forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tenis 2011
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 116

manhunter
Moderator

Switzerland
25568 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/05/2011 : 21:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ja mislim da ce Novak imati izuzetno težak mec. Sve je moguce.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/05/2011 : 21:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
ma gazi Novak sve..iman ja prijatelja koji je bija prije jedno 2-3 miseca u Beogradu i upozna je roditelje od Noleta..kaze da su krasni ljudi..inace isto igra tenis..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6156 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 13/05/2011 : 21:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by brni

ovaj Cilic je ocaj zivi..a i nikad mi nije bija drag..toliko antipaticno i ljigavo stvorenje rijetko se rada..i jos kad kaze "teeenis" na onom tvrdom bosansko-hercegovackom muka me uvati..

Cilic je mlitav i sve, i priznajem da se na naš naglasak (hercegovacki, bosanski je totalno drukciji) treba naviknuti (pogotovo što Cilic baš zvuci nekako feminizirano), ali ovakve izjave nam ne trebaju ovdje... Mislim, nisam ni ja ljubitelj splitskog naglaska, ali mi ne pada na pamet vrijedati ljude koji tako pricaju...

A pocetak loše forme se poklopio s vremenom kad je našao curu... Slucajnost ili ne, pojma nemam, ali to je cinjenica... Za karijeru svakako loše, ali ako je on zadovoljan, njegov život - njegova stvar...

P.S. Uvijek mi je bilo zanimljivo kako, kad Hrvat iz BiH, sportaš, igra dobro, na HRT-u govore 'naš sportaš'... Kad padne u formi onda postane 'rodeni Hercegovac' ili nešto slicno :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213

Edited by - Beva on 13/05/2011 21:58:10
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/05/2011 : 22:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

ovaj Cilic je ocaj zivi..a i nikad mi nije bija drag..toliko antipaticno i ljigavo stvorenje rijetko se rada..i jos kad kaze "teeenis" na onom tvrdom bosansko-hercegovackom muka me uvati..

Cilic je mlitav i sve, i priznajem da se na naš naglasak (hercegovacki, bosanski je totalno drukciji) treba naviknuti (pogotovo što Cilic baš zvuci nekako feminizirano), ali ovakve izjave nam ne trebaju ovdje... Mislim, nisam ni ja ljubitelj splitskog naglaska, ali mi ne pada na pamet vrijedati ljude koji tako pricaju...

A pocetak loše forme se poklopio s vremenom kad je našao curu... Slucajnost ili ne, pojma nemam, ali to je cinjenica... Za karijeru svakako loše, ali ako je on zadovoljan, njegov život - njegova stvar...

P.S. Uvijek mi je bilo zanimljivo kako, kad Hrvat iz BiH, sportaš, igra dobro, na HRT-u govore 'naš sportaš'... Kad padne u formi onda postane 'rodeni Hercegovac' ili nešto slicno :)

ok slazem se ispalo je malo grubo..vjerovatno da mi je lega od prvog dana takve stvari ne bi ni zamjeciva..ako se netko nasa uvrjeden ja se ispricavam..a drugo cakavski je jedan od hrvatskih narjecja..tako me caca ucia..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/05/2011 : 22:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
quote:
Kad padne u formi onda postane 'rodeni Hercegovac' ili nešto slicno :)

dobro zboris, zanimljivo je kak smo jadni po tom pitanju!
isto koliko i oni koji su tam rodeni a bjeze ili kod ili kod srba, a i jedni i drugi ih slave ko junake neke 8ako su dobri)....pa nek se bore za svoju domovinu, papci jedni!?

za mene, ni cilic ni ljubicic ni dodig nisu nasi sportasi....ionak im je domovina monte carlo izgleda. Zato svaka cast karlu, bar mu uvijek pise da je iz zagreba i tu placa porez a ne ko ovi!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 13/05/2011 22:06:33
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6156 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 13/05/2011 : 22:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

ok slazem se ispalo je malo grubo..vjerovatno da mi je lega od prvog dana takve stvari ne bi ni zamjeciva..ako se netko nasa uvrjeden ja se ispricavam..

Ma u redu, pogotovo što Cilic i meni zvuci cudno, al jebiga, takav je kakav je :)

quote:

a drugo cakavski je jedan od hrvatskih narjecja..tako me caca ucia..

