Author |
Topic |
Caleb
Advanced Member
Greece
16485 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 11/09/2011 : 17:56:08
|
???????? ????????. ? ??????? ???? ???? ?????? ?????????? ???? ?????? ? ???? ?????. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 11/09/2011 17:56:30 |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Member since 29/12/2006 |
Posted - 11/09/2011 : 18:08:11
|
quote: Originally posted by Caleb
???????? ????????. ? ??????? ???? ???? ?????? ?????????? ???? ?????? ? ???? ?????.
Jel me zezas ? Pogledaj pazljivo sta je uradio i koga je ucutkavao. |
Bolje je biti bogat nego ne biti !!! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 11/09/2011 : 18:25:34
|
Sto rece culfis, ostavimo Rodzera, sutra su finala.
Serena - Stosur Djokovic - Nadal
Da vidimo prognoze, ja mislim da Serena dobija 2:0, Nole 3:1 |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 11/09/2011 : 18:33:35
|
quote: Originally posted by srdjandj
Sto rece culfis, ostavimo Rodzera, sutra su finala.
Serena - Stosur Djokovic - Nadal
Da vidimo prognoze, ja mislim da Serena dobija 2:0, Nole 3:1
Slazem se sa obe tvoje prognoze. Prije turnira, ja sam reko da Serena ovo osvaja, stavise znao sam da ni jedan jedini set nece izgubit. Nole bi trebao da pobjedi, ali po prvi put ce da bude favorit protiv Nadala, zanima me hoce li ovo da vise opusti Nadala, jer je stvarno igrao nervozno u Wimbledon finalu, i isto me interesuje hoce li Nole da bude napet rano u mecu kao sto je bio juce u prva dva seta... |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Posted - 11/09/2011 : 18:34:25
|
quote: Originally posted by acestroke
To sto je Federer rekao Srdjanu Djokovicu da suti je razlog da mu se divimo, a ne da se ljutimo na njega, ako mene pitate
A sto je obrisao trag loptice koja je zakacila liniju ? Ma, svaka njemu cast za tenis ali ja ne mogu da ga gledam koliko je antipatican. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 11/09/2011 : 18:38:11
|
Ako Novak sutra pobjedi, sto izgleda da bi trebo, ovo oficionalno mozemo da proglasimo najboljom godinom bilo kojeg tenisera u istoriji. 5 mastersa, i ako osvoji US Open, to je 3 Grand Slema... pa jebote, onda moze da i izgubi svaki ostali mec godine, i nikako mu to nece naskodit, ali ako i izgubi sutra, moze se ipak napravit argumenat da je ovo najbolja sezona igraca ikad. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 11/09/2011 : 18:43:05
|
quote: Originally posted by skviki
To sto je Federer rekao Srdjanu Djokovicu da suti je razlog da mu se divimo, a ne da se ljutimo na njega, ako mene pitate
A sto je obrisao trag loptice koja je zakacila liniju ? Ma, svaka njemu cast za tenis ali ja ne mogu da ga gledam koliko je antipatican.
Je li ti uopste znas pravila tenisa na sljaci? To sto je obrisao trag loptice je dokaz da je priznao da je Noletova lopta bila unutra (a ne out, kao sto je lines-person rekao), i da je prihvatio da se poen ponovo odigra. Nema tu niceg loseg, jedino je rekao Srdjanu da cuti, jer kad su rekli da je lopta out, oni Novakovi su se poceli bunit; Roger veli, 'sutite, lopta je unutra, igracemo poen ponovo, i gotovo'. To je ono sto se ovdje upravo desilo, u slucaju da to nisi primjetio; ja sam ovaj mec gledao na TV 2008 godine polufinale u Monte Carlu, tako da upravo znam o cemu je rijec.
|
Edited by - acestroke on 11/09/2011 18:44:00 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Posted - 11/09/2011 : 18:57:05
|
A sto je obrisao trag loptice koja je zakacila liniju ? Ma, svaka njemu cast za tenis ali ja ne mogu da ga gledam koliko je antipatican.
Je li ti uopste znas pravila tenisa na sljaci? To sto je obrisao trag loptice je dokaz da je priznao da je Noletova lopta bila unutra (a ne out, kao sto je lines-person rekao), i da je prihvatio da se poen ponovo odigra. Nema tu niceg loseg, jedino je rekao Srdjanu da cuti, jer kad su rekli da je lopta out, oni Novakovi su se poceli bunit; Roger veli, 'sutite, lopta je unutra, igracemo poen ponovo, i gotovo'. To je ono sto se ovdje upravo desilo, u slucaju da to nisi primjetio; ja sam ovaj mec gledao na TV 2008 godine polufinale u Monte Carlu, tako da upravo znam o cemu je rijec.
