forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tenis 2011
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 116

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 14/05/2011 : 11:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Evo ja kažem da ce ga Murray izbaciti...

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/05/2011 : 11:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by brni

ovaj Cilic je ocaj zivi..a i nikad mi nije bija drag..toliko antipaticno i ljigavo stvorenje rijetko se rada..i jos kad kaze "teeenis" na onom tvrdom bosansko-hercegovackom muka me uvati..

@brni, brni, ovom izjavom si mi se dosta srozao iako si se ispricao i kao hajdukovac djelovao sasvim ok. Razumljivo je da ti je netko antipatican zbog nekog svog ponašanja ili neceg drugog, ali da momka ne možeš smisliti radi naglaska totalni je idiotizam. Slobodno onda i mene možeš ukljuciti u listu antipaticnih ljudi zbog svog naglaska.
Klasicni "hrvatski sindrom"!!

ne nisam reka da ga ne mogu smisliti radi naglaska nego zato sta mi je antipatican pojavom..i u pravu ste ti i Elderane84 ko kako govori nije ni bitno..to nisam smia napisati niti mi smeta taj naglasak jer san dobar sa nekim ljudima iz Hercegovine koji tu dodu liti i imamo super prijateljski odnos..tebe sigurno necu iskljuciti jer si mi jedan od drazih hajdukovaca na forumu..nadam se da ovo nece pokvariti tvoju sliku o meni jer san se stvarno zaletia..jos jedanput se ispricavam ljudima iz BIH koji si se nasli uvrijedeni..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/05/2011 : 13:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Evo ja kažem da ce ga Murray izbaciti...

Bice vrlo tesko da iko pobjedi Djokovica, ali u slucaju Murraya, on je puno brzi nego Soderling ili Wawrinka, tako da mu je defenziva malo bolja, ali sto se tice njegove ofanzive, na zalost, tu je vrlo slab

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40509 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2011 : 14:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Kad se igra? 20h?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/05/2011 : 14:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Kad se igra? 20h?

jeli to taj Tole..sta ga imas na avataru..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/05/2011 : 14:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Djokovic - Marej u 20h!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7311 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/05/2011 : 14:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
quote:

quote:

quote:

ovaj Cilic je ocaj zivi..a i nikad mi nije bija drag..toliko antipaticno i ljigavo stvorenje rijetko se rada..i jos kad kaze "teeenis" na onom tvrdom bosansko-hercegovackom muka me uvati..

@brni, brni, ovom izjavom si mi se dosta srozao iako si se ispricao i kao hajdukovac djelovao sasvim ok. Razumljivo je da ti je netko antipatican zbog nekog svog ponašanja ili neceg drugog, ali da momka ne možeš smisliti radi naglaska totalni je idiotizam. Slobodno onda i mene možeš ukljuciti u listu antipaticnih ljudi zbog svog naglaska.

ne nisam reka da ga ne mogu smisliti radi naglaska nego zato sta mi je antipatican pojavom..i u pravu ste ti i Elderane84 ko kako govori nije ni bitno..to nisam smia napisati niti mi smeta taj naglasak jer san dobar sa nekim ljudima iz Hercegovine koji tu dodu liti i imamo super prijateljski odnos..tebe sigurno necu iskljuciti jer si mi jedan od drazih hajdukovaca na forumu..nadam se da ovo nece pokvariti tvoju sliku o meni jer san se stvarno zaletia..jos jedanput se ispricavam ljudima iz BIH koji si se nasli uvrijedeni..

Ma sve ok, naljute me te nesmotrene izjave, ali vjerujem da si se stvarno zaletio. I ja imam puno prijatelja Vodicana i Šibencana i cesto sam u Vodicama tako da ovo nece pokvariti sliku o njima. Razumijem da ti je Cilic možda antipatican, jer možda ti djeluje bezlicno, ali vjeruj mi, covjek nikako nije ljigavo stvorenje kao što si ga predocio. Upoznao sam ga, momak je vrijedan, radišan, discipliniran i sve je podredio tenisu, a sad što smo svi mi mislili da ga eto na svjetski vrh što se ne ostvaruje, druga je prica. Ipak je samo jedan Ivaniševic koji je imao karizme koliko i svih prvih 10 tenisaca trenutno na ljestvici.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40509 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2011 : 14:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/05/2011 : 15:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Nadal igra Gasqueta, a taj francuz trenutno fenomenalno igra, pobjedio Federera i Berdycha, i sad je u napetom prvom setu protiv Nadala.
Makar Sawitch nece moci da kaze da je Nadalov zreb u polifinalu laksi od Novakovog
;)