Slažem se, ma kakve to veze imalo s ovim što pricamo :)

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 13/05/2011 : 22:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
ma eto cisto konstatacija, uglavnom tenis nam je u totalnoj banani..Ljubicic je gotov a mladi se zafkavaju..

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6156 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 13/05/2011 : 22:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Kad padne u formi onda postane 'rodeni Hercegovac' ili nešto slicno :)

dobro zboris, zanimljivo je kak smo jadni po tom pitanju!
isto koliko i oni koji su tam rodeni a bjeze ili kod ili kod srba, a i jedni i drugi ih slave ko junake neke 8ako su dobri)....pa nek se bore za svoju domovinu, papci jedni!?

za mene, ni cilic ni ljubicic ni dodig nisu nasi sportasi....ionak im je domovina monte carlo izgleda. Zato svaka cast karlu, bar mu uvijek pise da je iz zagreba i tu placa porez a ne ko ovi!

A to je vec politiziranje i necemo o tome... Kod jednog djela Hercegovaca postoji ta želja za životom u Zagrebu (meni totalno neshvatljivo, i to baš iskljucivo Zagreb), ali kako se stanje lagano normalizira, toga je sve manje... E sad, što ih se vec dosta iselilo, kasno je sad plakati... A ja vjerujem da je uglavnom to igranje za Hrvatsku i Srbiju više stvar promocije, pošto imaju jace reprezentacije od BiH...

Ali rekoh, politika i nije pametno ovdje o tome...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40509 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/05/2011 : 22:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Izgleda da je ovde sve reseno...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40509 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/05/2011 : 22:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Hehehe... Najjaci je komentator.. Vec unapred zna sta ce igrati Nole.. Mislim, znamo svi, ali on komentarise i prediktira sa 100% tacnosti..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40509 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/05/2011 : 22:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
'ajde Nole, zavrsi ovo rutinski... Sto kaze Manhunter: "da ce Novak imati izuzetno težak mec."

Nije dzabe kvota bila 1.16..

Sada na onu rugobu Mareja..

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25568 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/05/2011 : 22:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Lelee...;)

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 13/05/2011 : 23:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Zaista tezak mec. :) Svaka cast Djokovicu.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40509 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/05/2011 : 23:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Satr'o ga!!!!!

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25568 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/05/2011 : 23:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ubi ga ki motkom...Meni je malo bilo žao pred kraj...

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/05/2011 : 23:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
strasno....svaka cast

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7311 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/05/2011 : 23:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
quote:

@brni, brni, ovom izjavom si mi se dosta srozao iako si se ispricao i kao hajdukovac djelovao sasvim ok. Razumljivo je da ti je netko antipatican zbog nekog svog ponašanja ili neceg drugog, ali da momka ne možeš smisliti radi naglaska totalni je idiotizam. Slobodno onda i mene možeš ukljuciti u listu antipaticnih ljudi zbog svog naglaska.
Klasicni "hrvatski sindrom"!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40509 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/05/2011 : 23:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/05/2011 : 23:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Bogami, nisam ocekivao da ce ga Nole ovako pocistiti sa terena!

Evo opet je metla tu!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 13/05/2011 23:29:19
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 13/05/2011 : 23:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
iskustvo je govorilo barem 3 seta ;)

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 13/05/2011 : 23:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/05/2011 : 23:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

Ova je, pretpostavljam za Mareja!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 13/05/2011 : 23:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

@brni, brni, ovom izjavom si mi se dosta srozao iako si se ispricao i kao hajdukovac djelovao sasvim ok. Razumljivo je da ti je netko antipatican zbog nekog svog ponašanja ili neceg drugog, ali da momka ne možeš smisliti radi naglaska totalni je idiotizam. Slobodno onda i mene možeš ukljuciti u listu antipaticnih ljudi zbog svog naglaska.
Klasicni "hrvatski sindrom"!!

Ja jos da dodam da taj "bosanskohercegovacki" naglasak ne postoji, vec mi Hercegovci imamo svoj naglasak, izrazito razlicit od bosanskog :)
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 14/05/2011 : 00:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 14/05/2011 : 10:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
Go to Top of Page
Page: of 116 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000