E ako je tako onda OK. Moja greska, izvinjavam se i hvala na podsecanju. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 11/09/2011 : 20:17:56
|
Bas tako A sto se finala tice, moj tip je Serena u 2 a Djokovic u 4 seta. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4660 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 11/09/2011 : 20:27:59
|
cek malo, a da ga podsetimo ko je samarao loptice u 1/2 rg-a? cenim da se dobro seca sta mu je sve tada ulazilo! :O no, ko gubi ima pravo da se ljuti, mada ja sam navijao za jos jedan "cry me a river" momenat koji je verovatno bio ekskluziva za mirku, anakona i odabrano drustvance (eto, nisam video gven stefani u publici kako se dosadjuje do zla boga, a ni ana vintur se nije udostojila da dodje)
pa tako i onaj uistinu srecni novakov forhend viner mozemo da ubrojimo u vrhunski samar! novace :hail: :hail: :hail:
a da, serena objasnila neke stvari karo! ( 0 vinera u prvom setu za dankinju!) |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4660 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 11/09/2011 : 20:38:40
|
i da, sve zaboravljam onaj fedov prst (pretnje?) nakon pobede na rg. trebao je sinoc novak da mu uzvrati gest. |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 11/09/2011 : 21:02:35
|
quote: Originally posted by Barker
i da, sve zaboravljam onaj fedov prst (pretnje?) nakon pobede na rg. trebao je sinoc novak da mu uzvrati gest.
Uh i ja sam to cekao. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 12/09/2011 : 00:09:19
|
Ipak pobedila Stosur, bas mi je drago!!! Ubedljivo 2:0 u setovima. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 12/09/2011 : 00:14:12
|
quote: Originally posted by Barker
i da, sve zaboravljam onaj fedov prst (pretnje?) nakon pobede na rg. trebao je sinoc novak da mu uzvrati gest.
Ta gestura nija znacilo da Fed ikom prijeti. On je poslije rekao da je pokazivao svojoj zeni i coachu da mu treba jos jedan victory u RG da osvoji turnir. To je ono 'jedan' znacilo. Naravno, ne cudi me uopste da neki ovdje to shvataju kao neku svjetsku uvredu protiv Novaka, sto se nekih ovdje tice, Novak je zlato od djeteta, a Federer je antichrist. Please... |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 12/09/2011 : 00:16:43
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ipak pobedila Stosur, bas mi je drago!!! Ubedljivo 2:0 u setovima.
U pizdu materinu, ja jos uvijek ovaj rezultat mogu da vjerujem. Da ste mene pitali, ja bi reko da ce ovo da bude score, 6:2 i 6:3, ali za Serenu, ne za Stosur. Nevjerovatno. Ako div kao Serena moze padne ovako neocekivano, mozda i za Nadala sutra ima nade, ko ce znat. Vidicemo. ;) |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13492 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 12/09/2011 : 00:20:55
|
Kad Novak psuje, on je glavni baja. Kad Federer psuje, on je maliciozni mali covek. Jadni ste i ne bi bilo loše da izadete iz Novakovog dupeta.
Svaki teniser ima loše trenutke i što rece neko, voleo bih vas da vidim na Federerovom mestu. Baš me zanima kako bi ste podneli onakav poraz..
inace, baš mi drago za Stosur |
Edited by - Imrahil on 12/09/2011 00:21:58 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Posted - 12/09/2011 : 00:29:13
|
US open: Stosur naucila pameti nevaspitanu Serenu
Samanta Stosur osvojila je prvu grend slem titulu u karijeri. Australijanka je za sat i 13 minuta nadigrala Serenu Vilijams sa 2:0, po setovima 6:2, 6:3 u finalu US opena. Deseta teniserka planete, a deveti nosilac u Njujorku, stigla je do tek trece titule u karijeri. Pre titule na Flešing Medouzu, Stosurova je igrala finale Rolan Garosa 2010. godine.
Crna mrlja finala bilo je ponašanje Serene Vilijams. Amerikanka je tokom drugog seta nevaspitano komunicirala sa sudijom Evom Azeraki, sa kojom se nije ni pozdravila na kraju meca. Mladoj Vilijamsovoj za utehu ostaje podatak da ce na novoj WTA listi skociti na 15. mesto. Pobednica US opena, sa druge strane, trebalo bi da dode na šestu poziciju. Najbolji rejting Australijanke je, ipak, cetvrto mesto na planeti.
Zanimljivo, Serena Vilijams nedavno je osvojila Rodžers kup upravo protiv Stosurove, ali se Samanta revanširala Amerikanki u mnogo važnijem mecu.
http://www.mondo.rs/s217458/Sport/Sport/Tenis/US_OPEN-_Samanta_Stosur_razbila_Serenu.html
|
Edited by - srdjandj on 12/09/2011 00:32:16 |
|
|
skviki
Average Member
Serbia
723 Posts
Posted - 12/09/2011 : 00:30:21
|
quote: Originally posted by Imrahil
Kad Novak psuje, on je glavni baja. Kad Federer psuje, on je maliciozni mali covek. Jadni ste i ne bi bilo loše da izadete iz Novakovog dupeta.
Ti ga bas pretera. |
|
|
Topic |
|