svetom.
ma može sutra i neki iz splita gazit svijet teniski(cetvorica splicana iz iste ulice i istog terena su bili netko i nešto u tenisu)al jebeš tenis...balun i to je to... |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 11/05/2011 : 01:31:17
|
quote: Originally posted by tumen Bilo je uvek dosta Srba u Hajduku, ne kažem da su to svi bili najbolji igraci, ali ih je bilo.Eto ti recimo i Aleksandra Kozline, a šta su uostalom i braca Vujovic?
ovako napamet,srbi iz srbije,necu stavljat one koji su po porijeklu srbi,rodeni kod nas,a nisu ni vidili srbije nikad:vardic-nišlija...ristic,obradov,vujovici su crnogorci...veliki zoran-simovic je došao iz kruševca,ali crnogorac,pešic-suigrac simovicev...kozlina...više se ne sjecam...
Pa nije poenta u tome da li su Srbi cinili vecinu igraca Hajduka, cinjenica je da ih je bilo. Ko da je to uostalom i bitno ko je šta, ali eto izgleda da se samo po pitanju Novaka Ðokovica to gleda. I samo su slabi oni igraci koji od srpskih gube, neka, neka, uskoro ce onda svi biti slabi. |
|
|
Topic |
|
|
|