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/05/2011 : 15:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Ma sve ok, naljute me te nesmotrene izjave, ali vjerujem da si se stvarno zaletio. I ja imam puno prijatelja Vodicana i Šibencana i cesto sam u Vodicama tako da ovo nece pokvariti sliku o njima. Razumijem da ti je Cilic možda antipatican, jer možda ti djeluje bezlicno, ali vjeruj mi, covjek nikako nije ljigavo stvorenje kao što si ga predocio. Upoznao sam ga, momak je vrijedan, radišan, discipliniran i sve je podredio tenisu, a sad što smo svi mi mislili da ga eto na svjetski vrh što se ne ostvaruje, druga je prica. Ipak je samo jedan Ivaniševic koji je imao karizme koliko i svih prvih 10 tenisaca trenutno na ljestvici.

javi se kad budes doolazia u Vodice..pa cemo na pivu..

Edited by - brni on 14/05/2011 15:14:24
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40509 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2011 : 15:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Pa do Gaskea nije imao ozbiljnog rivala... A gledaj Noleta - Vavrinka, Soderling, Marej..

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/05/2011 : 15:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Kakav zadnji poen od Nadala, nevjerovatno!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40509 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2011 : 15:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ja gledam Mancester!!! Ne gledam Nadala.. Koliko je tamo? Kako se igra?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/05/2011 : 15:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Dobio Nadal neizvestan prvi set 7:5, a u drugom odmah oduzeo servis Gaskeu!

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 14/05/2011 : 15:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/05/2011 : 15:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
od kada je imo onu groznicu prije par dana protiv Lopeza, Nadalova forma je sve bolja i bolja svaki dan. Pocetkom sedmice ja sam govorio da bi covjek trebo da se odmori, pa nek namjerno izgubi ili 'retire' da bi bio svjez za Pariz, ali izgleda da se bolje osjeca. Samo me interesuje kako ce ova trenutna njegova forma da odigra protiv Djokovica, zato sto u zadnjih nekoliko meceva, i kad je igrao svoj najbolji tenis (u Miamiju, na primjer), ipak nije mogo da pobjedi.
I sta to bi s ovom evropskom sljakom? Ja se sjecam dana kad je tenis na sljaci bio puno sporiji, ali prosle sedmice u Madridu, i ove u Rimu, lopta leti nekako prebrzo, isto k'o da igraju na 'hard court' sa malo prasine na njemu. Mozda to ima neke veze s ovim visokim temperaturama u Rimu ove sedmice, jer u Parizu je inace malo hladnije, i tako teren malo sporije igra, makar se ja tako sjecam.
Ne vjerujem da Murray ima sanse protiv Djokovica veceras, tako da cemo sutra sigurno imati "Nadal vs. Djokovic, Part 4"

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/05/2011 : 15:48:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
U ovom drugom setu, vratio se onaj stari Gasquet: uopste se ne bori, predao se i hoce sto ranije sa ovog terena.
Izgubio je prvi set od Federera i Berdycha, pa se ipak vratio, a ovdje protiv Nadala isto ko da nece ni da proba. Steta

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/05/2011 : 15:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Prvi finalista, po ocekivanju, Nadal!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40509 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2011 : 16:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Dobro, morace mu Nole tacno nabiti komplekse..

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/05/2011 : 16:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

Dobro, morace mu Nole tacno nabiti komplekse..

zasto ti to majke ti promjeni avatar? onaj tvoj pingvin ti je bio pravi 'trademark', a sad izgledas kao neka holivudska zvijezda, posle 'plastic surgery', ali losije

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 14/05/2011 : 17:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Podrzava najveceg Partizana ikada :)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40509 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2011 : 18:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke
zasto ti to majke ti promjeni avatar? onaj tvoj pingvin ti je bio pravi 'trademark', a sad izgledas kao neka holivudska zvijezda, posle 'plastic surgery', ali losije

Ne pratis fudbalsku scenu u Srbiji pa nemas pojma koja je ovo lopurda i kriminalac... A cigani i slaninari ga mrze pa je po automatizmu to nas brat...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40509 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2011 : 18:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Elderane84

Podrzava najveceg Partizana ikada :)

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 14/05/2011 : 20:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
brejk!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40509 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2011 : 20:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ali se ne da da se materijalizuje... Tesko...

Go to Top of Page
Page: of 116 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000