Author |
Topic |
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 11/05/2011 : 01:33:10
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by tumen
quote: Originally posted by brni
Pa kad je Nole osvojia neki turnir na dodjeli trofeja organizatori su se zabunili i rekli da je iz Hrvatske..zatim je Nole u govoru reka da je Srbin - Hrvat ista stvar..ipak krv nije voda..
Pa isto je, zna se da su sva prezimena koja se završavaju na IC izvorno srpska.
znaci,i ja sam srbin...jebotei markos istoi da ne nabrajam dalje...
Pa i nisi, danas je ionako sve stvar opredeljenja.Možeš biti i crn ko ugalj, a izjašnjavati se da si Finac. Davno su se te stvari izmešale i okrenule ka svojoj realisticnoj strani. Važna je zastava, a iza Noleta Ðokovica stoji ogromna srpska i on trenutno gazi teniskim svetom.
ma može sutra i neki iz splita gazit svijet teniski(cetvorica splicana iz iste ulice i istog terena su bili netko i nešto u tenisu)al jebeš tenis...balun i to je to...
Pa i meni su fudbal i Vojvodina uvek ispred toga, ali u pauzama moramo pratiti i nešto drugo. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 11/05/2011 : 01:37:09
|
Kozlina jeste Novosadanin, evo ga i sada vodi klince FK Veternika pod stare dane, a tamo se i sportski kompleks zove po njemu.Koliko sam cuo i dalje je dosta popularan u Splitu i pre nekoliko godina je tamo bio rado viden gost.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektar/tabid/94/articleType/ArticleView/articleId/127367/Default.aspx tekst o kozlini...u splitu je bio kralj,tekst sve govori...
Lep tekst koliko sam na brzinu pogledao, on uživa i dalje veliki ugled gde god se pojavio, a eto dosta toga je uradio da pripomogne FK Veterniku koji je bio na pragu ulaska u najviši rang, ali se to izjalovilo nakon što su mu uhapsili predsednika Nenada Opacica.Ali eto, jedan lep kompleks nosi njegovo ime tamo. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 11/05/2011 : 01:42:19
|
quote: Originally posted by tumen Pa i meni su fudbal i Vojvodina uvek ispred toga, ali u pauzama moramo pratiti i nešto drugo.
današnji tenis mi je prelivanje iz šupljeg u prazno...blažene osamdesete i devedesete...i kod ženskog i kod muškog...danas imaš trojicu ili dvojicu i aj bog...a kad se sjetim prije...
Jeste, nije tako neizvesno kao onda, ali to je zato što su trenutno par igraca podigli svoj nivo igre na veliku visinu i drugima je teško da ih dostignu. A u suštini ti je isto kao i u fudbalu koji je takode izgubio nekadašnju draž (mislim na samu igru,kao navijacu ce ti uvek biti jednako drago kada pobediš velikog rivala).Sve je to zbog love, mnogo veca lova se vrti i niko ne želi da je propusti, a recimo u tenisu su svi najbolji igraci i obavezni da igraju sve najvece turnire, a ranije si to mogao da propustiš kako ti se fucne.I zbog te love ce recimo jedan igrac da grize odmah na sledecem turniru nakon što je osvojio prethodni, a citav tim ce se starati da on to fizicki izdrži. |
Edited by - tumen on 11/05/2011 01:43:29 |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 11/05/2011 : 01:45:04
|
Kozlina jeste Novosadanin, evo ga i sada vodi klince FK Veternika pod stare dane, a tamo se i sportski kompleks zove po njemu.Koliko sam cuo i dalje je dosta popularan u Splitu i pre nekoliko godina je tamo bio rado viden gost.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektar/tabid/94/articleType/ArticleView/articleId/127367/Default.aspx tekst o kozlini...u splitu je bio kralj,tekst sve govori...
Lep tekst koliko sam na brzinu pogledao, on uživa i dalje veliki ugled gde god se pojavio, a eto dosta toga je uradio da pripomogne FK Veterniku koji je bio na pragu ulaska u najviši rang, ali se to izjalovilo nakon što su mu uhapsili predsednika Nenada Opacica.Ali eto, jedan lep kompleks nosi njegovo ime tamo.
gdje on živi,moram javit banetu kercu
Pa ne znam tacno gde stanuje, ali mogu se raspitati u Veterniku vec. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 11/05/2011 : 01:47:24
|
Lep tekst koliko sam na brzinu pogledao, on uživa i dalje veliki ugled gde god se pojavio, a eto dosta toga je uradio da pripomogne FK Veterniku koji je bio na pragu ulaska u najviši rang, ali se to izjalovilo nakon što su mu uhapsili predsednika Nenada Opacica.Ali eto, jedan lep kompleks nosi njegovo ime tamo.
gdje on živi,moram javit banetu kercu
Pa ne znam tacno gde stanuje, ali mogu se raspitati u Veterniku vec.
ajde,pa javi,bitno mi je... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 11/05/2011 : 01:54:16
|
Javljam, da se to lako saznati. Inace kada smo se dotakli Hajduka, šta mi možeš reci o tom popularnom karuselu koji je torcida još davno praktikovala, eto stavio sam jedan klip baš o tome u topiku o Vojvodini? |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 11/05/2011 : 07:51:37
|
quote: Originally posted by globinjo ma tip je ok,odlican igrac,nebitno šta je,ja malo prcam srdjana...
Ti se skroz pogubio, pa ti citiras mene da sam ja napisao ono za Ivanisevica, a ustvari je to napisao tumen, joj "nesrico tovarska"! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40507 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40507 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 11/05/2011 : 14:16:33
|
Kubota je bas onako lagano, rutinski odradio. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40507 Posts
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1901 Posts
Member since 20/08/2006 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 11/05/2011 : 15:07:51
|
Evo i Jelena krece Novakovim stopama danas, pa dobija prvi set sa 6:0 protiv Safarove od koje je izgubila u Madridu. |
Edited by - srdjandj on 11/05/2011 15:08:55 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 11/05/2011 : 15:56:26
|
quote: Originally posted by acestroke
Nadal izgleda umoran, fizicki i psihicki, svi oni gubitci Djokovicu su ga izgleda dosta umorili, ispasce on rano iz Rima, a mozda i danas
Evo izjednacio i mislim da ce rutinski dobiti treci set. Sve sem finala u Rimu izmedju Djokovica i Nadala me ne bi zadovoljilo. Taj duel bi pokazao da li Nole moze jos jednom da ga pobedi na sljaci. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 11/05/2011 : 16:47:50
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by globinjo ma tip je ok,odlican igrac,nebitno šta je,ja malo prcam srdjana...
Ti se skroz pogubio, pa ti citiras mene da sam ja napisao ono za Ivanisevica, a ustvari je to napisao tumen, joj "nesrico tovarska"!
on je to napisao
Uzmi naocare, bolje ces da vidis! Ali nema veze, oprastam ti ovaj lapsus, pa ljudi smo valjda, nismo Srbi! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 11/05/2011 : 19:00:39
|
Ana Ivanovic moze da zahvali majci prirodi sto joj je podarila ovakvu lepotu, a sto se tice tenisa, bolje da vise ne igra.
Ispada izgleda i Viktor. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 11/05/2011 : 21:45:12
|
Sad vidim da je David Ferrer povrijedjen, i ispao je iz zreba. Njegovo mjesto je zauzeo Carlos Berlocq, sto sad znaci da ce Nadalov put do finala ipak biti malo laksi, nece morati da igra Ferrera, a zato sto Rafa nije u dobroj formi trenutno (makar ja to smatram), bolje mu je da igra Cilica ili Fisha u cetvrt-finalu nego Ferrera. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Topic |
|